Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >
27 maja 2014, 20:31 [cytuj]
5-letni kontrakt?? To się Levy dziesięć razy zastanowi i przeliczy kasę nim gościa będzie chciał zwolnić. Oby nie miał takich dylematów.

Przede wszystkim cieszę się że sprawa została wcześnie wyjaśniona i można się skupić z pełną parą na przygotowaniach do nowego sezonu. Cóż, jak zawsze nowe rozdanie to nowe nadzieje i czysta karta, czas pokaże co z tego wyjdzie. Pogromy powinny się skończyć, bo co jak co ale Soton potrafiło urywać punkty czołówce.
5-letni kontrakt?? To się Levy dziesięć razy zastanowi i przeliczy kasę nim gościa będzie chciał zwolnić. Oby nie miał takich dylematów. Przede wszystkim cieszę się że sprawa została wcześnie wyjaśniona i można się skupić z pełną parą na przygotowaniach do nowego sezonu. Cóż, jak zawsze nowe rozdanie to nowe nadzieje i czysta karta, czas pokaże co z tego wyjdzie. Pogromy powinny się skończyć, bo co jak co ale Soton potrafiło urywać punkty czołówce
27 maja 2014, 20:33 [cytuj]
...ciągle mam wrażenie, że od czasów Harrego nie ruszyliśmy z miejsca jeśli chodzi o posadę trenera :mysli:
na razie nie ma co lamentować, musimy czekać, że Daniel Levy jest coraz lepszy w tej "rosyjskiej ruletce" :luzik:
ciągle mam wrażenie, że od czasów Harrego nie ruszyliśmy z miejsca jeśli chodzi o posadę trenera :mysli: na razie nie ma co lamentować, musimy czekać, że Daniel Levy jest coraz lepszy w tej "rosyjskiej ruletce" :luzik:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 maja 2014, 20:36 [cytuj]
"Przede wszystkim cieszę się że sprawa została wcześnie wyjaśniona i można się skupić z pełną parą na przygotowaniach do nowego sezonu."
- tym bardziej, że na palcach jednej ręki można policzyć tych co zagrają (od nas) na Mundialu..
"Przede wszystkim cieszę się że sprawa została wcześnie wyjaśniona i można się skupić z pełną parą na przygotowaniach do nowego sezonu." - tym bardziej, że na palcach jednej ręki można policzyć tych co zagrają (od nas) na Mundialu
27 maja 2014, 20:40 [cytuj]
Mauricio is joined by Jesús Pérez (Assistant Head Coach), Miguel D'Agostino (First Team Coach) and Toni Jiménez (Goalkeeper Coach) with whom he previously worked at both Southampton and Espanyol.
Mauricio is joined by Jesús Pérez (Assistant Head Coach), Miguel D'Agostino (First Team Coach) and Toni Jiménez (Goalkeeper Coach) with whom he previously worked at both Southampton and Espanyol
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 maja 2014, 20:42 [cytuj]
Przecież trzeba temu chłopakowi dać szansę... Wielu kiwało głową, gdy L'pool zatrudniał Rodgersa. I co? I pokazał, że można. Dlaczego ma się nie udać gościowi, który miał lepsze wyniki od niego? 5-letni kontrakt sugeruje, że jednak tym razem szukamy stabilizacji. Jak już pisałem wcześniej, Levy nie może sobie już pozwolić na zwolnienie kolejnego menago po roku/półtora. Bo jego głowa poleci również. Dajcie mu kurwa szansę!!!

Chill out and support Spurs :D
Przecież trzeba temu chłopakowi dać szansę... Wielu kiwało głową, gdy L'pool zatrudniał Rodgersa. I co? I pokazał, że można. Dlaczego ma się nie udać gościowi, który miał lepsze wyniki od niego? 5-letni kontrakt sugeruje, że jednak tym razem szukamy stabilizacji. Jak już pisałem wcześniej, Levy nie może sobie już pozwolić na zwolnienie kolejnego menago po roku/półtora. Bo jego głowa poleci również. Dajcie mu kurwa szansę!!! Chill out and support Spurs :D
Can't Smile Without You!!!
27 maja 2014, 20:43 [cytuj]
Ja ogólnie jak najbardziej pozytywnie oceniam zakontraktowanie Pocchetino. Obok Franka De Boera była to najlepsza opcja na ławkę, a za Argentyńczykiem dodatkowo przemawia fakt, że ma już jakieś doświadczenie na ławce trenerskiej. Dla samego trenera to też naturalny krok, że przeszedł z średniaka ligi angielskiej do drużyny zaliczanej do grupy mocniejszych, ale nie najmocniejszych. Dodatkowo udało nam się to zrobić szybko, co pozwoli nowemu trenerowi na przepracowanie całego sezonu przygotowawczego w spokoju.
Ja ogólnie jak najbardziej pozytywnie oceniam zakontraktowanie Pocchetino. Obok Franka De Boera była to najlepsza opcja na ławkę, a za Argentyńczykiem dodatkowo przemawia fakt, że ma już jakieś doświadczenie na ławce trenerskiej. Dla samego trenera to też naturalny krok, że przeszedł z średniaka ligi angielskiej do drużyny zaliczanej do grupy mocniejszych, ale nie najmocniejszych. Dodatkowo udało nam się to zrobić szybko, co pozwoli nowemu trenerowi na przepracowanie całego sezonu przygotowawczego w spokoju
27 maja 2014, 20:56 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przecież trzeba temu chłopakowi dać szansę... Wielu kiwało głową, gdy L'pool zatrudniał Rodgersa. I co? I pokazał, że można. Dlaczego ma się nie udać gościowi, który miał lepsze wyniki od niego? 5-letni kontrakt sugeruje, że jednak tym razem szukamy stabilizacji. Jak już pisałem wcześniej, Levy nie może sobie już pozwolić na zwolnienie kolejnego menago po roku/półtora. Bo jego głowa poleci również. Dajcie mu kurwa szansę!!!

:brawo::brawo::brawo:
:brawo::brawo::brawo:
27 maja 2014, 21:05 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Pewnie, że chill out. Gorszy od dwóch poprzednich po prostu nie może być :D
Pewnie, że chill out. Gorszy od dwóch poprzednich po prostu nie może być :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 maja 2014, 21:06 [cytuj]
Byłem zdania, że wyniesienie średniego zespołu z jednak paroma niezłymi piłkarzami na średnio-wyższy poziom to nie jest wielkie osiągnięcie. Tym bardziej, że już od dawna wszyscy mieli takiego Lallane czy Shawa na oku, to nie jest jakieś odkrycie Pochettino.
No ale jak uda mu się stworzyć taką otoczkę wokół klubu jak w Southampton gdzie tak kibice jak piłkarze go uwielbiali a gra zawsze wyglądała składnie i miło dla oka to będzie dobrze, bo naszym problemem za AVB a potem Tima było to, że nie tylko przegrywaliśmy ale i wygrywaliśmy (najczęściej) w żenującym stylu.
Możemy kiedyś pożałować, że odpuściliśmy Franka De Boera. Już się mówi, że na papiery by dołączyć do grona wielkich holenderskich trenerów i poprowadzić kiedyś na przykład Barcelonę. Ale teraz trenerem Spurs jest Mauricio, trzeba go wspierać i na jakieś małe podsumowanie zaczekać przynajmniej do zimy 2015.
Byłem zdania, że wyniesienie średniego zespołu z jednak paroma niezłymi piłkarzami na średnio-wyższy poziom to nie jest wielkie osiągnięcie. Tym bardziej, że już od dawna wszyscy mieli takiego Lallane czy Shawa na oku, to nie jest jakieś odkrycie Pochettino. No ale jak uda mu się stworzyć taką otoczkę wokół klubu jak w Southampton gdzie tak kibice jak piłkarze go uwielbiali a gra zawsze wyglądała składnie i miło dla oka to będzie dobrze, bo naszym problemem za AVB a potem Tima było to, że nie tylko przegrywaliśmy ale i wygrywaliśmy (najczęściej) w żenującym stylu. Możemy kiedyś pożałować, że odpuściliśmy Franka De Boera. Już się mówi, że na papiery by dołączyć do grona wielkich holenderskich trenerów i poprowadzić kiedyś na przykład Barcelonę. Ale teraz trenerem Spurs jest Mauricio, trzeba go wspierać i na jakieś małe podsumowanie zaczekać przynajmniej do zimy 2015
27 maja 2014, 21:38 [cytuj]
Dokładnie ja też wolałem, De Boera ale jeśli nie to trudno. Trzeba wspierać Nowego trenera
Dokładnie ja też wolałem, De Boera ale jeśli nie to trudno. Trzeba wspierać Nowego trenera
TO DARE IS TO DO
27 maja 2014, 21:48 [cytuj]
Dajmy mu najpierw spokojnie ułożyć zespół. Złorzyć te rozrzucone klocki przez AVB/Baldini/Levy. Mamy dobrych zawodników. Potrzebujemy trenera z głową i pozytywną charyzmą a taką właśnie się cechuje Poch. Jego drużyny grają ofensywnie nie tracąc dużo bramek a on sam umie przekonać do swojej wizji zawodników co udowodnił zarówno w Southampton jak i Espanyolu (Tak,tak!. Stawia na młodzież i ma bardzo dobry kontakt z drużyną. Jest byłym, dobrym piłkarzem co czyni go wiarygodnym w oczach piłkarzy. Nie widzę powodów aby nie zaufać mu. Jednocześnie nie widzę również obiektywnych powodów czemu piłkarze mieliby iść za nim do Spurs - to już nie te czasy Panowie :-) I ostatnia rzecz: Lallana. W wieku 27 lat Poch tak go ustawił, że facet nigdy tak nie grał na lewej. To też o czymś świadczy. Ale oczywiście mogę się mylić i w grudniu Steffen o ile zostanie będzie nas prowadził :-)

W innym wątku to zamieściłem.
Dajmy mu najpierw spokojnie ułożyć zespół. Złorzyć te rozrzucone klocki przez AVB/Baldini/Levy. Mamy dobrych zawodników. Potrzebujemy trenera z głową i pozytywną charyzmą a taką właśnie się cechuje Poch. Jego drużyny grają ofensywnie nie tracąc dużo bramek a on sam umie przekonać do swojej wizji zawodników co udowodnił zarówno w Southampton jak i Espanyolu (Tak,tak!. Stawia na młodzież i ma bardzo dobry kontakt z drużyną. Jest byłym, dobrym piłkarzem co czyni go wiarygodnym w oczach piłkarzy. Nie widzę powodów aby nie zaufać mu. Jednocześnie nie widzę również obiektywnych powodów czemu piłkarze mieliby iść za nim do Spurs - to już nie te czasy Panowie :-) I ostatnia rzecz: Lallana. W wieku 27 lat Poch tak go ustawił, że facet nigdy tak nie grał na lewej. To też o czymś świadczy. Ale oczywiście mogę się mylić i w grudniu Steffen o ile zostanie będzie nas prowadził :-) W innym wątku to zamieściłem
27 maja 2014, 21:49 [cytuj]
Mauricio Pochettino is only getting £50m to spend at Tottenham this summer
According to the broadsheet, the former Southampton manager is getting just £50m to revamp Spurs’ squad for next season.
Last summer Tottenham spent over £100m in the transfer market.
Suggesting that Spurs’ players had problems with fitness under former managers Andre Villas-Boas and Tim Sherwood, Matt Law writes:
Tottenham’s players are in for a shock under the boot-camp regime of new head coach Mauricio Pochettino.
Tottenham are willing to spend around £50million this summer to help Pochettino try to lift the club into the Champions League, but the 42-year-old will lean heavily on his military-style preparation.
Pochettino is a famously hard taskmaster and insists that his players undertake double training sessions every day.
Mauricio Pochettino is only getting £50m to spend at Tottenham this summer According to the broadsheet, the former Southampton manager is getting just £50m to revamp Spurs’ squad for next season. Last summer Tottenham spent over £100m in the transfer market. Suggesting that Spurs’ players had problems with fitness under former managers Andre Villas-Boas and Tim Sherwood, Matt Law writes: Tottenham’s players are in for a shock under the boot-camp regime of new head coach Mauricio Pochettino. Tottenham are willing to spend around £50million this summer to help Pochettino try to lift the club into the Champions League, but the 42-year-old will lean heavily on his military-style preparation. Pochettino is a famously hard taskmaster and insists that his players undertake double training sessions every day
27 maja 2014, 22:05 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Dajmy mu najpierw spokojnie ułożyć zespół. Złorzyć te rozrzucone klocki przez AVB/Baldini/Levy. Mamy dobrych zawodników. Potrzebujemy trenera z głową i pozytywną charyzmą a taką właśnie się cechuje Poch. Jego drużyny grają ofensywnie nie tracąc dużo bramek a on sam umie przekonać do swojej wizji zawodników co udowodnił zarówno w Southampton jak i Espanyolu (Tak,tak!. Stawia na młodzież i ma bardzo dobry kontakt z drużyną. Jest byłym, dobrym piłkarzem co czyni go wiarygodnym w oczach piłkarzy. Nie widzę powodów aby nie zaufać mu. Jednocześnie nie widzę również obiektywnych powodów czemu piłkarze mieliby iść za nim do Spurs - to już nie te czasy Panowie :-) I ostatnia rzecz: Lallana. W wieku 27 lat Poch tak go ustawił, że facet nigdy tak nie grał na lewej. To też o czymś świadczy. Ale oczywiście mogę się mylić i w grudniu Steffen o ile zostanie będzie nas prowadził :-)

W innym wątku to zamieściłem

dokładnie. Ja nie rozumiem dlaczego jest tylu Poch-sceptyków... świetny trener, stawia na młodzież, Soton grało bardzo efektywnie, mam nadzieję, że u nas też tak będzie. A że "gwiazdy" mogą nas omijać łukiem bo nie mamy menadżera z "nazwiskiem"? Tylko lepiej dla nas, dość już tego szrotu.
dokładnie. Ja nie rozumiem dlaczego jest tylu Poch-sceptyków... świetny trener, stawia na młodzież, Soton grało bardzo efektywnie, mam nadzieję, że u nas też tak będzie. A że "gwiazdy" mogą nas omijać łukiem bo nie mamy menadżera z "nazwiskiem"? Tylko lepiej dla nas, dość już tego szrotu
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
27 maja 2014, 22:10 [cytuj]
50 mln na wydanie w lato???
Daniel szaleje...
50 mln na wydanie w lato??? Daniel szaleje
27 maja 2014, 22:17 [cytuj]
Bardzo fajnie, że już teraz mamy trenera i zacznie prace z naszymi jak najszybciej.

5 lat? bardzo długo jak na Levego, miejmy nadzieje ze sie uda i przedłuży o kolejne 5;)

to czekam na pierwszy mecz:cwaniak:
Bardzo fajnie, że już teraz mamy trenera i zacznie prace z naszymi jak najszybciej. 5 lat? bardzo długo jak na Levego, miejmy nadzieje ze sie uda i przedłuży o kolejne 5;) to czekam na pierwszy mecz:cwaniak:
27 maja 2014, 22:35 [cytuj]
ciekawe kogo sprzeda i kogo kupi ???
27 maja 2014, 22:49 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Mnie ciekawią inne rzeczy(bo do okienka daleko)
Czy Freund i spółka zostają
Jakie bonusy dostał w umowie(klauzula odejścia/zwolnienia)
Czy 5 letnia umowa, to tak dla uspokojenia kibiców i samego Poch'a.
Jak długą umowę miał Harry i AVB?

Jeśli zaś chodzi o transfery. Powinien mieć pełną swobodę w kwestii transferów In i Out. Dziś się dowiedziałem, że w Jagielloni jest trzech prezesów i każdy z nich przeprowadza transfery nie pytając trenera o zdanie. Mam nadzieje, że u nas nigdy tak nie będzie
Mnie ciekawią inne rzeczy(bo do okienka daleko) Czy Freund i spółka zostają Jakie bonusy dostał w umowie(klauzula odejścia/zwolnienia) Czy 5 letnia umowa, to tak dla uspokojenia kibiców i samego Poch'a. Jak długą umowę miał Harry i AVB? Jeśli zaś chodzi o transfery. Powinien mieć pełną swobodę w kwestii transferów In i Out. Dziś się dowiedziałem, że w Jagielloni jest trzech prezesów i każdy z nich przeprowadza transfery nie pytając trenera o zdanie. Mam nadzieje, że u nas nigdy tak nie będzie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 maja 2014, 23:18 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Czy Freund i spółka zostają

odchodzą Freund i trener bramkarzy chyba
27 maja 2014, 23:36 [cytuj]
50 mln? w sam raz na Lovrena, Jaya i jakiegoś dobrego LO... xD
50 mln? w sam raz na Lovrena, Jaya i jakiegoś dobrego LO... xD
28 maja 2014, 00:37 [cytuj]
Oby mu się udało. Jedna z lepszych możliwości jaka była dostępna, a podobny scenariusz wypalił w obu zespołach z Liverpool'u. O ile nie będzie się spisywał gorzej niż AVB czy Sherwood, co jest chyba niemożliwe to powinien zostać na dłużej, nawet kosztem LM przez rok czy dwa.

bart powiedział/a:

Nie wiem jak z trenerem bramkarzy, ale Freund ma w klubie zostać. Może nie jako asystent, ale trener młodzików.
Nie wiem jak z trenerem bramkarzy, ale Freund ma w klubie zostać. Może nie jako asystent, ale trener młodzików
LMAO
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 58 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się