Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >|
26 maja 2014, 15:47 [cytuj]
Levy nie ma teraz wyjścia. Musi wybrać kogoś, komu da czas. Inaczej jego czas się skończy...
Levy nie ma teraz wyjścia. Musi wybrać kogoś, komu da czas. Inaczej jego czas się skończy
Can't Smile Without You!!!
26 maja 2014, 15:54 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Levy nie ma teraz wyjścia. Musi wybrać kogoś, komu da czas. Inaczej jego czas się skończy

Chyba tak łatwo się nie podda. On i Lewis kontrolują podad 70 procent ENIC Group. Zawsze mnie ciekawiło kto posiada pozostałe 15 procent akcji Tottenhamu bo 85 należy właśnie do ENIC Group.
Chyba tak łatwo się nie podda. On i Lewis kontrolują podad 70 procent ENIC Group. Zawsze mnie ciekawiło kto posiada pozostałe 15 procent akcji Tottenhamu bo 85 należy właśnie do ENIC Group
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 maja 2014, 16:05 [cytuj]
Retweeted Michael Bridge (@MichaelBridge_):
An update on the vacant Head Coach role at Tottenham coming up on @SkySportsNews at 3pm. ‪#‎THFC‬
Retweeted Michael Bridge (@MichaelBridge_): An update on the vacant Head Coach role at Tottenham coming up on @SkySportsNews at 3pm. ‪#‎THFC‬
26 maja 2014, 16:10 [cytuj]
Sky sports report Pochettino is likely to become Tottenham Hotspur manager this week.
Odds have gone to 1/5 on him being next managers
Sky sports report Pochettino is likely to become Tottenham Hotspur manager this week. Odds have gone to 1/5 on him being next managers
26 maja 2014, 16:21 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba tak łatwo się nie podda. On i Lewis kontrolują podad 70 procent ENIC Group. Zawsze mnie ciekawiło kto posiada pozostałe 15 procent akcji Tottenhamu bo 85 należy właśnie do ENIC Group

Masz rację Tomek. Lewis kontroluje 70%, a Levy 29%+ w ENIC-u. Jednak to wciąż Levy jest zatrudniony przez 'Wujcia Joe'ego' ;)
Masz rację Tomek. Lewis kontroluje 70%, a Levy 29%+ w ENIC-u. Jednak to wciąż Levy jest zatrudniony przez 'Wujcia Joe'ego' ;)
26 maja 2014, 16:23 [cytuj]
Oczywiście że żaden trener nie da nam gwarancji. Ale obawiam się że nasi piłkarze ( to nie są chłopaki z soton ) nie będą mieć szacunku dla kogoś pokroju Pochettino, szczególnie jak będzie z nimi rozmawiał przez tłumacza. Mniejszym ryzykiem będzie FDB bo raczej wpływ na Jana i Erika będzie miał spory, a także jego piłkarska kariera przemawia za nim. Szacunek na pewno większy i jakieś sukcesy na koncie także.
Oczywiście że żaden trener nie da nam gwarancji. Ale obawiam się że nasi piłkarze ( to nie są chłopaki z soton ) nie będą mieć szacunku dla kogoś pokroju Pochettino, szczególnie jak będzie z nimi rozmawiał przez tłumacza. Mniejszym ryzykiem będzie FDB bo raczej wpływ na Jana i Erika będzie miał spory, a także jego piłkarska kariera przemawia za nim. Szacunek na pewno większy i jakieś sukcesy na koncie także
26 maja 2014, 16:30 [cytuj]
Według niepotwierdzonych informacji, Pochettino na spotkaniach stawiał się bez tłumacza i bez takiego ma pozostać na codzień w Tottenhamie. Odpowiednia znajomość i posługiwanie się językiem angielskim było jednym z pierwszych kryteriów selekcji.
Według niepotwierdzonych informacji, Pochettino na spotkaniach stawiał się bez tłumacza i bez takiego ma pozostać na codzień w Tottenhamie. Odpowiednia znajomość i posługiwanie się językiem angielskim było jednym z pierwszych kryteriów selekcji
26 maja 2014, 16:41 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Oczywiście że żaden trener nie da nam gwarancji. Ale obawiam się że nasi piłkarze ( to nie są chłopaki z soton ) nie będą mieć szacunku dla kogoś pokroju Pochettino, szczególnie jak będzie z nimi rozmawiał przez tłumacza. Mniejszym ryzykiem będzie FDB bo raczej wpływ na Jana i Erika będzie miał spory, a także jego piłkarska kariera przemawia za nim. Szacunek na pewno większy i jakieś sukcesy na koncie także

Z tego co czytałem (wypowiedzi piłkarzy) to Pochettino nie daje sobię w kaszę dmuchać i umie się postawić zarówno prezesowi jak i piłkarzom.
Z tego co czytałem (wypowiedzi piłkarzy) to Pochettino nie daje sobię w kaszę dmuchać i umie się postawić zarówno prezesowi jak i piłkarzom
26 maja 2014, 17:15 [cytuj]
Wiele źródeł podaje iż Pochettino prowadzi zaawansowane rozmowy z Tottenhamem i to on ma zostać trenerem Tottenhamu w ciągu najbliższych 48 godzin. Jak dla mnie - kolejne ryzyko, bo albo wypali albo się spali a jeśli będzie to drugie to mam nadzieję, że razem z nim wyleci Daniel Levy.
Wiele źródeł podaje iż Pochettino prowadzi zaawansowane rozmowy z Tottenhamem i to on ma zostać trenerem Tottenhamu w ciągu najbliższych 48 godzin. Jak dla mnie - kolejne ryzyko, bo albo wypali albo się spali a jeśli będzie to drugie to mam nadzieję, że razem z nim wyleci Daniel Levy
26 maja 2014, 17:47 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Wiele źródeł podaje iż Pochettino prowadzi zaawansowane rozmowy z Tottenhamem i to on ma zostać trenerem Tottenhamu w ciągu najbliższych 48 godzin. Jak dla mnie - kolejne ryzyko, bo albo wypali albo się spali a jeśli będzie to drugie to mam nadzieję, że razem z nim wyleci Daniel Levy
jakby nie patrzeć ryzyko wiąże się z każdym, żeby jak najbardziej je zminimalizować musielibyśmy chyba wziąć trenera znającego naszą lige z dużym doświadczeniem, a nie wydaje mi się zebyśmy kogoś takiego znaleźli. Ale trochę martwi mnie, że to kolejny młody trener, mam nadzieje, że poukłada naszych piłkarzy, bo sam szczerze liczyłem na kogoś z wypracowanym nazwiskiem, kto budziłby większy respekt. Chociaż póki co poczekajmy na oficjalne info :)
jakby nie patrzeć ryzyko wiąże się z każdym, żeby jak najbardziej je zminimalizować musielibyśmy chyba wziąć trenera znającego naszą lige z dużym doświadczeniem, a nie wydaje mi się zebyśmy kogoś takiego znaleźli. Ale trochę martwi mnie, że to kolejny młody trener, mam nadzieje, że poukłada naszych piłkarzy, bo sam szczerze liczyłem na kogoś z wypracowanym nazwiskiem, kto budziłby większy respekt. Chociaż póki co poczekajmy na oficjalne info :)
26 maja 2014, 17:53 [cytuj]
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=636968559721951&id=337090099709800¬if_t=notify_me

Powyżej wytłumaczenie czemu właśnie Pochettino a nie np. FdB.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=636968559721951&id=337090099709800¬if_t=notify_me Powyżej wytłumaczenie czemu właśnie Pochettino a nie np. FdB
26 maja 2014, 18:32 [cytuj]
http://www.totaltottenham.com/blogs/frank-de-boer-the-ideal-man-to-solve-spurs-problems/
Powżej wytłumaczenie czemu właśnie FdB a nie Pochettino.
http://www.totaltottenham.com/blogs/frank-de-boer-the-ideal-man-to-solve-spurs-problems/ Powżej wytłumaczenie czemu właśnie FdB a nie Pochettino
TO DARE IS TO DO
26 maja 2014, 18:33 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Z tego co czytałem (wypowiedzi piłkarzy) to Pochettino nie daje sobię w kaszę dmuchać i umie się postawić zarówno prezesowi jak i piłkarzom

Już byli tacy co się stawiali Levemu :)
Już byli tacy co się stawiali Levemu :)
26 maja 2014, 18:35 [cytuj]
Nie wiem co o tym myśleć, ale... @AjaxFanzoneNL (ajaxfanzone.nl) podało informację, że według ich wiedzy, Frank de Boer opuszcza Ajax :mysli:
Nie wiem co o tym myśleć, ale... @AjaxFanzoneNL (ajaxfanzone.nl) podało informację, że według ich wiedzy, Frank de Boer opuszcza Ajax :mysli:
26 maja 2014, 18:39 [cytuj]
Wygląda na to że w ciągu kilku dni będziemy mieli nowego managera. Batalia toczy się już chyba tylko pomiędzy FDB i MP.
Wygląda na to że w ciągu kilku dni będziemy mieli nowego managera. Batalia toczy się już chyba tylko pomiędzy FDB i MP
26 maja 2014, 21:43 [cytuj]
Wolałby FdB. Ten przynajmniej ma jakieś sukcesy trenerskie i to nie w jednym, a w kilku sezonach. Pochettino to tak naprawdę jedna wielka zagadka. Może wypalić, ale może też się spalić, jak ktoś już wcześniej napisał. Wyleciał z Espanyolu za chujowe wyniki, a w Soton co prawda odwalił niezłą robotę, ale patrząc na to z drugiej strony, to pytanie brzmi, czy aby wycisnął max z tych piłkarzy? Kilku z nich tak naprawdę ma dzisiaj niezłą markę i są gorącym towarem na rynku transferowym.
Wolałby FdB. Ten przynajmniej ma jakieś sukcesy trenerskie i to nie w jednym, a w kilku sezonach. Pochettino to tak naprawdę jedna wielka zagadka. Może wypalić, ale może też się spalić, jak ktoś już wcześniej napisał. Wyleciał z Espanyolu za chujowe wyniki, a w Soton co prawda odwalił niezłą robotę, ale patrząc na to z drugiej strony, to pytanie brzmi, czy aby wycisnął max z tych piłkarzy? Kilku z nich tak naprawdę ma dzisiaj niezłą markę i są gorącym towarem na rynku transferowym
26 maja 2014, 21:48 [cytuj]
ja bym wolał F d B - już raz Levy nabrał się na "wizje drużyny" (patrz AVB) i co z tego wyszło ??? 0-6 z MC i 0-5 z LFC ... lepiej, żeby nabierał się na wypasioną CV-kę ...
ja bym wolał F d B - już raz Levy nabrał się na "wizje drużyny" (patrz AVB) i co z tego wyszło ??? 0-6 z MC i 0-5 z LFC ... lepiej, żeby nabierał się na wypasioną CV-kę
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 maja 2014, 22:43 [cytuj]
Wydaje sie w zasadzie pewne to ze nowym menadzerem bedzie pochettino. Na skybet placa 1.10 na przyjcie pochettino a deugi w kolejce 7 frank de boer.
Wydaje sie w zasadzie pewne to ze nowym menadzerem bedzie pochettino. Na skybet placa 1.10 na przyjcie pochettino a deugi w kolejce 7 frank de boer
26 maja 2014, 23:35 [cytuj]
ja z obu byłbym w sumie zadowolony
ja z obu byłbym w sumie zadowolony
27 maja 2014, 00:52 [cytuj]
Ma obycie w Premier League. Początkowo preferowałem opcję holenderską, ale teraz jestem coraz bardziej przekonany, że MP da sobie radę :)
Ma obycie w Premier League. Początkowo preferowałem opcję holenderską, ale teraz jestem coraz bardziej przekonany, że MP da sobie radę :)
|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się