Forum dyskusyjne
20 września 2011, 19:41 [cytuj]
Panowie, HICIOR!!! Nie mogę zdradzić o co chodzi, ale w temacie reprezentacja Polski i Maor Melikson radzę kupić jutrzejszą Gazetę Wyborczą. Pogadam jeszcze w robocie to może jeszcze dziś wieczorem na Sport.pl uchylimy rąbka tajemnicy
Panowie, HICIOR!!! Nie mogę zdradzić o co chodzi, ale w temacie reprezentacja Polski i Maor Melikson radzę kupić jutrzejszą Gazetę Wyborczą. Pogadam jeszcze w robocie to może jeszcze dziś wieczorem na Sport.pl uchylimy rąbka tajemnicy;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
20 września 2011, 21:12 [cytuj]
Będzie kandydował z listy PiS?
Będzie kandydował z listy PiS?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 września 2011, 21:18 [cytuj]
hicior?! To może z list Nowej Prawicy?
hicior?! To może z list Nowej Prawicy?
20 września 2011, 21:41 [cytuj]
http://www.sport.pl/euro2012/1,109077,10323870,Reprezentacja_Polski__Maor_Melikson_kusi_Franciszka.html
O co w tym chodzi?? To on grał dla rep Izraela czy nie ?? Zgubiłem sie.
http://www.sport.pl/euro2012/1,109077,10323870,Reprezentacja_Polski__Maor_Melikson_kusi_Franciszka.html
O co w tym chodzi?? To on grał dla rep Izraela czy nie ?? Zgubiłem sie
Kogucie życie!
20 września 2011, 21:41 [cytuj]
Macie tu w skrócie o co chodzi - http://www.sport.pl/euro2012/1,109077,10323870,Reprezentacja_Polski__Maor_Melikson_kusi_Franciszka.html Więcej jutro w papierze
20 września 2011, 21:43 [cytuj]
marcus - tylko towarzysko, więc ciągle może zagrać dla każdej innej, nawet Zanzibaru, jeśli tylko dadzą mu paszport.
marcus - tylko towarzysko, więc ciągle może zagrać dla każdej innej, nawet Zanzibaru, jeśli tylko dadzą mu paszport
20 września 2011, 21:53 [cytuj]
Powiem szczerze nie wiedziałem. Wiedziałem, że jak młodziezówka itp to ok, ale nawet towarzyskie?? Ja pierdolę, na kiego chuja obywatelstwa brać pod uwagę?? Może weźmy bilet kolejowy z naszego pkp, albo nawet niech ktoś udowodni, że zesrał się na naszym 'cepeenie". Kurwa chłop zagrał 20 spotkań w barwach polskiego klubu i idzie do reprezentacji!! Ekstra

Wychodzi na to ,że on jest nawet bardziej polski niż Podolski. Widać jak mocno jestesmy obsrani przed euro. Normalnie wszyscy by mieli nas w dupie, a teraz to my podbierakiem wybieramy "rodaków". Co to niby kurwa ma dać? Rozumiem, że teraz Franz to mistrza zdobędziesz. Litości. Ja nie mam nic przeciwko 'przeszczepom" , ale chociaż na logice takie manewry trzeba opierać.
Powiem szczerze nie wiedziałem. Wiedziałem, że jak młodziezówka itp to ok, ale nawet towarzyskie?? Ja pierdolę, na kiego chuja obywatelstwa brać pod uwagę?? Może weźmy bilet kolejowy z naszego pkp, albo nawet niech ktoś udowodni, że zesrał się na naszym 'cepeenie". Kurwa chłop zagrał 20 spotkań w barwach polskiego klubu i idzie do reprezentacji!! Ekstra :( Wychodzi na to ,że on jest nawet bardziej polski niż Podolski. Widać jak mocno jestesmy obsrani przed euro. Normalnie wszyscy by mieli nas w dupie, a teraz to my podbierakiem wybieramy "rodaków". Co to niby kurwa ma dać? Rozumiem, że teraz Franz to mistrza zdobędziesz. Litości. Ja nie mam nic przeciwko 'przeszczepom" , ale chociaż na logice takie manewry trzeba opierać
Kogucie życie!
20 września 2011, 21:54 [cytuj]
No i moja firma przyżydziła (dosłownie, w przenośni i jeszcze jednej przenośni

). Jutro miało być coś, czego nie będzie miał nikt, a tymczasem temat ujawnił właśnie pzpn.pl. Otóż zdaniem Laty sprawa jest już przesądzona i Melikson będzie dla nas grał.
No i moja firma przyżydziła (dosłownie, w przenośni i jeszcze jednej przenośni:D). Jutro miało być coś, czego nie będzie miał nikt, a tymczasem temat ujawnił właśnie pzpn.pl. Otóż zdaniem Laty sprawa jest już przesądzona i Melikson będzie dla nas grał
20 września 2011, 22:01 [cytuj]
A Zanzibar nikogo nie interesuje, bo do Fifa nie należy
A Zanzibar nikogo nie interesuje, bo do Fifa nie należy ;)
Kogucie życie!
20 września 2011, 22:07 [cytuj]
W temacie kadry to mnie nie rajcuje, ogladam ale bez podniety. POdobnie jak z naszą liga nie lubię partaczy i leniuchów. Rzadko z Ginola się zgadzam ale w tekacie kadry jak najbardziej. Podoba mi sie podejście Serbów , Chorwatów - którzy wola przegrywać po 0:8 ale to ma byc ich reprezentacja. Oczywiście inaczej jest gdy ma zawodnik polskie korzenie ale te Arboledy etc. przegięcie. Wiem Marcus - że dla Ciebie wszystko co "kolejorzowe" to dobre ale bez przesady.
Ginola ogladam czesto na zywo Widzew - i jednak Dudu troche - delikatnie pisząc brakuje do BAE (choć w fryzurze go chyba szybciej dogoni niż w umiejętnościach)
W temacie kadry to mnie nie rajcuje, ogladam ale bez podniety. POdobnie jak z naszą liga nie lubię partaczy i leniuchów. Rzadko z Ginola się zgadzam ale w tekacie kadry jak najbardziej. Podoba mi sie podejście Serbów , Chorwatów - którzy wola przegrywać po 0:8 ale to ma byc ich reprezentacja. Oczywiście inaczej jest gdy ma zawodnik polskie korzenie ale te Arboledy etc. przegięcie. Wiem Marcus - że dla Ciebie wszystko co "kolejorzowe" to dobre ale bez przesady. :D
Ginola ogladam czesto na zywo Widzew - i jednak Dudu troche - delikatnie pisząc brakuje do BAE (choć w fryzurze go chyba szybciej dogoni niż w umiejętnościach)
20 września 2011, 22:08 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
A Zanzibar nikogo nie interesuje, bo do Fifa nie należy

Oj czepiasz się, jak chcesz to zamień ten Zanzibar na Martynikę lub Burkina Faso. A piszę o takich krajach, bo to z nimi musimy się piłkarsko równać. I to one, tak jak my, chodzą po zapleczach bogatych domów i zbierają niechciane odpadki.
Oj czepiasz się, jak chcesz to zamień ten Zanzibar na Martynikę lub Burkina Faso. A piszę o takich krajach, bo to z nimi musimy się piłkarsko równać. I to one, tak jak my, chodzą po zapleczach bogatych domów i zbierają niechciane odpadki
20 września 2011, 22:09 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
Ale jako zmiennik? Na przykład na mecze CC ze Stoke?!
Ale jako zmiennik? Na przykład na mecze CC ze Stoke?!:D
20 września 2011, 22:39 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Oj czepiasz się, jak chcesz to zamień ten Zanzibar na Martynikę lub Burkina Faso. A piszę o takich krajach, bo to z nimi musimy się piłkarsko równać. I to one, tak jak my, chodzą po zapleczach bogatych domów i zbierają niechciane odpadki
Raczej tłumaczyć mi tego nie musisz.
spurs3 powiedział/a:
Oczywiście inaczej jest gdy ma zawodnik polskie korzenie ale te Arboledy etc. przegięcie. Wiem Marcus - że dla Ciebie wszystko co "kolejorzowe" to dobre ale bez przesady.
Pleciesz. Ja napisałem, tylko że za to co zrobił to szybciej MOZNA BRAĆ POD UWAGĘ. W sensie, że mistrzostwa, puchar, gra od lat, zna nas już trochę itp Wedle mnie wiekszy z niego Polak, niz z Perquisa, dla którego temat się odgrzał jak się pojawiła możliwość gry na Euro, bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie przypuszcza, że to dla niego coś wielkiego wcześniej znaczyło?? Z tym Lechem to już wyjazd zanotowałeś konkretny. Pewnie z tych samych pobudek wcześniej podawałem przykład Olisadebe i Rogera, bo co ja co ale z Polonią i Legia to mi straaaaasznie po drodze?
Raczej tłumaczyć mi tego nie musisz.
[quote=spurs3] Oczywiście inaczej jest gdy ma zawodnik polskie korzenie ale te Arboledy etc. przegięcie. Wiem Marcus - że dla Ciebie wszystko co "kolejorzowe" to dobre ale bez przesady. :D
Kogucie życie!
20 września 2011, 22:48 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
W temacie kadry to mnie nie rajcuje, ogladam ale bez podniety. POdobnie jak z naszą liga nie lubię partaczy i leniuchów. Rzadko z Ginola się zgadzam ale w tekacie kadry jak najbardziej. Podoba mi sie podejście Serbów , Chorwatów - którzy wola przegrywać po 0:8 ale to ma byc ich reprezentacja. Oczywiście inaczej jest gdy ma zawodnik polskie korzenie ale te Arboledy etc. przegięcie. Wiem Marcus - że dla Ciebie wszystko co "kolejorzowe" to dobre ale bez przesady.
Chorwaci? A Eduardo?
Chorwaci? A Eduardo?
20 września 2011, 22:51 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Chorwaci? A Eduardo?
Przeprowadził się do Chorwacji w wieku 15 lat, jest więc prawie 100% produktem chorwackiej szkoły. Prawie jak Klose czy Podolski niemieckiej.
Przeprowadził się do Chorwacji w wieku 15 lat, jest więc prawie 100% produktem chorwackiej szkoły. Prawie jak Klose czy Podolski niemieckiej
21 września 2011, 09:13 [cytuj]
łeee myślałem, ze naprawdę z listy PiS kandyduje. W końcu będziemy mieć jakiegoś Żyda, prawdziwego, nie wyimaginowanego. Pod tym względem super, a "patriotów" z Białegostoku mam w d...
Względy paszportowe mam gdzieś,wszyscy tak robią: Włosi z Argentyńczykami, Argentyńczycy z Włochami, Niemcy to szkoda mówić, nawet Hiszpanie z Marcosem Senną (na Euro odegrał kluczową rolę). Tutaj jeśli robimy lipę to pod względem naszej myśli szkoleniowej. Dobitnie pokazujemy, ze jest ona do d...
łeee myślałem, ze naprawdę z listy PiS kandyduje. W końcu będziemy mieć jakiegoś Żyda, prawdziwego, nie wyimaginowanego. Pod tym względem super, a "patriotów" z Białegostoku mam w d...
Względy paszportowe mam gdzieś,wszyscy tak robią: Włosi z Argentyńczykami, Argentyńczycy z Włochami, Niemcy to szkoda mówić, nawet Hiszpanie z Marcosem Senną (na Euro odegrał kluczową rolę). Tutaj jeśli robimy lipę to pod względem naszej myśli szkoleniowej. Dobitnie pokazujemy, ze jest ona do d
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 września 2011, 11:40 [cytuj]
Ja się tak zastanawiam kogo ci Włosi i inne, raczej czołowe repreznetacje, biorą w taki sposób?? Camoranesie był już od lat znany, Senna podobnie?? Niemcy, co z tego ,że czarni, skośni czy słowianie, jak i tak od zawsze tam mieszkają i tam się wszystiego nauczyli?? gdzie tu są łapanki podobne do naszej?? Trochę inaczej wyglada sprawa z Turkami, ale akurat oni, nawet jakby byli na antarktydzie to i tak zawsze beda mówić o sobie Turcy. Ataturk im to w DNA wprowadził. Chociaz nie zawsze, nawet im sięudaje (Ozil)
Ja się tak zastanawiam kogo ci Włosi i inne, raczej czołowe repreznetacje, biorą w taki sposób?? Camoranesie był już od lat znany, Senna podobnie?? Niemcy, co z tego ,że czarni, skośni czy słowianie, jak i tak od zawsze tam mieszkają i tam się wszystiego nauczyli?? gdzie tu są łapanki podobne do naszej?? Trochę inaczej wyglada sprawa z Turkami, ale akurat oni, nawet jakby byli na antarktydzie to i tak zawsze beda mówić o sobie Turcy. Ataturk im to w DNA wprowadził. Chociaz nie zawsze, nawet im sięudaje (Ozil)
Kogucie życie!
21 września 2011, 12:30 [cytuj]
Senna dostał obywatelstwo hiszpańskie w 2006 i w tym samym roku grał w reprezentacji na MŚ. Fakt, że myśmy się trochę zapędzili, na zasadzie łapania brzytwy przez tonącego, bo po prostu jesteśmy w d...Czy te nabytki zbawią reprezentację, czy nie lepiej postawić na krajowy produkt itd. to już zupełnie inna kwestia. W sumie narzekamy, bo ci nowi Polacy tacy byle-jacy(piłkarsko).
Senna dostał obywatelstwo hiszpańskie w 2006 i w tym samym roku grał w reprezentacji na MŚ. Fakt, że myśmy się trochę zapędzili, na zasadzie łapania brzytwy przez tonącego, bo po prostu jesteśmy w d...Czy te nabytki zbawią reprezentację, czy nie lepiej postawić na krajowy produkt itd. to już zupełnie inna kwestia. W sumie narzekamy, bo ci nowi Polacy tacy byle-jacy(piłkarsko)
21 września 2011, 12:45 [cytuj]
Trzeba przyznać, że zabawny ten jego menago: http://www.sport.pl/euro2012/1,109077,10325593,Reprezentacja__Menedzer_Meliksona__rozumiem_i_popieram.html
21 września 2011, 14:39 [cytuj]
No własnie Aapa nie chodzi o to ,że byle jacy, bo pewnie i lepsi trochę od rodzimych. Włąsnie dla mnie chodzi o cała resztę. Zaczyna być tak, że taki Melikson dostanie, mimo, ze w Polsce jest chwile, a ci , którzy zapierdalają tu od dziecka na podobny kredyt zaufania liczyć nie mogą. Oprócz Majstra to w niczym nie pomógl. Mistrza , bądźmy szczerzy, najsłabszego od lat. gadanie jego menadżera itp mam w dupie, bo to wygląda na to ,że z niego trochę mniejszy Totti, ale układy mu nie pozwalają.Ta, jasne. Skoro reprezentacja może być już "kupiona" biletami na Euro, to cała zabawa pod biało-czerwoną flagą robi się idiotyczna. Podkreślam tu nie chodzi o wyznanie, kolor skóry itp. Jest też druga strona medalu, bierzemy łajzy, które własne ojczyzny mają głęboko w dupie. Szkoda, że malo kto się nad tym zastanawia. Wszystko jest tak absurdalnie napięte na tzw sukces na euro, że zesrać sie na miętowo mozna. A ja powiem szczerze, mam jej losy corazmocniej gdzieś. komu mam kibicowac? Ludzią dla których liczy isę tylko ich własna dupa?? Honor, patriotyzm, ajkies poczucie wspólnoty, eeee.... Mieliśmy reprezentacje lepsze i gorsze, ale jednak nasze. Teraz to jest trupa objazdowa z naczelnymi kalunami na przodzie - Smuda i Lato.
No własnie Aapa nie chodzi o to ,że byle jacy, bo pewnie i lepsi trochę od rodzimych. Włąsnie dla mnie chodzi o cała resztę. Zaczyna być tak, że taki Melikson dostanie, mimo, ze w Polsce jest chwile, a ci , którzy zapierdalają tu od dziecka na podobny kredyt zaufania liczyć nie mogą. Oprócz Majstra to w niczym nie pomógl. Mistrza , bądźmy szczerzy, najsłabszego od lat. gadanie jego menadżera itp mam w dupie, bo to wygląda na to ,że z niego trochę mniejszy Totti, ale układy mu nie pozwalają.Ta, jasne. Skoro reprezentacja może być już "kupiona" biletami na Euro, to cała zabawa pod biało-czerwoną flagą robi się idiotyczna. Podkreślam tu nie chodzi o wyznanie, kolor skóry itp. Jest też druga strona medalu, bierzemy łajzy, które własne ojczyzny mają głęboko w dupie. Szkoda, że malo kto się nad tym zastanawia. Wszystko jest tak absurdalnie napięte na tzw sukces na euro, że zesrać sie na miętowo mozna. A ja powiem szczerze, mam jej losy corazmocniej gdzieś. komu mam kibicowac? Ludzią dla których liczy isę tylko ich własna dupa?? Honor, patriotyzm, ajkies poczucie wspólnoty, eeee.... Mieliśmy reprezentacje lepsze i gorsze, ale jednak nasze. Teraz to jest trupa objazdowa z naczelnymi kalunami na przodzie - Smuda i Lato
Kogucie życie!