Forum dyskusyjne
27 maja 2014, 00:59 [cytuj]
Pochettino swietnie zaczyna w klubach (Espanyol, Southampton) ale gdy coś się popsuje(co zawsze jest tylko kwestia czasu), to zupelnie nie wie jak to naprawić/zareagować. W Southampton doszlo jeszcze(bo nie wiem jak bylo w Espanyolu) ,ze druzyna zaczyna swietnie mecz(maks45-60minut),a potem doslownie dupa i tu juz kompletnie nic,zero nie umiał z tym zrobic.Choc z drugiej strony ,my ostatnio mielismy problem ,zeby dobrze wejsc w mecz, wiec moze sie to jakos u nas wyrowna.
Jesli AVB sobie u nas nie poradzil, to ja osobiscie nie wyobrazam sobie obecnie ,zeby Argentynczykowi sie to udalo w dluzszej perspektywie czasowej, obym sie kompletnie mylil.(oczywiscie styl gry,szalenie efektowny

tak dla odmiany, a raczej powrotu
Pochettino swietnie zaczyna w klubach (Espanyol, Southampton) ale gdy coś się popsuje(co zawsze jest tylko kwestia czasu), to zupelnie nie wie jak to naprawić/zareagować. W Southampton doszlo jeszcze(bo nie wiem jak bylo w Espanyolu) ,ze druzyna zaczyna swietnie mecz(maks45-60minut),a potem doslownie dupa i tu juz kompletnie nic,zero nie umiał z tym zrobic.Choc z drugiej strony ,my ostatnio mielismy problem ,zeby dobrze wejsc w mecz, wiec moze sie to jakos u nas wyrowna.
Jesli AVB sobie u nas nie poradzil, to ja osobiscie nie wyobrazam sobie obecnie ,zeby Argentynczykowi sie to udalo w dluzszej perspektywie czasowej, obym sie kompletnie mylil.(oczywiscie styl gry,szalenie efektowny:ok: tak dla odmiany, a raczej powrotu:D
27 maja 2014, 01:31 [cytuj]
Na to tottenham24 są przekonani że w ciągu 24 godzin stanowisko nowego menadżera obejmie Pochettino
Ale to się okaże.
Na to tottenham24 są przekonani że w ciągu 24 godzin stanowisko nowego menadżera obejmie Pochettino :cwaniak:
Ale to się okaże
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
27 maja 2014, 08:45 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
W Southampton doszlo jeszcze(bo nie wiem jak bylo w Espanyolu) ,ze druzyna zaczyna swietnie mecz(maks45-60minut),a potem doslownie dupa i tu juz kompletnie nic,zero nie umiał z tym zrobic.Choc z drugiej strony ,my ostatnio mielismy problem ,zeby dobrze wejsc w mecz, wiec moze sie to jakos u nas wyrowna.
A ile Tottenham rozegrał dobrych połówek w tym sezonie w całości? Może nawet na ręce policzysz jednej.Już nawet nie pytam o mecz w całości
A ile Tottenham rozegrał dobrych połówek w tym sezonie w całości? Może nawet na ręce policzysz jednej.Już nawet nie pytam o mecz w całości :plask:
27 maja 2014, 08:52 [cytuj]
czuje, że od dziś będziemy mieli trenera - uszy mnie pięką
czuje, że od dziś będziemy mieli trenera - uszy mnie pięką :plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 maja 2014, 11:21 [cytuj]
Więc jednak Pochettino. No, ciekawe jak sobie poradzi. Jak wytrzyma co najmniej dwa pełne sezony, to będzie dobrze. Specyfikę angielskiej piłki w jakimś stopniu zna, może znów zaczniemy grać fajną piłkę. Liczę też na jakieś przemyślane transfery. Nic tylko czekać aż MŚ się skończą i wtedy powinno coś ruszyć.
Więc jednak Pochettino. No, ciekawe jak sobie poradzi. Jak wytrzyma co najmniej dwa pełne sezony, to będzie dobrze. Specyfikę angielskiej piłki w jakimś stopniu zna, może znów zaczniemy grać fajną piłkę. Liczę też na jakieś przemyślane transfery. Nic tylko czekać aż MŚ się skończą i wtedy powinno coś ruszyć
LMAO
27 maja 2014, 11:26 [cytuj]
Fajnie by było gdyby dane mu było wypełnić owy 3 letni kontrakt o którym się mówi, nawet jeśli pierwszy rok nie będzie sukcesem.
Fajnie by było gdyby dane mu było wypełnić owy 3 letni kontrakt o którym się mówi, nawet jeśli pierwszy rok nie będzie sukcesem
Offence win games, defence wins titles
27 maja 2014, 13:09 [cytuj]
A moim zdaniem znów dajemy dupy nie biorąc kogoś zajebistego z Ajaxu - bo taki moim zdaniem jest FdB. Pierwszy raz daliśmy ciała odpuszczając Suareza, który miał sobie w Anglii nie poradzić (pamiętne słowa HR).
A moim zdaniem znów dajemy dupy nie biorąc kogoś zajebistego z Ajaxu - bo taki moim zdaniem jest FdB. Pierwszy raz daliśmy ciała odpuszczając Suareza, który miał sobie w Anglii nie poradzić (pamiętne słowa HR)
27 maja 2014, 13:31 [cytuj]
rafix powiedział/a:
A moim zdaniem znów dajemy dupy nie biorąc kogoś zajebistego z Ajaxu - bo taki moim zdaniem jest FdB. Pierwszy raz daliśmy ciała odpuszczając Suareza, który miał sobie w Anglii nie poradzić (pamiętne słowa HR)
drugi raz Vertsa a trzeci Eriksena?
27 maja 2014, 14:33 [cytuj]
bart powiedział/a:
Do Suareza póki co im jednak "trochę" brakuje
Do Suareza póki co im jednak "trochę" brakuje :)
27 maja 2014, 15:38 [cytuj]
rafix powiedział/a:
Do Suareza póki co im jednak "trochę" brakuje

Tylko że Suarez gdy grał w Ajaxie to też jeszcze nie było to co teraz.
Tylko że Suarez gdy grał w Ajaxie to też jeszcze nie było to co teraz
27 maja 2014, 16:43 [cytuj]
Owszem ale to tylko pokazuje jak "wielkim nosem" przy transferach wykazuje sie Harry. Przy jego polityce teraz mielibyśmy w składzie samych dupowatych Jenasów bądź waliłby pomysłami: ściągnijmy do składu R. Ferdinanda...
Owszem ale to tylko pokazuje jak "wielkim nosem" przy transferach wykazuje sie Harry. Przy jego polityce teraz mielibyśmy w składzie samych dupowatych Jenasów bądź waliłby pomysłami: ściągnijmy do składu R. Ferdinanda
27 maja 2014, 18:41 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Fajnie by było gdyby dane mu było wypełnić owy 3 letni kontrakt o którym się mówi, nawet jeśli pierwszy rok nie będzie sukcesem
Podobno ma być 5-letni kontrakt. Zobaczymy.
Podobno ma być 5-letni kontrakt. Zobaczymy
27 maja 2014, 18:49 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2014/05/27/4842983/how-pochettino-appointment-can-revitalise-tottenham?ICID=CP_105
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2014/05/27/4842983/how-pochettino-appointment-can-revitalise-tottenham?ICID=CP_105
:mysli:
27 maja 2014, 18:50 [cytuj]
He's given us a belief that no matter who the team is in front of us, whether it's Manchester City or a lower-league team, we can go out and beat them," says James Ward-Prowse.
He's given us a belief that no matter who the team is in front of us, whether it's Manchester City or a lower-league team, we can go out and beat them," says James Ward-Prowse.
:mysli:
27 maja 2014, 18:53 [cytuj]
OFICJALNIE!
Southampton FC has today accepted the resignation of First Team Manager Mauricio Pochettino, and concluded negotiations with Tottenham Hotspur over his appointment as their new manager. #saintsfc
OFICJALNIE!
Southampton FC has today accepted the resignation of First Team Manager Mauricio Pochettino, and concluded negotiations with Tottenham Hotspur over his appointment as their new manager. #saintsfc
27 maja 2014, 19:04 [cytuj]
5-letni kontrakt, no nieźle mu ufają...
5-letni kontrakt, no nieźle mu ufają
27 maja 2014, 19:05 [cytuj]
no i spokoooo. mogło być dużo gorzej
no i spokoooo. mogło być dużo gorzej
27 maja 2014, 19:14 [cytuj]
mam rozdwojenie jaźni z tym Pochettino - miał być LvG lub FdB a tu najsłabsza opcja moim zdaniem ...i znów szykuje nam się stracony sezon?? - ale wytrzymam i to tylko niech obejdzie się bez upokorzeń ...
--- niemniej WITAMY NA POKŁADZIE Mauricio !
mam rozdwojenie jaźni z tym Pochettino - miał być LvG lub FdB a tu najsłabsza opcja moim zdaniem ...i znów szykuje nam się stracony sezon?? - ale wytrzymam i to tylko niech obejdzie się bez upokorzeń ...
--- niemniej WITAMY NA POKŁADZIE Mauricio ! :brawo:
27 maja 2014, 19:14 [cytuj]
Jakby powiedział klasyk " kurwa ja pierdole "
Jak już pisałem wcześniej, kolejny stracony sezon, i kolejny raz Levy nie uczy się na błędach.
A idź pan w pizdu...
Jakby powiedział klasyk " kurwa ja pierdole "
Jak już pisałem wcześniej, kolejny stracony sezon, i kolejny raz Levy nie uczy się na błędach.
A idź pan w pizdu
27 maja 2014, 19:15 [cytuj]
Poczekajmy z ocenami, chociaż tez jestem lekko zdziwiony. Może w końcu to będzie ten "nasz" trener na lata
Poczekajmy z ocenami, chociaż tez jestem lekko zdziwiony. Może w końcu to będzie ten "nasz" trener na lata