Forum dyskusyjne
1 czerwca 2013, 13:55 [cytuj]
Keine problem

30 mln i masz

Ja bym się tańszą wersją nawet ucieszył tj Murielem z Udinese
Keine problem :P 30 mln i masz :P Ja bym się tańszą wersją nawet ucieszył tj Murielem z Udinese :P
Offence win games, defence wins titles
1 czerwca 2013, 13:56 [cytuj]
i Wilfried Bony do tego - ... zostaje Bale i ... drżyjcie rywale
--
skład na 1 mecz sezonu - 4-4-2:
---- LL ----
--Walker; Dows; Verts; Rose--
Lennon(Andros T.);Dembele;Sandro;Bale
----- Bony;Martinez--------
i Wilfried Bony do tego - ... zostaje Bale i ... drżyjcie rywale
--
skład na 1 mecz sezonu - 4-4-2:
---- LL ----
--Walker; Dows; Verts; Rose--
Lennon(Andros T.);Dembele;Sandro;Bale
----- Bony;Martinez--------
:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 czerwca 2013, 13:59 [cytuj]
A może Son?
A może Son?
1 czerwca 2013, 14:00 [cytuj]
Martinez nie 26 lat nie no prosze was jesli 30 mln to na kogos z uznaniem a nie niewiadomą...
Martinez nie 26 lat nie no prosze was jesli 30 mln to na kogos z uznaniem a nie niewiadomą
1 czerwca 2013, 14:01 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
A może Son?
właśnie on mnie już bardziej przekonuje!!! i nie 30 mln tylko koło 15
właśnie on mnie już bardziej przekonuje!!! i nie 30 mln tylko koło 15
1 czerwca 2013, 14:03 [cytuj]
A może Grzesiu Rasiak? :cwaniak: Ostatnio imponuje formą, a futbol zna przypadki, gdy "przegrany" wydawałoby się gracz, wraca do swojego byłego klubu i jest w nim gwiazdą!!! :D:D:D
Doświadczony, tani, w formie - czego chcieć więcej??? :glupek:
1 czerwca 2013, 14:07 [cytuj]
za Damiao chcą 20 mln funtów to nie lepiej dać 25 mln za Martineza ... myślę, że za taką kwotę by poszedł... do tego musicie brać pod uwagę to, że Jackson zarabia jakieś 15 tys/tyg euro w Porto - a na WHL mógłby liczyć na 400% a może 500% podwyżki
za Damiao chcą 20 mln funtów to nie lepiej dać 25 mln za Martineza ... myślę, że za taką kwotę by poszedł... do tego musicie brać pod uwagę to, że Jackson zarabia jakieś 15 tys/tyg euro w Porto - a na WHL mógłby liczyć na 400% a może 500% podwyżki:plotki:
1 czerwca 2013, 14:09 [cytuj]
Benteke/Damiao i Son/Villa, myślę że z tego nasz prezes powinien wybierać

Zobaczymy co z ADE, czy go w ogóle sprzedadzą. Nikt mu po takim sezonie nie da 100 tyś tyg. chyba że ruskie albo monaco...
Benteke/Damiao i Son/Villa, myślę że z tego nasz prezes powinien wybierać :) Zobaczymy co z ADE, czy go w ogóle sprzedadzą. Nikt mu po takim sezonie nie da 100 tyś tyg. chyba że ruskie albo monaco
1 czerwca 2013, 14:12 [cytuj]
Benteke ! chociaż wątpię by przyszedł, mam nadzieję, że nie uda nam się ściągnąć tego Damiao bo będzie płacz mówię wam ;d
Benteke ! chociaż wątpię by przyszedł, mam nadzieję, że nie uda nam się ściągnąć tego Damiao bo będzie płacz mówię wam ;d
1 czerwca 2013, 14:12 [cytuj]
za Damiao chcą 20 mln ale euro, tj jakieś 15 mln funtów... Ja po prostu nie wierzę w to, że Daniel da za jednego zawodnika tyle pieniędzy co trzeba dać za Jacksona. 2 sprawa to taka, że Porto może wcale nie chcieć sprzedawać go po transferach Jamesa i Moutinho...
za Damiao chcą 20 mln ale euro, tj jakieś 15 mln funtów... Ja po prostu nie wierzę w to, że Daniel da za jednego zawodnika tyle pieniędzy co trzeba dać za Jacksona. 2 sprawa to taka, że Porto może wcale nie chcieć sprzedawać go po transferach Jamesa i Moutinho
1 czerwca 2013, 14:15 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=bgxhlUBq5-Q filmik z Sonem- Mielibyśmy zajebistą parę azjatów w ataku
Heung Min Son i Foo King Noowan

Koreański atak na miarę pudła.
http://www.youtube.com/watch?v=bgxhlUBq5-Q filmik z Sonem- Mielibyśmy zajebistą parę azjatów w ataku :P
Heung Min Son i Foo King Noowan :rotfl: Koreański atak na miarę pudła
1 czerwca 2013, 14:47 [cytuj]
Ja też myślę, że są lepsze kąski do wzięcia, a tyle kasy powinniśmy wydawać za młodzików, żeby ich potem za 2 razy tyle opchnąć, a nie za 26-letniego napastnika.
Wolę, żeby wydali 17 mln funtów za 23-letniego napastnika, niż 30 mln za 26-letniego.
Ja też myślę, że są lepsze kąski do wzięcia, a tyle kasy powinniśmy wydawać za młodzików, żeby ich potem za 2 razy tyle opchnąć, a nie za 26-letniego napastnika.
Wolę, żeby wydali 17 mln funtów za 23-letniego napastnika, niż 30 mln za 26-letniego. ;)
LMAO
1 czerwca 2013, 14:47 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Kolumbia, Chile tam też mogli by nasi kogoś posłać, oni również mają ogromny wysyp zdolnych ludzi. Fajnie by było mieć skauting jak Udinese czy Porto.
Advocaat nam Strootmana zaoferował już, więc może coś na rzeczy? Wygląda jak Van Persi może będzie tak kozaczył jak On?
Kogoś takiego znalazłem
http://www.transfermarkt.de/de/arturo-vidal/profil/spieler_37666.html niby "anonimowy" ale statystyki powalające

A zarabia nie dużo bo ma dostać podwyżkę do 4 mln euro rocznie

Mam nadzieję, że zartujesz mówiąc, że Arturo Vidal to anonimowy gracz?
1 czerwca 2013, 14:57 [cytuj]
Panowie wiadomo kiedy zawodnicy wracają do treningów ?
Panowie wiadomo kiedy zawodnicy wracają do treningów ?
1 czerwca 2013, 15:06 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Wiesz jakoś nigdy nie słyszałem

No wiadomo że żartuję, heloł?! Wg mnie najlepszy pomocnik w Europie w tej chwili w swojej klasie.
Hades tyle że 26 to idealny wiek dla napastnika. A lepiej wydać 25-30 na 26 latka niż 10-14 za kogoś kto w grudniu skończy 32... Moutinho też jest w tym wieku co Martinez i jakoś nikt nie narzekał na cenę tylko każdy czekał na newsa
Wiesz jakoś nigdy nie słyszałem :P No wiadomo że żartuję, heloł?! Wg mnie najlepszy pomocnik w Europie w tej chwili w swojej klasie.
Hades tyle że 26 to idealny wiek dla napastnika. A lepiej wydać 25-30 na 26 latka niż 10-14 za kogoś kto w grudniu skończy 32... Moutinho też jest w tym wieku co Martinez i jakoś nikt nie narzekał na cenę tylko każdy czekał na newsa :P
1 czerwca 2013, 15:11 [cytuj]
damiao/benteke + son i będzie git
damiao/benteke + son i będzie git
1 czerwca 2013, 15:26 [cytuj]
tego Pana już u nas przerabialiśmy, w zasadzie to można się z niego śmiać i w ogóle, ale grając w latach 2006-09 w Southamptonie w 65 meczach zdobył 24 bramki, jak dla mnie nie tak źle
tego Pana już u nas przerabialiśmy, w zasadzie to można się z niego śmiać i w ogóle, ale grając w latach 2006-09 w Southamptonie w 65 meczach zdobył 24 bramki, jak dla mnie nie tak źle :)
1 czerwca 2013, 15:33 [cytuj]
Hades tyle że 26 to idealny wiek dla napastnika. A lepiej wydać 25-30 na 26 latka niż 10-14 za kogoś kto w grudniu skończy 32... Moutinho też jest w tym wieku co Martinez i jakoś nikt nie narzekał na cenę tylko każdy czekał na newsa

To jest pierwszy sezon w Europie jego w portugalskiej lidze i oni chcą 30 mln funtów? Za 20, niech przyjdzie, ale nie więcej. Zresztą, zwisa mi to. Ucieszę się jak jakikolwiek dobry napastnik przyjdzie. Jak ważni zawodnicy zostaną i kupimy napastnika + napastnika/skrzydłowego + środkowego pomocnika + kogoś dobrego na obronę oraz pozbędziemy się szrotu w postaci m.in. Gomesa, Bentleya, to będę zadowolony.
To jest pierwszy sezon w Europie jego w portugalskiej lidze i oni chcą 30 mln funtów? Za 20, niech przyjdzie, ale nie więcej. Zresztą, zwisa mi to. Ucieszę się jak jakikolwiek dobry napastnik przyjdzie. Jak ważni zawodnicy zostaną i kupimy napastnika + napastnika/skrzydłowego + środkowego pomocnika + kogoś dobrego na obronę oraz pozbędziemy się szrotu w postaci m.in. Gomesa, Bentleya, to będę zadowolony. :ok:
LMAO
1 czerwca 2013, 16:20 [cytuj]
a ja będę się upierał - przy zakupie 2 piłkarzy ...
nic więcej nam do szczęścia nie potrzeba jak kupić 2 klasowych napastników!
---
dochodzą z wyp./wyleczeni - Sandro, Kaboul, Rose, Andros T., T. Caroll,
out - Gomes, Adebayor, Parker, Dempsey, Livermore/Huud, Gallas, Bentley, .. może BAE
---
ADE + PARKER + DEMPS + BAE = 10+6+6+12 = 34 MLN ojro
---
i już jest na Martinez-a ... i jeszcze kilka baniek zostaje na drugiego napastnika
Z drugiej strony, jeśli w tym oknie transferowym wydamy jakieś 10 - 15 baniek więcej niż zarobiliśmy ze sprzedaży wielkiej tragedii nie będzie. W ostatnich latach zawsze kończymy na plusie jeśli chodzi o bilans kasy z transferów...
a ja będę się upierał - przy zakupie 2 piłkarzy ...
nic więcej nam do szczęścia nie potrzeba jak kupić 2 klasowych napastników!
---
dochodzą z wyp./wyleczeni - Sandro, Kaboul, Rose, Andros T., T. Caroll,
out - Gomes, Adebayor, Parker, Dempsey, Livermore/Huud, Gallas, Bentley, .. może BAE
---
ADE + PARKER + DEMPS + BAE = 10+6+6+12 = 34 MLN ojro
---
i już jest na Martinez-a ... i jeszcze kilka baniek zostaje na drugiego napastnika :hejka:
Z drugiej strony, jeśli w tym oknie transferowym wydamy jakieś 10 - 15 baniek więcej niż zarobiliśmy ze sprzedaży wielkiej tragedii nie będzie. W ostatnich latach zawsze kończymy na plusie jeśli chodzi o bilans kasy z transferów
1 czerwca 2013, 16:36 [cytuj]
Wiesz jakoś nigdy nie słyszałem

No wiadomo że żartuję, heloł?! Wg mnie najlepszy pomocnik w Europie w tej chwili w swojej klasie.

O, to mamy takie samo zdanie na jego temat. Juve ma teraz najlepszą po Bayernie pomoc moim zdaniem ( Pogba, Pirlo, Vidal, Asamoah, Giovinco) i jedyne czego im brakuje to kogoś kto by strzelał bramki (Llorente może nie wystarczyć)
O, to mamy takie samo zdanie na jego temat. Juve ma teraz najlepszą po Bayernie pomoc moim zdaniem ( Pogba, Pirlo, Vidal, Asamoah, Giovinco) i jedyne czego im brakuje to kogoś kto by strzelał bramki (Llorente może nie wystarczyć)