Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
6 czerwca 2013, 19:38 [cytuj]
naprawiłem, wkurwiało mnie to przesunięcie :nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 czerwca 2013, 19:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
tuczi
- masz dużo racji... co ja piszę masz bardzo dużo racji
:F
ale wyluzuj - daj nam pomarzyć o wielkich wzmocnieniach, które pozwolą taaak zacząć sezon WIN, WIN , WIN, WIN, WIN, WIN, DRAW, WIN, WIN, WIN...:brawo::brawo::brawo:

Na, ale ja przecież nie zakazuję (kim ja jestem, aby tak robić) nikomu marzyć ;). Ja też mam swoje marzenia heh. Większość z nich jest totalną abstrakcją i dobrze o tym wiem :D.
Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona. Nie wystartował, to pewnie nie chciał. No więc, albo mu wierzymy i dajemy tą szansę, albo nie.
A marzyć każdy może i lubi. Ja również :muza:
Na, ale ja przecież nie zakazuję (kim ja jestem, aby tak robić) nikomu marzyć ;). Ja też mam swoje marzenia heh. Większość z nich jest totalną abstrakcją i dobrze o tym wiem :D. Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona. Nie wystartował, to pewnie nie chciał. No więc, albo mu wierzymy i dajemy tą szansę, albo nie. A marzyć każdy może i lubi. Ja również :muza:
Can't Smile Without You!!!
6 czerwca 2013, 20:06 [cytuj]
"Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona"

- też prawda, ktoś z nas go widział na WHL, ale AVB nie.. jego decyzja, to on ma przyjemność/zaszczyt być trenerem TOTT
--
nie mniej to portal kibicowski, skrajne emocje są częścią tej strony .. myślę, że dlatego jest tak dobra i dlatego tu zaglądamy:ok:
--
pozdro dla Southend On Sea :tak:
"Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona" - też prawda, ktoś z nas go widział na WHL, ale AVB nie.. jego decyzja, to on ma przyjemność/zaszczyt być trenerem TOTT -- nie mniej to portal kibicowski, skrajne emocje są częścią tej strony .. myślę, że dlatego jest tak dobra i dlatego tu zaglądamy:ok: -- pozdro dla Southend On Sea :tak:
6 czerwca 2013, 20:23 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

--
nie mniej to portal kibicowski, skrajne emocje są częścią tej strony .. myślę, że dlatego jest tak dobra i dlatego tu zaglądamy:ok:
--

I tu zgadzam się całkowicie :D
I tu zgadzam się całkowicie :D
Can't Smile Without You!!!
6 czerwca 2013, 20:52 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

RAFO fachowiec :D. Najlepiej naprawiasz stronę :ok:
RAFO fachowiec :D. Najlepiej naprawiasz stronę :ok:
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
6 czerwca 2013, 21:07 [cytuj]
Leandro Damiao:

"As a boy I dreamed that one day Daniel Levy would actually complete the f*cking transfer".

:D
Leandro Damiao: "As a boy I dreamed that one day Daniel Levy would actually complete the f*cking transfer". :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 czerwca 2013, 21:51 [cytuj]
co tam damiao

http://transfery.info/58116,oficjalnie-koniec-rasiaka-w-lechii

on za darmo do wyrwania daniel!!!:cwaniak:
co tam damiao http://transfery.info/58116,oficjalnie-koniec-rasiaka-w-lechii on za darmo do wyrwania daniel!!!:cwaniak:
6 czerwca 2013, 21:55 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Na, ale ja przecież nie zakazuję (kim ja jestem, aby tak robić) nikomu marzyć ;). Ja też mam swoje marzenia heh. Większość z nich jest totalną abstrakcją i dobrze o tym wiem :D.
Jednakże komenty chłopaków to jazda po AVB/Levym, że wogóle nie wystartował po tego całego Sona. Nie wystartował, to pewnie nie chciał. No więc, albo mu wierzymy i dajemy tą szansę, albo nie.
A marzyć każdy może i lubi. Ja również :muza:

Tylko co innego koncepcja a co innego promocja. Jak dajmy na to sprzedają Rooneya, Matę czy Silve(wstaw sobie kogo chcesz) za okazyjną cenę to pierd...lić założenia i brać póki jest okazja. Nie powiesz mi, że jeśli AVB miałby możliwość kupienia Aguero za 15 mln euro i powiedziałby że go nie chce, bo ma Adebayora to byłbyś prze szczęśliwy. Z okazji trzeba korzystać, bo transfery to też zarobek czasami warto coś kupić z czysto biznesowego punktu aby potem sprzedać 1,5 raza drożej
Tylko co innego koncepcja a co innego promocja. Jak dajmy na to sprzedają Rooneya, Matę czy Silve(wstaw sobie kogo chcesz) za okazyjną cenę to pierd...lić założenia i brać póki jest okazja. Nie powiesz mi, że jeśli AVB miałby możliwość kupienia Aguero za 15 mln euro i powiedziałby że go nie chce, bo ma Adebayora to byłbyś prze szczęśliwy. Z okazji trzeba korzystać, bo transfery to też zarobek czasami warto coś kupić z czysto biznesowego punktu aby potem sprzedać 1,5 raza drożej
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 czerwca 2013, 22:28 [cytuj]
http://transfery.info/58109,oficjalnie-wellington-nem-w-szachtarze a nasi się cackają z zakupami jak nie przymierzając ja z dziewczynami :P Niech podpatrzą Achmetowa czy jak mu tak- Szybko, wygodnie prawie jak wonga :rotfl:

Ale tak na poważnie, tegoroczne okno strasznie szybkie i intensywne, niechaj nasi się spieszą bo może wyjść tak że albo ceny wypierdzielą w chuj, 34 mln funtów za Fernandinho (?!) będą porządkiem dziennym , albo wszyscy znajdą sobie nowe domy...

Tonew za 3,2 mln euro w Villi, jak zacznie myśleć, może nie jedną obronę wkręcić w podłoże.

A the Sun piszę o Damiao: Tottenham's pursuit of Damiao is now on the backburner.
http://transfery.info/58109,oficjalnie-wellington-nem-w-szachtarze a nasi się cackają z zakupami jak nie przymierzając ja z dziewczynami :P Niech podpatrzą Achmetowa czy jak mu tak- Szybko, wygodnie prawie jak wonga :rotfl: Ale tak na poważnie, tegoroczne okno strasznie szybkie i intensywne, niechaj nasi się spieszą bo może wyjść tak że albo ceny wypierdzielą w chuj, 34 mln funtów za Fernandinho (?!) będą porządkiem dziennym , albo wszyscy znajdą sobie nowe domy... Tonew za 3,2 mln euro w Villi, jak zacznie myśleć, może nie jedną obronę wkręcić w podłoże. A the Sun piszę o Damiao: Tottenham's pursuit of Damiao is now on the backburner
Offence win games, defence wins titles
7 czerwca 2013, 00:39 [cytuj]
Późno i nie chcę mi się pisać:

http://www.fcbarca.com/48579-puyol-przyznaje-nieoficjalnie-villa-odejdzie.html
Późno i nie chcę mi się pisać: http://www.fcbarca.com/48579-puyol-przyznaje-nieoficjalnie-villa-odejdzie.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 czerwca 2013, 01:00 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

Ale tak na poważnie, tegoroczne okno strasznie szybkie i intensywne, niechaj nasi się spieszą bo może wyjść tak że albo ceny wypierdzielą w chuj, 34 mln funtów za Fernandinho (?!) będą porządkiem dziennym , albo wszyscy znajdą sobie nowe domy...

DOkładnie. Wszyscy się zbroją, a o nas tylko codziennie jakieś plotki ale zero konkretów. W tym momencie nawet nie jesteśmy blisko jakiegokolwiek transferu
DOkładnie. Wszyscy się zbroją, a o nas tylko codziennie jakieś plotki ale zero konkretów. W tym momencie nawet nie jesteśmy blisko jakiegokolwiek transferu
7 czerwca 2013, 01:09 [cytuj]
Walu powiedział/a:

jak to nie :P byłem ostatnio pod willą Bale i sąsiad mi mówił że jest wkurwiony, bo przez 9 godzin Bale trenuje jak się wypowiada HALA MADRID
jak to nie :P byłem ostatnio pod willą Bale i sąsiad mi mówił że jest wkurwiony, bo przez 9 godzin Bale trenuje jak się wypowiada HALA MADRID
7 czerwca 2013, 01:53 [cytuj]
Angielskie media (całkiem poważne), donoszą, że Arsenal aktywował klauzulę w kontrakcie Fellainiego, 24 bańki, ciekawe ... czas na jakieś ruchy z naszej strony!
Angielskie media (całkiem poważne), donoszą, że Arsenal aktywował klauzulę w kontrakcie Fellainiego, 24 bańki, ciekawe ... czas na jakieś ruchy z naszej strony!
7 czerwca 2013, 07:58 [cytuj]
tak sprzedać Scoti-ego i kupić Fellaini-ego:ok:
byłby progres na tej pozycji
tak sprzedać Scoti-ego i kupić Fellaini-ego:ok: byłby progres na tej pozycji
7 czerwca 2013, 12:39 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Dokładnie. Wszyscy się zbroją, a o nas tylko codziennie jakieś plotki ale zero konkretów. W tym momencie nawet nie jesteśmy blisko jakiegokolwiek transferu

Jak to wszyscy? Monaco, City, Fulham, WHU i Norwich to wszyscy? O nas też są ploty ciągle. Damiao, Bernard, Villa na przykład.
Jak to wszyscy? Monaco, City, Fulham, WHU i Norwich to wszyscy? O nas też są ploty ciągle. Damiao, Bernard, Villa na przykład
LMAO
7 czerwca 2013, 13:09 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak to wszyscy? Monaco, City, Fulham, WHU i Norwich to wszyscy? O nas też są ploty ciągle. Damiao, Bernard, Villa na przykład

Tak to wszyscy. Transfery robi się przed okresem przygotowawczym a nie w trakcie. A te ploty(jedyna ciągła plota to to gówno o Damiao) o nas są większą potwarzą niż brak transferów... Wstyd i czas to powiedzieć
Tak to wszyscy. Transfery robi się przed okresem przygotowawczym a nie w trakcie. A te ploty(jedyna ciągła plota to to gówno o Damiao) o nas są większą potwarzą niż brak transferów... Wstyd i czas to powiedzieć
7 czerwca 2013, 15:44 [cytuj]
David Bentley, William Gallas, John Bostock, Jake Nicolson, Jack Bartham and Jack Munns have all been released by Tottenham Hotspur YEAH
David Bentley, William Gallas, John Bostock, Jake Nicolson, Jack Bartham and Jack Munns have all been released by Tottenham Hotspur YEAH
7 czerwca 2013, 16:00 [cytuj]
http://transfery.info/58131,gazidis-arsenal-ma-pieniadze-na-najlepszych-zawodnikow
ohohhoh anale straszą ...
http://transfery.info/58131,gazidis-arsenal-ma-pieniadze-na-najlepszych-zawodnikow ohohhoh anale straszą
7 czerwca 2013, 17:32 [cytuj]
Bajt powiedział/a:

ohoho Rafo i jak to się ma do sprzedania Bentleya i Gallasa? zero kasy za nich :mysli:
ohoho Rafo i jak to się ma do sprzedania Bentleya i Gallasa? zero kasy za nich :mysli:
7 czerwca 2013, 17:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To dajcie im czas do okresu przygotowawczego. A nie, ledwo sezon skończony, to od razu: "Gdzie są nowi gracze? Levy gówno robi!"
Nam wystarczy 3-4 zawodników, a wymienieni wyżej piłkarze wcale nie są słabi, więc nie wiem o co Ci chodzi.
To dajcie im czas do okresu przygotowawczego. A nie, ledwo sezon skończony, to od razu: "Gdzie są nowi gracze? Levy gówno robi!" Nam wystarczy 3-4 zawodników, a wymienieni wyżej piłkarze wcale nie są słabi, więc nie wiem o co Ci chodzi
LMAO
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 55 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się