Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Polacy w Tottenhamie
2 września 2011, 21:03 [cytuj]
szczerze to dla mnie pod polską koszulka polanski moze miec niemiecka i nie bedzie mi to przeszkadzało o ile bedzie z niego pożytek. nie wierze, ze olisadebe, roger, obraniak czy perquis kochaja polske dlatego grali badz graja w bialo czerwonym trykocie
szczerze to dla mnie pod polską koszulka polanski moze miec niemiecka i nie bedzie mi to przeszkadzało o ile bedzie z niego pożytek. nie wierze, ze olisadebe, roger, obraniak czy perquis kochaja polske dlatego grali badz graja w bialo czerwonym trykocie
2 września 2011, 21:20 [cytuj]
Można i tak. Jest nawet atka fajna rymowanka na ten temat. Przez grzeczność nie przytoczę.
Można i tak. Jest nawet atka fajna rymowanka na ten temat. Przez grzeczność nie przytoczę
2 września 2011, 22:58 [cytuj]
olej grzecznosc ew daj na pw ;)
olej grzecznosc ew daj na pw ;)
19 września 2011, 15:37 [cytuj]
Do podstawowego składu nikt by się raczej nie załapał (może Piszczek i Lewandowski). Jednak jeśli chodzi o sympatię to z chęcią w koszulce Tottenhamu zobaczyłbym Błaszczykowskiego, Rybusa, Meliksona, Wołąkiewicza, Wojtkowiaka, Czarka Wilka, Matuszczyka, Sobiecha, Krivets (nie Polak), Razacka, Lukjanovsa, Diaza ( ostatni nie Polacy).
Do podstawowego składu nikt by się raczej nie załapał (może Piszczek i Lewandowski). Jednak jeśli chodzi o sympatię to z chęcią w koszulce Tottenhamu zobaczyłbym Błaszczykowskiego, Rybusa, Meliksona, Wołąkiewicza, Wojtkowiaka, Czarka Wilka, Matuszczyka, Sobiecha, Krivets (nie Polak), Razacka, Lukjanovsa, Diaza ( ostatni nie Polacy)
19 września 2011, 16:32 [cytuj]
Z melikskona taki polak jak z arboledy ale do 11 załapałby się i chyba wogóle do meczowej 18 tylko Piszczek
Z melikskona taki polak jak z arboledy ale do 11 załapałby się i chyba wogóle do meczowej 18 tylko Piszczek
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
19 września 2011, 18:39 [cytuj]
Dobrze, ze z ciebie 'polak' pelna geba.
Dobrze, ze z ciebie 'polak' pelna geba
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
19 września 2011, 20:34 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
Ginola - co Ty chcesz od Livermore'a ? Chłopak dopiero zaczyna i wcale zle mu nie idzie

Absolutnie nic od niego nie chcę, po prostu nie wierzę, że w wieku 22 lat można nagle zostać przynajmniej wyróżniającym się ligowcem, to nie Polska.
Marcin powiedział/a:
Chodziło o Polaka, nie goscia grającego w polskiej kadrze

Dokładnie, choć wszystkie inne farbowane lisy też mało mi pasują. Zawsze mówię, że reprezentacja Polski to prezydent, premier, MSZ etc. Za to reprezentacja Polski w piłce nożnej to grupa ludzi prezentujących poziom polskiego futbolu, jakkolwiek słaby by nie był. Co mają z nim wspólnego Perquis, Obraniak etc? Nie jest wstydem dostać 0:8, wstydem jest szukać drogi na skróty. I gówno prawda, że "wszyscy tak robią". Z piłkarskiego pierwszego świata robią to tylko Włosi i może dlatego ostatnimi czasy idzie im jak idzie.
aapa powiedział/a:
Dobrze, ze z ciebie 'polak' pelna geba

Strasznie się ostatnimi czasy zrobiłeś nerwowy. Wiadomo, że pisanie "Polak" z małej jest słabe, ale gdybym miał być chamski, to powiedziałbym, że pisanie bez polskich znaków też nie jest jakieś superzajebiste. A tak w ogóle to mam wrażenie, że oburzyłeś się, bo chodzi o Izraelczyka, a w tym temacie masz trochę problem z zachowaniem trzeźwości osądu;)
Absolutnie nic od niego nie chcę, po prostu nie wierzę, że w wieku 22 lat można nagle zostać przynajmniej wyróżniającym się ligowcem, to nie Polska. [quote=Marcin]Chodziło o Polaka, nie goscia grającego w polskiej kadrze
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
20 września 2011, 00:42 [cytuj]
Ginola, pisałem bez polskich znaków, bo z komórki. Ten "polak" był tylko punktem zahaczenia. Izraelczyk nie Izraelczyk, ma matkę z Polski, ma polski paszport więc jest Polakiem i na pewno nie ty, ja czy bambi będziemy o tym decydować. Nowe twarze kampanii wyborczej czyli Tomaszewski, Staruch, Staszczyk i Staszewski też nie. Porównanie z Arboledą zupełnie niestosowne.

Paweł, Małecki ma cechy charakteru uprawniające do...a zresztą znów ginola powie, że nerwowy się zrobiłem.
Ginola, pisałem bez polskich znaków, bo z komórki. Ten "polak" był tylko punktem zahaczenia. Izraelczyk nie Izraelczyk, ma matkę z Polski, ma polski paszport więc jest Polakiem i na pewno nie ty, ja czy bambi będziemy o tym decydować. Nowe twarze kampanii wyborczej czyli Tomaszewski, Staruch, Staszczyk i Staszewski też nie. Porównanie z Arboledą zupełnie niestosowne. Paweł, Małecki ma cechy charakteru uprawniające do...a zresztą znów ginola powie, że nerwowy się zrobiłem
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 września 2011, 01:04 [cytuj]
Naprawdę chcielibyście w drużynie gościa z przeszłością korupcyjną? I Ty Pawle...
Naprawdę chcielibyście w drużynie gościa z przeszłością korupcyjną? I Ty Pawle
20 września 2011, 01:38 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Naprawdę chcielibyście w drużynie gościa z przeszłością korupcyjną?

Chyba chodzi o to, kto by się nadawał ze względu na umiejętności. Ale też w temacie Piszczka mam mieszane uczucia. Z jednej strony błąd młodości (choć mówienie, że niby robi się z niego głównego winnego to jakiś totalny kretynizm), do tego to bardzo sympatyczny gość, świetnie gra i w ogóle. Z drugiej strony patrząc nie mówimy tu o brutalnym faulu, zbluzganiu trenera, kolegów, ba, nawet gwałcie, morderstwie etc. Mówimy o zupełnie świadomym nabijaniu nas, kibiców, w butelkę, robieniu z nas kretynów. Nawiasem mówiąc, tylu mówi, że to tylko jednorazowy błąd. Ciekawe, czy dadzą sobie uciąć rękę, że to tylko raz? Kto ma gwarancję, że na inne mecze po prostu nie ma dowodów?! Naprawdę Zagłębie tylko jeden mecz kupiło?! W takim razie skąd w ogóle temat korupcji jako powszechnego zjawiska i multum oskarżonych (ja się zgubiłem na bodajże 140)?!
Chyba chodzi o to, kto by się nadawał ze względu na umiejętności. Ale też w temacie Piszczka mam mieszane uczucia. Z jednej strony błąd młodości (choć mówienie, że niby robi się z niego głównego winnego to jakiś totalny kretynizm), do tego to bardzo sympatyczny gość, świetnie gra i w ogóle. Z drugiej strony patrząc nie mówimy tu o brutalnym faulu, zbluzganiu trenera, kolegów, ba, nawet gwałcie, morderstwie etc. Mówimy o zupełnie świadomym nabijaniu nas, kibiców, w butelkę, robieniu z nas kretynów. Nawiasem mówiąc, tylu mówi, że to tylko jednorazowy błąd. Ciekawe, czy dadzą sobie uciąć rękę, że to tylko raz? Kto ma gwarancję, że na inne mecze po prostu nie ma dowodów?! Naprawdę Zagłębie tylko jeden mecz kupiło?! W takim razie skąd w ogóle temat korupcji jako powszechnego zjawiska i multum oskarżonych (ja się zgubiłem na bodajże 140)?!
20 września 2011, 01:50 [cytuj]
aapa powiedział/a:
ma polski paszport więc jest Polakiem i na pewno nie ty, ja czy bambi będziemy o tym decydować.

A kto? Prezydent Komorowski, Kaczyński czy inny Kwaśniewski? Naprawdę dobrze, że o takich rzeczach ma decydować wybierany koleś, który po wyborach ma wszystko w dupie. I który zostaje wybrany przy jakiejś śmiesznej frekwencji? To po kiego chu*a w Konstytucji RP to "My naród Polski"? Ja akurat Meliksonowi nie odmawiam prawa do paszportu, ale z drugiej strony pomyśl o takiej sytuacji. Paszport bez problemu będzie mogło dostać jego dziecko, a później jego wnuk. W sytuacji (bardzo prawdopodobnej), że za rok-dwa będą mieli z Polską wspólny tylko krótki epizod Maora w Wiśle. Ale już te Perquisy, Obraniaki (o Pereirach i Czarneckich nie spominając) to jest skandal. "My naród Polski (...) chyba że nasza kadra będzie tak słaba, że wciągniemy do kadry wszystkie możliwe piłkarskie odrzuty, które będą chciały u nas grać." Tak ma być?
A kto? Prezydent Komorowski, Kaczyński czy inny Kwaśniewski? Naprawdę dobrze, że o takich rzeczach ma decydować wybierany koleś, który po wyborach ma wszystko w dupie. I który zostaje wybrany przy jakiejś śmiesznej frekwencji? To po kiego chu*a w Konstytucji RP to "My naród Polski"? Ja akurat Meliksonowi nie odmawiam prawa do paszportu, ale z drugiej strony pomyśl o takiej sytuacji. Paszport bez problemu będzie mogło dostać jego dziecko, a później jego wnuk. W sytuacji (bardzo prawdopodobnej), że za rok-dwa będą mieli z Polską wspólny tylko krótki epizod Maora w Wiśle. Ale już te Perquisy, Obraniaki (o Pereirach i Czarneckich nie spominając) to jest skandal. "My naród Polski (...) chyba że nasza kadra będzie tak słaba, że wciągniemy do kadry wszystkie możliwe piłkarskie odrzuty, które będą chciały u nas grać." Tak ma być?
20 września 2011, 08:51 [cytuj]
Wiem, że mu nie odmawiasz. Podchodząc do sprawy czysto piłkarsko to rzeczywiście jest lipa, najbardziej uwydatniająca beznadziejny system szkolenia w Polsce.
Tak po ludzku ("My naród Polski") to jest zatrważające, że ludzie, którzy byli przeganiani z miejsca w miejsce nigdy nie wymyślili idei powrotu, jak choćby Irlandczycy.
Wiem, że mu nie odmawiasz. Podchodząc do sprawy czysto piłkarsko to rzeczywiście jest lipa, najbardziej uwydatniająca beznadziejny system szkolenia w Polsce. Tak po ludzku ("My naród Polski") to jest zatrważające, że ludzie, którzy byli przeganiani z miejsca w miejsce nigdy nie wymyślili idei powrotu, jak choćby Irlandczycy
20 września 2011, 11:49 [cytuj]
Wedle mnie Piszczek by się ze spokojem sprawdził na wyspach. Podobnie Lewy. Skoro Pav jakoś sobie radzi to myślę, ze i on by dał radę z palcem w dupie. Taktycznie to go Klopp już tyle "naumiał", że ze spokojem wystarczy. Co do kary dla Piszczka, to generalnie nie za bardzo widzę jakies możliwości rozwodzenia się nad tym. Kara ikoniec. Cięzko, zeby mu to uszło, ale z drugiej strony.... Pawle kiedyś pisałeś, że ci się udało odwiedzić Izbę, więc wedle Twojej logiki to powinni ci conajmniej odciąć ręce , żebyć browara nie trzymał i nogi, zebyś się nie kręcił. Z tego co pamiętam to podstawowe ząłożenie jest takie, że kara musi być współmierna do czynu. Ogólnie jeżlei tak iść dalej, to wszystko i wszystkich trzeba wyciąć, bo przecież jak nie grali to działali w najlepsze w tamtej rzeczyistości. Czy słusznie?? To tak jak ocenianie Kapuścińskiego przez to tylko ,że miał książeczkę PZPR, a nie przez to ,że pozwoliło mu to wyjechać i zrobić kilka ciekawych rzeczy.
Wedle mnie Piszczek by się ze spokojem sprawdził na wyspach. Podobnie Lewy. Skoro Pav jakoś sobie radzi to myślę, ze i on by dał radę z palcem w dupie. Taktycznie to go Klopp już tyle "naumiał", że ze spokojem wystarczy. Co do kary dla Piszczka, to generalnie nie za bardzo widzę jakies możliwości rozwodzenia się nad tym. Kara ikoniec. Cięzko, zeby mu to uszło, ale z drugiej strony.... Pawle kiedyś pisałeś, że ci się udało odwiedzić Izbę, więc wedle Twojej logiki to powinni ci conajmniej odciąć ręce , żebyć browara nie trzymał i nogi, zebyś się nie kręcił. Z tego co pamiętam to podstawowe ząłożenie jest takie, że kara musi być współmierna do czynu. Ogólnie jeżlei tak iść dalej, to wszystko i wszystkich trzeba wyciąć, bo przecież jak nie grali to działali w najlepsze w tamtej rzeczyistości. Czy słusznie?? To tak jak ocenianie Kapuścińskiego przez to tylko ,że miał książeczkę PZPR, a nie przez to ,że pozwoliło mu to wyjechać i zrobić kilka ciekawych rzeczy
Kogucie życie!
20 września 2011, 12:44 [cytuj]
No, pijaństwo jest i nie jest. W świetle prawa wychodzi na to ,ze jednak mieli prawo, więc... Skoro wiesz, że takie konsekwencje sa mozliwe to dlaczego chwyciłeś za browara?? Nie wiedziałeś?? Nieznajomość prawa nie chroni od jego konsekwencji. Prowokuję, ale wiesz o co chodzi. Raczej chodzi mi o to, że ja zaraz ciebie nie potepiam i nie chcę skalpu powiesić nad kominkiem, którego nie mam ;) Tylko ,widzisz, z boku to jestes w tym samym worku, co koleś, który regularnie odwiedza wytrzeźwiałkę, czy ten który najebany przejchał kogoś na pasach. Przynajmniej na pierwszy rzut oka. Z Piszczkiem podobnie, hasło "korupcja" i generalnie za chwilę zrobi się z niego pomocnik "frzyjera". Generalnie dostrzega u ciebie pewną tendencję, nie za bardzo widzisz różnicę między ostrością granic a skrajnościami.
No, pijaństwo jest i nie jest. W świetle prawa wychodzi na to ,ze jednak mieli prawo, więc... Skoro wiesz, że takie konsekwencje sa mozliwe to dlaczego chwyciłeś za browara?? Nie wiedziałeś?? Nieznajomość prawa nie chroni od jego konsekwencji. Prowokuję, ale wiesz o co chodzi. Raczej chodzi mi o to, że ja zaraz ciebie nie potepiam i nie chcę skalpu powiesić nad kominkiem, którego nie mam ;) Tylko ,widzisz, z boku to jestes w tym samym worku, co koleś, który regularnie odwiedza wytrzeźwiałkę, czy ten który najebany przejchał kogoś na pasach. Przynajmniej na pierwszy rzut oka. Z Piszczkiem podobnie, hasło "korupcja" i generalnie za chwilę zrobi się z niego pomocnik "frzyjera". Generalnie dostrzega u ciebie pewną tendencję, nie za bardzo widzisz różnicę między ostrością granic a skrajnościami
Kogucie życie!
20 września 2011, 13:01 [cytuj]
Jeszcze co do tych reprezentantów. Mamy 21 wiek, mamy Europę, która jest wymieszana jak cholera. Dla mnie w takim momencie oprócz samego miejsca urodzenia jednak liczy się jakaś postawa, związek z miejscem, które ma sie reprezentować. Właśnie dlatego rozumiem pomysły z Olisadebe, Rogerem czy Arboledą. Ten ostatni zrobił ostatnio więcej dla naszej piłki niż niejden kopacz o ewidentnym rodowodzie. Można mieć pewne zastrzeżenia co do tego, że jezyk itp. Z drugiej strony mówimy głównie o piłce a nie poezji. Obraniak, Boenisch czy Perquis to trochę karkołomna inicjatywa. A Smudinho rzuca sie przy tym jak pies flakiem. Ogólnie dziwnie to wygląda trochę z boku, jak gada sie o polskości, a ten bierze jakieś niedoróbki, a na koniec przypomni się spór z Borucem i Żewłakiem. Całościowo to już jest bardzo polskie, wrecz nasza wizytówka :ok:

W ten sposób pojąć nie moge Ginola jak nie przeszkadza ci obecność Adebayora w składzie THFC, a tak 'uszczelniasz" reprezentantów?? Oczywiście chodzi tylko o jakieś patriotyczne lub "barwowe" sprawy, bo grą może sięobronić, tego mu nie można zarzucić.
Jeszcze co do tych reprezentantów. Mamy 21 wiek, mamy Europę, która jest wymieszana jak cholera. Dla mnie w takim momencie oprócz samego miejsca urodzenia jednak liczy się jakaś postawa, związek z miejscem, które ma sie reprezentować. Właśnie dlatego rozumiem pomysły z Olisadebe, Rogerem czy Arboledą. Ten ostatni zrobił ostatnio więcej dla naszej piłki niż niejden kopacz o ewidentnym rodowodzie. Można mieć pewne zastrzeżenia co do tego, że jezyk itp. Z drugiej strony mówimy głównie o piłce a nie poezji. Obraniak, Boenisch czy Perquis to trochę karkołomna inicjatywa. A Smudinho rzuca sie przy tym jak pies flakiem. Ogólnie dziwnie to wygląda trochę z boku, jak gada sie o polskości, a ten bierze jakieś niedoróbki, a na koniec przypomni się spór z Borucem i Żewłakiem. Całościowo to już jest bardzo polskie, wrecz nasza wizytówka :ok: W ten sposób pojąć nie moge Ginola jak nie przeszkadza ci obecność Adebayora w składzie THFC, a tak 'uszczelniasz" reprezentantów?? Oczywiście chodzi tylko o jakieś patriotyczne lub "barwowe" sprawy, bo grą może sięobronić, tego mu nie można zarzucić
Kogucie życie!
20 września 2011, 13:06 [cytuj]
Ściagałeś kiedyś na egzaminie/ sprawdzianie ??
Ściagałeś kiedyś na egzaminie/ sprawdzianie ??
Kogucie życie!
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się