Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
13 czerwca 2013, 21:32 [cytuj]
tu - nie musi być Barry - tylko jakiś defensywny pomocnik w podobnej cenie
tu - nie musi być Barry - tylko jakiś defensywny pomocnik w podobnej cenie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 czerwca 2013, 21:40 [cytuj]
http://www.transfermarkt.co.uk/en/danilo/profil/spieler_145707.html Danilo, idealne rozwiąznie: Prawa obrona/ Defensywny pomocnik/ środkowy pomocnik 3 in 1 :D Tyle że bardzo opasłe miliony :P
http://www.transfermarkt.co.uk/en/danilo/profil/spieler_145707.html Danilo, idealne rozwiąznie: Prawa obrona/ Defensywny pomocnik/ środkowy pomocnik 3 in 1 :D Tyle że bardzo opasłe miliony :P
Offence win games, defence wins titles
13 czerwca 2013, 21:40 [cytuj]
np: James McArthur z Wigan 3-4 mln F i jest nasz [25 lat]
13 czerwca 2013, 21:43 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

I tu piszesz już bardzo sensownie. Tylko nie wiem czy puszczą go za taką kwotę. Coś tam "brzęczeli" o 15-20 milionach. Naturalnie nikt o zdrowych zmysłach na taką sumkę się nie złapie ;).
I tu piszesz już bardzo sensownie. Tylko nie wiem czy puszczą go za taką kwotę. Coś tam "brzęczeli" o 15-20 milionach. Naturalnie nikt o zdrowych zmysłach na taką sumkę się nie złapie ;)
Can't Smile Without You!!!
13 czerwca 2013, 22:06 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

McCarthy lepszą opcją :P Lekko go cofnie się bo ma 22 lata więc można i gitarrra ;) Tuczi- chyba tyle co mówisz właśnie za McCarthy`ego chcę Wigan.
McCarthy lepszą opcją :P Lekko go cofnie się bo ma 22 lata więc można i gitarrra ;) Tuczi- chyba tyle co mówisz właśnie za McCarthy`ego chcę Wigan
Offence win games, defence wins titles
13 czerwca 2013, 22:13 [cytuj]
Son w Bayerze. No to jeden odpada.
Son w Bayerze. No to jeden odpada
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
13 czerwca 2013, 22:38 [cytuj]
Dokładnie. My interesowaliśmy się McCarthym.
Rafo, za Brada raczej nie dostaniesz dużo. A nawet nic. On ma ponad 40 lat.
Dokładnie. My interesowaliśmy się McCarthym. Rafo, za Brada raczej nie dostaniesz dużo. A nawet nic. On ma ponad 40 lat
LMAO
13 czerwca 2013, 23:13 [cytuj]
jakby nie liczyć 45 mln F - możemy uzyskać na tej wyprzedaży ...:ok:
jakby nie liczyć 45 mln F - możemy uzyskać na tej wyprzedaży ...:ok:
14 czerwca 2013, 00:06 [cytuj]
F to frank szwajcarski tak dobrze stoi?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 czerwca 2013, 00:13 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Z tego co wiem to frank szwajcarski to CHF a F to po prostu szósta litera alfabetu :F
Z tego co wiem to frank szwajcarski to CHF a F to po prostu szósta litera alfabetu :F
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 czerwca 2013, 00:24 [cytuj]
F - jak Funt ... pound sterling ... OK - jak wolicie może być GBP..
F - jak Funt ... pound sterling ... OK - jak wolicie może być GBP
14 czerwca 2013, 00:43 [cytuj]
Skoro Townsenda i Brada nie sprzedamy raczej na pewno, BAE pójdzie w okolicach 8 mln funtów może. JD i Adebayor w sumie 12 mln, Parker i Hudd ze 11 mln, Falque koło 5 mln, Khumalo i Gomes po 3 każdy. 45 mln jest do osiągnięcia.
Barry to tylko ploty, ale podobno na 99% Baldini jest u nas i powinni to ogłosić za niedługo.
Skoro Townsenda i Brada nie sprzedamy raczej na pewno, BAE pójdzie w okolicach 8 mln funtów może. JD i Adebayor w sumie 12 mln, Parker i Hudd ze 11 mln, Falque koło 5 mln, Khumalo i Gomes po 3 każdy. 45 mln jest do osiągnięcia. Barry to tylko ploty, ale podobno na 99% Baldini jest u nas i powinni to ogłosić za niedługo
LMAO
14 czerwca 2013, 02:04 [cytuj]
A ja proponuję zejść odrobinę na ziemię ...

Mam nadzieję, że się mylę, ale Khumalo i 3 bańki to trochę fikcja, nie jest tyle wart i raczej nikt za niego tyle nie zapłaci ... podobnie Falque, nie wierzę, że ktoś da za niego 5 milionów, no way!

Dwóch bramkarzy raczej nie oddamy, Gomes jest zdeterminowany i prawdopodobnie klub pozwoli mu na odejście, te 3 miliony powinny wpaść, w końcu w sieci wciąż można znaleźć jego udane interwencje ;)

Defoe i Adebayor mają odejść? i kto zostanie w napadzie? Friedel ? naprawdę wierzycie, że nagle się obudzimy i po kilku latach poszukiwań kupimy trzech (czterech) napastników za grube pieniądze? Przynajmniej jeden z nich musi zostać, ciężko powiedzieć który, mimo wszystko zostawiłbym w klubie Adebayora bo po prostu ma większe umiejętności i niewykluczone, że sobie o nich przypomni ...

no offence, ale 45 milionów NIE JEST do osiągnięcia :)
A ja proponuję zejść odrobinę na ziemię ... Mam nadzieję, że się mylę, ale Khumalo i 3 bańki to trochę fikcja, nie jest tyle wart i raczej nikt za niego tyle nie zapłaci ... podobnie Falque, nie wierzę, że ktoś da za niego 5 milionów, no way! Dwóch bramkarzy raczej nie oddamy, Gomes jest zdeterminowany i prawdopodobnie klub pozwoli mu na odejście, te 3 miliony powinny wpaść, w końcu w sieci wciąż można znaleźć jego udane interwencje ;) Defoe i Adebayor mają odejść? i kto zostanie w napadzie? Friedel ? naprawdę wierzycie, że nagle się obudzimy i po kilku latach poszukiwań kupimy trzech (czterech) napastników za grube pieniądze? Przynajmniej jeden z nich musi zostać, ciężko powiedzieć który, mimo wszystko zostawiłbym w klubie Adebayora bo po prostu ma większe umiejętności i niewykluczone, że sobie o nich przypomni ... no offence, ale 45 milionów NIE JEST do osiągnięcia :)
14 czerwca 2013, 08:24 [cytuj]
Anzi jest naszym konkurentem do sprowadzenia Guarina z Interu , no to zapewne wypadliśmy z wyścigu o jego podpis , tak więc zostaniemy z Garethem Barry'm ..
Anzi jest naszym konkurentem do sprowadzenia Guarina z Interu , no to zapewne wypadliśmy z wyścigu o jego podpis , tak więc zostaniemy z Garethem Barry'm
14 czerwca 2013, 09:43 [cytuj]
Trzeba było go z Łks-u brać :D

Number of sources this morning saying that we are close to signing €20m rated Corinthians midfielder Paulinhio
Trzeba było go z Łks-u brać :D Number of sources this morning saying that we are close to signing €20m rated Corinthians midfielder Paulinhio
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 czerwca 2013, 10:48 [cytuj]
http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-closing-in-on-e17m-signing-of-brazilian-midfielder-paulinho-sky-italia/?
http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-closing-in-on-e17m-signing-of-brazilian-midfielder-paulinho-sky-italia/?
14 czerwca 2013, 11:25 [cytuj]
Może trochę przesadziłem z Falque i Khumalo.
Jednak Falque ma niezłą reputację w Hiszpanii. Dużo ludzi uważało go za jednego z najlepszych piłkarzy w Segunda Division. Ktoś się może skusić za 4 mln nawet. Skoro Khumalo nie pójdzie za 3 mln, to Gomes może iść za 5. Wydaje mi się, że ceny reszty też mogą iść do góry.
45 może rzeczywiście jest przesadą, ale koło 40 mln spokojnie moglibyśmy wyciągnąć za nich.
Może trochę przesadziłem z Falque i Khumalo. Jednak Falque ma niezłą reputację w Hiszpanii. Dużo ludzi uważało go za jednego z najlepszych piłkarzy w Segunda Division. Ktoś się może skusić za 4 mln nawet. Skoro Khumalo nie pójdzie za 3 mln, to Gomes może iść za 5. Wydaje mi się, że ceny reszty też mogą iść do góry. 45 może rzeczywiście jest przesadą, ale koło 40 mln spokojnie moglibyśmy wyciągnąć za nich
LMAO
14 czerwca 2013, 11:52 [cytuj]
Gomes i 5 mln. ? chyba w euro liczysz .
Gomes i 5 mln. ? chyba w euro liczysz
14 czerwca 2013, 13:04 [cytuj]
Nie będę się wdawał w głupie dyskusje dot. orientacyjnej ceny jednego piłkarza. Chodzi mi o całość. 40 mln funtów za tą 8 spokojnie jest do wyciągnięcia.

Baldini ma zostać ogłoszony jak wróci z wakacji.
Nie będę się wdawał w głupie dyskusje dot. orientacyjnej ceny jednego piłkarza. Chodzi mi o całość. 40 mln funtów za tą 8 spokojnie jest do wyciągnięcia. Baldini ma zostać ogłoszony jak wróci z wakacji
LMAO
14 czerwca 2013, 13:23 [cytuj]
A może Cabaye ? Nasi ponoc już rok te za temu złożyli oferte za niego i on ją odrzucił, tylko że wtedy on myślał że będzie z Newcastle walczył o europejskie puchary :P
A może Cabaye ? Nasi ponoc już rok te za temu złożyli oferte za niego i on ją odrzucił, tylko że wtedy on myślał że będzie z Newcastle walczył o europejskie puchary :P
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 44 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się