Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
7 czerwca 2013, 17:43 [cytuj]
Tottenham Hotspur have held a long-standing interest in Leandro Damiao, but the Brazilian striker's agent has now opened the door to a move to Marseille. The Internacional forward's representative has not been in contact with Marseille, but says Damiao would be interested in joining the French club as things have not progressed regarding a potential move to Spurs.
Tottenham Hotspur have held a long-standing interest in Leandro Damiao, but the Brazilian striker's agent has now opened the door to a move to Marseille. The Internacional forward's representative has not been in contact with Marseille, but says Damiao would be interested in joining the French club as things have not progressed regarding a potential move to Spurs
7 czerwca 2013, 18:57 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Tottenham-chcial-kupic-Capoue-w-styczniu-794
http://www.tottenham24.pl/news/Tottenham-chcial-kupic-Capoue-w-styczniu-794
7 czerwca 2013, 19:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tylko co innego koncepcja a co innego promocja. Jak dajmy na to sprzedają Rooneya, Matę czy Silve(wstaw sobie kogo chcesz) za okazyjną cenę to pierd...lić założenia i brać póki jest okazja. Nie powiesz mi, że jeśli AVB miałby możliwość kupienia Aguero za 15 mln euro i powiedziałby że go nie chce, bo ma Adebayora to byłbyś prze szczęśliwy. Z okazji trzeba korzystać, bo transfery to też zarobek czasami warto coś kupić z czysto biznesowego punktu aby potem sprzedać 1,5 raza drożej

Jeśli mam być szczery to, pomimo moich wątpliwości co do niektórych jego ruchów, to Levy przede wszystkim jest dobrym biznesmenem. Patrząc na nasze finanse to tylko "cymbał" stwierdził by inaczej. Tak więc najwyraźniej, tenże świetny biznesmen, nie wyczuł w tym ruchu nic specjalnego, aby się tym ekscytować. Zresztą pójdzie zapewne do Leverkusen, a nie do jakiegoś "wielkoluda", więc chyba inni myślą podobnie ;P

Ps. No i proszę..... nie zestawiaj w jednej linii Rooneya, Maty i Aguero z... Sonem :wysmiewacz:
Jeśli mam być szczery to, pomimo moich wątpliwości co do niektórych jego ruchów, to Levy przede wszystkim jest dobrym biznesmenem. Patrząc na nasze finanse to tylko "cymbał" stwierdził by inaczej. Tak więc najwyraźniej, tenże świetny biznesmen, nie wyczuł w tym ruchu nic specjalnego, aby się tym ekscytować. Zresztą pójdzie zapewne do Leverkusen, a nie do jakiegoś "wielkoluda", więc chyba inni myślą podobnie ;P Ps. No i proszę..... nie zestawiaj w jednej linii Rooneya, Maty i Aguero z... Sonem :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
7 czerwca 2013, 19:49 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ohoho Rafo i jak to się ma do sprzedania Bentleya i Gallasa? zero kasy za nich :mysli:

W jaki sposób mieli na nich zarobić kasę, skoro kończyły im się kontrakty po sezonie? Rafo raczej myślał o tych pieniążkach, które będą dostępne po odliczeniu ich tygodniówek... :kotek:
W jaki sposób mieli na nich zarobić kasę, skoro kończyły im się kontrakty po sezonie? Rafo raczej myślał o tych pieniążkach, które będą dostępne po odliczeniu ich tygodniówek... :kotek:
7 czerwca 2013, 19:52 [cytuj]
Hades powiedział/a:
To dajcie im czas do okresu przygotowawczego. A nie, ledwo sezon skończony, to od razu: "Gdzie są nowi gracze? Levy gówno robi!"
Nam wystarczy 3-4 zawodników, a wymienieni wyżej piłkarze wcale nie są słabi, więc nie wiem o co Ci chodzi

:brawo::brawo::brawo:

Dajcie im czas choćby do 1 lipca, czyli do otwarcia okienka :P. Ależ się nam Koledzy rozpędzili... Te wszystkie transfery, które już teraz wychodzą na jaw, to tak naprawdę były organizowane duuużo wcześniej. My nie mieliśmy takiego komfortu, bo nikt nie wiedział na jakim miejscu w lidze skończymy sezon. Przestańcie ku... narzekać, bo stajecie się gorsi od panienek z arse.
:brawo::brawo::brawo: Dajcie im czas choćby do 1 lipca, czyli do otwarcia okienka :P. Ależ się nam Koledzy rozpędzili... Te wszystkie transfery, które już teraz wychodzą na jaw, to tak naprawdę były organizowane duuużo wcześniej. My nie mieliśmy takiego komfortu, bo nikt nie wiedział na jakim miejscu w lidze skończymy sezon. Przestańcie ku... narzekać, bo stajecie się gorsi od panienek z arse
7 czerwca 2013, 20:13 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Te wszystkie transfery, które już teraz wychodzą na jaw, to tak naprawdę były organizowane duuużo wcześniej. My nie mieliśmy takiego komfortu, bo nikt nie wiedział na jakim miejscu w lidze skończymy sezon.

I właśnie dlatego tracimy takich graczy jak Son czy inni. Bo reszta robi transfery w czasie ligi. Dlaczego zaczynają ogłaszać transfery 31 sierpnia? Bo tyle ciągną się rozmowy. DObra, może nie tyle ale to nie jest tak że 30 czerwca nie wiedza kogo kupić a nagle 1 lipca wysyłają oferty. Problem polega na tym, że w tym klubie nikt nie mysli kogo sprowadzić w letnim okienku i dopiero zawracają sobie tym głowę w lipcu i sierpniu a wtedy zostają już albo ci nie chciani albo ci ktorzy nie chcą przyjść. Dlatego potrzebujemy dyrektora technicznego. On cały sezon by o tym myślał i latem jedyne czym byśmy się martwili to tym o której odebrać nowego piłkarza na lotnisku :D
I właśnie dlatego tracimy takich graczy jak Son czy inni. Bo reszta robi transfery w czasie ligi. Dlaczego zaczynają ogłaszać transfery 31 sierpnia? Bo tyle ciągną się rozmowy. DObra, może nie tyle ale to nie jest tak że 30 czerwca nie wiedza kogo kupić a nagle 1 lipca wysyłają oferty. Problem polega na tym, że w tym klubie nikt nie mysli kogo sprowadzić w letnim okienku i dopiero zawracają sobie tym głowę w lipcu i sierpniu a wtedy zostają już albo ci nie chciani albo ci ktorzy nie chcą przyjść. Dlatego potrzebujemy dyrektora technicznego. On cały sezon by o tym myślał i latem jedyne czym byśmy się martwili to tym o której odebrać nowego piłkarza na lotnisku :D
7 czerwca 2013, 21:09 [cytuj]
Lukempire - potrafisz czytać ze zrozumieniem????
Daj mi jeden transfer, który by nam zabierał piłkarza (o którego NAPRAWDĘ się staraliśmy), a klub kupujący nie wiedziałby wcześniej/dużo wcześniej, że będą grali w Lidze Mistrzów... My nie mieliśmy, jak już pisałem, tego komfortu wiedzy, więc o czym teraz piszesz?
W tym klubie ludzie myślą o tym kogo sprowadzić. Problem polega na tym, że cwelskie i inne manchestery, wiedziały dokładnie, że w tej LM będą grały, a my nie. A zawodnicy, o których myślisz, właśnie takich deklaracji oczekują.

Ps. Damien Comolli również spędzał dnie i noce na myśleniu o transferach. Jak się to skończyło to wszyscy wiemy. A może lepiej zapytać, czy napewno WSZYSCY...

Ps2. A kimjeste tenże Son, że tak strasznie nam go będzie brakowało? Pytam po raz kolejny. Kto się nim, aż tak interesował? Ileż ten SNAJPER strzelił bramek w sezonie? Czym on takim zasłynął? Gdzie wychwalają jego imię/nazwisko?
Słucham...
Lukempire - potrafisz czytać ze zrozumieniem???? Daj mi jeden transfer, który by nam zabierał piłkarza (o którego NAPRAWDĘ się staraliśmy), a klub kupujący nie wiedziałby wcześniej/dużo wcześniej, że będą grali w Lidze Mistrzów... My nie mieliśmy, jak już pisałem, tego komfortu wiedzy, więc o czym teraz piszesz? W tym klubie ludzie myślą o tym kogo sprowadzić. Problem polega na tym, że cwelskie i inne manchestery, wiedziały dokładnie, że w tej LM będą grały, a my nie. A zawodnicy, o których myślisz, właśnie takich deklaracji oczekują. Ps. Damien Comolli również spędzał dnie i noce na myśleniu o transferach. Jak się to skończyło to wszyscy wiemy. A może lepiej zapytać, czy napewno WSZYSCY... Ps2. A kimjeste tenże Son, że tak strasznie nam go będzie brakowało? Pytam po raz kolejny. Kto się nim, aż tak interesował? Ileż ten SNAJPER strzelił bramek w sezonie? Czym on takim zasłynął? Gdzie wychwalają jego imię/nazwisko? Słucham
7 czerwca 2013, 21:36 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Lukempire - potrafisz czytać ze zrozumieniem????
Daj mi jeden transfer, który by nam zabierał piłkarza (o którego NAPRAWDĘ się staraliśmy), a klub kupujący nie wiedziałby wcześniej/dużo wcześniej, że będą grali w Lidze Mistrzów... My nie mieliśmy, jak już pisałem, tego komfortu wiedzy, więc o czym teraz piszesz?
W tym klubie ludzie myślą o tym kogo sprowadzić. Problem polega na tym, że cwelskie i inne manchestery, wiedziały dokładnie, że w tej LM będą grały, a my nie. A zawodnicy, o których myślisz, właśnie takich deklaracji oczekują.

Ps. Damien Comolli również spędzał dnie i noce na myśleniu o transferach. Jak się to skończyło to wszyscy wiemy. A może lepiej zapytać, czy napewno WSZYSCY...

Ps2. A kimjeste tenże Son, że tak strasznie nam go będzie brakowało? Pytam po raz kolejny. Kto się nim, aż tak interesował? Ileż ten SNAJPER strzelił bramek w sezonie? Czym on takim zasłynął? Gdzie wychwalają jego imię/nazwisko?
Słucham

http://www.transfermarkt.pl/pl/heung-min-son/profil/spieler_91845.html
12 bramek w 33 meczach.
Solidny ligowiec i tyle jak na razie ;)
Wg metro nasi mają się spotkać z Mario Gomezem dając mu 70 tysiaków, a 7 mln dla Bayernu.
http://metro.co.uk/2013/06/07/spurs-line-up-7million-transfer-for-bayern-munich-striker-mario-gomez-3832763/
http://www.transfermarkt.pl/pl/heung-min-son/profil/spieler_91845.html 12 bramek w 33 meczach. Solidny ligowiec i tyle jak na razie ;) Wg metro nasi mają się spotkać z Mario Gomezem dając mu 70 tysiaków, a 7 mln dla Bayernu. http://metro.co.uk/2013/06/07/spurs-line-up-7million-transfer-for-bayern-munich-striker-mario-gomez-3832763/
Offence win games, defence wins titles
7 czerwca 2013, 22:09 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta http://www.transfermarkt.pl/pl/heung-min-son/profil/spieler_91845.html
12 bramek w 33 meczach.
Solidny ligowiec i tyle jak na razie ;)
Wg metro nasi mają się spotkać z Mario Gomezem dając mu 70 tysiaków, a 7 mln dla Bayernu.
http://metro.co.uk/2013/06/07/spurs-line-up-7million-transfer-for-bayern-munich-striker-mario-gomez-3832763/

--
chyba chcieli napisać 27 mln :P transfer nierealny :P
PatricziwwersjiBeta - http://www.transfermarkt.pl/pl/heung-min-son/profil/spieler_91845.html 12 bramek w 33 meczach. Solidny ligowiec i tyle jak na razie ;) Wg metro nasi mają się spotkać z Mario Gomezem dając mu 70 tysiaków, a 7 mln dla Bayernu. http://metro.co.uk/2013/06/07/spurs-line-up-7million-transfer-for-bayern-munich-striker-mario-gomez-3832763/ -- chyba chcieli napisać 27 mln :P transfer nierealny :P
7 czerwca 2013, 22:22 [cytuj]
Tuczi z całym szacunkiem, ale jak kurwa takie Noricz kupuje Van Wolfswinkiela w środku sezonu to nie mają u nich z tym problemu. My jak zawsze musimy czekać na co na LM? OK dajmy na to jest 4 miejsce to teraz tak, musimy czekać do końca sierpnia prawie, bo możemy się przez baraż nie przedostać a ten mecz jest w sierpniu. Do tego czasu będziemy się zastanawiać czy kogoś kupić bo niewiadomo czy będzie LM czy nie?

To jest kurwa Tottenham nie Legia czy Lech żeby 4/4 swojego budżetu opierać na Lidze Mistrzów
Tuczi z całym szacunkiem, ale jak kurwa takie Noricz kupuje Van Wolfswinkiela w środku sezonu to nie mają u nich z tym problemu. My jak zawsze musimy czekać na co na LM? OK dajmy na to jest 4 miejsce to teraz tak, musimy czekać do końca sierpnia prawie, bo możemy się przez baraż nie przedostać a ten mecz jest w sierpniu. Do tego czasu będziemy się zastanawiać czy kogoś kupić bo niewiadomo czy będzie LM czy nie? To jest kurwa Tottenham nie Legia czy Lech żeby 4/4 swojego budżetu opierać na Lidze Mistrzów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
7 czerwca 2013, 22:30 [cytuj]
Trener już po ostatnim gwizdku powinien mieć nabazgrolone na kartce przyczyny braku 4 miejsca(wielkimi literami WĄSKA KADRA, BRAK NAPASTNIKA) i po dwukropku nazwiska oraz raporty scoutów, jakieś statystyki, szacowane kwoty.

To nie jest coś co buduje się ad hoc. Już w zimie powinna być ogarnięta sytuacja(bez względu na LM) kogo nam się nie udało pozyskać(jeśli w ogóle kogoś próbowaliśmy :wysmiewacz: ) i przerzucenie się na innego gracza. Ciągniemy temat Sramiao jakby Levy chciał udowodnić światu sens tejże umowy z internacionalem.

Gdzie wychwalają SON'a? Kto się nim interesował? Jak jesteś leniuszek to sobie nie wiedz xD ja nie mam zamiaru za Ciebie puszczać google w ruch
Trener już po ostatnim gwizdku powinien mieć nabazgrolone na kartce przyczyny braku 4 miejsca(wielkimi literami WĄSKA KADRA, BRAK NAPASTNIKA) i po dwukropku nazwiska oraz raporty scoutów, jakieś statystyki, szacowane kwoty. To nie jest coś co buduje się ad hoc. Już w zimie powinna być ogarnięta sytuacja(bez względu na LM) kogo nam się nie udało pozyskać(jeśli w ogóle kogoś próbowaliśmy :wysmiewacz: ) i przerzucenie się na innego gracza. Ciągniemy temat Sramiao jakby Levy chciał udowodnić światu sens tejże umowy z internacionalem. Gdzie wychwalają SON'a? Kto się nim interesował? Jak jesteś leniuszek to sobie nie wiedz xD ja nie mam zamiaru za Ciebie puszczać google w ruch
7 czerwca 2013, 22:33 [cytuj]
Może nie jestem true zaślepionym fanem ale w kwestii transferów Levy nie pokazał nic nadzwyczajnego(pokazać może jak zatrzyma bądź dobrze opierdoli Bale) :bezradny: liczyć i zbierać piniądze to prawie każdy gamoniowaty centuś w Krakowie potrafić
Może nie jestem true zaślepionym fanem ale w kwestii transferów Levy nie pokazał nic nadzwyczajnego(pokazać może jak zatrzyma bądź dobrze opierdoli Bale) :bezradny: liczyć i zbierać piniądze to prawie każdy gamoniowaty centuś w Krakowie potrafić
7 czerwca 2013, 22:41 [cytuj]
Myślisz, że jakby Van Wolfswinkel miał oferty z lepszych klubów, to by do nich nie poszedł? Jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza.
No i nikt nie mówił, że musimy dostać się do LM, żeby kogoś kupić. Po prostu zawodnicy chętniej przechodzą do takich zespołów.
Taka Chelsea też jeszcze nikogo nie kupiła, a oprócz LM ma Abramowicza.

Gdyby ta oferta za Gomeza przeszła i dostalibyśmy go za 7 mln + 70 tysięcy tygodniówki, to byłoby super. :rotfl:

No i coraz bardziej łączą nas z Bernardem.
Myślisz, że jakby Van Wolfswinkel miał oferty z lepszych klubów, to by do nich nie poszedł? Jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza. No i nikt nie mówił, że musimy dostać się do LM, żeby kogoś kupić. Po prostu zawodnicy chętniej przechodzą do takich zespołów. Taka Chelsea też jeszcze nikogo nie kupiła, a oprócz LM ma Abramowicza. Gdyby ta oferta za Gomeza przeszła i dostalibyśmy go za 7 mln + 70 tysięcy tygodniówki, to byłoby super. :rotfl: No i coraz bardziej łączą nas z Bernardem
LMAO
7 czerwca 2013, 22:44 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Gdyby ta oferta za Gomeza przeszła i dostalibyśmy go za 7 mln + 70 tysięcy tygodniówki, to byłoby super. :rotfl:

Gomez pewnie trafi do Chelsea albo City za +20mln i 100tys tygodniowo więc bym się nie łudził :x
Gomez pewnie trafi do Chelsea albo City za +20mln i 100tys tygodniowo więc bym się nie łudził :x
7 czerwca 2013, 22:46 [cytuj]
Jestem pewien, że w klubie już od dawna zastanawiają się nad potencjalnymi wzmocnieniami, ale na litość boską, mamy dopiero początek czerwca ... są eliminacje, jest Puchar Konfederacji, większość zawodników ma wakacje ... spokojnie panowie, swoje transfery zrobimy i jestem przekonany, że przed 31 sierpnia ... ;)

Gomez za 7 baniek i 70 k tygodniówki? To byłby transferowy hit, rozbój w biały dzień ... z pewnością i Bayern i zawodnik będą chcieli więcej, ale jest to całkiem realny cel, byłbym wniebowzięty widząc go w naszej koszulce :)
Jestem pewien, że w klubie już od dawna zastanawiają się nad potencjalnymi wzmocnieniami, ale na litość boską, mamy dopiero początek czerwca ... są eliminacje, jest Puchar Konfederacji, większość zawodników ma wakacje ... spokojnie panowie, swoje transfery zrobimy i jestem przekonany, że przed 31 sierpnia ... ;) Gomez za 7 baniek i 70 k tygodniówki? To byłby transferowy hit, rozbój w biały dzień ... z pewnością i Bayern i zawodnik będą chcieli więcej, ale jest to całkiem realny cel, byłbym wniebowzięty widząc go w naszej koszulce :)
7 czerwca 2013, 23:16 [cytuj]
Od czegoś trzeba zacząć te negocjacje Levy dorzuci do tych 7 baniek 2 wejściówki na derby, parę skarpetek klubowych z autografem Gareth`a Bale`a no i może sparing i bez problemu Rummenige się zgodzi :rotfl:
Od czegoś trzeba zacząć te negocjacje Levy dorzuci do tych 7 baniek 2 wejściówki na derby, parę skarpetek klubowych z autografem Gareth`a Bale`a no i może sparing i bez problemu Rummenige się zgodzi :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
7 czerwca 2013, 23:42 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
mamy dopiero początek czerwca ...

City się wzmacnia, Muły kupiły gracza, Norwich już dawno Nie mówiąc o takim szachtarze i Wellingtonie Nem'ie. Do początku okna transferowego zostaną sami drodzy i przepłaceni, bo lepsze kąski już dawno zostaną wpierd...ne przez szybkich i mądrych

Mosaj, chciałbym w to wierzyć aczkolwiek historia uczy mnie że tak nie będzie. Nie można na wszystko patrzeć przez pryzmat IN... we trust. To nie PiS ani Radio Maryja, aby ciągle ochać i achać nad Prezesem czy dyrektorem.

Hades jakby miał to by przeszedł. Nie miał tylko dlatego, że Norwich zrobiło to czego nam brakowało w zimowym okienku. Konkretny ruch. Akcja reakcja. Wykładamy kasę - kontraktujemy zawodnika. Jego statystyki mówią to co mówią, a Norwich może się cieszyć i być z siebie dumnym, bo ubiegli MU w staraniach się o tego piłkarza(którego sam SAF jeździł oglądać)
City się wzmacnia, Muły kupiły gracza, Norwich już dawno Nie mówiąc o takim szachtarze i Wellingtonie Nem'ie. Do początku okna transferowego zostaną sami drodzy i przepłaceni, bo lepsze kąski już dawno zostaną wpierd...ne przez szybkich i mądrych Mosaj, chciałbym w to wierzyć aczkolwiek historia uczy mnie że tak nie będzie. Nie można na wszystko patrzeć przez pryzmat IN... we trust. To nie PiS ani Radio Maryja, aby ciągle ochać i achać nad Prezesem czy dyrektorem. Hades jakby miał to by przeszedł. Nie miał tylko dlatego, że Norwich zrobiło to czego nam brakowało w zimowym okienku. Konkretny ruch. Akcja reakcja. Wykładamy kasę - kontraktujemy zawodnika. Jego statystyki mówią to co mówią, a Norwich może się cieszyć i być z siebie dumnym, bo ubiegli MU w staraniach się o tego piłkarza(którego sam SAF jeździł oglądać)
7 czerwca 2013, 23:57 [cytuj]
I po raz kolejny pytam. Czy tegoż zawodnika (von coś tam) chciał sam AVB? Czy chcesz go tylko Ty?
I po raz kolejny pytam. Czy tegoż zawodnika (von coś tam) chciał sam AVB? Czy chcesz go tylko Ty?
8 czerwca 2013, 00:06 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

To tylko przykład jak się robi transfery. Co Ty masz z tym AVB? Twierdzisz, że AVB nie chciał napastnika zimą? Skoro nie chciał to powinien dostać zjebkę jak żona po zakupach w galerii z kartą master card(przez to mógł położyć LM co zresztą zrobił). Jak chciał i mu nie pozwolono to ten co nie pozwolił powinien dostać ten zjeb.

Jaka kolwiek alternatywa dla Defoe i Ade to był mus nawet byle jakie wypożyczenie takiego Odemingwe dałoby jakiś tam margines do manewru.
To tylko przykład jak się robi transfery. Co Ty masz z tym AVB? Twierdzisz, że AVB nie chciał napastnika zimą? Skoro nie chciał to powinien dostać zjebkę jak żona po zakupach w galerii z kartą master card(przez to mógł położyć LM co zresztą zrobił). Jak chciał i mu nie pozwolono to ten co nie pozwolił powinien dostać ten zjeb. Jaka kolwiek alternatywa dla Defoe i Ade to był mus nawet byle jakie wypożyczenie takiego Odemingwe dałoby jakiś tam margines do manewru
8 czerwca 2013, 00:33 [cytuj]
Na Manchester City mimo wszystko bym nie patrzył, bo to dziki klub budowany na dzikich zasadach, klub, gdzie transferowe negocjacje i ustalanie priorytetów prawdopodobnie wyglądają trochę inaczej - oni mają pieniądze i po prostu płacą (ta kwota za Fernandinho jest trochę chora), a Tottenham ... cóż, wiemy jak to wygląda, liczy się każdy grosz, negocjacje trwają (i hope so).

Cała reszta nie poczyniła konkretnych ruchów, wszyscy badają transferowy rynek, Arsenal nikogo nie kupił, Utd też, Chelsea też, Liverpool też (Kolo Toure nikt chyba nie postrzega jako wzmocnienia). Sezon zakończył się kilkanaście dni temu, nie ma nawet połowy czerwca, więc jestem spokojny. W tamtym roku działaliśmy wcześniej (Vertonghen), byłem zadowolony. Przyszła zima, daliśmy dupy (imho zawinił i Levy i AVB), zawiodłem się strasznie, bo nawet tak wyśmiewany Odemwingie mógł strzelić bramkę, która dałaby nam te 3 cholerne punkty więcej i LM. Wierzę, że w klubie uczą się na własnych błędach i przed rozpoczęciem sezonu będziemy mieli już skompletowaną kadrę , + - jeden gracz. Wierzę w to, liczę na to, ale to nie znaczy, że tak będzie :)

Po prostu ... jest 8 czerwca, chill out, znajdziemy swoje gwiazdy :)
Na Manchester City mimo wszystko bym nie patrzył, bo to dziki klub budowany na dzikich zasadach, klub, gdzie transferowe negocjacje i ustalanie priorytetów prawdopodobnie wyglądają trochę inaczej - oni mają pieniądze i po prostu płacą (ta kwota za Fernandinho jest trochę chora), a Tottenham ... cóż, wiemy jak to wygląda, liczy się każdy grosz, negocjacje trwają (i hope so). Cała reszta nie poczyniła konkretnych ruchów, wszyscy badają transferowy rynek, Arsenal nikogo nie kupił, Utd też, Chelsea też, Liverpool też (Kolo Toure nikt chyba nie postrzega jako wzmocnienia). Sezon zakończył się kilkanaście dni temu, nie ma nawet połowy czerwca, więc jestem spokojny. W tamtym roku działaliśmy wcześniej (Vertonghen), byłem zadowolony. Przyszła zima, daliśmy dupy (imho zawinił i Levy i AVB), zawiodłem się strasznie, bo nawet tak wyśmiewany Odemwingie mógł strzelić bramkę, która dałaby nam te 3 cholerne punkty więcej i LM. Wierzę, że w klubie uczą się na własnych błędach i przed rozpoczęciem sezonu będziemy mieli już skompletowaną kadrę , + - jeden gracz. Wierzę w to, liczę na to, ale to nie znaczy, że tak będzie :) Po prostu ... jest 8 czerwca, chill out, znajdziemy swoje gwiazdy :)
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się