Forum dyskusyjne
28 kwietnia 2014, 19:29 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Holenderski Fox Sport informuję że Frank de Boer jest naszym celem numer jeden
www.paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/no-i-kurwa-prawidlowo.jpg
www.paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/no-i-kurwa-prawidlowo.jpg
28 kwietnia 2014, 19:34 [cytuj]
Albo Van Gaal albo Sherwood. Bez zbędnych kombinacji
Albo Van Gaal albo Sherwood. Bez zbędnych kombinacji :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
28 kwietnia 2014, 19:38 [cytuj]
Żeby był FdB to może by nakłonił Vertonghena żeby został, bo Eriksena to chyba specjalnie do tego namawiać nie trzeba

może przy okazji Alderweireld
Żeby był FdB to może by nakłonił Vertonghena żeby został, bo Eriksena to chyba specjalnie do tego namawiać nie trzeba :ok: może przy okazji Alderweireld :skromny:
28 kwietnia 2014, 19:39 [cytuj]
Ja osobiście zostawiłbym Tima. Ma wyniki, jest swojski, może tego naszym potrzeba? A jak dostanie wzmocnienia i wróci Lamela to kto wie?
Ja osobiście zostawiłbym Tima. Ma wyniki, jest swojski, może tego naszym potrzeba? A jak dostanie wzmocnienia i wróci Lamela to kto wie?
28 kwietnia 2014, 19:49 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Wyniki? Wyniki dziełem przypadku(i paru ogarniętych piłkarzy) nie trenera. AVB też miał wyniki z przypadku i poleciał. Dać TS mniej kumatych piłkarzy i nie byłoby wyników, bo Ci nieogarnięci stosowaliby jego taktykę miast swoje umiejętności gry.
Wyniki? Wyniki dziełem przypadku(i paru ogarniętych piłkarzy) nie trenera. AVB też miał wyniki z przypadku i poleciał. Dać TS mniej kumatych piłkarzy i nie byłoby wyników, bo Ci nieogarnięci stosowaliby jego taktykę miast swoje umiejętności gry
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 kwietnia 2014, 20:05 [cytuj]
Dla mnie pozostawienie Tima oznaczało by, że na razie zapominamy i porzucamy projekt Top 4. Przepraszam ale uważam, że musi się jeszcze sporo nauczyć w swoim fachu nim będzie mógł powalczyć o pierwszą czwórkę bo na razie taktycznie odstaje od czołówki. I pytanie kogo z dobrych zawodników byłby w stanie przyciągnąć swoim nazwiskiem i osiągnięciami ...
Dla mnie pozostawienie Tima oznaczało by, że na razie zapominamy i porzucamy projekt Top 4. Przepraszam ale uważam, że musi się jeszcze sporo nauczyć w swoim fachu nim będzie mógł powalczyć o pierwszą czwórkę bo na razie taktycznie odstaje od czołówki. I pytanie kogo z dobrych zawodników byłby w stanie przyciągnąć swoim nazwiskiem i osiągnięciami
28 kwietnia 2014, 20:06 [cytuj]
Tim? Dostał gotową drużynę, zmienił taktykę na róbcie co chcecie i jazda. Z nim obrona jest tak rozsypana, że ciągle tracimy bramki i to jeszcze z zespołami jak Fulham czy WBA. Podejmuje pełno niezrozumiałych decyzji i ciągle dostajemy wpierdol z lepszymi zespołami po 0-5.
Wcale nie jest lepszy od AVB, a to jego głównie chcieliśmy się pozbyć.
Jak Sherwood zostanie z nami na następny sezon i nie zrobi w lecie jakiegoś super-hiper przyspieszonego mega intensywnego kursu trenerskiego(najlepiej w naszym kochanym klubie partnerskim - Realu Madryt), gdzie ktoś mu pokaże co to jest taktyka to będzie rozpacz i kolejna zmiana trenera w środku sezonu.
Tim? Dostał gotową drużynę, zmienił taktykę na róbcie co chcecie i jazda. Z nim obrona jest tak rozsypana, że ciągle tracimy bramki i to jeszcze z zespołami jak Fulham czy WBA. Podejmuje pełno niezrozumiałych decyzji i ciągle dostajemy wpierdol z lepszymi zespołami po 0-5.
Wcale nie jest lepszy od AVB, a to jego głównie chcieliśmy się pozbyć.
Jak Sherwood zostanie z nami na następny sezon i nie zrobi w lecie jakiegoś super-hiper przyspieszonego mega intensywnego kursu trenerskiego(najlepiej w naszym kochanym klubie partnerskim - Realu Madryt), gdzie ktoś mu pokaże co to jest taktyka to będzie rozpacz i kolejna zmiana trenera w środku sezonu
LMAO
28 kwietnia 2014, 20:27 [cytuj]
Coś mi się wydaje, że Tim zostanie na następny sezon. Dlatego też taka opieszałość Levy'ego w szukaniu następcy. Może i w sumie dobrze, bo problemem nie jest trener, a gwiazdeczki, którym nie chce się biegać. A może Tim część odstrzeli, a ściągnie bardziej ambitnych?
Owszem, może geniuszem taktycznym nie jest, ale liga angielska ma tylko jednego takiego geniusza, Mourinho. Cała reszta gra jak wyjdzie, co widać potem w pucharach europejskich. Bo nie oszukujmy się, ani Liverpool, ani MC, MU czy Arsenal to nie są drużyny poukładane od tyłu do przodu. Dziury w obronie mają wszyscy, oprócz Chelsea, co widać po częstych wynikach 6:0, 5:0 itp. w tym sezonie.
Sherwood kilka razy zrobił im suszarkę, może to urzekło Levy'ego?
Coś mi się wydaje, że Tim zostanie na następny sezon. Dlatego też taka opieszałość Levy'ego w szukaniu następcy. Może i w sumie dobrze, bo problemem nie jest trener, a gwiazdeczki, którym nie chce się biegać. A może Tim część odstrzeli, a ściągnie bardziej ambitnych?
Owszem, może geniuszem taktycznym nie jest, ale liga angielska ma tylko jednego takiego geniusza, Mourinho. Cała reszta gra jak wyjdzie, co widać potem w pucharach europejskich. Bo nie oszukujmy się, ani Liverpool, ani MC, MU czy Arsenal to nie są drużyny poukładane od tyłu do przodu. Dziury w obronie mają wszyscy, oprócz Chelsea, co widać po częstych wynikach 6:0, 5:0 itp. w tym sezonie.
Sherwood kilka razy zrobił im suszarkę, może to urzekło Levy'ego?
28 kwietnia 2014, 23:07 [cytuj]
Skąd wiesz, że Sherwood zrobił im suszarkę?
Dlaczego myślisz, że Levy jest opieszały? Nowego trenera i tak ogłosiłby po zakończeniu sezonu, a pełno jest plotek, że szukamy kogoś i mamy swoich faworytów.
Poza tym nie potrzebujemy geniusza taktycznego. Wystarczy ktoś kto ma o tym jakiekolwiek pojęcie. Obrona to wielka improwizacja, który często ratuje Lloris, a w ataku polegamy głównie na Eriksenie.
Skąd wiesz, że Sherwood zrobił im suszarkę?
Dlaczego myślisz, że Levy jest opieszały? Nowego trenera i tak ogłosiłby po zakończeniu sezonu, a pełno jest plotek, że szukamy kogoś i mamy swoich faworytów.
Poza tym nie potrzebujemy geniusza taktycznego. Wystarczy ktoś kto ma o tym jakiekolwiek pojęcie. Obrona to wielka improwizacja, który często ratuje Lloris, a w ataku polegamy głównie na Eriksenie
LMAO
28 kwietnia 2014, 23:38 [cytuj]
O tej suszarce pisali parę tygodni temu, tyle że akcja odbyła się na boisku, przy kamerach, jeśli nic nie pomyliłem. Poza tym w wywiadach kilkakrotnie zarzucał piłkarzom brak zaangażowania, więc coś jest na rzeczy.
A że Levy jest opieszały, wywnioskowałem z tego, że skoro dawno temu straciliśmy szansę na LM, to gdyby się z kimś dogadał konkretnym, piłkarze nie latali by po gazetach z deklaracjami, że chcą odejść.
O tej suszarce pisali parę tygodni temu, tyle że akcja odbyła się na boisku, przy kamerach, jeśli nic nie pomyliłem. Poza tym w wywiadach kilkakrotnie zarzucał piłkarzom brak zaangażowania, więc coś jest na rzeczy.
A że Levy jest opieszały, wywnioskowałem z tego, że skoro dawno temu straciliśmy szansę na LM, to gdyby się z kimś dogadał konkretnym, piłkarze nie latali by po gazetach z deklaracjami, że chcą odejść
29 kwietnia 2014, 00:02 [cytuj]
Czetnik powiedział/a:
A że Levy jest opieszały, wywnioskowałem z tego, że skoro dawno temu straciliśmy szansę na LM, to gdyby się z kimś dogadał konkretnym, piłkarze nie latali by po gazetach z deklaracjami, że chcą odejść
Zrobił im suszarkę, ale w mediach a nie w szatni i w tym jest problem. Sherwood pieprzy do prasy co ślina na język przyniesie. Efekty widać w naszej obronie, zamiast budować ich pewność siebie, to wieczna krytyka w mediach. Potem wychodzą na mecz i przez pierwsze 15 minut nogi z gumy, przestraszeni, jakby w piłkę nie potrafili grać, ale skoro tak pierdoli ich manager w co drugi wywiadzie, to jak mają wierzyć we własne umiejętności. Nagle wszyscy obrońcy zapomnieli jak gra się w piłkę, taki dziwny zbieg okoliczności mało wydaje się wiarygodny. Eriksena trzymał na ławce przez pierwsze tygodnie, na przekór wszystkim kibicom, a później opowiada, że namawiał Levy na transfer w 2011

Prawda jest taka że tej jego taktyki to tam za bardzo nie widać, darcie papy na piłkarzy nie rozwiązuje problemów skoro nie przepracowało się tego na treningach.
Zrobił im suszarkę, ale w mediach a nie w szatni i w tym jest problem. Sherwood pieprzy do prasy co ślina na język przyniesie. Efekty widać w naszej obronie, zamiast budować ich pewność siebie, to wieczna krytyka w mediach. Potem wychodzą na mecz i przez pierwsze 15 minut nogi z gumy, przestraszeni, jakby w piłkę nie potrafili grać, ale skoro tak pierdoli ich manager w co drugi wywiadzie, to jak mają wierzyć we własne umiejętności. Nagle wszyscy obrońcy zapomnieli jak gra się w piłkę, taki dziwny zbieg okoliczności mało wydaje się wiarygodny. Eriksena trzymał na ławce przez pierwsze tygodnie, na przekór wszystkim kibicom, a później opowiada, że namawiał Levy na transfer w 2011 :D Prawda jest taka że tej jego taktyki to tam za bardzo nie widać, darcie papy na piłkarzy nie rozwiązuje problemów skoro nie przepracowało się tego na treningach
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 kwietnia 2014, 09:16 [cytuj]
chyba FdB to w tej chwili najlepsza opcja - co prawda nie ma dużych osiągnięć jako trener - ale jako piłkarz wygrywał "wielkie mecze" ... i do tego jaaaakkk grał
chyba FdB to w tej chwili najlepsza opcja - co prawda nie ma dużych osiągnięć jako trener - ale jako piłkarz wygrywał "wielkie mecze" ... i do tego jaaaakkk grał :ok:
:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 kwietnia 2014, 09:18 [cytuj]
no i żaden z piłkarzy - włącznie z DZIDKIEM FRIEDEL-EM nie jest od niego starszy
no i żaden z piłkarzy - włącznie z DZIDKIEM FRIEDEL-EM nie jest od niego starszy :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 kwietnia 2014, 11:13 [cytuj]
Stawowy będzie wolny.
Stawowy będzie wolny
Kogucie życie!
29 kwietnia 2014, 12:14 [cytuj]
Probierz niedługo pewnie też.
Probierz niedługo pewnie też
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 kwietnia 2014, 13:51 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Probierz niedługo pewnie też
Jest już wolny dość długo

Jeszcze Stokowiec przecież jest!
Jest już wolny dość długo ;) Jeszcze Stokowiec przecież jest!
Offence win games, defence wins titles
29 kwietnia 2014, 13:54 [cytuj]
Pewnie za rok czy dwa Friedel zgarnie licencję trenera. Wtedy możemy mu dać szansę. Gorszy od Sherwooda raczej nie będzie, a nie zdziwię się jak złapiemy jakiś kolejny trenerski niewypał w tym roku.
Pewnie za rok czy dwa Friedel zgarnie licencję trenera. Wtedy możemy mu dać szansę. Gorszy od Sherwooda raczej nie będzie, a nie zdziwię się jak złapiemy jakiś kolejny trenerski niewypał w tym roku
LMAO
29 kwietnia 2014, 14:34 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2014/04/29/4783391/-
Też nic nie osiągnął choć przynajmniej ma doświadczenie w Anglii.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2014/04/29/4783391/-
Też nic nie osiągnął choć przynajmniej ma doświadczenie w Anglii
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 kwietnia 2014, 19:56 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/04/29/4783923/-?
U buka wskoczył na pierwsze miejsce, przed Pochettino. Ja w sumie nie tyle przepadam za De Boerem jako trenerem, ale piłkarzem był zajebistym, a trenowanie w klubie tak zajebistym jakim jest Ajax to duży plus. No i ma doświadczenie w pracy z najlepszymi trenerami.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/04/29/4783923/-?
U buka wskoczył na pierwsze miejsce, przed Pochettino. Ja w sumie nie tyle przepadam za De Boerem jako trenerem, ale piłkarzem był zajebistym, a trenowanie w klubie tak zajebistym jakim jest Ajax to duży plus. No i ma doświadczenie w pracy z najlepszymi trenerami
LMAO
29 kwietnia 2014, 20:05 [cytuj]
Wskoczył, bo nazwał Tottenham w wywiadzie uspionym kolosem i powiedział że po ostatnim meczu ligowym chętnie z nami (klubem) porozmawia.
.
.
.
Zaraz, przecież to jest w tym linku.
Sorry za post za wolno ogarnalem xD
Wskoczył, bo nazwał Tottenham w wywiadzie uspionym kolosem i powiedział że po ostatnim meczu ligowym chętnie z nami (klubem) porozmawia.
.
.
.
Zaraz, przecież to jest w tym linku.
Sorry za post za wolno ogarnalem xD