Forum dyskusyjne
13 maja 2014, 11:11 [cytuj]
w sumie to Daniel zrobił mu przysługę - słabsze kluby BPL czy CH będą brały go pod uwagę ... oferty pracy wcześniej czy później dla Tim-a się posypią
w sumie to Daniel zrobił mu przysługę - słabsze kluby BPL czy CH będą brały go pod uwagę ... oferty pracy wcześniej czy później dla Tim-a się posypią
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 maja 2014, 12:09 [cytuj]
tylko najpierw trzeba go zwolnic, zeby sie posypały
tylko najpierw trzeba go zwolnic, zeby sie posypały:P
13 maja 2014, 13:02 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
W Wiśle za Franza
W Wiśle za Franza
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 maja 2014, 13:32 [cytuj]
Booom Timothy zwolniony.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-statement-tim-sherwood-130514/
Booom Timothy zwolniony.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-statement-tim-sherwood-130514/
Offence win games, defence wins titles
13 maja 2014, 13:51 [cytuj]
Typy u buków Pochettino 2/1, Frank de Boer 5/2, Rafa Benitez 8/1, David Moyes 16/1.
Rozmontowanie świętych trwa, więc nie dziwi pierwsze miejsce Pochettino. Ja jednak mam wątpliwości co do takiego rozwiązania. Osobiście najchętniej powitałbym Rafe, doświadczony trener z wielkim autorytetem mógłby wiele zdziałać z naszą szatnią
Typy u buków Pochettino 2/1, Frank de Boer 5/2, Rafa Benitez 8/1, David Moyes 16/1.
Rozmontowanie świętych trwa, więc nie dziwi pierwsze miejsce Pochettino. Ja jednak mam wątpliwości co do takiego rozwiązania. Osobiście najchętniej powitałbym Rafe, doświadczony trener z wielkim autorytetem mógłby wiele zdziałać z naszą szatnią ;)
13 maja 2014, 13:56 [cytuj]
Wrzud powiedział/a:
Rozmontowanie świętych trwa, więc nie dziwi pierwsze miejsce Pochettino. Ja jednak mam wątpliwości co do takiego rozwiązania. Osobiście najchętniej powitałbym Rafe, doświadczony trener z wielkim autorytetem mógłby wiele zdziałać z naszą szatnią

[/quote]
Wiadomo, Benitez najlepszy, tylko jedno, On dystansuję się od szatni, nie wiem jak to u Nas zadziałałoby.
Najlepszy w sensie doświadczenie i sukcesy, i Pochetino i De Boer mają ogromny potencjał trenerski
13 maja 2014, 14:24 [cytuj]
Pochettino, de Boer i Benitez. O ile nikogo kozackiego z jakiegoś klubu nie zwolnią, to ktoś z nich będzie naszym trenerem.
Pochettino, de Boer i Benitez. O ile nikogo kozackiego z jakiegoś klubu nie zwolnią, to ktoś z nich będzie naszym trenerem
LMAO
13 maja 2014, 14:27 [cytuj]
http://spursmania.org/index/news/2929/Tim_Sherwood_zwolniony_z_Tottenhamu
Benitez - zdecydowanie najgorszy wybór. Moyes musi się najpierw podnieść po upadku.
Pochettino - duże ryzyko, ale perspektywa zwabienia do nas piłkarzy Southampton bardzo kusząca (Shaw, Chambers, Ward-Prowse)
De Boer - zdecydowanie najlepszy wybór. Wybitny piłkarz, świetny trener i chce u nas pracować, z tego co można wyczytać
Laudrup - nie pojawił się w zestawieniu, ale moim zdaniem też bardzo dobry wybór
http://spursmania.org/index/news/2929/Tim_Sherwood_zwolniony_z_Tottenhamu
Benitez - zdecydowanie najgorszy wybór. Moyes musi się najpierw podnieść po upadku.
Pochettino - duże ryzyko, ale perspektywa zwabienia do nas piłkarzy Southampton bardzo kusząca (Shaw, Chambers, Ward-Prowse)
De Boer - zdecydowanie najlepszy wybór. Wybitny piłkarz, świetny trener i chce u nas pracować, z tego co można wyczytać
Laudrup - nie pojawił się w zestawieniu, ale moim zdaniem też bardzo dobry wybór
13 maja 2014, 14:36 [cytuj]
Baromet powiedział/a:
http://spursmania.org/index/news/2929/Tim_Sherwood_zwolniony_z_Tottenhamu Benitez - zdecydowanie najgorszy wybór. Moyes musi się najpierw podnieść po upadku.
Dlaczego Benitez to najgorszy wybór? A Laudrup? Co On takiego pokazał? W Swansea chodziły głosy że treningi takie jakby ich nie było a obóz szkoleniowy to jedno wielkie picie alkoholu, więc nie wiem czy to taki dobry wybór, owszem piłkarz wybitny ale ja bym go zatrudnił
Dlaczego Benitez to najgorszy wybór? A Laudrup? Co On takiego pokazał? W Swansea chodziły głosy że treningi takie jakby ich nie było a obóz szkoleniowy to jedno wielkie picie alkoholu, więc nie wiem czy to taki dobry wybór, owszem piłkarz wybitny ale ja bym go zatrudnił ;)
13 maja 2014, 14:42 [cytuj]
Laudrup? Co on takiego pokazał? Benitez przynajmniej jest doświadczonym trenerem i ma niezłe sukcesy.
Laudrup? Co on takiego pokazał? Benitez przynajmniej jest doświadczonym trenerem i ma niezłe sukcesy
LMAO
13 maja 2014, 15:05 [cytuj]
Benitez na koniec Liverpoolu (2010) - przepłacanie za piłkarzy (Aquilani - 17 mln, Glen Johnson - 17,5 mln funtów), najgorszy start sezonu od 22 lat, odpadnięcie w fazie grupowej Ligi Mistrzów, zrzucanie winy na kluczowych zawodników (Gerrard), 7. miejsce w lidze
Inter (2010) - klub po zwycięstwie w Lidze Mistrzów grał fatalnie i miał pod koniec 2010 roku aż 13 punktów straty do Milanu, w Lidze Mistrzów pamiętne lanie od Tottenhamu i drugie miejsce w grupie, co spowodowało, że w 1/8 finału trafili na Bayern. Pół roku pracy i go wylali
Chelsea (2012-13) powiększył stratę do MU z 4 (gdy zatrudniano Beniteza) do 16 punktów w pewnym momencie, ostatecznie 3. miejsce i straszne relacje z kibicami. Co prawda niezwykle szczęśliwe zwycięstwo z Benfiką w finale LE, ale to i tak była porażka
Napoli (2013) - Puchar Włoch, ale porażka w 1/8 LE i spadek z drugiego na trzecie miejsce w lidze z olbrzymią stratą do czołówki
Ja takie rzeczy muszę przypominać? Wy żyjecie cały czas Dudek Dance? Ten manager się skończył w 2010 roku. Cztery lata temu!
Jak chcemy o coś powalczyć to spróbujmy z kimś kto ma jakąś wizję, ambicję i doświadczenie nie tylko w prowadzeniu klubu, ale też grze na wysokim poziomie w piłkę - jak każdy z trójki Pochettino, Laudrup, czy De Boer. Każda z drużyn, którą prowadzili prezentowała bardzo fajny, ofensywny styl gry i zwykle grała powyżej swoich możliwości (Espanyol, Southampton, Brondby, Getafe, Swansea, Ajax)
Laudrup? Manager roku w Danii, z gównianym Getafe - finał Pucharu Hiszpanii, ćwierćfinał Pucharu UEFA. Ze Swansea - zwycięstwo w Pucharze Ligi - pierwsze trofeum w historii tego klubu i 9. miejsce w cholernie silnej lidze. Do tego wszystko w kapitalnym stylu. Końcówka ze Swansea słaba - przyznaję, ale tam się chyba wyczerpała formuła. Z naszym potencjałem - myślę, że spokojnie by sobie poradził.
Benitez na koniec Liverpoolu (2010) - przepłacanie za piłkarzy (Aquilani - 17 mln, Glen Johnson - 17,5 mln funtów), najgorszy start sezonu od 22 lat, odpadnięcie w fazie grupowej Ligi Mistrzów, zrzucanie winy na kluczowych zawodników (Gerrard), 7. miejsce w lidze
Inter (2010) - klub po zwycięstwie w Lidze Mistrzów grał fatalnie i miał pod koniec 2010 roku aż 13 punktów straty do Milanu, w Lidze Mistrzów pamiętne lanie od Tottenhamu i drugie miejsce w grupie, co spowodowało, że w 1/8 finału trafili na Bayern. Pół roku pracy i go wylali
Chelsea (2012-13) powiększył stratę do MU z 4 (gdy zatrudniano Beniteza) do 16 punktów w pewnym momencie, ostatecznie 3. miejsce i straszne relacje z kibicami. Co prawda niezwykle szczęśliwe zwycięstwo z Benfiką w finale LE, ale to i tak była porażka
Napoli (2013) - Puchar Włoch, ale porażka w 1/8 LE i spadek z drugiego na trzecie miejsce w lidze z olbrzymią stratą do czołówki
Ja takie rzeczy muszę przypominać? Wy żyjecie cały czas Dudek Dance? Ten manager się skończył w 2010 roku. Cztery lata temu!
Jak chcemy o coś powalczyć to spróbujmy z kimś kto ma jakąś wizję, ambicję i doświadczenie nie tylko w prowadzeniu klubu, ale też grze na wysokim poziomie w piłkę - jak każdy z trójki Pochettino, Laudrup, czy De Boer. Każda z drużyn, którą prowadzili prezentowała bardzo fajny, ofensywny styl gry i zwykle grała powyżej swoich możliwości (Espanyol, Southampton, Brondby, Getafe, Swansea, Ajax)
Laudrup? Manager roku w Danii, z gównianym Getafe - finał Pucharu Hiszpanii, ćwierćfinał Pucharu UEFA. Ze Swansea - zwycięstwo w Pucharze Ligi - pierwsze trofeum w historii tego klubu i 9. miejsce w cholernie silnej lidze. Do tego wszystko w kapitalnym stylu. Końcówka ze Swansea słaba - przyznaję, ale tam się chyba wyczerpała formuła. Z naszym potencjałem - myślę, że spokojnie by sobie poradził
13 maja 2014, 15:39 [cytuj]
No to może Ted Lasso ?
https://www.youtube.com/watch?v=6KeG_i8CWE8
No to może Ted Lasso ?
https://www.youtube.com/watch?v=6KeG_i8CWE8
13 maja 2014, 16:07 [cytuj]
Nie wiem jak Laudrup sobie radził wcześniej, ale w Swansea na pewno się niczym szczególnym nie popisał. Poprawił trochę miejsce, ale co się stało w następnym roku? Zwolnili go za słabe wyniki, pomimo poważnych wzmocnień. Koleś wypada tak jak AVB.
Może u nas by wypalił, ale szansa na to jest mniejsza niż w przypadku Pochettino i De Boer'a.
Benitez z kolei nie gwarantuje ładnej piłki, ale na pewno jest solidnym szkoleniowcem z masą doświadczenia. Poza tym, faktem jest, że z każdym klubem coś wygrał. Może nie jest najlepszym kandydatem, ale na pewno pewniejszym od Laudrupa.
Nie wiem jak Laudrup sobie radził wcześniej, ale w Swansea na pewno się niczym szczególnym nie popisał. Poprawił trochę miejsce, ale co się stało w następnym roku? Zwolnili go za słabe wyniki, pomimo poważnych wzmocnień. Koleś wypada tak jak AVB.
Może u nas by wypalił, ale szansa na to jest mniejsza niż w przypadku Pochettino i De Boer'a.
Benitez z kolei nie gwarantuje ładnej piłki, ale na pewno jest solidnym szkoleniowcem z masą doświadczenia. Poza tym, faktem jest, że z każdym klubem coś wygrał. Może nie jest najlepszym kandydatem, ale na pewno pewniejszym od Laudrupa
LMAO
13 maja 2014, 16:08 [cytuj]
Laundrup + Bony i nawet jestem za
13 maja 2014, 16:45 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Może nie jest najlepszym kandydatem, ale na pewno pewniejszym od Laudrupa
Pewniejszym kandydatem? Chyba do bicia się o top 10 - 20
Pewniejszym kandydatem? Chyba do bicia się o top 10 - 20
13 maja 2014, 16:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Bony bez Laudrupa
Bony bez Laudrupa ;)
13 maja 2014, 17:27 [cytuj]
Jak się człowiek przyczepi, to i z Mourinho może zrobić słabego trenera. Ja bym Benitezem nie pogardził, chociażby dla nazwiska, które może przyciągnąć klasowych piłkarzy/zdecydować o pozostaniu Llorisa, Vertsa czy Eriksena.
A jak nie Benitez, to Pochettino. A jak nie Pochettino, to może AVB wróci
Jak się człowiek przyczepi, to i z Mourinho może zrobić słabego trenera. Ja bym Benitezem nie pogardził, chociażby dla nazwiska, które może przyciągnąć klasowych piłkarzy/zdecydować o pozostaniu Llorisa, Vertsa czy Eriksena.
A jak nie Benitez, to Pochettino. A jak nie Pochettino, to może AVB wróci :muza:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 maja 2014, 18:33 [cytuj]
http://wrzuc.se/i/53724937b52c0 aktualne kursy bukmacherów
http://wrzuc.se/i/53724937b52c0 aktualne kursy bukmacherów
13 maja 2014, 19:22 [cytuj]
Naprawdę chcecie ignorować fakty w sprawie Beniteza? Nazwisko?! Jakie nazwisko?! 5lat temu może
Naprawdę chcecie ignorować fakty w sprawie Beniteza? Nazwisko?! Jakie nazwisko?! 5lat temu może
13 maja 2014, 20:40 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
A jesień w Napoli? 12 pkt w grupie z Arse, BVB i OM to nic zero. Trzecie miejsce w Serrie A to nic, zero, druga najwyższa liczba strzelonych bramek co? Dno?
U Benitez przywarą będzie jego dystans które dzieli jego od piłkarzy i też jego podejście, i jego nieudolne mind games. Stricte piłkarsko jest dużo pewniejszy od Pochetino i De Boera, a taktycznie pożera Moyesa. Benitez to nie jest wymarzony kandydat ale to dobry choć i też kontrowersyjny.
Jeśli to prawd
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/378719/Man-Utd-target-Louis-Van-Gaal-hints-at-fresh-Spurs-approach-following-Tim-Sherwood-sacking to wiadomo Benitez odpada.
Jeśli byłby chętny Conte to też wiadomo niech Benitez zostaje w Neapolu.
Po prostu dla mnie Benitez jest pewniejszym kandydatem od młodych szkoleniowców. Tak boję się powtórki AVB.
A jesień w Napoli? 12 pkt w grupie z Arse, BVB i OM to nic zero. Trzecie miejsce w Serrie A to nic, zero, druga najwyższa liczba strzelonych bramek co? Dno?
U Benitez przywarą będzie jego dystans które dzieli jego od piłkarzy i też jego podejście, i jego nieudolne mind games. Stricte piłkarsko jest dużo pewniejszy od Pochetino i De Boera, a taktycznie pożera Moyesa. Benitez to nie jest wymarzony kandydat ale to dobry choć i też kontrowersyjny.
Jeśli to prawda http://www.dailystar.co.uk/sport/football/378719/Man-Utd-target-Louis-Van-Gaal-hints-at-fresh-Spurs-approach-following-Tim-Sherwood-sacking
to wiadomo Benitez odpada.
Jeśli byłby chętny Conte to też wiadomo niech Benitez zostaje w Neapolu.
Po prostu dla mnie Benitez jest pewniejszym kandydatem od młodych szkoleniowców. Tak boję się powtórki AVB