Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
22 maja 2014, 10:06 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
im dłużej cisza w eterze - tym badziej wierzę, że Levy nas czymś zaskoczy jeśli chodzi o posadę trenera

No właśnie! Bo już ludziom odbija w tej ciszy :D Do nikogo nie piję :-)
No właśnie! Bo już ludziom odbija w tej ciszy :D Do nikogo nie piję :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 maja 2014, 10:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
im dłużej cisza w eterze - tym badziej wierzę, że Levy nas czymś zaskoczy jeśli chodzi o posadę trenera

Ja mimo wszystko obstawiam de Boera, podobne cyrki jak z AVB ;)
Ja mimo wszystko obstawiam de Boera, podobne cyrki jak z AVB ;)
Offence win games, defence wins titles
22 maja 2014, 10:29 [cytuj]
Trochę się boję, że to może być niemiłe zaskoczenie.. także, mimo wszystko obstawiam de Boera. Co do Rafy, czy widziałbym go u nas? Jak najbardziej tak!
Trochę się boję, że to może być niemiłe zaskoczenie.. także, mimo wszystko obstawiam de Boera. Co do Rafy, czy widziałbym go u nas? Jak najbardziej tak!
22 maja 2014, 10:36 [cytuj]
Wcale się nie zdziwię jeśli to teraz Ranieri zostanie trenerem Spurs ^^.
Wcale się nie zdziwię jeśli to teraz Ranieri zostanie trenerem Spurs ^^
22 maja 2014, 10:38 [cytuj]
niektórzy dopiero by się zbulwersowali taką niespodzianką jak Ranieri (szczególnie jak wolą Laudrupa od Beniteza:rotfl:). Tydzień temu pisalem ,ze kursy sa ponad 110 i dpiero co sie wogole pojawily, teraz najnizszy to juz 14. Ja bym sie tam cieszyl, bo wole opcje pewniejsza(szczegolnie teraz nam potrzebna) niz kolejne ryzyko np z deBoerem czy Pochettino(z tej dwojki to deBoer jak juz), bo Laudrupa traktuje jako niesmaczny żart.
niektórzy dopiero by się zbulwersowali taką niespodzianką jak Ranieri (szczególnie jak wolą Laudrupa od Beniteza:rotfl:). Tydzień temu pisalem ,ze kursy sa ponad 110 i dpiero co sie wogole pojawily, teraz najnizszy to juz 14. Ja bym sie tam cieszyl, bo wole opcje pewniejsza(szczegolnie teraz nam potrzebna) niz kolejne ryzyko np z deBoerem czy Pochettino(z tej dwojki to deBoer jak juz), bo Laudrupa traktuje jako niesmaczny żart
22 maja 2014, 10:41 [cytuj]
Ranieri i pewność, to tak jak Jola Rutowicz i doktorat honoris causa
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 maja 2014, 10:41 [cytuj]
A ja myślę, że to będzie Pochettino.
A ja myślę, że to będzie Pochettino
22 maja 2014, 10:42 [cytuj]
od razu dodam ,ze niestety nie obstawilem(kurs 140 byl na jakiejs stronie), juz zaluje. Te kursy swoja droga smieszne ,bo tam taki Bergkamp jest od dawna z kursem80:D
od razu dodam ,ze niestety nie obstawilem(kurs 140 byl na jakiejs stronie), juz zaluje. Te kursy swoja droga smieszne ,bo tam taki Bergkamp jest od dawna z kursem80:D
22 maja 2014, 11:07 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Wcale się nie zdziwię jeśli to teraz Ranieri zostanie trenerem Spurs ^^

A ja się zdziwię. Levy, który lubi liczyć pieniądze, powinien też policzyć ile Ranieri lubi dostawać odpraw. Bodajże przez 2 lata, za CFC i Valencię dostał kilkanascie czy kilkadziesiąt baniek tylko z tytułu zerwania z nim umowy. Pamiętam ,zę ktoś obliczył, że przez te odprawy to był facet, który był najlepiej opłacanym trenerem, czy jakoś tak.
Piłkarsko pewnie zaczęlibyśmy grać ładnie, może nawet bardzo ładnie, tylko , ze o jakiekolwiek sukcesy to z nim trudno.
A ja się zdziwię. Levy, który lubi liczyć pieniądze, powinien też policzyć ile Ranieri lubi dostawać odpraw. Bodajże przez 2 lata, za CFC i Valencię dostał kilkanascie czy kilkadziesiąt baniek tylko z tytułu zerwania z nim umowy. Pamiętam ,zę ktoś obliczył, że przez te odprawy to był facet, który był najlepiej opłacanym trenerem, czy jakoś tak. Piłkarsko pewnie zaczęlibyśmy grać ładnie, może nawet bardzo ładnie, tylko , ze o jakiekolwiek sukcesy to z nim trudno
Kogucie życie!
22 maja 2014, 11:07 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
MOIM ZDANIEM w XXI wieku lepsi od Beniteza są/byli: Ferguson, Del Bosque, Guardiola, Heynckes, Wenger, Mourinho, Ancelotti, Hiddink, Hitzfeld, Fabio Capello, Manuel Pellegrini, Conte, van Gaal, Lippi, Klopp, Loew

Mógłbym Ci wymienić kolejnych, którzy choć mają mniej sukcesów, ale są w tej chwili zdecydowanie lepsi od Beniteza (Simeone, Rodgers, Conte, etc.)

Conte razy dwa już się pojawia, mnie nie nabierzesz :P A właściwie to za co? Co zrobił znacząco ponad posiadany potencjał? O Bari i Sienę Ci chodzi? Hiddink z Chelsea jako careteker osiągnął mniej niż Rafa, resztę czasu spędził jako selekcjoner (dobra, jeszcze epizod w PSV). Capello za pół roku z Romą i tytuł z Realem? Bo chyba nie za kupione mistrzostwa Juve? Loew to w ogóle abstrakcja - bo wygrał ligę i Puchar Austrii? Ahhh, bo Ty chyba nie rozróżniasz zawodu trenera od zwodu selekcjonera. Chyba nie muszę takiemu specowi tłumaczyć, że to tak jak z pracą dziennikarza-redaktora i dziennikarza-prezentera. Laikom wydaje się, że to mniej więcej to samo, a przecież trudno znaleźć jakiekolwiek punkty wspólne. Zresztą, wystarczy choćby zastanowić się skąd słowo "trener". Oczywiście od czasownika "trenować". Selekcjoner robi wiele rzeczy, ale na pewno nie trenuje piłkarzy. Chyba że teraz też masz jakieś swoje wątpliwości i się nie zgadzasz?
I tu można by dalej. Że van Gaal na Twojej liście za sukcesy z XX wieku jest, że Pellegrini to chyba tylko za wynik z Villarrealem, że...
Conte razy dwa już się pojawia, mnie nie nabierzesz :P A właściwie to za co? Co zrobił znacząco ponad posiadany potencjał? O Bari i Sienę Ci chodzi? Hiddink z Chelsea jako careteker osiągnął mniej niż Rafa, resztę czasu spędził jako selekcjoner (dobra, jeszcze epizod w PSV). Capello za pół roku z Romą i tytuł z Realem? Bo chyba nie za kupione mistrzostwa Juve? Loew to w ogóle abstrakcja - bo wygrał ligę i Puchar Austrii? Ahhh, bo Ty chyba nie rozróżniasz zawodu trenera od zwodu selekcjonera. Chyba nie muszę takiemu specowi tłumaczyć, że to tak jak z pracą dziennikarza-redaktora i dziennikarza-prezentera. Laikom wydaje się, że to mniej więcej to samo, a przecież trudno znaleźć jakiekolwiek punkty wspólne. Zresztą, wystarczy choćby zastanowić się skąd słowo "trener". Oczywiście od czasownika "trenować". Selekcjoner robi wiele rzeczy, ale na pewno nie trenuje piłkarzy. Chyba że teraz też masz jakieś swoje wątpliwości i się nie zgadzasz? I tu można by dalej. Że van Gaal na Twojej liście za sukcesy z XX wieku jest, że Pellegrini to chyba tylko za wynik z Villarrealem, że
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
22 maja 2014, 12:02 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

:brawo:
:brawo:
Offence win games, defence wins titles
22 maja 2014, 13:00 [cytuj]
Na której stronie najlepiej sprawdzać kursy bukmacherskie co do nowego trenera, które są w miarę najbardziej wiarygodne ?
Na której stronie najlepiej sprawdzać kursy bukmacherskie co do nowego trenera, które są w miarę najbardziej wiarygodne ?
22 maja 2014, 15:09 [cytuj]
rafix powiedział/a:

http://www.oddschecker.com/football/football-specials/tottenham/next-permanent-manager
http://www.oddschecker.com/football/football-specials/tottenham/next-permanent-manager
22 maja 2014, 15:13 [cytuj]
Coś się dzieje:

http://www.thesportreview.com/tsr/2014/05/frank-de-boer-confirms-unofficial-tottenham-talks/
Coś się dzieje: http://www.thesportreview.com/tsr/2014/05/frank-de-boer-confirms-unofficial-tottenham-talks/
22 maja 2014, 15:21 [cytuj]
No nareszcie! :ok:
No nareszcie! :ok:
22 maja 2014, 15:40 [cytuj]
[quote=Barometr]No nareszcie! :ok:

http://www.thesportreview.com/tsr/2014/05/
rafael-benitaz-confirms-unofficial-tottenham-talks/
[quote=Barometr]No nareszcie! :ok: http://www.thesportreview.com/tsr/2014/05/ rafael-benitaz-confirms-unofficial-tottenham-talks/
22 maja 2014, 16:34 [cytuj]
Kurde, nabrałem się...
Kurde, nabrałem się
22 maja 2014, 20:50 [cytuj]
trzaskal - wyedytuj posta bo rozwaliłeś forum i nie strasz ludzi!
trzaskal - wyedytuj posta bo rozwaliłeś forum i nie strasz ludzi!
22 maja 2014, 20:53 [cytuj]
Rafa Benitez na 3 poz u buków :cwaniak:
Rafa Benitez na 3 poz u buków :cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 maja 2014, 20:58 [cytuj]
Done! Teraz Ty Baro wyedytuj :-)
Done! Teraz Ty Baro wyedytuj :-)
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się