Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
14 maja 2014, 15:59 [cytuj]
Dla mnie super rozwiązaniem byłby Spalleti, bo w Capello nie wieżę. Jest jeszcze Stawowy, ale pytanie czy by chciał :bezradny:
Dla mnie super rozwiązaniem byłby Spalleti, bo w Capello nie wieżę. Jest jeszcze Stawowy, ale pytanie czy by chciał :bezradny:
Kogucie życie!
14 maja 2014, 16:02 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Iwan z każdym kolejnym wpisem zaczynam się zastanawiać, czy ja dyskutuję z dziennikarzem sportowym czy totalnym laikiem, by nie napisać - Januszem.

Uważaj Baro, bo może tak się zdarzyć, że napiszę Ci co myślę ja i wiele innych znanych nam wspólnie osób o kierowaniu się w branży zawodowej osobistymi sympatiami i antypatiami do ludzi Ci nie znanych.
Barometr powiedział/a:
Naprawdę chcecie ignorować fakty w sprawie Beniteza? Nazwisko?! Jakie nazwisko?! 5lat temu może

Barometr powiedział/a:
Ps rozumiem panowie, że Laudrup to dla Was tylko Swansea? Ligi hiszpańskiej nie oglądacie?

Oczywiście sam nie zauważysz, że pier***isz od rzeczy, ale może przynajmniej po tych dwóch cytatach zrobią to Ci, którzy jeszcze przez te wszystkie lata na to nie wpadli :P
Uważaj Baro, bo może tak się zdarzyć, że napiszę Ci co myślę ja i wiele innych znanych nam wspólnie osób o kierowaniu się w branży zawodowej osobistymi sympatiami i antypatiami do ludzi Ci nie znanych. [quote=Barometr]Naprawdę chcecie ignorować fakty w sprawie Beniteza? Nazwisko?! Jakie nazwisko?! 5lat temu może
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 maja 2014, 16:14 [cytuj]
Na dzień dzisiejszy największe szanse na objęcie Tottenhamu (zdaniem buków) ma Pochettino ... dla mnie jest to dobra kandydatura, gość wie o co chodzi w Premier League i wie, jak tu wygrywać spotkania ... Southampton prezentuje się bardzo dobrze, jest poukładane taktycznie, a to coś, czego w Tottenhamie brakuje ... no i miałbym imiennika na stanowisku trenera Spurs, so nice ;)

Ciekawą alternatywą jest de Boer i to mój drugi kandydat. Młody, ambitny, już ma sukcesy na koncie, a jego filozofia w dużej mierze pokrywa się z filozofią Tottenhamu. Nie będę smutny, jeśli do nas dołączy.

Numer trzy to Ernesto Valverde. Zdaję sobie sprawę, że byłoby bardzo ciężko go wyciągnąć z Bilbao, ale ... warto spróbować, imo.

Jeśli nie ktoś z tej trójki, to Benitez. Jego osoba wywołuje mnóstwo kontrowersji i sporów, także u nas, ale ... widzicie kogoś lepszego? Gość zjadł zęby na futbolu, w Napoli radzi sobie całkiem dobrze ... i przede wszystkim ma charakter, a już od dłuższego czasu uważam, że w szatni Tottenhamu potrzebny jest ktoś z jajami (LVG?),który złapie za mordy nasze gwiazdy i wytrze nimi podłogę. Bo tego nam trzeba.

Imho Laudrup jest fatalnym kandydatem, już wolałbym zostać z Sherwoodem. Nie podoba mi się jego warsztat, po prostu.
Na dzień dzisiejszy największe szanse na objęcie Tottenhamu (zdaniem buków) ma Pochettino ... dla mnie jest to dobra kandydatura, gość wie o co chodzi w Premier League i wie, jak tu wygrywać spotkania ... Southampton prezentuje się bardzo dobrze, jest poukładane taktycznie, a to coś, czego w Tottenhamie brakuje ... no i miałbym imiennika na stanowisku trenera Spurs, so nice ;) Ciekawą alternatywą jest de Boer i to mój drugi kandydat. Młody, ambitny, już ma sukcesy na koncie, a jego filozofia w dużej mierze pokrywa się z filozofią Tottenhamu. Nie będę smutny, jeśli do nas dołączy. Numer trzy to Ernesto Valverde. Zdaję sobie sprawę, że byłoby bardzo ciężko go wyciągnąć z Bilbao, ale ... warto spróbować, imo. Jeśli nie ktoś z tej trójki, to Benitez. Jego osoba wywołuje mnóstwo kontrowersji i sporów, także u nas, ale ... widzicie kogoś lepszego? Gość zjadł zęby na futbolu, w Napoli radzi sobie całkiem dobrze ... i przede wszystkim ma charakter, a już od dłuższego czasu uważam, że w szatni Tottenhamu potrzebny jest ktoś z jajami (LVG?),który złapie za mordy nasze gwiazdy i wytrze nimi podłogę. Bo tego nam trzeba. Imho Laudrup jest fatalnym kandydatem, już wolałbym zostać z Sherwoodem. Nie podoba mi się jego warsztat, po prostu
14 maja 2014, 17:28 [cytuj]
Baro a co Ty chcesz od Beniteza ? Nam akurat potrzeba takiego trenera z wielkim doświadczeniem i on jako nasz trener nadawałby się idealnie. Stanowcze NIE dla Laudrupa, przereklamowany, nic specjalnego ze Swansea w tamtym sezonie nie pokazał, po za ładną grą dla oka, bo w tym sezonie dokąd był trenerem to radził sobie fatalnie. Więc skoro nie poradził sobie w poukładanej Swansea( którą zresztą sam sobie układał), to jakby to miał zrobić z nieprzewidywalnym Tottenhamem ? U nas widzę dwóch trenerów. Ryzyko i Frank De Boer, lub doświadczenie trenerskie - Benitez i tu bardziej byłbym za doświadczeniem. Może gwiazdeczki typu Vertonghen czy Soldado zaczeliby grać lepiej a nie biegać po boisku bezsensownie i machać rękoma. Luis Van Gaal już raczej dogadany z ManU, a szkoda bo on by dał obroty naszym grajkom.
Baro a co Ty chcesz od Beniteza ? Nam akurat potrzeba takiego trenera z wielkim doświadczeniem i on jako nasz trener nadawałby się idealnie. Stanowcze NIE dla Laudrupa, przereklamowany, nic specjalnego ze Swansea w tamtym sezonie nie pokazał, po za ładną grą dla oka, bo w tym sezonie dokąd był trenerem to radził sobie fatalnie. Więc skoro nie poradził sobie w poukładanej Swansea( którą zresztą sam sobie układał), to jakby to miał zrobić z nieprzewidywalnym Tottenhamem ? U nas widzę dwóch trenerów. Ryzyko i Frank De Boer, lub doświadczenie trenerskie - Benitez i tu bardziej byłbym za doświadczeniem. Może gwiazdeczki typu Vertonghen czy Soldado zaczeliby grać lepiej a nie biegać po boisku bezsensownie i machać rękoma. Luis Van Gaal już raczej dogadany z ManU, a szkoda bo on by dał obroty naszym grajkom
14 maja 2014, 17:46 [cytuj]
Z tego co można na necie wyczytać, to prawie na pewno zatrudnimy Pochettino.
Z tego co można na necie wyczytać, to prawie na pewno zatrudnimy Pochettino
LMAO
14 maja 2014, 18:15 [cytuj]
Jedziesz Baro na Beniteza a zachwalasz Laudrupa. Tylko to Benitez coś osiągnął a Laudrup jako trener nic i nawet przygoda w Hiszpanii nie zmieni mojego obrazu Duńczyka. Nie przepadam za Benitezem ale gadanie, że on się skończył jest trochę śmieszne. Pokaż mi trenera, który co rok ma puchary? I nie wyjeżdżaj mi tu z Mou bo nawet on nie co rok coś zdobywa. Jedyny jest Pepe :D Każdy trener ma swój cykl. Raz trafi na lepszą ekipę innym razem musi poskładać rozrzucone klocki.
Jedziesz Baro na Beniteza a zachwalasz Laudrupa. Tylko to Benitez coś osiągnął a Laudrup jako trener nic i nawet przygoda w Hiszpanii nie zmieni mojego obrazu Duńczyka. Nie przepadam za Benitezem ale gadanie, że on się skończył jest trochę śmieszne. Pokaż mi trenera, który co rok ma puchary? I nie wyjeżdżaj mi tu z Mou bo nawet on nie co rok coś zdobywa. Jedyny jest Pepe :D Każdy trener ma swój cykl. Raz trafi na lepszą ekipę innym razem musi poskładać rozrzucone klocki
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 maja 2014, 18:16 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Z tego co można na necie wyczytać, to prawie na pewno zatrudnimy Pochettino

Liverpool fear LOSING Adam Lallana to Tottenham if they poach Southampton's Pochettino :D
Liverpool fear LOSING Adam Lallana to Tottenham if they poach Southampton's Pochettino :D
14 maja 2014, 18:56 [cytuj]
a mnie tak by się prezentują kandydatury

1. de boer
2. Benitez
3. pochettino
4. laudrup
5. moyes

:mysli:
a mnie tak by się prezentują kandydatury 1. de boer 2. Benitez 3. pochettino 4. laudrup 5. moyes :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 maja 2014, 19:03 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

ale o so chodzi? Sprzedajemy Chadli, Lennon, że chcemy kolejnego skrzydlaka?

Lepiej niech MU straci Shaw'a
ale o so chodzi? Sprzedajemy Chadli, Lennon, że chcemy kolejnego skrzydlaka? Lepiej niech MU straci Shaw'a
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 maja 2014, 20:00 [cytuj]
Lennona byśmy mogli zastąpić wreszcie. Gdyby nie to, że jest drugi stażem po Dawsonie, to by go tu już pewnie nie było. W tym sezonie praktycznie nic nie pokazał i tylko przez nasze żałosne skrzydła, które się zmagały z różnymi problemami dalej utrzymywał miejsce w podstawie. Gdyby chciał zostać jako zmiennik, to byłoby zajebiście, bo mam do kolesia wielki szacunek i bardzo go lubię, ale jego czas już powoli mija. Jak nie zmieni trochę stylu gry, to za niedługo będzie musiał odejść.
Lennona byśmy mogli zastąpić wreszcie. Gdyby nie to, że jest drugi stażem po Dawsonie, to by go tu już pewnie nie było. W tym sezonie praktycznie nic nie pokazał i tylko przez nasze żałosne skrzydła, które się zmagały z różnymi problemami dalej utrzymywał miejsce w podstawie. Gdyby chciał zostać jako zmiennik, to byłoby zajebiście, bo mam do kolesia wielki szacunek i bardzo go lubię, ale jego czas już powoli mija. Jak nie zmieni trochę stylu gry, to za niedługo będzie musiał odejść
LMAO
14 maja 2014, 21:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Lennona byśmy mogli zastąpić wreszcie. Gdyby nie to, że jest drugi stażem po Dawsonie, to by go tu już pewnie nie było. W tym sezonie praktycznie nic nie pokazał i tylko przez nasze żałosne skrzydła, które się zmagały z różnymi problemami dalej utrzymywał miejsce w podstawie. Gdyby chciał zostać jako zmiennik, to byłoby zajebiście, bo mam do kolesia wielki szacunek i bardzo go lubię, ale jego czas już powoli mija. Jak nie zmieni trochę stylu gry, to za niedługo będzie musiał odejść

Dokładnie. Lennon od czasów Redknappa nawet się cofnął w rozwoju. Chłop ma tylko jedną firmową akcję, którą nawet chłopaki z Delty Warszawa by opanowali. Skrzydeł nie mamy rewelacyjnych: Andros - jeździec bez głowy o Lennonie już wspomniałem, Chadli - przeplata dobre mecze z takimi, że nawet nie wiem czy był na boisku. W związku z tym mamy trzech nominalnych na prawej: Lamela, Townsend i Lennon i jednego lewego: Chadli. Także jin nie jest tak różowo jak to widzisz. To, że nominalni nie grają na swoich pozycjach nie oznacza, że mamy tylu skrzydłowych.
Dokładnie. Lennon od czasów Redknappa nawet się cofnął w rozwoju. Chłop ma tylko jedną firmową akcję, którą nawet chłopaki z Delty Warszawa by opanowali. Skrzydeł nie mamy rewelacyjnych: Andros - jeździec bez głowy o Lennonie już wspomniałem, Chadli - przeplata dobre mecze z takimi, że nawet nie wiem czy był na boisku. W związku z tym mamy trzech nominalnych na prawej: Lamela, Townsend i Lennon i jednego lewego: Chadli. Także jin nie jest tak różowo jak to widzisz. To, że nominalni nie grają na swoich pozycjach nie oznacza, że mamy tylu skrzydłowych
14 maja 2014, 21:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Ten skrzydlak to zupelnie nieprzypadkowo byl nominowany do gracza sezonu i znalazl sie w "11" sezonu - wiec nawet nie widzac go czesto na zywo w akcji mozna sadzic ze od naszych przecietniakow jest lepszy:tak:
Bo jak juz wglebic sie w temat i poogladac wystepy Lallany to staje oczywiste ze bije naszych skrzydlakow na glowe - w Sotonie byl taka wartoscia dodana cos na wzor GB u nas - owszem dobrze grali Lambert,Rodriguez czy Schneiderlin ale to wlasnie Lallana najbardziej ze wszystkich ciagnal gre nadajac Sotonowi blysk jakiego nie bylo zupelnie u nas
Temat Pochettino - ja uwazam ze akurat on w PL wyrobil sobie marke - przez niecaly rok zamienil Soton z przewidywalnego broniacego sie przed spadkiem zespolu w druzyne prawie walczaca o puchary - prawie bo on rowniez wiecej nie mogl tam ugrac glownie ze wzgledu na bardzo slaba lawke ( juz brak Boruca byl ciosem ktory pozbawil Soton kilkunastu punktow )to moze i u nas by wypalil tym bardziej ze ma fajna ciekawa wizje gry , pasowalaby Spurs i na pewno zaakceptowali by go kibice - tylko ten jeden problem - musi szybko zrobic wynik bo go D.Levy przestanie wspierac i zacznie sie powtorka z rozrywki i znowu bedzie cyrk :zly:
Ten skrzydlak to zupelnie nieprzypadkowo byl nominowany do gracza sezonu i znalazl sie w "11" sezonu - wiec nawet nie widzac go czesto na zywo w akcji mozna sadzic ze od naszych przecietniakow jest lepszy:tak: Bo jak juz wglebic sie w temat i poogladac wystepy Lallany to staje oczywiste ze bije naszych skrzydlakow na glowe - w Sotonie byl taka wartoscia dodana cos na wzor GB u nas - owszem dobrze grali Lambert,Rodriguez czy Schneiderlin ale to wlasnie Lallana najbardziej ze wszystkich ciagnal gre nadajac Sotonowi blysk jakiego nie bylo zupelnie u nas Temat Pochettino - ja uwazam ze akurat on w PL wyrobil sobie marke - przez niecaly rok zamienil Soton z przewidywalnego broniacego sie przed spadkiem zespolu w druzyne prawie walczaca o puchary - prawie bo on rowniez wiecej nie mogl tam ugrac glownie ze wzgledu na bardzo slaba lawke ( juz brak Boruca byl ciosem ktory pozbawil Soton kilkunastu punktow )to moze i u nas by wypalil tym bardziej ze ma fajna ciekawa wizje gry , pasowalaby Spurs i na pewno zaakceptowali by go kibice - tylko ten jeden problem - musi szybko zrobic wynik bo go D.Levy przestanie wspierac i zacznie sie powtorka z rozrywki i znowu bedzie cyrk :zly:
14 maja 2014, 22:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Chodzi o lepszego skrzydlaka - proste.
Chodzi o lepszego skrzydlaka - proste
14 maja 2014, 22:57 [cytuj]
tak - z trójki Azza, AT, Lamela jeden musi odejść ... nie zapominajmy, że Holtby wraca i Falque dobrze pogrywał w Rayo :ok:
tak - z trójki Azza, AT, Lamela jeden musi odejść ... nie zapominajmy, że Holtby wraca i Falque dobrze pogrywał w Rayo :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 maja 2014, 23:19 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ale Holtby to nie jest skrzydłowy :szok:
Ale Holtby to nie jest skrzydłowy :szok:
14 maja 2014, 23:25 [cytuj]
dla fanów Pochettino http://www1.skysports.com/watch/video/9307682/pochettino:-an-amazing-season

wróżę mu doskonałą komunikację z naszymi piłkarzami :F
liczy się tylko De Boer
dla fanów Pochettino: http://www1.skysports.com/watch/video/9307682/pochettino:-an-amazing-season wróżę mu doskonałą komunikację z naszymi piłkarzami :F liczy się tylko De Boer
14 maja 2014, 23:37 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
dla fanów Pochettino http://www1.skysports.com/watch/video/9307682/pochettino:-an-amazing-season

liczy się tylko De Boer

Tak gdybyś choć trochę się orientował to byś wiedział że Pochettino mówi po angielsku. Tylko nie czuję się pewnie jeszcze i woli wywiady w swoim ojczystym języku.
Tak gdybyś choć trochę się orientował to byś wiedział że Pochettino mówi po angielsku. Tylko nie czuję się pewnie jeszcze i woli wywiady w swoim ojczystym języku
Offence win games, defence wins titles
14 maja 2014, 23:38 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:

liczy się tylko De Boer

Koleś podobno gada przyzwoicie po angielsku, ale w wywiadach itp. używa tłumacza, żeby móc się swobodnie wypowiadać. :D
Koleś podobno gada przyzwoicie po angielsku, ale w wywiadach itp. używa tłumacza, żeby móc się swobodnie wypowiadać. :D
LMAO
14 maja 2014, 23:41 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Andros i Falque.
Falque ma talent ale On u Nas szansy nie dostanie. Ile tu już jest? Ten sam typ co Gio dos Santos.
A Andros? Może go ktoś ogarnie, jeśli nie to On nawet Lennonem nie zostanie. Lennon jest najlepiej pracującym w defensywie skrzydłowym w Anglii wg mnie, i to broni Go. No i też jest tu od 18 roku życia, zna Klub, takich ludzi którzy znają tożsamość też potrzeba.
Andros i Falque. Falque ma talent ale On u Nas szansy nie dostanie. Ile tu już jest? Ten sam typ co Gio dos Santos. A Andros? Może go ktoś ogarnie, jeśli nie to On nawet Lennonem nie zostanie. Lennon jest najlepiej pracującym w defensywie skrzydłowym w Anglii wg mnie, i to broni Go. No i też jest tu od 18 roku życia, zna Klub, takich ludzi którzy znają tożsamość też potrzeba
Offence win games, defence wins titles
14 maja 2014, 23:57 [cytuj]
Fakt, że jest mocno wstydliwy ale że gada przyzwoicie to przesada :D AVB zjada Pochettino na śniadanie pod każdym względem. Moim zdaniem zatrudniając kolejnego przestraszonego egzotycznego treneiro (tylko tym razem słabszego i jeszcze bardziej podatnego na presję) popełnimy fatalny błąd.
Fakt, że jest mocno wstydliwy ale że gada przyzwoicie to przesada :D AVB zjada Pochettino na śniadanie pod każdym względem. Moim zdaniem zatrudniając kolejnego przestraszonego egzotycznego treneiro (tylko tym razem słabszego i jeszcze bardziej podatnego na presję) popełnimy fatalny błąd
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się