Forum dyskusyjne
16 maja 2014, 18:24 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Naprawdę chcecie ignorować fakty w sprawie Beniteza? Nazwisko?! Jakie nazwisko?! 5lat temu może
Barometr powiedział/a:
Ps rozumiem panowie, że Laudrup to dla Was tylko Swansea? Ligi hiszpańskiej nie oglądacie?
I nie odniesiesz się do tej "logiki? W temacie Beniteza powiem Ci tyle - krokodyl, a dalej się nie kłócę bo nie chcę źle skończyć
https://www.facebook.com/photo.php?v=317766308345786
[quote=Barometr]Ps rozumiem panowie, że Laudrup to dla Was tylko Swansea? Ligi hiszpańskiej nie oglądacie?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
16 maja 2014, 18:48 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Roberto Martinez - może się da skusić, choć Everton skończył przed nami w tym sezonie.
chyba najlepsza opcja
chyba najlepsza opcja
16 maja 2014, 19:03 [cytuj]
Sky Sources report Pochettino is set to sign a new 3 year deal.
Frank De Boer looks set to stay at Ajax.
Benitez is apparently on huge wages and doesn't look likely either.
Alan Curbishley will be 4/1 soon.
Any ideas?
Sky Sources report Pochettino is set to sign a new 3 year deal.
Frank De Boer looks set to stay at Ajax.
Benitez is apparently on huge wages and doesn't look likely either.
Alan Curbishley will be 4/1 soon.
Any ideas?
16 maja 2014, 19:22 [cytuj]
AVB

Mancini/Pulis/Poyet/Yakin/Hypia
Będzie beka z Łysego jak się okaże że Tracz odszedł a on nikogo nie zaklepał

on może i umie zarabiać ale żeby jakiś dalszy pożytek z tego był to chyba nie bardzo
AVB :wysmiewacz: Mancini/Pulis/Poyet/Yakin/Hypia :D
Będzie beka z Łysego jak się okaże że Tracz odszedł a on nikogo nie zaklepał :brawo: on może i umie zarabiać ale żeby jakiś dalszy pożytek z tego był to chyba nie bardzo :X
16 maja 2014, 20:12 [cytuj]
nie nauczy sie po AVB to i po traczu jest to samo
nie nauczy sie po AVB to i po traczu jest to samo;)
16 maja 2014, 20:12 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
AVB

Mancini/Pulis/Poyet/Yakin/Hypia
Będzie beka z Łysego jak się okaże że Tracz odszedł a on nikogo nie zaklepał

on może i umie zarabiać ale żeby jakiś dalszy pożytek z tego był to chyba nie bardzo

Przecież to bardziej pewne niż miesiączka u kobiet.
Nie mamy nikogo na miejsce tracza, a z tego co czytam nikt nie chce gorącego ziemniaka wziąć w swoje łapki
Przecież to bardziej pewne niż miesiączka u kobiet.
Nie mamy nikogo na miejsce tracza, a z tego co czytam nikt nie chce gorącego ziemniaka wziąć w swoje łapki
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 maja 2014, 20:37 [cytuj]
W zasadzie to nie ma co się dziwić. Poważni trenerzy omijają zaraz jakiś wynalazek sprowadzi który tylko sie złapie na hajs a potem łysy i tak zostanie z niczym. I tak w kółko. Jaka stabilizacja? Gdzie?
W zasadzie to nie ma co się dziwić. Poważni trenerzy omijają zaraz jakiś wynalazek sprowadzi który tylko sie złapie na hajs a potem łysy i tak zostanie z niczym. I tak w kółko. Jaka stabilizacja? Gdzie?
16 maja 2014, 21:23 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Wpierdolił swoje marne 3 grosze a tak to mielibyśmy Hulka, Moutinho i jszcze nie wiadomo kogo a tak mamy 6 miejsce z lepszymi warunkami niż przed tym sezonem który się skończył. To jest jakiś koszmar i niesmaczny żart

jedno wielkie wkurwienie i frustracja

Zakładam, że przed przyjściem Soldado, Ekriksena, Lameli, Chadliego, Capoue, Paulihno i Chirichesa też byłeś zdania, że to marni grajkowie. Troche całe to wasze biadolenie jest przesadzone, przed sezonem wielka przebudowa składu, w połowie sezonu zmiana trenera na praktykanta, plaga kontuzji i nieudanych 'adaptacji'.
Może być tylko lepiej albo dużo lepiej.
Zakładam, że przed przyjściem Soldado, Ekriksena, Lameli, Chadliego, Capoue, Paulihno i Chirichesa też byłeś zdania, że to marni grajkowie. Troche całe to wasze biadolenie jest przesadzone, przed sezonem wielka przebudowa składu, w połowie sezonu zmiana trenera na praktykanta, plaga kontuzji i nieudanych 'adaptacji'.
Może być tylko lepiej albo dużo lepiej
17 maja 2014, 08:54 [cytuj]
Po Chadlim, Capoue, Paulinho i Chirichesie to raczej się wiele nie spodziewałem bo to nołnejmy były dla mnie. I w sumie ponad nołnejmów nie wiele się wybili.
A z tym Lamelą to ja nie wiem co oni sobie wyobrażali.

koleś bez znajomosci języka. W ogóle to wszystko jakieś dziwne. Chociaż taki Tevez ile lat siedział w Anglii i do tej pory po Angielsku nic nie umie
Po Chadlim, Capoue, Paulinho i Chirichesie to raczej się wiele nie spodziewałem bo to nołnejmy były dla mnie. I w sumie ponad nołnejmów nie wiele się wybili.
A z tym Lamelą to ja nie wiem co oni sobie wyobrażali. :krzyk: koleś bez znajomosci języka. W ogóle to wszystko jakieś dziwne. Chociaż taki Tevez ile lat siedział w Anglii i do tej pory po Angielsku nic nie umie
17 maja 2014, 10:15 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
A z tym Lamelą to ja nie wiem co oni sobie wyobrażali.

koleś bez znajomosci języka. W ogóle to wszystko jakieś dziwne. Chociaż taki Tevez ile lat siedział w Anglii i do tej pory po Angielsku nic nie umie
No jeśli przed przyjściem do nas: Paulinho - podstawa reprezentacji Brazylii, który przychodził jako gwiazda Pucharu Konfederacji, Capoue - wielokrotny reprezentant Francji i gwiazda Ligue 1, Chiriches - kapitan reprezentacji Rumunii obwołanynowym Chivu i bardzo obiecujący Chadli (podstawa reprezentacji Belgii) to były dla Ciebie nołnejmy to sorki.
A tak się kurwa cieszyliście jak AVB wypierdzielano, gdy razem z dużą częścią spursmanii biadoliliśmy, że nie ma stabilizacji i wywalanie w taki sposób trenera (który cały czas był w walce o wszystko) może odstraszyć potencjalnych następców. Chciałem się bardzo mylić, ale niestety - tak to teraz wygląda.
No jeśli przed przyjściem do nas: Paulinho - podstawa reprezentacji Brazylii, który przychodził jako gwiazda Pucharu Konfederacji, Capoue - wielokrotny reprezentant Francji i gwiazda Ligue 1, Chiriches - kapitan reprezentacji Rumunii obwołanynowym Chivu i bardzo obiecujący Chadli (podstawa reprezentacji Belgii) to były dla Ciebie nołnejmy to sorki.
A tak się kurwa cieszyliście jak AVB wypierdzielano, gdy razem z dużą częścią spursmanii biadoliliśmy, że nie ma stabilizacji i wywalanie w taki sposób trenera (który cały czas był w walce o wszystko) może odstraszyć potencjalnych następców. Chciałem się bardzo mylić, ale niestety - tak to teraz wygląda
17 maja 2014, 10:23 [cytuj]
My tworzymy Barcelone Londynu - a taki projekt wymaga "ofiar"- Baro- spokojnie jeszcze kilku trenerów i trafimy na "swojego"
My tworzymy Barcelone Londynu - a taki projekt wymaga "ofiar"- Baro- spokojnie jeszcze kilku trenerów i trafimy na "swojego"
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 maja 2014, 10:31 [cytuj]
Moim faworytem jest teraz Arry
Moim faworytem jest teraz Arry
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 maja 2014, 11:15 [cytuj]
"jeszcze kilku trenerów i trafimy na "swojego"" powrót starego trenera
dziwne te szukanie
:rotfl:
"jeszcze kilku trenerów i trafimy na "swojego"" powrót starego trenera
dziwne te szukanie:P
17 maja 2014, 11:42 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Wierzę, że trafimy, ale to nie będzie Arry
Wierzę, że trafimy, ale to nie będzie Arry :blee:
17 maja 2014, 12:07 [cytuj]
Wielce przepraszam pana Barometra że gówno obchodzą mnie piłkarze o których się słyszy mało i są z klubów WARTO ZAZNACZYĆ Corintians ( mało mnie obchodzi futbol Bazylijski a tym bardziej ich reprezentacja), Touluse (czemu miałbym się nim interesować? Nie wiem czy ten klub wybija ponad przeciętność więc co mnie to obchodzi?), Twente (Eredivisie niszowa liga a Twente raptem raz czy dwa dało o sobie znać w LM a co już mówić o lidze Rumuńskiej?). Nie wiem kim ty tam jesteś naprawdę skoro wymagasz takiej wiedzy. Nie uważam się za znawcę choć troche więcej niż statystyczny janusz lecz nie na tyle żeby śledzić piłkarzy z takich zespołów. Litości
Wielce przepraszam pana Barometra że gówno obchodzą mnie piłkarze o których się słyszy mało i są z klubów WARTO ZAZNACZYĆ Corintians ( mało mnie obchodzi futbol Bazylijski a tym bardziej ich reprezentacja), Touluse (czemu miałbym się nim interesować? Nie wiem czy ten klub wybija ponad przeciętność więc co mnie to obchodzi?), Twente (Eredivisie niszowa liga a Twente raptem raz czy dwa dało o sobie znać w LM a co już mówić o lidze Rumuńskiej?). Nie wiem kim ty tam jesteś naprawdę skoro wymagasz takiej wiedzy. Nie uważam się za znawcę choć troche więcej niż statystyczny janusz lecz nie na tyle żeby śledzić piłkarzy z takich zespołów. Litości
17 maja 2014, 12:26 [cytuj]
z tej niszowej ligi mamy Eriksena
z tej niszowej ligi mamy Eriksena:wysmiewacz:
17 maja 2014, 12:27 [cytuj]
Słabo to dziś wygląda. LvG i FdB nie kwapią się do zespołu z którego za kilka miesięcy mogą wylecieć. Laudrup jest dla mnie lepszym złem a Pochettino jakoś do mnie nie przemawia choć wiem, że pękli bo mają słabą ławkę.Powrót Redknappa to cofnięcie się do czesów piłki zeszłej dekady. Levy psuje nam reputację i zachowuje się jak rozkapryszony bogacz. Pewnie nowy trenejro rozpocznie pracę po MŚ bo kilku się z reprezentacjami rozstanie. A co do kolego Mateuszka to faktycznie słabo z tą wiedzą. Nie trzeba znać lokalnych lig aby wiedzieć kim jest Paulinho, Vlad czy Capoue.
Słabo to dziś wygląda. LvG i FdB nie kwapią się do zespołu z którego za kilka miesięcy mogą wylecieć. Laudrup jest dla mnie lepszym złem a Pochettino jakoś do mnie nie przemawia choć wiem, że pękli bo mają słabą ławkę.Powrót Redknappa to cofnięcie się do czesów piłki zeszłej dekady. Levy psuje nam reputację i zachowuje się jak rozkapryszony bogacz. Pewnie nowy trenejro rozpocznie pracę po MŚ bo kilku się z reprezentacjami rozstanie. A co do kolego Mateuszka to faktycznie słabo z tą wiedzą. Nie trzeba znać lokalnych lig aby wiedzieć kim jest Paulinho, Vlad czy Capoue. :wysmiewacz:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 maja 2014, 12:33 [cytuj]
Eh Mateuszek... zrobiłeś z siebie pośmiewisko i dalej w to brniesz, jeszcze myląc nazwy klubów
Eh Mateuszek... zrobiłeś z siebie pośmiewisko i dalej w to brniesz, jeszcze myląc nazwy klubów :lezkawoku:
17 maja 2014, 12:56 [cytuj]
Kiedyś modric też był z jakiegoś tam dinama, także Mateuszek, wrzuć na luz.
Kiedyś modric też był z jakiegoś tam dinama, także Mateuszek, wrzuć na luz
17 maja 2014, 12:59 [cytuj]
Z Ajaxu który rok w rok gra w LM więc? Jakie nazwy pomyliłem?

Wiecie co wam powiem? Nie siedzę w Football Managerze tyle co wy i nie musze tych piłkarzy znać. To samo nie znam tego całego Vadillo którym ponoć Tottenham się interesuje. Możecie tam się śmiać z niewiedzy. Patrzę na Tottenham i tak szczerze koło chuja lata mi reszta klubów

i powiem więcej. Jestem z tego dumny
Z Ajaxu który rok w rok gra w LM więc? Jakie nazwy pomyliłem? :mysli: Wiecie co wam powiem? Nie siedzę w Football Managerze tyle co wy i nie musze tych piłkarzy znać. To samo nie znam tego całego Vadillo którym ponoć Tottenham się interesuje. Możecie tam się śmiać z niewiedzy. Patrzę na Tottenham i tak szczerze koło chuja lata mi reszta klubów :)i powiem więcej. Jestem z tego dumny :kwiatek: