Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|
18 maja 2014, 20:43 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
We Are Tottenham Hotspur
20 min ·

L'Equipe are reporting that Napoli manager Rafa Benitez is set to sign a 4 year contract with Tottenham hotspur, it is believed that Daniel Levy will hand Rafa Benitez a huge war-chest to bring in new players with striker Goran Pandev and attacking midfielder Marek Hamsik both currently at Napoli top of Benitez wish list. The pair would set Tottenham back around £50 million. TC

Bum

No to żeś walnął :krzyk:

Mam nadzieję, że L'Equipe się myli, choć Hamsika bym chętnie widział u nas. Tylko trzeba się będzie pozbyć jakiegoś środkowego pomocnika, bo mamy już przesyt
No to żeś walnął :krzyk: Mam nadzieję, że L'Equipe się myli, choć Hamsika bym chętnie widział u nas. Tylko trzeba się będzie pozbyć jakiegoś środkowego pomocnika, bo mamy już przesyt
18 maja 2014, 20:49 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
No to żeś walnął :krzyk:

Mam nadzieję, że L'Equipe się myli, choć Hamsika bym chętnie widział u nas. Tylko trzeba się będzie pozbyć jakiegoś środkowego pomocnika, bo mamy już przesyt

Mnie przeraża Goran Pandev. I jeszcze to że Rafa dostanie wolną rękę do transferów.
Mnie przeraża Goran Pandev. I jeszcze to że Rafa dostanie wolną rękę do transferów
Offence win games, defence wins titles
18 maja 2014, 21:25 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
No kurde, to każdy trener ze Szwajcarii będzie Christianem Grossem? Każdy Portugalczyk AVB? A każdy Hiszpan Juande Ramosem?

Czasem jednak ryzyko trzeba ograniczyć ;P
Can't Smile Without You!!!
18 maja 2014, 21:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Kto nie ryzykuję nie pije szampana :P
Kto nie ryzykuję nie pije szampana :P
18 maja 2014, 21:42 [cytuj]
Nie zrozum mnie źle, ale słyszałem/czytałem to już wcześniej... przy zwalnianiu Redknappa i zatrudnianiu AVB :F

A smaku szampana wciąż nie czuję :D
Nie zrozum mnie źle, ale słyszałem/czytałem to już wcześniej... przy zwalnianiu Redknappa i zatrudnianiu AVB :F A smaku szampana wciąż nie czuję :D
Can't Smile Without You!!!
18 maja 2014, 22:15 [cytuj]
Wracając do Yakina, nie mówię, że jest złym managerem, w meczach ligi europejskiej, które oglądałem, bił od niego spokój i pewność siebie nawet w sytuacjach krytycznych, szybko też reagował na sytuacje boiskowe (z tym w Tottenhamie różnie bywa). Trochę jego obraz zamazuje jednak 5:0 z Valencią, gdzie zachował się jak typowy AVB w meczu z West Hamem albo Liverpoolem. No z tym zaprzeczaniem może racja, że zasłona dymna, w każdej plotce pewnie jest ziarnko prawdy, ale Pochettino i De Boer dają jakieś sygnały o zainteresowaniu rozmowami ze Spurs, albo przynajmniej tak głośno nie zaprzeczają
Wracając do Yakina, nie mówię, że jest złym managerem, w meczach ligi europejskiej, które oglądałem, bił od niego spokój i pewność siebie nawet w sytuacjach krytycznych, szybko też reagował na sytuacje boiskowe (z tym w Tottenhamie różnie bywa). Trochę jego obraz zamazuje jednak 5:0 z Valencią, gdzie zachował się jak typowy AVB w meczu z West Hamem albo Liverpoolem. No z tym zaprzeczaniem może racja, że zasłona dymna, w każdej plotce pewnie jest ziarnko prawdy, ale Pochettino i De Boer dają jakieś sygnały o zainteresowaniu rozmowami ze Spurs, albo przynajmniej tak głośno nie zaprzeczają
18 maja 2014, 22:26 [cytuj]
misteq powiedział/a:

No kurde ale co miał zrobić grając ostatecznie w 9? Valencia w rewanżach zawsze grała tysiąc razy lepiej od czasu gdy Pinzi(Pizzi?) przejął ich.
No kurde ale co miał zrobić grając ostatecznie w 9? Valencia w rewanżach zawsze grała tysiąc razy lepiej od czasu gdy Pinzi(Pizzi?) przejął ich
18 maja 2014, 22:42 [cytuj]
No wiesz, te czerwone były pod koniec 1. części dogrywki, jeśli dobrze pamiętam, więc na pierwsze 3 bramki i ogólną demolkę Basel nie miały wpływu. No ale widzisz, każdy ma swoje zdanie na temat Yakina, dla mnie to JESZCZE nie jest ktoś kogo bym widział na posadzie u nas, nic mu oczywiście nie ujmując. Może tak to lepiej zabrzmi
No wiesz, te czerwone były pod koniec 1. części dogrywki, jeśli dobrze pamiętam, więc na pierwsze 3 bramki i ogólną demolkę Basel nie miały wpływu. No ale widzisz, każdy ma swoje zdanie na temat Yakina, dla mnie to JESZCZE nie jest ktoś kogo bym widział na posadzie u nas, nic mu oczywiście nie ujmując. Może tak to lepiej zabrzmi
18 maja 2014, 22:50 [cytuj]
misteq powiedział/a:

Wiadomo, każdy ma swoje zdanie ;)
Wiadomo, każdy ma swoje zdanie ;)
18 maja 2014, 23:51 [cytuj]
Jeżeli Benitez przyciągnie Hamsika(w co wątpie) to klękajcie narody. zrobić zamianę kogoś z dwójki Capoue/ Sandro(skoro chce odejść) out i kupić Hamsika.

Nie kumam Pandeva, ale to właśnie dlatego zapierdalam za marne grosze, a nie trenuje Napoli za grubą kasę.

Moim zdaniem KAŻDY trener powinien mieć wolną rękę do transferów IN i OUT. Najgorsze jest, jak prezes mówi "masz grać tym i tym" To trener bierze odpowiedzialność za wyniki i w takich sytuacjach nikt nie powie Lamela(pierwszy z brzegu - nothing personal) to wymysł bambiniego i DL

Robi się ciekawie, aż sobie w telefonie ustawię apkę sport na informowanie mnie o nowych wiadomościach na temat naszych chłopaków :cwaniak:
Jeżeli Benitez przyciągnie Hamsika(w co wątpie) to klękajcie narody. zrobić zamianę kogoś z dwójki Capoue/ Sandro(skoro chce odejść) out i kupić Hamsika. Nie kumam Pandeva, ale to właśnie dlatego zapierdalam za marne grosze, a nie trenuje Napoli za grubą kasę. Moim zdaniem KAŻDY trener powinien mieć wolną rękę do transferów IN i OUT. Najgorsze jest, jak prezes mówi "masz grać tym i tym" To trener bierze odpowiedzialność za wyniki i w takich sytuacjach nikt nie powie Lamela(pierwszy z brzegu - nothing personal) to wymysł bambiniego i DL Robi się ciekawie, aż sobie w telefonie ustawię apkę sport na informowanie mnie o nowych wiadomościach na temat naszych chłopaków :cwaniak:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 maja 2014, 10:29 [cytuj]
Tak może trochę przyznam się do nieogaru, ale czy w ogóle są jakieś przesłanki co do możliwości wyciągnięcia Beniteza z Napoli?? Kontrakt mu się kończy, z włodarzami się nie dogaduje, czy po prostu liczymy że Daniel go wykupi??
Tak może trochę przyznam się do nieogaru, ale czy w ogóle są jakieś przesłanki co do możliwości wyciągnięcia Beniteza z Napoli?? Kontrakt mu się kończy, z włodarzami się nie dogaduje, czy po prostu liczymy że Daniel go wykupi??
19 maja 2014, 14:10 [cytuj]
Gdyby była jakakolwiek szansa wyciągnięcia Hamsika to tylko z przeznaczeniem na lewa strone. Na pewno mógłby tam zagrać, pytanie do znawców Serie A czy nie było by to marnowanie jego talentu. W środku jest Eriksen/Holtby i tego się powinniśmy trzymać bo to jedna z pozycji, na których wzmocnień nam nie trzeba. Chyba, że Hamsik jako wolny elektron niczym Bale. To też potrafi :mysli:
Gdyby była jakakolwiek szansa wyciągnięcia Hamsika to tylko z przeznaczeniem na lewa strone. Na pewno mógłby tam zagrać, pytanie do znawców Serie A czy nie było by to marnowanie jego talentu. W środku jest Eriksen/Holtby i tego się powinniśmy trzymać bo to jedna z pozycji, na których wzmocnień nam nie trzeba. Chyba, że Hamsik jako wolny elektron niczym Bale. To też potrafi :mysli:
19 maja 2014, 14:51 [cytuj]
Wydaje mi się jednak, że Hamsik zatosuje popularną ostatnio metodę: wypełni kontrakt z Napoli po czym zainkasuje parenaście milionów za podpis na kontrakcie z kimś z klubowego topu.
Wydaje mi się jednak, że Hamsik zatosuje popularną ostatnio metodę: wypełni kontrakt z Napoli po czym zainkasuje parenaście milionów za podpis na kontrakcie z kimś z klubowego topu
19 maja 2014, 14:59 [cytuj]
Wezcie pod uwage, ze Yakinowi regularnie sprzedaja najlepszych zawodnikow.
Wezcie pod uwage, ze Yakinowi regularnie sprzedaja najlepszych zawodnikow
19 maja 2014, 15:11 [cytuj]
OFICJALNIE: Louis van Gaal trenerem Manchesteru United!

Jeden odpadł już :-)
OFICJALNIE: Louis van Gaal trenerem Manchesteru United! Jeden odpadł już :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 maja 2014, 15:39 [cytuj]
Benitez również odpadł, także De Boer lub Pochettino.
Benitez również odpadł, także De Boer lub Pochettino
19 maja 2014, 15:59 [cytuj]
Stawiam dolary przeciw orzechom na powrót United do top 4
Stawiam dolary przeciw orzechom na powrót United do top 4
19 maja 2014, 16:05 [cytuj]
Co z Benitezem, że odpadł? I pozostałą dwójką?

edit: A, o Benitezie piszą na anglia.goal.pl. Ale powołują się na ClubCall, więc przesadnie bym w to nie wierzył.
Co z Benitezem, że odpadł? I pozostałą dwójką? edit: A, o Benitezie piszą na anglia.goal.pl. Ale powołują się na ClubCall, więc przesadnie bym w to nie wierzył
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
19 maja 2014, 16:22 [cytuj]
Nie tylko ClubCall, zresztą i tak to pewne, że Benitez by nawet do nas nie chciał przyjść. Wcale się nie zdziwię, jeśli to Moyes będzie nas prowadził, a tego nie strawie.
Nie tylko ClubCall, zresztą i tak to pewne, że Benitez by nawet do nas nie chciał przyjść. Wcale się nie zdziwię, jeśli to Moyes będzie nas prowadził, a tego nie strawie
19 maja 2014, 16:54 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Nie tylko ClubCall, zresztą i tak to pewne, że Benitez by nawet do nas nie chciał przyjść. Wcale się nie zdziwię, jeśli to Moyes będzie nas prowadził, a tego nie strawie

Błagam tylko nie Moyes! :zly:
Błagam tylko nie Moyes! :zly:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się