Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >
27 maja 2014, 19:17 [cytuj]
jakby rodgers przychodził dwa lata temu do nas albo martinez przed sezonem to też byście psioczyli. może warto poczekać na efekty i wtedy ewentualnie narzekać? a jak nie to może lepiej skończyć 'kibicowanie'. moyes miał być cudownym następcą sir alexa, więc nazwisko nie oznacza poziomu
jakby rodgers przychodził dwa lata temu do nas albo martinez przed sezonem to też byście psioczyli. może warto poczekać na efekty i wtedy ewentualnie narzekać? a jak nie to może lepiej skończyć 'kibicowanie'. moyes miał być cudownym następcą sir alexa, więc nazwisko nie oznacza poziomu
27 maja 2014, 19:21 [cytuj]
Ja też liczyłem na kogoś z dwójki LvG-FdB, ale jest Mauricio Pochettino. Nie przekreślam go, bo pierwsze oceny będziemy mogli wystawić za jakiś czas.

Wolę być troszkę sceptyczny, niż żebym miał się potem zawieść :)

Może prezes sugerował się tym, że wraz z Pochettino przyjdą zawodnicy z Soton? Nie mam pojęcia, ale jeśli tak, to na jego miejscu postawiłbym na Franka de Boera.

Zamiast pozyskiwać kolejnych graczy, to wolę szkoleniowca, który byłby w stanie wykrzesać wszystko co najlepsze z naszych graczy, a w szczególności z Vertsa i Eriksena.

Mimo wszystko, witamy na pokładzie :)
Ja też liczyłem na kogoś z dwójki LvG-FdB, ale jest Mauricio Pochettino. Nie przekreślam go, bo pierwsze oceny będziemy mogli wystawić za jakiś czas. Wolę być troszkę sceptyczny, niż żebym miał się potem zawieść :) Może prezes sugerował się tym, że wraz z Pochettino przyjdą zawodnicy z Soton? Nie mam pojęcia, ale jeśli tak, to na jego miejscu postawiłbym na Franka de Boera. Zamiast pozyskiwać kolejnych graczy, to wolę szkoleniowca, który byłby w stanie wykrzesać wszystko co najlepsze z naszych graczy, a w szczególności z Vertsa i Eriksena. Mimo wszystko, witamy na pokładzie :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 maja 2014, 19:22 [cytuj]
Dajcie mu popracować a nie zaraz uważacie, że to najgorsza opcja. Rogers miał dwa lata i......
Dajcie mu popracować a nie zaraz uważacie, że to najgorsza opcja. Rogers miał dwa lata i
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 maja 2014, 19:26 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=USmmde37f20

i ma dobry kontakt z piłkarzami.
https://www.youtube.com/watch?v=USmmde37f20 i ma dobry kontakt z piłkarzami
27 maja 2014, 19:28 [cytuj]
Wstrzymajmy się z oceną, moim zdaniem mogło trafić gorzej,a plusy są takie, że mamy większe szansę na wyciagniecie tuzów takich jak Shaw czy Lallana.
Wstrzymajmy się z oceną, moim zdaniem mogło trafić gorzej,a plusy są takie, że mamy większe szansę na wyciagniecie tuzów takich jak Shaw czy Lallana
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
27 maja 2014, 19:37 [cytuj]
Może Lameli łatwiej się będzie odblokować.
Może Lameli łatwiej się będzie odblokować
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
27 maja 2014, 19:37 [cytuj]
Jeśli liczycie na to że dzięki MP wyciągniemy Lalane albo Showa to się obudzicie z ręką w nocniku.
Jeśli liczycie na to że dzięki MP wyciągniemy Lalane albo Showa to się obudzicie z ręką w nocniku
27 maja 2014, 19:43 [cytuj]
Ludzie kochani, ogarnijcie się! Na początku, dla mnie to też nie był trener pierwszego wyboru ale z czasem doszedłem do wniosku, że byłaby/jest to świetna decyzja! Mauricio Pochettino jeszcze nie zaczął pracy, a Wy już lamentujecie... Osobiście bardzo w niego wierzę i trzymam kciuki i Wam też polecam zmienić nastawienie :).
COYS!
Ludzie kochani, ogarnijcie się! Na początku, dla mnie to też nie był trener pierwszego wyboru ale z czasem doszedłem do wniosku, że byłaby/jest to świetna decyzja! Mauricio Pochettino jeszcze nie zaczął pracy, a Wy już lamentujecie... Osobiście bardzo w niego wierzę i trzymam kciuki i Wam też polecam zmienić nastawienie :). COYS!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
27 maja 2014, 19:45 [cytuj]
Myślę że sobie poradzi. Ale przyszły sezon bedzie na stracenie, tak mi się wydaje. Trzeba z tych piłkarzy zrobić drużynę a to musi potrwać. Ciekawe tylko czy łysy znowu w gorącej wozie kąpany będzie i za niezadowalające wyniki wywali? Bo tak to można ten kabaret prowadzić w nieskończoność
Myślę że sobie poradzi. Ale przyszły sezon bedzie na stracenie, tak mi się wydaje. Trzeba z tych piłkarzy zrobić drużynę a to musi potrwać. Ciekawe tylko czy łysy znowu w gorącej wozie kąpany będzie i za niezadowalające wyniki wywali? Bo tak to można ten kabaret prowadzić w nieskończoność
27 maja 2014, 19:45 [cytuj]
Będzie to drugi Boas jak nie gorzej. Jedynie kto przy nim może wznieść się na wyżyny to Erik Lamela. Trener który kaleczy angielskim ? Jeden sezon w Southampton i już do Tottenhamu ? Coż, napewno lepszy wybór jak Moyes. No nic ma 5 letni kontrakt i niech go wypełni, witamy na pokładzie.
Będzie to drugi Boas jak nie gorzej. Jedynie kto przy nim może wznieść się na wyżyny to Erik Lamela. Trener który kaleczy angielskim ? Jeden sezon w Southampton i już do Tottenhamu ? Coż, napewno lepszy wybór jak Moyes. No nic ma 5 letni kontrakt i niech go wypełni, witamy na pokładzie
27 maja 2014, 19:46 [cytuj]
A co do transferów i wyciągania graczy z Southampton to bym się wstrzymał. Najpierw niech zobaczy kogo ma do dyspozycji i co z nimi da się zrobić, wykrzesać (czuje, że jeszcze nas niejeden gracz pod jego skrzydłami może nas zaskoczyć), a dopiero później starać się o wzmocnienia.
A co do transferów i wyciągania graczy z Southampton to bym się wstrzymał. Najpierw niech zobaczy kogo ma do dyspozycji i co z nimi da się zrobić, wykrzesać (czuje, że jeszcze nas niejeden gracz pod jego skrzydłami może nas zaskoczyć), a dopiero później starać się o wzmocnienia
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
27 maja 2014, 19:59 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Jakby powiedział klasyk " kurwa ja pierdole "
Jak już pisałem wcześniej, kolejny stracony sezon, i kolejny raz Levy nie uczy się na błędach.
A idź pan w pizdu

bo??
bo??
27 maja 2014, 19:59 [cytuj]
Dla mnie tragedia. Mam nadzieję ,że się przejadę na swoim czarnowidztwie i będziemy mieli co świętować za rok o tej porze. Tak czy siak życzę mu powodzenia i gratuluję :)
Dla mnie tragedia. Mam nadzieję ,że się przejadę na swoim czarnowidztwie i będziemy mieli co świętować za rok o tej porze. Tak czy siak życzę mu powodzenia i gratuluję :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
27 maja 2014, 20:01 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Będzie to drugi Boas jak nie gorzej. Jedynie kto przy nim może wznieść się na wyżyny to Erik Lamela. Trener który kaleczy angielskim ? Jeden sezon w Southampton i już do Tottenhamu ? Coż, napewno lepszy wybór jak Moyes. No nic ma 5 letni kontrakt i niech go wypełni, witamy na pokładzie

Nie zapominaj o Espanyolu ,z którego wyleciał za słabe wyniki :tak:
Nie zapominaj o Espanyolu ,z którego wyleciał za słabe wyniki :tak:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
27 maja 2014, 20:03 [cytuj]
Moim zdaniem dobry wybor - a FdB to byla dopiero niewiadoma bez doswiadczenia w PL a wlasciwie praca w Ajaxie jest dosc specyficzna i wynik z tego klubu w ogole moze sie nie przelozyc na kolejna prace. MP dal sie poznac na wyspach, zrobil dobra robote, nie kupowal jakichs dziwolagow tylko umiejetnie polatal dziury w Sotonie
No ale to jest Tottenham tutaj mozna sobie najlepsze CV popsuc - oby nie tym razem .COYS !!!
Moim zdaniem dobry wybor - a FdB to byla dopiero niewiadoma bez doswiadczenia w PL a wlasciwie praca w Ajaxie jest dosc specyficzna i wynik z tego klubu w ogole moze sie nie przelozyc na kolejna prace. MP dal sie poznac na wyspach, zrobil dobra robote, nie kupowal jakichs dziwolagow tylko umiejetnie polatal dziury w Sotonie No ale to jest Tottenham tutaj mozna sobie najlepsze CV popsuc - oby nie tym razem .COYS !!!
27 maja 2014, 20:06 [cytuj]
Dobrze że mamy już trenera i ja jestem dobrej myśli . Zobaczymy jak w lecie ukształtuje się nasza kadra ,później liga i mam nadzieję dobry sezon dla Tottenhamu:)
Dobrze że mamy już trenera i ja jestem dobrej myśli . Zobaczymy jak w lecie ukształtuje się nasza kadra ,później liga i mam nadzieję dobry sezon dla Tottenhamu:)
27 maja 2014, 20:10 [cytuj]
smackey powiedział/a:
bo??

Bo chociażby wygrywali z nami 2:0 by przegrać 2:3. I to wcale nie był wyjątek potwierdzający regułę.
Bo chociażby wygrywali z nami 2:0 by przegrać 2:3. I to wcale nie był wyjątek potwierdzający regułę
27 maja 2014, 20:16 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Bo chociażby wygrywali z nami 2:0 by przegrać 2:3. I to wcale nie był wyjątek potwierdzający regułę

Ależ dałeś przykład. Takich wyników na pęczki można wyliczać.
Ależ dałeś przykład. Takich wyników na pęczki można wyliczać
27 maja 2014, 20:27 [cytuj]
Tyle że Southampton to była drużyna w zeszłym sezonie która przegrała najwięcej wygranych meczy. To jest statystyka której nie można nie zauwaźyć. Już to kiedyś przerabialiśmy za Harrego.
Tyle że Southampton to była drużyna w zeszłym sezonie która przegrała najwięcej wygranych meczy. To jest statystyka której nie można nie zauwaźyć. Już to kiedyś przerabialiśmy za Harrego
27 maja 2014, 20:30 [cytuj]
A tu już kurwa narzekają... "Spuszczacie" się nad tym co robią Rodgers z Martinezem, a temu nawet szansy nie dacie, choć zrobił lepszy wynik w S'ton, niż oni w swych poprzednich klubach... Macie mniej rozumu, niż "Niemrawy". Śmieszne ludziki :blee:
A tu już kurwa narzekają... "Spuszczacie" się nad tym co robią Rodgers z Martinezem, a temu nawet szansy nie dacie, choć zrobił lepszy wynik w S'ton, niż oni w swych poprzednich klubach... Macie mniej rozumu, niż "Niemrawy". Śmieszne ludziki :blee:
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się