Forum dyskusyjne
10 czerwca 2013, 00:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tottenham will offer Jermain Defoe plus £10m for Aston Villa striker Christian Benteke. (Sky Sports)
Ktoś tu ni umie robić interesów. Mamy dokupywać napastników nie zmieniać tylko nazwiska...
Dostanie po nogach jak Sandro i znowu tylko Ade
Ktoś tu ni umie robić interesów. Mamy dokupywać napastników nie zmieniać tylko nazwiska...
Dostanie po nogach jak Sandro i znowu tylko Ade ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 czerwca 2013, 00:40 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tottenham will offer Jermain Defoe plus £10m for Aston Villa striker Christian Benteke. (Sky Sports)
Oferta po zsumowaniu: 10 mln.
Oferta po zsumowaniu: 10 mln
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 czerwca 2013, 06:37 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
O czym ty piszesz... Damiao wyjechał ze zgrupowania bo miał kontuzje a za niego w kadrze jest JO( ten co grał w evertonie)
No to nie doczytałem, że kontuzji doznał, co nie zmienia faktu, że we wcześniejszych meczach nie był podstawowym napastnikiem. Walczmy o Soldado i Benteke, a Damiao niech zostanie w Brazylii.
No to nie doczytałem, że kontuzji doznał, co nie zmienia faktu, że we wcześniejszych meczach nie był podstawowym napastnikiem. Walczmy o Soldado i Benteke, a Damiao niech zostanie w Brazylii
10 czerwca 2013, 10:12 [cytuj]
Chyba pożegnamy się z Garethem...http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/transfer-balea-zostal-dopiety-real-wkrotce-to-potw,1,5536804,wiadomosc.html
10 czerwca 2013, 10:22 [cytuj]
Już pisaliśmy o tym. Po pierwsze żródło typu Francois Gallardo, onet i daily mirror można sobie delikatnie mówiąc w dupę wsadzić.
Już pisaliśmy o tym. Po pierwsze żródło typu Francois Gallardo, onet i daily mirror można sobie delikatnie mówiąc w dupę wsadzić
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 czerwca 2013, 10:35 [cytuj]
nawet strona się pierdoli przez te wasze śmieszne źródła
nawet strona się pierdoli przez te wasze śmieszne źródła
10 czerwca 2013, 11:28 [cytuj]
tak czy srak, Damiao nawet jak jest grzeje ławe
tak czy srak, Damiao nawet jak jest grzeje ławe
10 czerwca 2013, 12:29 [cytuj]
Wole zdecydowanie bardziej Soldado od Damiao i mam nadzieje że to hiszpan dołączy do nas w tym okienku
Wole zdecydowanie bardziej Soldado od Damiao i mam nadzieje że to hiszpan dołączy do nas w tym okienku
10 czerwca 2013, 13:15 [cytuj]
chyba już nikt nie liczy na Damiao - po ostatniej jego wypowiedzi ... skupmy się na zakontraktowaniu Belgów NIE Brazylijczyków
chyba już nikt nie liczy na Damiao - po ostatniej jego wypowiedzi ... skupmy się na zakontraktowaniu Belgów NIE Brazylijczyków
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 czerwca 2013, 14:51 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Mirallas <3 Benteke udzie ale też <3
Gorzej jak dostaniemy klopsa pokroju Jovanovica w Looserpoolu
Mirallas <3 Benteke udzie ale też <3
Gorzej jak dostaniemy klopsa pokroju Jovanovica w Looserpoolu
10 czerwca 2013, 17:37 [cytuj]
coraz częściej łączą nas z tym bernardem dla mnie to wielka niewiadoma za kupe kasy xd
coraz częściej łączą nas z tym bernardem dla mnie to wielka niewiadoma za kupe kasy xd
10 czerwca 2013, 17:42 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Jeśli FM nie kłamie to się opłaca
Jeśli FM nie kłamie to się opłaca :D
10 czerwca 2013, 18:02 [cytuj]
ten benteke moze byc, szkoda tylko ze fan anali ;/
ten benteke moze byc, szkoda tylko ze fan anali ;/
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
10 czerwca 2013, 18:18 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-francuska/as-monaco-kusi-cristiano-ronaldo,1,5537203,wiadomosc.html
?? - 23 mln rocznie..
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-francuska/as-monaco-kusi-cristiano-ronaldo,1,5537203,wiadomosc.html
?? - 23 mln rocznie..:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 czerwca 2013, 18:45 [cytuj]
no to nawet wiecej niż Eto

ale nie sądze ze do czegoś takiego dojdzie real go nie puści
no to nawet wiecej niż Eto:D ale nie sądze ze do czegoś takiego dojdzie real go nie puści
10 czerwca 2013, 19:03 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:
No to nie doczytałem, że kontuzji doznał, co nie zmienia faktu, że we wcześniejszych meczach nie był podstawowym napastnikiem. Walczmy o Soldado i Benteke, a Damiao niech zostanie w Brazylii
Bo Soldado jest podstawowym napastnikiem w reprze Hiszpanii. Damiao w wieku 23 lat jest drugim napastnikiem w swojej reprezentacji. Zwisa mi czy przyjdzie, ale Soldado jest drogi i to rozwiązanie tylko na najbliższe lata. Jak Damiao wypali, to możemy go mieć kogoś niezłego z przodu nawet na 7-8 lat.
Bo Soldado jest podstawowym napastnikiem w reprze Hiszpanii. Damiao w wieku 23 lat jest drugim napastnikiem w swojej reprezentacji. Zwisa mi czy przyjdzie, ale Soldado jest drogi i to rozwiązanie tylko na najbliższe lata. Jak Damiao wypali, to możemy go mieć kogoś niezłego z przodu nawet na 7-8 lat
LMAO
10 czerwca 2013, 19:17 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Bo Soldado jest podstawowym napastnikiem w reprze Hiszpanii. Damiao w wieku 23 lat jest drugim napastnikiem w swojej reprezentacji. Zwisa mi czy przyjdzie, ale Soldado jest drogi i to rozwiązanie tylko na najbliższe lata. Jak Damiao wypali, to możemy go mieć kogoś niezłego z przodu nawet na 7-8 lat
Hades powiedział/a:
Wierzysz, ze jakby odpalil to by zostal u nas ?
[quote=Hades]Bo Soldado jest podstawowym napastnikiem w reprze Hiszpanii. Damiao w wieku 23 lat jest drugim napastnikiem w swojej reprezentacji. Zwisa mi czy przyjdzie, ale Soldado jest drogi i to rozwiązanie tylko na najbliższe lata. Jak Damiao wypali, to możemy go mieć kogoś niezłego z przodu nawet na 7-8 lat
10 czerwca 2013, 20:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:
g...no prawda Jak Damiao wypali to po góra dwóch latach odejdzie do Srealu, Manchesteru czy Farselony
g...no prawda Jak Damiao wypali to po góra dwóch latach odejdzie do Srealu, Manchesteru czy Farselony
10 czerwca 2013, 20:48 [cytuj]
Academy players Tom Gardiner, Mason Bush, William Ekong, Billy Grainger, Sam Smith and Victor Zapata-Caicedo have released, while we welcome into the Academy Luke Amos, Channing Campbell-Young, Anthony Georgou, Cy Goddard, Shayon Harrison, Joshua Onomah, Joe Pritchard, Lloyd Ross, Harry Voss, Kyle Walker-Peters and Anton Walkes as First Year Scholars.
i teraz trzeba googlować i się wymądrzać
Academy players Tom Gardiner, Mason Bush, William Ekong, Billy Grainger, Sam Smith and Victor Zapata-Caicedo have released, while we welcome into the Academy Luke Amos, Channing Campbell-Young, Anthony Georgou, Cy Goddard, Shayon Harrison, Joshua Onomah, Joe Pritchard, Lloyd Ross, Harry Voss, Kyle Walker-Peters and Anton Walkes as First Year Scholars.
i teraz trzeba googlować i się wymądrzać :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 czerwca 2013, 22:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
W takim razie będzie tylko i wyłącznie zysk. On na pewno drugim Ronaldo nie będzie, ale po 20 bramek na sezon może strzelać.
W takim razie będzie tylko i wyłącznie zysk. On na pewno drugim Ronaldo nie będzie, ale po 20 bramek na sezon może strzelać
LMAO