Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
27 kwietnia 2014, 18:10 [cytuj]
varba powiedział/a:
Jeśli chodzi o Giggsa to koleś mega inteligentny, problem w tym, że to straszna menda, to co ty podałeś na plus, dla mnie jest najgorszym skurwysyństwem, a tacy ludzie mnie brzydzą, splunąć na Giggsa szkoda.

Ja podałem na plus? Gdzie? To był tylko dowód (oczywiście z przymrużeniem oka) jego inteligencji, nic więcej. Więc uważaj z wyciąganiem wniosków :P
Hades powiedział/a:
Ja też chciałbym świetnego, doświadczonego trenera z sukcesami, ale ilu takich jest wolnych, którzy przyjdą do Tottenhamu?

Ani jeden, dlatego trzeba znaleźć takiego, który ma jak najwięcej plusów. Ja wcale jakimś wielkim zwolennikiem Moyesa nie jestem. Jak słusznie zauważył varba, opcja bezpieczna i chyba to mnie najbardziej przekonuje, bo mam już dość tych opcji ryzykownych. A jak zestawiam jego doświadczenie i wyniki w PL ze stukaniem rywali w lidze ogórkowej, to jakoś wychodzi mi wszystko na plus dla Szkota.
Ja podałem na plus? Gdzie? To był tylko dowód (oczywiście z przymrużeniem oka) jego inteligencji, nic więcej. Więc uważaj z wyciąganiem wniosków :P [quote=Hades]Ja też chciałbym świetnego, doświadczonego trenera z sukcesami, ale ilu takich jest wolnych, którzy przyjdą do Tottenhamu?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
27 kwietnia 2014, 19:46 [cytuj]
a słyszeliście piosenkę kibiców Spurs o Moyesie ? jak nie to proszę posłuchać :)
http://www.youtube.com/watch?v=CLpgF97haFg
a słyszeliście piosenkę kibiców Spurs o Moyesie ? jak nie to proszę posłuchać :) http://www.youtube.com/watch?v=CLpgF97haFg
27 kwietnia 2014, 20:10 [cytuj]
Jak słyszę takie przyśpiewki, to wydaje mi się, że skończy się na Moyesie.
Jak słyszę takie przyśpiewki, to wydaje mi się, że skończy się na Moyesie
LMAO
27 kwietnia 2014, 20:15 [cytuj]
co do Moyesa to on sobie nie poradził głownie w/z szatnią w Manchesterze (cos jak AVB w Chelsea) ,bo wiadomo ,że SAF wyciągał z nich 250% ,ale tu ewidentnie grali słabiej niż powinni ,tak jakby przeciwko trenerowi. Jego ewentualne przyjście do nas by źle wróżyło, bo u nas to dopiero jest (ciagle, mimo że przecież piłkarze się zmieniają) klub buntowników z wyboru czy też bez :D . W Evertonie nie miał takich problemów
co do Moyesa to on sobie nie poradził głownie w/z szatnią w Manchesterze (cos jak AVB w Chelsea) ,bo wiadomo ,że SAF wyciągał z nich 250% ,ale tu ewidentnie grali słabiej niż powinni ,tak jakby przeciwko trenerowi. Jego ewentualne przyjście do nas by źle wróżyło, bo u nas to dopiero jest (ciagle, mimo że przecież piłkarze się zmieniają) klub buntowników z wyboru czy też bez :D . W Evertonie nie miał takich problemów
28 kwietnia 2014, 10:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak słyszę takie przyśpiewki, to wydaje mi się, że skończy się na Moyesie
No, będą nowe memy. Tottenham jako parodia drużyny i Moyes nieudacznik to będzie bombowe połączenie do kpin w przyszłym sezonie :krzyk: :wnerw:

-------------------------------

Co sądzicie o Mancinim? Bo chyba się pożegna ze Stambułem :X Z tych wszystkich makaroniarzy to chyba byłby najlepszy. Tym bardziej że doświadczenie w PL ma i zna realia ligi.:skromny:
No, będą nowe memy. Tottenham jako parodia drużyny i Moyes nieudacznik to będzie bombowe połączenie do kpin w przyszłym sezonie :krzyk: :wnerw: ------------------------------- Co sądzicie o Mancinim? Bo chyba się pożegna ze Stambułem :X Z tych wszystkich makaroniarzy to chyba byłby najlepszy. Tym bardziej że doświadczenie w PL ma i zna realia ligi.:skromny:
28 kwietnia 2014, 12:14 [cytuj]
Yakinowi kończy się kontrakt w czerwcu, Daniel, okazja!

Sorry jednak nie, w artykule o Nim był błąd ma do 2015 ale to i tak nie za duża rekompensata dla Basel by poszła.
Yakinowi kończy się kontrakt w czerwcu, Daniel, okazja! Sorry jednak nie, w artykule o Nim był błąd ma do 2015 ale to i tak nie za duża rekompensata dla Basel by poszła
Offence win games, defence wins titles
28 kwietnia 2014, 12:21 [cytuj]
Kolejny wynalazek? Tym razem z ligi bez konkurentów? Chociaż w sumie w LM i LE ogarnia. Nie mam pojęcia :mysli:
Kolejny wynalazek? Tym razem z ligi bez konkurentów? Chociaż w sumie w LM i LE ogarnia. Nie mam pojęcia :mysli:
28 kwietnia 2014, 12:51 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Co sądzicie o Mancinim? Bo chyba się pożegna ze Stambułem :X Z tych wszystkich makaroniarzy to chyba byłby najlepszy. Tym bardziej że doświadczenie w PL ma i zna realia ligi.:skromny:

Mam już dość trenerów, którzy nie umieją się dogadać z Adebayorem. :)
Na pewno nie jest słaby, ale jego charakter może być niemałym problemem.
Mam już dość trenerów, którzy nie umieją się dogadać z Adebayorem. :) Na pewno nie jest słaby, ale jego charakter może być niemałym problemem
LMAO
28 kwietnia 2014, 13:18 [cytuj]
Ciekawe tylko czy się z Ade nie pożegnamy latem? :pies:
Chodziły słuchy że niby Mourinho się nim interesuje :mysli: nie wiem co on ma do ściągania tych dinozaurów. Eto, teraz to :X o ile prawda można by było Lukaku wkręcić w tę transakcję :cwaniak:
Ciekawe tylko czy się z Ade nie pożegnamy latem? :pies: Chodziły słuchy że niby Mourinho się nim interesuje :mysli: nie wiem co on ma do ściągania tych dinozaurów. Eto, teraz to :X o ile prawda można by było Lukaku wkręcić w tę transakcję :cwaniak:
28 kwietnia 2014, 13:52 [cytuj]
mi się marzy Jupp Heynkes ale to też raczej nierealne... ;/
28 kwietnia 2014, 14:04 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:

Miły pan Juup woli 600 euro emerytury i spokój ;)

Dawali już mu miliony euro w Chinach a jednak woli spokój, chyba jego czas przeminął ;)
Miły pan Juup woli 600 euro emerytury i spokój ;) Dawali już mu miliony euro w Chinach a jednak woli spokój, chyba jego czas przeminął ;)
28 kwietnia 2014, 16:04 [cytuj]
Iwan, bezpieczne piąte/szóste miejsce w tabelii, a chyba nie o to nam chodzi.
Popatrzmy jaka będzie sytuacja za rok.
Nowy boss United dostaje kupe kasy na transfery - ManU wraca do gry o górne lokaty.
Suarez po znakomitym sezonie raczej zostanie w Liverpoolu.
Czyli kandydatów do top 4 mamy pięciu/sześciu (Everton), ktoś mi powie kogo z tej paki mamy wypędzić z Moysem na ławce?
Trzeba iść do przodu, rozwijać się i szukać nowych rozwiązań, bo chyba zależy nam na lidze mistrzów a nie walce o lige europejską.
Iwan, bezpieczne piąte/szóste miejsce w tabelii, a chyba nie o to nam chodzi. Popatrzmy jaka będzie sytuacja za rok. Nowy boss United dostaje kupe kasy na transfery - ManU wraca do gry o górne lokaty. Suarez po znakomitym sezonie raczej zostanie w Liverpoolu. Czyli kandydatów do top 4 mamy pięciu/sześciu (Everton), ktoś mi powie kogo z tej paki mamy wypędzić z Moysem na ławce? Trzeba iść do przodu, rozwijać się i szukać nowych rozwiązań, bo chyba zależy nam na lidze mistrzów a nie walce o lige europejską
28 kwietnia 2014, 16:59 [cytuj]
dubel
dubel
28 kwietnia 2014, 16:59 [cytuj]
W tym momencie najlepszą opcją byłby Frank De Boer.
Niestety LVG to był jedyny na rynku doświadczony trener, który pasowałby mi do Tottenhamu. Bielsa jest świetny ale nie zna angielskiego. Spuśćmy zasłonę milczenia na pomysły typu Capello i Heynckes lub marzenia o Kloppie. Allegri to musi być plotka. Moyes oczywiście nie gwarantuje 'pewnego poziomu' jak ktoś wcześniej powiedział. Wręcz przeciwnie, w tym sezonie stał się symbolem upadku poniżej tego poziomu, co gorsze, stracił twarz.
Laudrup, Pochettino to jeszcze nie to.
Idę o zakład, że kolejny sezon Martineza w Evertonie nie będzie tak imponujący jak obecny. Dużo w tym było szczęścia, zbyt duża rola Lukaku. Trener dobry ale nie genialny jakby można sądzić po wynikach The Toffees. Klinsmann chyba za dobrze czuje się w USA i mam wrażenie, że nie lubi podejmować poważnych wyzwań.

Bierzmy Franka zanim zgłoszą się po niego więksi. Myślę, że Levy jest w stanie to załatwić jeśli się naprawdę postara. Takie rozwiązanie ma wiele plusów.
De Boer miałby szacunek u piłkarzy ze względu na swoją karierę zawodniczą, dodatkowo już pewne sukcesy jako trener czynią go wiarygodnym na tym stanowisku. Zna język angielski jak to Holdender, zaliczył też epizod w Rangers. Jeśli mamy budować zespół wokół Eriksena to nie możemy trafić lepiej. Verts też powinien odzyskać blask i liderować naszej obronie jak to robił w Ajaxie z kapitańską opaską na ramieniu.
Podobno już rozmawialiśmy z Frankiem po zwolnieniu AVB.
Wtedy jednak śliniliśmy się jednocześnie na LVG a De Boer miał na głowie Ajax. Myślę, że teraz jest odpowiedni czas żeby siąść do rozmów i zaryzykować dobry, kilkuletni kontrakt.
W tym momencie najlepszą opcją byłby Frank De Boer. Niestety LVG to był jedyny na rynku doświadczony trener, który pasowałby mi do Tottenhamu. Bielsa jest świetny ale nie zna angielskiego. Spuśćmy zasłonę milczenia na pomysły typu Capello i Heynckes lub marzenia o Kloppie. Allegri to musi być plotka. Moyes oczywiście nie gwarantuje 'pewnego poziomu' jak ktoś wcześniej powiedział. Wręcz przeciwnie, w tym sezonie stał się symbolem upadku poniżej tego poziomu, co gorsze, stracił twarz. Laudrup, Pochettino to jeszcze nie to. Idę o zakład, że kolejny sezon Martineza w Evertonie nie będzie tak imponujący jak obecny. Dużo w tym było szczęścia, zbyt duża rola Lukaku. Trener dobry ale nie genialny jakby można sądzić po wynikach The Toffees. Klinsmann chyba za dobrze czuje się w USA i mam wrażenie, że nie lubi podejmować poważnych wyzwań. Bierzmy Franka zanim zgłoszą się po niego więksi. Myślę, że Levy jest w stanie to załatwić jeśli się naprawdę postara. Takie rozwiązanie ma wiele plusów. De Boer miałby szacunek u piłkarzy ze względu na swoją karierę zawodniczą, dodatkowo już pewne sukcesy jako trener czynią go wiarygodnym na tym stanowisku. Zna język angielski jak to Holdender, zaliczył też epizod w Rangers. Jeśli mamy budować zespół wokół Eriksena to nie możemy trafić lepiej. Verts też powinien odzyskać blask i liderować naszej obronie jak to robił w Ajaxie z kapitańską opaską na ramieniu. Podobno już rozmawialiśmy z Frankiem po zwolnieniu AVB. Wtedy jednak śliniliśmy się jednocześnie na LVG a De Boer miał na głowie Ajax. Myślę, że teraz jest odpowiedni czas żeby siąść do rozmów i zaryzykować dobry, kilkuletni kontrakt
28 kwietnia 2014, 17:06 [cytuj]
pytanie do milosnikow ligue1 , słyszałem niedawno ploty o tym ,że ktoś ma po sezonie zastąpić Ranieriego , czy cos jest na rzeczy? Co prawda on sam zaprzecza teraz ,ale w takich klubach wszystko jest możliwe.
Jak tak ,to wtedy wydaje się, że po "straceniu" LvG ,to Ranieri byłby taką najbardziej rozsądną opcją.
pytanie do milosnikow ligue1 , słyszałem niedawno ploty o tym ,że ktoś ma po sezonie zastąpić Ranieriego , czy cos jest na rzeczy? Co prawda on sam zaprzecza teraz ,ale w takich klubach wszystko jest możliwe. Jak tak ,to wtedy wydaje się, że po "straceniu" LvG ,to Ranieri byłby taką najbardziej rozsądną opcją
28 kwietnia 2014, 18:24 [cytuj]
Mówili, prawda. Niby Zidane miał być jego następcą ale szybko zdementowali. W zasadzie to on wszystko przegrał i mistrzostwo i oba Francuskie puchary. Wielce prawdopodobne że poleci. No bo nie oszukujmy się, takim składem... jak w Pucharze Francji cieniasy grają czyli Ren i Gęgą odpowiednio 15 i 16 zespół w tabeli :wysmiewacz: a w niszowym Pucharze Ligi zagrał Lyon - PSG :X Liga jest ogórkowa. Takie dziadostwo jak Lille to nie wyjdzie z grupy LM o ile w ogóle eliminacje przejdzie. I to ma być ta siła Francji? :plotki: Bo szejków z Paryża i Ruskich z księstwa nie liczę bo to sztuczne twory.
Mówili, prawda. Niby Zidane miał być jego następcą ale szybko zdementowali. W zasadzie to on wszystko przegrał i mistrzostwo i oba Francuskie puchary. Wielce prawdopodobne że poleci. No bo nie oszukujmy się, takim składem... jak w Pucharze Francji cieniasy grają czyli Ren i Gęgą odpowiednio 15 i 16 zespół w tabeli :wysmiewacz: a w niszowym Pucharze Ligi zagrał Lyon - PSG :X Liga jest ogórkowa. Takie dziadostwo jak Lille to nie wyjdzie z grupy LM o ile w ogóle eliminacje przejdzie. I to ma być ta siła Francji? :plotki: Bo szejków z Paryża i Ruskich z księstwa nie liczę bo to sztuczne twory
28 kwietnia 2014, 18:34 [cytuj]
3 miejsce w lidze z takim składem to tak jak majster ze stoke czy Anusiakami. Girard zrobił magiczną robotę i to jest tzn powinien być nasz główny kandydat do objęcia posady. Zauważ, że on 2 sezony wcześniej Montpellier do mistrza doprowadził i wkurwił PSG. Zabrali mu zawodników(Giroud) i już nie było za wesoło, ale trzeba zauważyć, że w beniaminku mniej kasy na transfery i nie mógł go zastąpić kimś podobnej klasy
3 miejsce w lidze z takim składem to tak jak majster ze stoke czy Anusiakami. Girard zrobił magiczną robotę i to jest tzn powinien być nasz główny kandydat do objęcia posady. Zauważ, że on 2 sezony wcześniej Montpellier do mistrza doprowadził i wkurwił PSG. Zabrali mu zawodników(Giroud) i już nie było za wesoło, ale trzeba zauważyć, że w beniaminku mniej kasy na transfery i nie mógł go zastąpić kimś podobnej klasy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 kwietnia 2014, 18:47 [cytuj]
Z kim oni mieli konkurować o trójkę? Z Lyonem? Z Marsylią? :D Ten sezon dla obu to ligowa klapa i pogrążanie się w kryzysie a w Lyonie to w ogóle kilku graczy opchneli niech się cieszą ze LE mają. Porażki z dzbanami. St. Etienne nawet nie chce mi się wymieniać bo to taki Francuski Tottenham. Dobija się do tej LM od jakiegoś czasu ale gówno z tego wychodzi
Z kim oni mieli konkurować o trójkę? Z Lyonem? Z Marsylią? :D Ten sezon dla obu to ligowa klapa i pogrążanie się w kryzysie a w Lyonie to w ogóle kilku graczy opchneli niech się cieszą ze LE mają. Porażki z dzbanami. St. Etienne nawet nie chce mi się wymieniać bo to taki Francuski Tottenham. Dobija się do tej LM od jakiegoś czasu ale gówno z tego wychodzi
28 kwietnia 2014, 18:58 [cytuj]
Holenderski Fox Sport informuję że Frank de Boer jest naszym celem numer jeden.
Holenderski Fox Sport informuję że Frank de Boer jest naszym celem numer jeden
28 kwietnia 2014, 19:07 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
pytanie do milosnikow ligue1 , słyszałem niedawno ploty o tym ,że ktoś ma po sezonie zastąpić Ranieriego , czy cos jest na rzeczy? Co prawda on sam zaprzecza teraz ,ale w takich klubach wszystko jest możliwe.
Jak tak ,to wtedy wydaje się, że po "straceniu" LvG ,to Ranieri byłby taką najbardziej rozsądną opcją

Kończy mu się kontrakt, on mówi, że nikt go nie zwolni, ale plotek jest dużo. Nawet jak kontraktu mu nie przedłużą, to wątpię, że wytrzymałby u nas dłużej.

Chociaż na rok czy dwa, żeby utrzymać solidny poziom i pokazać jakąś stabilność w klubie, to może być dobry pomysł. No i kolejny plus - będziemy mogli spokojnie poczekać, aż Mariusz Rumak wyrobi sobie na tyle dobre imię w Europie, żeby nasi chcieli go zatrudnić. :X:X:X:X:X:X
Kończy mu się kontrakt, on mówi, że nikt go nie zwolni, ale plotek jest dużo. Nawet jak kontraktu mu nie przedłużą, to wątpię, że wytrzymałby u nas dłużej. Chociaż na rok czy dwa, żeby utrzymać solidny poziom i pokazać jakąś stabilność w klubie, to może być dobry pomysł. No i kolejny plus - będziemy mogli spokojnie poczekać, aż Mariusz Rumak wyrobi sobie na tyle dobre imię w Europie, żeby nasi chcieli go zatrudnić. :X:X:X:X:X:X
LMAO
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się