Forum dyskusyjne
8 czerwca 2013, 00:44 [cytuj]
Gallas i Bentley pożegnani. Od razu jakoś lepiej się oddycha
Gallas i Bentley pożegnani. Od razu jakoś lepiej się oddycha :muza:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 czerwca 2013, 01:18 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Po prostu ... jest 8 czerwca, chill out, znajdziemy swoje gwiazdy

Fakt... wigan spadło więc jest w czym wybierać
Co do Odemwingie to można go było wypożyczyć na pół roku skoro i tak nie grał w WBA. Nawet kupić i teraz sprzedać jeśliby się nie sprawdził. Śmiem twierdzić że miał formę lepszą od Ade i byłby bardziej pożyteczny
Wymownym jest to, że AVB chce tego dyrektora. To pokazuje, że nie jest zadowolony z zimowego okienka i potrzebuje kogoś kto mu pomoże wzmocnić drużynę(pewnie Levy i tak ostudzi zapędy obu panów).
Tak Tuczi piszesz czy AVB chciał tego czy tamtego, a nie tak dawno było tu pisane że nikt z letnich transferów nie jest tym kogo chciał AVB(Dembele, Holtby, Siggy etc to wszystko made in Freund)
Fakt... wigan spadło więc jest w czym wybierać :wysmiewacz:
Co do Odemwingie to można go było wypożyczyć na pół roku skoro i tak nie grał w WBA. Nawet kupić i teraz sprzedać jeśliby się nie sprawdził. Śmiem twierdzić że miał formę lepszą od Ade i byłby bardziej pożyteczny
Wymownym jest to, że AVB chce tego dyrektora. To pokazuje, że nie jest zadowolony z zimowego okienka i potrzebuje kogoś kto mu pomoże wzmocnić drużynę(pewnie Levy i tak ostudzi zapędy obu panów).
Tak Tuczi piszesz czy AVB chciał tego czy tamtego, a nie tak dawno było tu pisane że nikt z letnich transferów nie jest tym kogo chciał AVB(Dembele, Holtby, Siggy etc to wszystko made in Freund)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 czerwca 2013, 11:32 [cytuj]
Gallas i Bentley pożegnani - no to 5-6 mln z ich pensji mamy zaoszczędzone
Gallas i Bentley pożegnani - no to 5-6 mln z ich pensji mamy zaoszczędzone:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 czerwca 2013, 12:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Gallas i Bentley pożegnani - no to 5-6 mln z ich pensji mamy zaoszczędzone

Jedyna dobra informacja z tych zwolnień. Teraz można od shitów za darmo Santa Cruza zakontraktować. Chyba trochę w Primera nastrzelał goli
Jedyna dobra informacja z tych zwolnień. Teraz można od shitów za darmo Santa Cruza zakontraktować. Chyba trochę w Primera nastrzelał goli
8 czerwca 2013, 12:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
GdS z Mallorci jest wolny
GdS z Mallorci jest wolny :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 czerwca 2013, 12:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To tylko przykład jak się robi transfery.
Właśnie. I te nazwiska, które powtarzam za wami to są tylko przykłady. Przykłady, abyście zrozumieli, że koleś chce mieć swoich graczy, a nie tych, których każdy mu narzuci. Jin ma jednego, ktoś tam drugiego, a jeszcze inny kogoś tam... Z tego robią się dziesiątki piłkarzy. I nie ma w tym niczego zdrożnego do momentu, aż opierdalacie go za nie zastosowanie waszej prywatnej "myśli transferowej". Jesteście obłudni, bo chcieliście dawać mu szansę na własnych zawodników i własne transfery, a teraz wytykacie błędy, o których tak naprawdę będziemy mogli (ewentualnie) porozmawiać 1 października, a nie dwa tygodnie po zakończeniu sezonu. Gość nie widzi tych zawodników w swojej drużynie i niepotrzebni są mu w jego "układance", więc jeśli mam mu wierzyć, to wierzę również w to. Daj mu popracować, a jeśli straciłeś w niego wiarę to przestań pieprzyć (za przeproszeniem) tylko powiedz, że chcesz go zwalniać. Bo fruwasz na wietrze jak chorągiewka...
Właśnie. I te nazwiska, które powtarzam za wami to są tylko przykłady. Przykłady, abyście zrozumieli, że koleś chce mieć swoich graczy, a nie tych, których każdy mu narzuci. Jin ma jednego, ktoś tam drugiego, a jeszcze inny kogoś tam... Z tego robią się dziesiątki piłkarzy. I nie ma w tym niczego zdrożnego do momentu, aż opierdalacie go za nie zastosowanie waszej prywatnej "myśli transferowej". Jesteście obłudni, bo chcieliście dawać mu szansę na własnych zawodników i własne transfery, a teraz wytykacie błędy, o których tak naprawdę będziemy mogli (ewentualnie) porozmawiać 1 października, a nie dwa tygodnie po zakończeniu sezonu. Gość nie widzi tych zawodników w swojej drużynie i niepotrzebni są mu w jego "układance", więc jeśli mam mu wierzyć, to wierzę również w to. Daj mu popracować, a jeśli straciłeś w niego wiarę to przestań pieprzyć (za przeproszeniem) tylko powiedz, że chcesz go zwalniać. Bo fruwasz na wietrze jak chorągiewka
Can't Smile Without You!!!
8 czerwca 2013, 13:17 [cytuj]
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale po raz kolejny przeszedł nam fajny napastnik koło nosa:
http://www.futbol.pl/node/462000
Za Negredo dalibyśmy 14 mln euro, za Sona 11 mln euro i za 25 mln euro mielibyśmy atak na przyszły sezon.
Dlaczego tak się nie stało? Nie wiem
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale po raz kolejny przeszedł nam fajny napastnik koło nosa:
Za Negredo dalibyśmy 14 mln euro, za Sona 11 mln euro i za 25 mln euro mielibyśmy atak na przyszły sezon.
Dlaczego tak się nie stało? Nie wiem :bezradny:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
8 czerwca 2013, 13:25 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Pytałeś się managera czy ci zawodnicy byli w jego planach? Czy może sam chcesz poprowadzić drużynę? Sugeruję więc wysłanie CV lub zakup najnowszego FM'a.
Pytałeś się managera czy ci zawodnicy byli w jego planach? Czy może sam chcesz poprowadzić drużynę? Sugeruję więc wysłanie CV lub zakup najnowszego FM'a
8 czerwca 2013, 13:25 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Bo chcę grać w LM. Jasno się wyraził.
Bo chcę grać w LM. Jasno się wyraził
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 czerwca 2013, 13:29 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Bo chcę grać w LM. Jasno się wyraził
Wiem, że o tym wspominał, ale przykłady takich drużyn jak Monaco pokazuje, że z Ligą Mistrzów można poczekać sezon. Z tego co się nie mylę to taki Falcao grał w Lidze Mistrzów ostatni raz kilka lat temu i jeszcze sezon będzie musiał przynajmniej poczekać. Oczywiście tutaj zadecydowały w dużej mierze pieniądze, ale mógł przejść do Chelsea czy Manchesteru City. A z tego co wiem to nie tylko my czy WHU z Anglii byliśmy zainteresowani Negredo. Również interesowały się nim włoskie drużyny.
Inna kwestia to jakie ambicje ma zawodnik, który chce przejść do gotowej drużyny? Ambicją jest gra w Lidze Mistrzów, ale wywalczyć jej nie chcą, tylko wolą przejść do gotowej drużyny. Dlatego decyzja Falcao dla wielu może być dziwna, ale ja podziwiam go, bo zaryzykował, a o to w życiu chodzi.
Wiem, że o tym wspominał, ale przykłady takich drużyn jak Monaco pokazuje, że z Ligą Mistrzów można poczekać sezon. Z tego co się nie mylę to taki Falcao grał w Lidze Mistrzów ostatni raz kilka lat temu i jeszcze sezon będzie musiał przynajmniej poczekać. Oczywiście tutaj zadecydowały w dużej mierze pieniądze, ale mógł przejść do Chelsea czy Manchesteru City. A z tego co wiem to nie tylko my czy WHU z Anglii byliśmy zainteresowani Negredo. Również interesowały się nim włoskie drużyny.
Inna kwestia to jakie ambicje ma zawodnik, który chce przejść do gotowej drużyny? Ambicją jest gra w Lidze Mistrzów, ale wywalczyć jej nie chcą, tylko wolą przejść do gotowej drużyny. Dlatego decyzja Falcao dla wielu może być dziwna, ale ja podziwiam go, bo zaryzykował, a o to w życiu chodzi
8 czerwca 2013, 13:33 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Tuczi mówi, że nawet jak AVB nie chce napastnika(Negredo, Soldado) czy kogokolwiek nowego to mamy dać mu szansę.

Wyjadają kąski ze stołu, a my się będziemy łapać za głowy dlaczego w lipcu jest drogo, a w sierpniu bardzo drogo.
Tuczi czego 1 października? Co to za data? Nie ma czegoś takiego jak bezgraniczna wiara w trenera. Skończyło się In ... we trust trzeba patrzeć realnie a nie poprzez miłość do klubu. Mamy dwóch pizdusiów na szpicy(z czego co najmniej jeden do zwolnienia - ja uważam, że ani Defoł ani Ade nie nadają się na szpicę do nas) i nas po prostu nie stać na czekanie aż kurz transferowy opadnie(zakładając że nie chcemy wydać dużych pieniędzy). Jeśli dobry napastnik a takim jest Negredo jest tanio do wyrwania to się go kupuje. Zwłaszcza, że nie stać nas na Cavanich etc.
Wszystkie transfery jakie były przeprowadzane w zeszłym sezonie to albo Freund albo Levy nie ma ani jednego z wyboru AVB. Tak samo będzie w tym sezonie. Dlatego AVB się ubezpiecza tym dyrektorem sportowym.
A co do obłudy to wytykanie błędów nie jest obłudą. Obłudą jest przyklaskiwanie w momencie gdy jakaś okazja przechodzi koło nosa. To tak jak z allegro bądź ebay. Masz dla przykładu konsolę ps3 w domu, wbijasz na allegro i widzisz tę samą konsolę za 200 zł. Mimo iż masz to kupujesz bo to "mega okazja" To samo jest z okazjami na rynku transferowym.
Tuczi mówi, że nawet jak AVB nie chce napastnika(Negredo, Soldado) czy kogokolwiek nowego to mamy dać mu szansę. :rotfl: Wyjadają kąski ze stołu, a my się będziemy łapać za głowy dlaczego w lipcu jest drogo, a w sierpniu bardzo drogo.
Tuczi czego 1 października? Co to za data? Nie ma czegoś takiego jak bezgraniczna wiara w trenera. Skończyło się In ... we trust trzeba patrzeć realnie a nie poprzez miłość do klubu. Mamy dwóch pizdusiów na szpicy(z czego co najmniej jeden do zwolnienia - ja uważam, że ani Defoł ani Ade nie nadają się na szpicę do nas) i nas po prostu nie stać na czekanie aż kurz transferowy opadnie(zakładając że nie chcemy wydać dużych pieniędzy). Jeśli dobry napastnik a takim jest Negredo jest tanio do wyrwania to się go kupuje. Zwłaszcza, że nie stać nas na Cavanich etc.
Wszystkie transfery jakie były przeprowadzane w zeszłym sezonie to albo Freund albo Levy nie ma ani jednego z wyboru AVB. Tak samo będzie w tym sezonie. Dlatego AVB się ubezpiecza tym dyrektorem sportowym.
A co do obłudy to wytykanie błędów nie jest obłudą. Obłudą jest przyklaskiwanie w momencie gdy jakaś okazja przechodzi koło nosa. To tak jak z allegro bądź ebay. Masz dla przykładu konsolę ps3 w domu, wbijasz na allegro i widzisz tę samą konsolę za 200 zł. Mimo iż masz to kupujesz bo to "mega okazja" To samo jest z okazjami na rynku transferowym
8 czerwca 2013, 13:33 [cytuj]
Gallardo mówi że Bale już w realu, ale ten człowiek mówił juz wiele rzeczy ! ...
Gallardo mówi że Bale już w realu, ale ten człowiek mówił juz wiele rzeczy !
To dare is to do.
8 czerwca 2013, 13:43 [cytuj]
Przypomnę tylko, że rok temu Mario Mandżukić trafił do Bayernu Monachium za 8 mln euro, a Burak Yilmaz do Galatasaray za 5 mln euro. Rozumiem, że finanse to finanse i musza być pilnowane, ale takie kwoty to promocje, z których trzeba korzystać.
A teraz przeszli nam koło nosa Negredo (pierdzieli o Lidze Mistrzów, ale byłby do ściągnięcia) i Son (chłopak, który przyniósłby nam korzyści ze sprzedaży koszulek i potencjalnego tournee po Azji, a w dodatku ma spore umiejętności i może stać się klasowym graczem).
Nie stać nas na ściąganie zawodników za grube miliony, to jeżeli marzy nam się Liga Mistrzów to z takich promocji trzeba po prostu korzystać. Nie można być Panem robiąc zakupy od święta. Musimy mieć podobną politykę transferową co Borussia Dortmund (poza zapisanymi klauzulami odstępnego i szacunkiem do najlepszych zawodników, chodzi mi o kontrakty).
Przypomnę tylko, że rok temu Mario Mandżukić trafił do Bayernu Monachium za 8 mln euro, a Burak Yilmaz do Galatasaray za 5 mln euro. Rozumiem, że finanse to finanse i musza być pilnowane, ale takie kwoty to promocje, z których trzeba korzystać.
A teraz przeszli nam koło nosa Negredo (pierdzieli o Lidze Mistrzów, ale byłby do ściągnięcia) i Son (chłopak, który przyniósłby nam korzyści ze sprzedaży koszulek i potencjalnego tournee po Azji, a w dodatku ma spore umiejętności i może stać się klasowym graczem).
Nie stać nas na ściąganie zawodników za grube miliony, to jeżeli marzy nam się Liga Mistrzów to z takich promocji trzeba po prostu korzystać. Nie można być Panem robiąc zakupy od święta. Musimy mieć podobną politykę transferową co Borussia Dortmund (poza zapisanymi klauzulami odstępnego i szacunkiem do najlepszych zawodników, chodzi mi o kontrakty)
8 czerwca 2013, 14:11 [cytuj]
transfery.info @Transferyinfo
Iago Aspas jeszcze dzisiaj powinien zostać oficjalnie zawodnikiem Liverpoolu. Hiszpan odrzucił złożoną w ostatniej chwili ofertę Tottenhamu.
24 minutes ago
No kurva tej
Iago Aspas jeszcze dzisiaj powinien zostać oficjalnie zawodnikiem Liverpoolu. Hiszpan odrzucił złożoną w ostatniej chwili ofertę Tottenhamu.
24 minutes ago
No kurva tej :P
Offence win games, defence wins titles
8 czerwca 2013, 14:17 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
24 minutes ago
No kurva tej

O tym właśnie mówię, o ofertach ad hoc. W ostatniej chwili, z ręką w nocniku. Tak robią tylko ciule sakramenckie WSTYD!!
O tym właśnie mówię, o ofertach ad hoc. W ostatniej chwili, z ręką w nocniku. Tak robią tylko ciule sakramenckie WSTYD!!
8 czerwca 2013, 14:24 [cytuj]
http://transfery.info/58149,gallardo-bale-pilkarzem-realu-madryt
http://transfery.info/58149,gallardo-bale-pilkarzem-realu-madryt
8 czerwca 2013, 15:16 [cytuj]
Bez przesady. Jeszcze dość zawodników kupimy.
Sawik, nie wiem czy wiesz, ale w transferze do Monaco duży wpływ miała trzecia strona. Ta sama, która sprzedała go do Atletico. Oni liczą na kasę i sam Falcao nie miał bardzo dużo do powiedzenia.
Son, Negredo, Iago Aspas. Wszyscy napastnicy na świecie sprzedani. To koniec.
Bez przesady. Jeszcze dość zawodników kupimy.
Sawik, nie wiem czy wiesz, ale w transferze do Monaco duży wpływ miała trzecia strona. Ta sama, która sprzedała go do Atletico. Oni liczą na kasę i sam Falcao nie miał bardzo dużo do powiedzenia.
Son, Negredo, Iago Aspas. Wszyscy napastnicy na świecie sprzedani. To koniec. ;(
LMAO
8 czerwca 2013, 16:09 [cytuj]
Jin no więc w takim razie określ się. Wcześniej (jeśli się nie mylę) to właśnie dawałeś czas temu nowemu menago. A może się mylę? Ja Ci niczego nie narzucam. Co mnie to obchodzi, czy Ty aprobujesz jego styl/sposób działania czy też nie. To jest twoja indywidualna/prywatna sprawa. Ale jeśli najpierw mówisz, aby tę szansę dać to później mu jej nie odbieraj. Krzyczycie o dziesiątkach piłkarzy, a nikt nie zapytał się czy AVB ich chce. Jeśli nie chce to dlaczego ma was "słuchać"? A data 1 października to realne podsumowanie letniego okienka transferowego w całości (teoretycznie) wykonane przez Boasa, Levy'ego i być może Baldiniego. Na dzień dzisiejszy nikt nie sprzątnął nam sprzed nosa zawodnika, o którego walczylibyśmy wszelkimi siłami. To jednak powinno troszkę do Ciebie dotrzeć. To nie Ty wybierasz chłopu zawodników do gry, ale on sam. Więc zamilcz, albo napisz #AVB OUT
Jin no więc w takim razie określ się. Wcześniej (jeśli się nie mylę) to właśnie dawałeś czas temu nowemu menago. A może się mylę? Ja Ci niczego nie narzucam. Co mnie to obchodzi, czy Ty aprobujesz jego styl/sposób działania czy też nie. To jest twoja indywidualna/prywatna sprawa. Ale jeśli najpierw mówisz, aby tę szansę dać to później mu jej nie odbieraj. Krzyczycie o dziesiątkach piłkarzy, a nikt nie zapytał się czy AVB ich chce. Jeśli nie chce to dlaczego ma was "słuchać"? A data 1 października to realne podsumowanie letniego okienka transferowego w całości (teoretycznie) wykonane przez Boasa, Levy'ego i być może Baldiniego. Na dzień dzisiejszy nikt nie sprzątnął nam sprzed nosa zawodnika, o którego walczylibyśmy wszelkimi siłami. To jednak powinno troszkę do Ciebie dotrzeć. To nie Ty wybierasz chłopu zawodników do gry, ale on sam. Więc zamilcz, albo napisz #AVB OUT ;P
8 czerwca 2013, 16:14 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Przypomnę tylko, że rok temu Mario Mandżukić trafił do Bayernu Monachium za 8 mln euro, a Burak Yilmaz do Galatasaray za 5 mln euro.
Przypomnę tylko, że Bayern w zeszłym sezonie grał w finale LM, a w tym roku ją zdobył. Analizę porównania ich do nas pozostawię twojej osobie...
Galatasaray zatrudniło również Drogbę i Sneijdera. Dlaczego wybrali akurat ten kierunek? Zapytaj księgowego, który przygotowuje tygodniówki w Spurs i tego w Galacie, a może wtedy zrozumiesz.
Przypomnę tylko, że Bayern w zeszłym sezonie grał w finale LM, a w tym roku ją zdobył. Analizę porównania ich do nas pozostawię twojej osobie...
Galatasaray zatrudniło również Drogbę i Sneijdera. Dlaczego wybrali akurat ten kierunek? Zapytaj księgowego, który przygotowuje tygodniówki w Spurs i tego w Galacie, a może wtedy zrozumiesz. ;P
8 czerwca 2013, 16:57 [cytuj]
http://hereisthecity.com/2013/06/07/nh-tottenham-hotspur-transfer-news-guarin-and-another-belgian/
17 mln za Guarina-plota?
http://hereisthecity.com/2013/06/07/nh-tottenham-hotspur-transfer-news-guarin-and-another-belgian/
17 mln za Guarina-plota?
Offence win games, defence wins titles