Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
13 maja 2014, 23:23 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A jesień w Napoli? 12 pkt w grupie z Arse, BVB i OM to nic zero. Trzecie miejsce w Serrie A to nic, zero, druga najwyższa liczba strzelonych bramek co? Dno?
U Benitez przywarą będzie jego dystans które dzieli jego od piłkarzy i też jego podejście, i jego nieudolne mind games. Stricte piłkarsko jest dużo pewniejszy od Pochetino i De Boera, a taktycznie pożera Moyesa. Benitez to nie jest wymarzony kandydat ale to dobry choć i też kontrowersyjny.

Jeśli to prawd http://www.dailystar.co.uk/sport/football/378719/Man-Utd-target-Louis-Van-Gaal-hints-at-fresh-Spurs-approach-following-Tim-Sherwood-sacking
to wiadomo Benitez odpada.
Jeśli byłby chętny Conte to też wiadomo niech Benitez zostaje w Neapolu.
Po prostu dla mnie Benitez jest pewniejszym kandydatem od młodych szkoleniowców. Tak boję się powtórki AVB

Dać mu w kontrakcie duuuuużo kasy na transfery, wolną rękę w doborze i sprzedaży piłkarzy. Kontrakt na minimum 3 lata i git.

Osobiście wolałbym FDB, ale to będzie trudne do wykonania.
Dać mu w kontrakcie duuuuużo kasy na transfery, wolną rękę w doborze i sprzedaży piłkarzy. Kontrakt na minimum 3 lata i git. Osobiście wolałbym FDB, ale to będzie trudne do wykonania
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 maja 2014, 23:30 [cytuj]
A jesień w Napoli? 12 pkt w grupie z Arse, BVB i OM to nic zero. Trzecie miejsce w Serrie A to nic, zero, druga najwyższa liczba strzelonych bramek co? Dno?
U Benitez przywarą będzie jego dystans które dzieli jego od piłkarzy i też jego podejście, i jego nieudolne mind games. Stricte piłkarsko jest dużo pewniejszy od Pochetino i De Boera, a taktycznie pożera Moyesa. Benitez to nie jest wymarzony kandydat ale to dobry choć i też kontrowersyjny.

Jeśli to prawd http://www.dailystar.co.uk/sport/football/378719/Man-Utd-target-Louis-Van-Gaal-hints-at-fresh-Spurs-approach-following-Tim-Sherwood-sacking
to wiadomo Benitez odpada.
Jeśli byłby chętny Conte to też wiadomo niech Benitez zostaje w Neapolu.
Po prostu dla mnie Benitez jest pewniejszym kandydatem od młodych szkoleniowców. Tak boję się powtórki AVB

A co im dało 12 punktów w grupie? Odpadnięcie z rozgrywek

Co to za sukces 3 miejsce w lidze? Z tym składem w tragicznej Serie A?! Przecież sezon wcześniej zdobyli wicemistrza. Teraz do tego miejsca mają 10 punktów straty! Człowieku zastanów się przez chwilę co Ty bredzisz?!
A co im dało 12 punktów w grupie? Odpadnięcie z rozgrywek Co to za sukces 3 miejsce w lidze? Z tym składem w tragicznej Serie A?! Przecież sezon wcześniej zdobyli wicemistrza. Teraz do tego miejsca mają 10 punktów straty! Człowieku zastanów się przez chwilę co Ty bredzisz?!
13 maja 2014, 23:40 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

Co to za sukces 3 miejsce w lidze? Z tym składem w tragicznej Serie A?! Przecież sezon wcześniej zdobyli wicemistrza. Teraz do tego miejsca mają 10 punktów straty! Człowieku zastanów się przez chwilę co Ty bredzisz?!

Z tak mocną Romą i Juve które zdominowało całkowicie Serie A?
Z tak mocną Romą i Juve które zdominowało całkowicie Serie A?
Offence win games, defence wins titles
13 maja 2014, 23:45 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

tragicznej serię A? Oglądasz w ogóle jakieś mecze tej ligi? Czy tak sobie pleciesz co Ci wygodnie ?
tragicznej serię A? Oglądasz w ogóle jakieś mecze tej ligi? Czy tak sobie pleciesz co Ci wygodnie ?
13 maja 2014, 23:47 [cytuj]
Rok temu mieli Cavaniego. A po samym Tottenhamie widać doskonale jak strata takiego piłkarza może się na drużynie odbić. Plus, 12 punktów w takiej grupie? Faktycznie, każdy trener by to bez problemu osiągnął.
Nie chcę wychodzić na przesadnego fana Benitez, ale od Laudrupa na pewno byłby lepszym wyborem.
Rok temu mieli Cavaniego. A po samym Tottenhamie widać doskonale jak strata takiego piłkarza może się na drużynie odbić. Plus, 12 punktów w takiej grupie? Faktycznie, każdy trener by to bez problemu osiągnął. Nie chcę wychodzić na przesadnego fana Benitez, ale od Laudrupa na pewno byłby lepszym wyborem
LMAO
13 maja 2014, 23:49 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Rok temu mieli Cavaniego. A po samym Tottenhamie widać doskonale jak strata takiego piłkarza może się na drużynie odbić. Plus, 12 punktów w takiej grupie? Faktycznie, każdy trener by to bez problemu osiągnął.
Nie chcę wychodzić na przesadnego fana Benitez, ale od Laudrupa na pewno byłby lepszym wyborem

Doliczmy do tego ciągłe kontuzję i słabą formę Hamsika, przebudowa składu.
To jest zupełnie inne Napoli niż za Mazzariego.
Doliczmy do tego ciągłe kontuzję i słabą formę Hamsika, przebudowa składu. To jest zupełnie inne Napoli niż za Mazzariego
13 maja 2014, 23:58 [cytuj]
nie no benitez to najgorsza opcja. fakt, może byśmy wygrali puchar ligi ale byśmy grali gorszą piłkę niż za AVB tuż przed zwolnieniem.

moyes dla mnie nie jest dobrym trenerem i tyle. wszyscy się zachwycają jak potrafił dobrze trzymać everton a fakty są takie, że tam zawsze byli piłkarze po prostu na dobrym poziomie. zresztą to jak wygląda everton bez moyesa a jak wygląda united z moyesem chyba wszystko tłumaczy. dla mnie równie dobrze może wejść nie wiem, owen coyle :v

pochettino dobry wybór, radzie sobie w PL z przeciętnym składem i słabą ławką. w espaniolu ponoć też było bardzo dobrze do pewnego momentu, myślę, że to dobry wybór.

laudrup tutaj bym się bał, nie jestem przekonany

frank na pewno by nam mógł zaoferować ofensywny futbol za czasów bale/modric/vdv ładny dla oka a jak wiadomo to może często przynosić dobre efekty (liverpool) też doby wybór.

u mnie tak by się prezentują kandydatury

1. de boer
2. pochettino
3. laudrup
4. benitez
5. moyes
nie no benitez to najgorsza opcja. fakt, może byśmy wygrali puchar ligi ale byśmy grali gorszą piłkę niż za AVB tuż przed zwolnieniem. moyes dla mnie nie jest dobrym trenerem i tyle. wszyscy się zachwycają jak potrafił dobrze trzymać everton a fakty są takie, że tam zawsze byli piłkarze po prostu na dobrym poziomie. zresztą to jak wygląda everton bez moyesa a jak wygląda united z moyesem chyba wszystko tłumaczy. dla mnie równie dobrze może wejść nie wiem, owen coyle :v pochettino dobry wybór, radzie sobie w PL z przeciętnym składem i słabą ławką. w espaniolu ponoć też było bardzo dobrze do pewnego momentu, myślę, że to dobry wybór. laudrup tutaj bym się bał, nie jestem przekonany frank na pewno by nam mógł zaoferować ofensywny futbol za czasów bale/modric/vdv ładny dla oka a jak wiadomo to może często przynosić dobre efekty (liverpool) też doby wybór. u mnie tak by się prezentują kandydatury 1. de boer 2. pochettino 3. laudrup 4. benitez 5. moyes
14 maja 2014, 00:06 [cytuj]
Wybacz Smackey ,ale Laudrup przed Benitezem to śmiesznie wygląda. A jak już się tak bawimy ,to ja stawiam na Ranieriego, a co tam.
nawet jego kandydatura się pojawiła w zakładach ,co prawda na dwoch niszowych stronach ,z kursem ponad 110, potem będę żałował ,że nie obstawiłem
Wybacz Smackey ,ale Laudrup przed Benitezem to śmiesznie wygląda. A jak już się tak bawimy ,to ja stawiam na Ranieriego, a co tam. nawet jego kandydatura się pojawiła w zakładach ,co prawda na dwoch niszowych stronach ,z kursem ponad 110, potem będę żałował ,że nie obstawiłem
14 maja 2014, 00:11 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Wybacz Smackey ,ale Laudrup przed Benitezem to śmiesznie wygląda. A jak już się tak bawimy ,to ja stawiam na Ranieriego, a co tam.
nawet jego kandydatura się pojawiła w zakładach ,co prawda na dwoch niszowych stronach ,z kursem ponad 110, potem będę żałował ,że nie obstawiłem

Ranieri? Jego największym osiągnięciem jest jego agent.
Ranieri? Jego największym osiągnięciem jest jego agent
14 maja 2014, 01:43 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Oglądam. To część mojej pracy. Poza Juve tragicznie słaba w porównaniu z Premier League, Primera Division, czy Bundesligą, a pewnie teraz i Ligue 1. Ty oglądasz pozostałe, czy porównujesz z Ekstraklasą?
Oglądam. To część mojej pracy. Poza Juve tragicznie słaba w porównaniu z Premier League, Primera Division, czy Bundesligą, a pewnie teraz i Ligue 1. Ty oglądasz pozostałe, czy porównujesz z Ekstraklasą?
14 maja 2014, 01:50 [cytuj]
Doliczmy do tego ciągłe kontuzję i słabą formę Hamsika, przebudowa składu.
To jest zupełnie inne Napoli niż za Mazzariego

Jasne skupmy się na odejściu Cavaniego, kontuzjach i słabszej formie Hamsika. Dziecinada a nie dyskusja. Rozumiem, że przyjście Higuaina, Callejona, Reiny i Raula Albiola olewamy. Słabsza forma Hamsika to wina jego dziewczyny bo przecież nie trenera, a kontuzji w zeszłym sezonie nie było?

Panowie im dalej w las Tym bardziej się kompromitujecie i dyskusja z Wami nie ma sensu.

Smackey. Dokładnie tak samo bym ułożył ranking. Zresztą jak większośćosób oglądających piłkę i pragnących zmian w klubie na lepsze
Jasne skupmy się na odejściu Cavaniego, kontuzjach i słabszej formie Hamsika. Dziecinada a nie dyskusja. Rozumiem, że przyjście Higuaina, Callejona, Reiny i Raula Albiola olewamy. Słabsza forma Hamsika to wina jego dziewczyny bo przecież nie trenera, a kontuzji w zeszłym sezonie nie było? Panowie im dalej w las Tym bardziej się kompromitujecie i dyskusja z Wami nie ma sensu. Smackey. Dokładnie tak samo bym ułożył ranking. Zresztą jak większośćosób oglądających piłkę i pragnących zmian w klubie na lepsze
14 maja 2014, 02:59 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

Zgadzam się, Serie A nie da się oglądać. Ale do Juve dorzuciłbym od czasu do czasu Napoli.
Zgadzam się, Serie A nie da się oglądać. Ale do Juve dorzuciłbym od czasu do czasu Napoli
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
14 maja 2014, 11:08 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Jasne skupmy się na odejściu Cavaniego, kontuzjach i słabszej formie Hamsika. Dziecinada a nie dyskusja. Rozumiem, że przyjście Higuaina, Callejona, Reiny i Raula Albiola olewamy. Słabsza forma Hamsika to wina jego dziewczyny bo przecież nie trenera, a kontuzji w zeszłym sezonie nie było?

To w takim razie powiedz mi, co było przyczyną słabej formy Swansea z Laudrupem? Dostał kasę na wzmocnienia, nikogo praktycznie nie sprzedali, a tylko spadli w tabeli. Pewnie, koleś jest niezły, ale Benitez jest lepszy.
To w takim razie powiedz mi, co było przyczyną słabej formy Swansea z Laudrupem? Dostał kasę na wzmocnienia, nikogo praktycznie nie sprzedali, a tylko spadli w tabeli. Pewnie, koleś jest niezły, ale Benitez jest lepszy
LMAO
14 maja 2014, 11:30 [cytuj]
Mauricio Pochettino wyrasta na faworyta, w tym momencie angielskie buki płacą jakieś 1,5 że przyjdzie do nas.
Mauricio Pochettino wyrasta na faworyta, w tym momencie angielskie buki płacą jakieś 1,5 że przyjdzie do nas
14 maja 2014, 11:32 [cytuj]
Hades powiedział/a:
To w takim razie powiedz mi, co było przyczyną słabej formy Swansea z Laudrupem? Dostał kasę na wzmocnienia, nikogo praktycznie nie sprzedali, a tylko spadli w tabeli. Pewnie, koleś jest niezły, ale Benitez jest lepszy

Zmęczenie materiału, słabsza forma piłkarzy i tak mógłbym wymieniać. Swansea za Laundrupa grało lepszą piłkę niż po jego zwolnieniu.

A z tym Benitezem to ostro pojechałeś :rotfl:
Zmęczenie materiału, słabsza forma piłkarzy i tak mógłbym wymieniać. Swansea za Laundrupa grało lepszą piłkę niż po jego zwolnieniu. A z tym Benitezem to ostro pojechałeś :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 maja 2014, 11:37 [cytuj]
Pochettino jest największym faworytem. Ma roczny kontrakt z Soton, w dodatku coś już wie o Premier League. Więc jeśli nie Frank De Boer to z chęcią przywitam Maurico jako trenera Tottenhamu, no chyba że Levy szykuje coś co zaskoczy wszystkich, nie tylko nas, użytkowników ale i samych naszych piłkarzy :)
Pochettino jest największym faworytem. Ma roczny kontrakt z Soton, w dodatku coś już wie o Premier League. Więc jeśli nie Frank De Boer to z chęcią przywitam Maurico jako trenera Tottenhamu, no chyba że Levy szykuje coś co zaskoczy wszystkich, nie tylko nas, użytkowników ale i samych naszych piłkarzy :)
14 maja 2014, 13:30 [cytuj]
Ja również nie jestem przekonany do Laudrupa. Jeden dobry sezon z fenomenalnym Michu. Nie ma Michu nie na Swansea :D Poza tym jego metody nie podobają mi się. Co to znaczy żeby ciągle dawać piłkarzom jeden wolny dzień więcej po wygranej aby mogli kaca lepiej wyleczyć. Sami piłkarze się negatywnie do tej sytuacji odnosili. Może jeszcze fajkę w przerwie zapalić aby chłopcy byli bardziej zrelaksowani. Chyba najbardziej z jego kandydatury to Vlad by się cieszył. :rotfl:
Ja również nie jestem przekonany do Laudrupa. Jeden dobry sezon z fenomenalnym Michu. Nie ma Michu nie na Swansea :D Poza tym jego metody nie podobają mi się. Co to znaczy żeby ciągle dawać piłkarzom jeden wolny dzień więcej po wygranej aby mogli kaca lepiej wyleczyć. Sami piłkarze się negatywnie do tej sytuacji odnosili. Może jeszcze fajkę w przerwie zapalić aby chłopcy byli bardziej zrelaksowani. Chyba najbardziej z jego kandydatury to Vlad by się cieszył. :rotfl:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 maja 2014, 14:54 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Nic dodać, nic ująć. Generalnie bawi mnie cała ta dyskusja, chętnie ją sobie zapiszę na za jakiś czas. Jakiś Pochettino czy De Boer przed Benitezem (o Laudrupie nie wspominam bo to żart). Chcecie wyników, ale chcecie za razem typów, którzy nigdy nie pracowali w klubie z aspiracjami. Nie jestem przeciwko De Boerowi (raczej za), ale Rafa ze swoim warsztatem, doświadczeniem (także w Anglii) i twardą ręką byłby teraz idealny do zapędzenia panienek do roboty.
Barometr powiedział/a:

Nie chcę Cię jakoś strasznie jechać więc tylko spytam - a jak się ma jej siła w stosunku do Eredivisie?
Nic dodać, nic ująć. Generalnie bawi mnie cała ta dyskusja, chętnie ją sobie zapiszę na za jakiś czas. Jakiś Pochettino czy De Boer przed Benitezem (o Laudrupie nie wspominam bo to żart). Chcecie wyników, ale chcecie za razem typów, którzy nigdy nie pracowali w klubie z aspiracjami. Nie jestem przeciwko De Boerowi (raczej za), ale Rafa ze swoim warsztatem, doświadczeniem (także w Anglii) i twardą ręką byłby teraz idealny do zapędzenia panienek do roboty. [quote=Barometr]Oglądam. To część mojej pracy. Poza Juve tragicznie słaba w porównaniu z Premier League, Primera Division, czy Bundesligą, a pewnie teraz i Ligue 1. Ty oglądasz pozostałe, czy porównujesz z Ekstraklasą?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 maja 2014, 15:45 [cytuj]
Iwan z każdym kolejnym wpisem zaczynam się zastanawiać, czy ja dyskutuję z dziennikarzem sportowym czy totalnym laikiem, by nie napisać - Januszem. Rozumiem, że jesteś z tych co pamiętają Dudek Dance, a resztę wyparli ze swojej świadomości.

Jak chcesz porównywać spadek w lidze włoskiej w porównaniu z poprzednim sezonem i klęskę w Europie do zdobycia czterech tytułów mistrzowskich w cztery lata, przy non stop wyprzedzającym swoje gwiazdy Ajaxie to droga wolna. Ja już nie mówię o stylu gry i filozofii prowadzenia drużyny przez obu panów, o kontaktach z piłkarzami nie wspominając.

Ps rozumiem panowie, że Laudrup to dla Was tylko Swansea? Ligi hiszpańskiej nie oglądacie?
Iwan z każdym kolejnym wpisem zaczynam się zastanawiać, czy ja dyskutuję z dziennikarzem sportowym czy totalnym laikiem, by nie napisać - Januszem. Rozumiem, że jesteś z tych co pamiętają Dudek Dance, a resztę wyparli ze swojej świadomości. Jak chcesz porównywać spadek w lidze włoskiej w porównaniu z poprzednim sezonem i klęskę w Europie do zdobycia czterech tytułów mistrzowskich w cztery lata, przy non stop wyprzedzającym swoje gwiazdy Ajaxie to droga wolna. Ja już nie mówię o stylu gry i filozofii prowadzenia drużyny przez obu panów, o kontaktach z piłkarzami nie wspominając. Ps rozumiem panowie, że Laudrup to dla Was tylko Swansea? Ligi hiszpańskiej nie oglądacie?
14 maja 2014, 15:45 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
bez przesady z tym tragicznie, z zespołami typu: Juventus, Roma, Napli, Inter (nawet w obecnej formie), Milan, Fiorentina, Lazio i pewnie można by było tutaj jeszcze dorzucić mielibyśmy duży problem. Czasem oglądam jakieś mecze i rzeczywiście piłka różni się od angielskiej, ale np. jakby ktoś włączył mecz ligi angielskiej pomiędzy Hull i Stoke czy innych średniaków to tez mógłby stwierdzić, że to tragicznie słaba liga. Nie lubie takiego uogólniania. Hiszpańska jest teraz uważana za bardzo mocną co jest dla mnie zrozumiałe i jednocześnie nie, bo co z tego ze mają 3 mocne zespoły jak reszta tak odstaje od poziomu. Co do Polskiej ligi to właśnie tutaj momentami widać TRAGICZNĄ gre, jak całokształt taktyki opiera się na długich lagach w stronę napastnika i niemożliwości wymiany 3 podań, ale zdarzają sie też ładne spotkania. Podsumowując jak dla mnie stwierdzenie, że liga włoska jest tragiczna jest przesadzone i nie atakuję Cie Barometr, tylko wyrażam swoje zdanie. Miłego dnia :muza:
bez przesady z tym tragicznie, z zespołami typu: Juventus, Roma, Napli, Inter (nawet w obecnej formie), Milan, Fiorentina, Lazio i pewnie można by było tutaj jeszcze dorzucić mielibyśmy duży problem. Czasem oglądam jakieś mecze i rzeczywiście piłka różni się od angielskiej, ale np. jakby ktoś włączył mecz ligi angielskiej pomiędzy Hull i Stoke czy innych średniaków to tez mógłby stwierdzić, że to tragicznie słaba liga. Nie lubie takiego uogólniania. Hiszpańska jest teraz uważana za bardzo mocną co jest dla mnie zrozumiałe i jednocześnie nie, bo co z tego ze mają 3 mocne zespoły jak reszta tak odstaje od poziomu. Co do Polskiej ligi to właśnie tutaj momentami widać TRAGICZNĄ gre, jak całokształt taktyki opiera się na długich lagach w stronę napastnika i niemożliwości wymiany 3 podań, ale zdarzają sie też ładne spotkania. Podsumowując jak dla mnie stwierdzenie, że liga włoska jest tragiczna jest przesadzone i nie atakuję Cie Barometr, tylko wyrażam swoje zdanie. Miłego dnia :muza:
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się