Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
9 czerwca 2013, 13:50 [cytuj]

Jeśli CFC sprzeda Matę to będą największymi frajerami świata, jeszcze chwila i MOU już nie będzie taki kochany...
Ale to problem CFC nie nasz :rotfl:
Jeśli CFC sprzeda Matę to będą największymi frajerami świata, jeszcze chwila i MOU już nie będzie taki kochany... Ale to problem CFC nie nasz :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
9 czerwca 2013, 13:57 [cytuj]
KonradM
Jasne, pomyliło mi się z Griezmannem
KonradM Jasne, pomyliło mi się z Griezmannem
9 czerwca 2013, 14:08 [cytuj]
MOU - zawsze, burzy drużyny do których przychodzi zaczynając od tych, którzy są liderami w zespole. To daje mu później władze absolutną. Tak było z Casillas-em w Realu .. a teraz padło na Mate -- całkiem możliwe, że się go pozbędzie.:ok:
--
:brawo: może odczepią się od Bale
MOU - zawsze, burzy drużyny do których przychodzi zaczynając od tych, którzy są liderami w zespole. To daje mu później władze absolutną. Tak było z Casillas-em w Realu .. a teraz padło na Mate -- całkiem możliwe, że się go pozbędzie.:ok: -- :brawo: może odczepią się od Bale
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 czerwca 2013, 14:09 [cytuj]
scottparker powiedział/a:
Griezmannem

A tego pana to ja bym z pokłonami powitał na WHL.
A tego pana to ja bym z pokłonami powitał na WHL
9 czerwca 2013, 15:23 [cytuj]
http://sport.interia.pl/barcelona-real/news-agent-fifa-gareth-bale-zagra-w-realu-madryt,nId,979934

Wtf?
http://sport.interia.pl/barcelona-real/news-agent-fifa-gareth-bale-zagra-w-realu-madryt,nId,979934 Wtf?
9 czerwca 2013, 15:41 [cytuj]
AVB chce niby zrobić wymiankę z Fulham- Hudd out, Kacaniklic in. Albo 7 mln do FUlham bez Hudda, ciekawe ile prawdy w tych ploteczkach.
AVB chce niby zrobić wymiankę z Fulham- Hudd out, Kacaniklic in. Albo 7 mln do FUlham bez Hudda, ciekawe ile prawdy w tych ploteczkach
9 czerwca 2013, 15:57 [cytuj]
[quote=matthias95 http://sport.interia.pl/barcelona-real/news-agent-fifa-gareth-bale-zagra-w-realu-madryt,nId,979934

Wtf? [/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=oE9CFBFUP9Q

Plamy na słońcu upał na ulicy Gareth Bale już w Hiszpanii będzie grał w stolicy. Jak mi mówiła moja jedna znajoma, Daniel Levy Garetha nigdy nie przekona

Plamy na słońcu, upał na ulicy
Przyjechał z Tottenhamu Gareth do stolicy
Tu są możliwości, i tu jest kariera
Tutaj musisz wspiąć się, bo zaczynasz od zera

Jak zaczęła się piosenka tak i będzie na końcu
Gareth już Realu i plamy na słońcu!
http://www.youtube.com/watch?v=oE9CFBFUP9Q Plamy na słońcu upał na ulicy Gareth Bale już w Hiszpanii będzie grał w stolicy. Jak mi mówiła moja jedna znajoma, Daniel Levy Garetha nigdy nie przekona Plamy na słońcu, upał na ulicy Przyjechał z Tottenhamu Gareth do stolicy Tu są możliwości, i tu jest kariera Tutaj musisz wspiąć się, bo zaczynasz od zera Jak zaczęła się piosenka tak i będzie na końcu Gareth już Realu i plamy na słońcu!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 czerwca 2013, 16:00 [cytuj]
http://www.goal.pl/252106-premier-league-transferowa-gielda-sf17.html

- nie ma co ruchy na runku transferowym, na razie nie powalają na kolana:mysli:
http://www.goal.pl/252106-premier-league-transferowa-gielda-sf17.html - nie ma co ruchy na runku transferowym, na razie nie powalają na kolana:mysli:
9 czerwca 2013, 16:17 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://www.goal.pl/252106-premier-league-transferowa-gielda-sf17.html

- nie ma co ruchy na runku transferowym, na razie nie powalają na kolana:mysli:

Ktos z was go oglądał ?? Bo jakoś nie kojarze gościa...
Ktos z was go oglądał ?? Bo jakoś nie kojarze gościa
9 czerwca 2013, 16:19 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
AVB chce niby zrobić wymiankę z Fulham- Hudd out, Kacaniklic in. Albo 7 mln do FUlham bez Hudda, ciekawe ile prawdy w tych ploteczkach

Ponoć nasz scout Sousa, oglądał Kacaniklica w meczu reprezentacji ze Szwecją. Może być w tym sporo prawdy, ale nie wierzę w możliwość sprowadzenia go za 7 mln funtów. Jol jeszcze z baranem na głowy się nie pozamieniał ;). Aczkolwiek, osobiście nie miałbym nic przeciwko temu. Mogą być z niego ludzie.
Ponoć nasz scout Sousa, oglądał Kacaniklica w meczu reprezentacji ze Szwecją. Może być w tym sporo prawdy, ale nie wierzę w możliwość sprowadzenia go za 7 mln funtów. Jol jeszcze z baranem na głowy się nie pozamieniał ;). Aczkolwiek, osobiście nie miałbym nic przeciwko temu. Mogą być z niego ludzie
Can't Smile Without You!!!
9 czerwca 2013, 16:56 [cytuj]
"Plamy na słońcu, upał na ulicy
Przyjechał z Tottenhamu Gareth do stolicy
Tu są możliwości, i tu jest kariera
Tutaj musisz wspiąć się, bo zaczynasz od zera

Jak zaczęła się piosenka tak i będzie na końcu
Gareth już Realu i plamy na słońcu!"

:brawo:

co do Kacaniklica ... rocznik 91' .. może być z niego jeszcze niezły skrzydłowy
"Plamy na słońcu, upał na ulicy Przyjechał z Tottenhamu Gareth do stolicy Tu są możliwości, i tu jest kariera Tutaj musisz wspiąć się, bo zaczynasz od zera Jak zaczęła się piosenka tak i będzie na końcu Gareth już Realu i plamy na słońcu!" :brawo: co do Kacaniklica ... rocznik 91' .. może być z niego jeszcze niezły skrzydłowy
9 czerwca 2013, 19:18 [cytuj]
Na skrzydło to po meczu z Basel wpadł mi w oko Mohamed Salah Ghaly. Wiem, że u nas Mido i Ghaly jakoś szału nie robili, ale do trzech razy sztuka. Gość nieźle się prezentował w tej edycji LE, a przed chwilą wbił hat-tricka w el.MŚ. Przypomina mi trochę młodego Aarona Lennona i mógłby podjąć z nim walkę o pierwszy skład.
Na skrzydło to po meczu z Basel wpadł mi w oko Mohamed Salah Ghaly. Wiem, że u nas Mido i Ghaly jakoś szału nie robili, ale do trzech razy sztuka. Gość nieźle się prezentował w tej edycji LE, a przed chwilą wbił hat-tricka w el.MŚ. Przypomina mi trochę młodego Aarona Lennona i mógłby podjąć z nim walkę o pierwszy skład
9 czerwca 2013, 19:21 [cytuj]
Ja byłbym za sprowadzeniem Toma Ince :)
Ja byłbym za sprowadzeniem Toma Ince :)
9 czerwca 2013, 19:44 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:
Na skrzydło to po meczu z Basel wpadł mi w oko Mohamed Salah Ghaly. Wiem, że u nas Mido i Ghaly jakoś szału nie robili, ale do trzech razy sztuka. Gość nieźle się prezentował w tej edycji LE, a przed chwilą wbił hat-tricka w el.MŚ. Przypomina mi trochę młodego Aarona Lennona i mógłby podjąć z nim walkę o pierwszy skład

Tylko że Salah nie potrafi się opanować i dziczy gdy ma setkę, ot taki Defoe mu się uruchamia wtedy :P

A przydałby sie ktoś ogarnięty.
Tylko że Salah nie potrafi się opanować i dziczy gdy ma setkę, ot taki Defoe mu się uruchamia wtedy :P A przydałby sie ktoś ogarnięty
9 czerwca 2013, 19:58 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tylko że Salah nie potrafi się opanować i dziczy gdy ma setkę, ot taki Defoe mu się uruchamia wtedy :P

A przydałby sie ktoś ogarnięty

Gianni Wąsacze
Gianni Wąsacze
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 czerwca 2013, 20:55 [cytuj]
No to jest jego wada, ale usprawiedliwia to chyba jego młody wiek. Gdyby zachował "zimną krew" w sytuacjach sam na sam to byłby gracz pokroju Hazarda. Aaron w jego wieku też miał problemy z wykończeniem sytuacji czy ostatnim podaniem. Jednak jest to materiał na dobrego grajka!
No to jest jego wada, ale usprawiedliwia to chyba jego młody wiek. Gdyby zachował "zimną krew" w sytuacjach sam na sam to byłby gracz pokroju Hazarda. Aaron w jego wieku też miał problemy z wykończeniem sytuacji czy ostatnim podaniem. Jednak jest to materiał na dobrego grajka!
9 czerwca 2013, 21:01 [cytuj]
Damiao taki brazylijski mocarz, a kolejny mecz Fred sadza go na ławie. A Hugo ale drybler. :) Dobrze, że naprawił błąd :)
Damiao taki brazylijski mocarz, a kolejny mecz Fred sadza go na ławie. A Hugo ale drybler. :) Dobrze, że naprawił błąd :)
9 czerwca 2013, 21:44 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:

O czym ty piszesz... Damiao wyjechał ze zgrupowania bo miał kontuzje a za niego w kadrze jest JO( ten co grał w evertonie)...
O czym ty piszesz... Damiao wyjechał ze zgrupowania bo miał kontuzje a za niego w kadrze jest JO( ten co grał w evertonie)
9 czerwca 2013, 21:59 [cytuj]
Lewego nie puszczą do Bayernu, Real jakby kupił Suareza to moglibyśmy go wyciàgnàć, bo i tak chce odejść a za rok kończy mu się kontrakt. 20mln ojro załatwiło by sprawe :)
Lewego nie puszczą do Bayernu, Real jakby kupił Suareza to moglibyśmy go wyciàgnàć, bo i tak chce odejść a za rok kończy mu się kontrakt. 20mln ojro załatwiło by sprawe :)
9 czerwca 2013, 22:00 [cytuj]
Tottenham will offer Jermain Defoe plus £10m for Aston Villa striker Christian Benteke. (Sky Sports)
Tottenham will offer Jermain Defoe plus £10m for Aston Villa striker Christian Benteke. (Sky Sports)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się