Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|
24 maja 2014, 18:23 [cytuj]
"De Boer prowadzi negocjacje z Tottenhamem" [talkSport]
"De Boer prowadzi negocjacje z Tottenhamem" [talkSport]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 maja 2014, 19:46 [cytuj]
Ja jako fan Fantasy łudzę się że Atletico wygra LM, Carlo poleci i wpadnie w łapska Daniela. Będzie jak z VDV :rotfl:
Ja jako fan Fantasy łudzę się że Atletico wygra LM, Carlo poleci i wpadnie w łapska Daniela. Będzie jak z VDV :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2014, 10:21 [cytuj]
De Boer ? Myślę ze to będzie nasz trener takie mam przeczucie :D
De Boer ? Myślę ze to będzie nasz trener takie mam przeczucie :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
25 maja 2014, 11:14 [cytuj]
"Carlo poleci i wpadnie w łapska Daniela"
już nie wpadnie - za to z Diego Simeone można pogadać ..
"Carlo poleci i wpadnie w łapska Daniela" już nie wpadnie - za to z Diego Simeone można pogadać
25 maja 2014, 14:42 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Carlo poleci i wpadnie w łapska Daniela"
już nie wpadnie - za to z Diego Simeone można pogadać

Diego już planuję nowy sezon ;) Gdyby wygrał mógłby odejść, ale teraz ma cel na nowy sezon, wygrać LM ;)
Diego już planuję nowy sezon ;) Gdyby wygrał mógłby odejść, ale teraz ma cel na nowy sezon, wygrać LM ;)
25 maja 2014, 18:52 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

w sumie racja
:mysli:
w sumie racja :mysli:
26 maja 2014, 12:01 [cytuj]
kurs na Pochettino spadł, aż do 1,33 ;o, na de Boer'a jest 4.0, coś musi być na rzeczy
kurs na Pochettino spadł, aż do 1,33 ;o, na de Boer'a jest 4.0, coś musi być na rzeczy
26 maja 2014, 12:44 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

http://www.goal.com/en/news/9/england/2014/05/26/4841206/tottenham-set-to-appoint-pochettino

...Greg Stobart zazwyczaj nie myli się, jeśli chodzi o Tottenham ;)
http://www.goal.com/en/news/9/england/2014/05/26/4841206/tottenham-set-to-appoint-pochettino ...Greg Stobart zazwyczaj nie myli się, jeśli chodzi o Tottenham ;)
Can't Smile Without You!!!
26 maja 2014, 12:48 [cytuj]
Jak wybiorą Pochettino to mamy kolejny sezon w plecy. Czy kibicowanie Tottenhamowi musi być zawsze taką udręką??
Jak wybiorą Pochettino to mamy kolejny sezon w plecy. Czy kibicowanie Tottenhamowi musi być zawsze taką udręką??
26 maja 2014, 13:17 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Podzielam pogląd. Pochettino to fajny trener na środek tabeli, ale Tottenham? Nie bardzo mi się to jakoś podoba.
Podzielam pogląd. Pochettino to fajny trener na środek tabeli, ale Tottenham? Nie bardzo mi się to jakoś podoba
26 maja 2014, 13:27 [cytuj]
Ja bym wstrzymał się z takimi pochopnymi ocenami. Brendan Rodgers też jest dobry tylko na środek tabeli?
Ja bym wstrzymał się z takimi pochopnymi ocenami. Brendan Rodgers też jest dobry tylko na środek tabeli?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 maja 2014, 13:33 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Po pierwsze a co jest takiego tragicznego w tym wyborze?? Tak jakby Nigel Adkins, to miał być.
Po drugie , skąd ta pewnośc??
Po pierwsze a co jest takiego tragicznego w tym wyborze?? Tak jakby Nigel Adkins, to miał być. Po drugie , skąd ta pewnośc??
Kogucie życie!
26 maja 2014, 13:43 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

MARCUS powiedział/a:
Po pierwsze a co jest takiego tragicznego w tym wyborze?? Tak jakby Nigel Adkins, to miał być.
Po drugie , skąd ta pewnośc??

Bardzo mądre słowa Panowie :brawo:

Trzeba dać chłopakowi szansę :D
[quote=MARCUS] Po pierwsze a co jest takiego tragicznego w tym wyborze?? Tak jakby Nigel Adkins, to miał być. Po drugie , skąd ta pewnośc??
26 maja 2014, 13:52 [cytuj]
Nie, trzaskal. W Liverpoolu Rodgers dostał dużo czasu na przebudowę zespołu. Ale czy taki eksperyment jest w stanie wypalić w Tottenhamie pod okiem niecierpliwego Levy'ego? Wszyscy znamy ten problem, nie będzie wyników przez pół roku i poleci.
Nie, trzaskal. W Liverpoolu Rodgers dostał dużo czasu na przebudowę zespołu. Ale czy taki eksperyment jest w stanie wypalić w Tottenhamie pod okiem niecierpliwego Levy'ego? Wszyscy znamy ten problem, nie będzie wyników przez pół roku i poleci
26 maja 2014, 14:12 [cytuj]
Niecierpliwy to podobno zrobił się Joe Lewis... Tym razem Levy nie może sobie pozwolić na to, co serwował nam ostatnimi czasy. Jeśli poleci kolejny 'jego' trener to poleci też i Levy. Nie ma w tej chwili możliwości, aby nie dano czasu nowemu menago...

Po drugie, który według Ciebie osobnik gwarantuje natychmiastowy sukces? De Boer? Benitez? Ranieri? Na czym opierać tezę, że oni 'wejdą i automatycznie przyniosą sukcesy' ze sobą?
Niecierpliwy to podobno zrobił się Joe Lewis... Tym razem Levy nie może sobie pozwolić na to, co serwował nam ostatnimi czasy. Jeśli poleci kolejny 'jego' trener to poleci też i Levy. Nie ma w tej chwili możliwości, aby nie dano czasu nowemu menago... Po drugie, który według Ciebie osobnik gwarantuje natychmiastowy sukces? De Boer? Benitez? Ranieri? Na czym opierać tezę, że oni 'wejdą i automatycznie przyniosą sukcesy' ze sobą?
26 maja 2014, 14:34 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Niecierpliwy to podobno zrobił się Joe Lewis... Tym razem Levy nie może sobie pozwolić na to, co serwował nam ostatnimi czasy. Jeśli poleci kolejny 'jego' trener to poleci też i Levy. Nie ma w tej chwili możliwości, aby nie dano czasu nowemu menago...

Po drugie, który według Ciebie osobnik gwarantuje natychmiastowy sukces? De Boer? Benitez? Ranieri? Na czym opierać tezę, że oni 'wejdą i automatycznie przyniosą sukcesy' ze sobą?

Taki sukces gwarantowałby tylko ktoś jak Ancelotti. Ale to nie możliwe. Na goal.com, napisane było, że Levy nie chcę znów przepuścić szansy, co zrobił nie łapiąc Rodgersa czy Martineza gdy Ci byli akurat realni.
Taki sukces gwarantowałby tylko ktoś jak Ancelotti. Ale to nie możliwe. Na goal.com, napisane było, że Levy nie chcę znów przepuścić szansy, co zrobił nie łapiąc Rodgersa czy Martineza gdy Ci byli akurat realni
26 maja 2014, 14:46 [cytuj]
No właśnie. Dlatego, że nie możemy i zapewne nie będziemy mogli w najbliższej przysłości, zatrudnić kogoś a'la Ancelotti, musimy dać szansę komuś innemu. Rodgers i Martinez zrobili świetną robotę w Merseyside, a trzeba zauważyć, że Poch ma lepsze wyniki/statystyki poprzedniego sezonu, niż oni zanim trafili do L'poolu i Evertonu. To jest ryzyko, jak zawsze, ale nie możemy sobie pozwolić na przepuszczenie kolejnej "perełki". Musimy liczyć, że właśnie takową u nas będzie Poch :D
No właśnie. Dlatego, że nie możemy i zapewne nie będziemy mogli w najbliższej przysłości, zatrudnić kogoś a'la Ancelotti, musimy dać szansę komuś innemu. Rodgers i Martinez zrobili świetną robotę w Merseyside, a trzeba zauważyć, że Poch ma lepsze wyniki/statystyki poprzedniego sezonu, niż oni zanim trafili do L'poolu i Evertonu. To jest ryzyko, jak zawsze, ale nie możemy sobie pozwolić na przepuszczenie kolejnej "perełki". Musimy liczyć, że właśnie takową u nas będzie Poch :D
26 maja 2014, 15:06 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Taki sukces gwarantowałby tylko ktoś jak Ancelotti. Ale to nie możliwe. Na goal.com, napisane było, że Levy nie chcę znów przepuścić szansy, co zrobił nie łapiąc Rodgersa czy Martineza gdy Ci byli akurat realni

Nie ma trenera na świecie, który by "gwarantował" sukces. Nawet Mou nie zagwarantował sukcesu w Realu - bo czym jest CdR, Superpuchar i mistrzostwo Hiszpanii mając za przeciwnika najsłabszą Barcę od lat. To samo dotyczy Pepe - mistrzostwo, które miał z urzędu zapewnione lecz LM to już lekkie pośmiewisko w wykonaniu Bayernu. Jeśli ktoś twierdzi, że zagwarantuje coś to tylko zgon i zapłacenie podatków.
Nie ma trenera na świecie, który by "gwarantował" sukces. Nawet Mou nie zagwarantował sukcesu w Realu - bo czym jest CdR, Superpuchar i mistrzostwo Hiszpanii mając za przeciwnika najsłabszą Barcę od lat. To samo dotyczy Pepe - mistrzostwo, które miał z urzędu zapewnione lecz LM to już lekkie pośmiewisko w wykonaniu Bayernu. Jeśli ktoś twierdzi, że zagwarantuje coś to tylko zgon i zapłacenie podatków
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 maja 2014, 15:41 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie ma trenera na świecie, który by "gwarantował" sukces. Nawet Mou nie zagwarantował sukcesu w Realu - bo czym jest CdR, Superpuchar i mistrzostwo Hiszpanii mając za przeciwnika najsłabszą Barcę od lat. To samo dotyczy Pepe - mistrzostwo, które miał z urzędu zapewnione lecz LM to już lekkie pośmiewisko w wykonaniu Bayernu. Jeśli ktoś twierdzi, że zagwarantuje coś to tylko zgon i zapłacenie podatków

Z tym,że jest różnica w punkcie widzenia sukcesu między Nami a Realem czy Bayernem.
Z tym,że jest różnica w punkcie widzenia sukcesu między Nami a Realem czy Bayernem
26 maja 2014, 15:44 [cytuj]
ja bym postawił na Pochettino, ale znając temperament Levy'ego, to Argentyńczyk nie dostałby zbyt wiele czasu na poukładanie zespołu. Dla Tottenhamu przykładem powinien być na ten moment Liverpool - dali czas Rodgersowi i proszę czego dokonał. Pochetinno albo ew. De Boer ze sporym kredytem zaufania od szefostwa Spurs i zobaczycie, że nawet bez wielkich transferów ogarniemy LM za sezon, dwa.
ja bym postawił na Pochettino, ale znając temperament Levy'ego, to Argentyńczyk nie dostałby zbyt wiele czasu na poukładanie zespołu. Dla Tottenhamu przykładem powinien być na ten moment Liverpool - dali czas Rodgersowi i proszę czego dokonał. Pochetinno albo ew. De Boer ze sporym kredytem zaufania od szefostwa Spurs i zobaczycie, że nawet bez wielkich transferów ogarniemy LM za sezon, dwa
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 49 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się