Forum dyskusyjne
26 grudnia 2012, 19:21 [cytuj]
Już nawet nie wspominam o ilości sytuacji i tych 15 rzutach rożnych, ale to po prostu wstyd, że tak grającej Aston Villi jeszcze nie ustrzeliliśmy chociaż dwóch bramek. Szkoda najbardziej sytuacji Defoe, ale co poradzić. Bramka wisi w powietrzu, ale bardzo często gdy my gramy to ta bramka już tam zostaje.
Już nawet nie wspominam o ilości sytuacji i tych 15 rzutach rożnych, ale to po prostu wstyd, że tak grającej Aston Villi jeszcze nie ustrzeliliśmy chociaż dwóch bramek. Szkoda najbardziej sytuacji Defoe, ale co poradzić. Bramka wisi w powietrzu, ale bardzo często gdy my gramy to ta bramka już tam zostaje
Villa dzisiaj nastawiona na co najmniej 4-0 w plecy i ma tego farta, że akurat w terminarzu jest Tottenham
Bałem się tego meczu, ale pierwsza połowa pokazała, że strata punktów będzie kompromitacją.
Villa dzisiaj nastawiona na co najmniej 4-0 w plecy i ma tego farta, że akurat w terminarzu jest Tottenham :P
Bałem się tego meczu, ale pierwsza połowa pokazała, że strata punktów będzie kompromitacją
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
Wolff ale w tym sezonie już 6 bramek ze stałych fragmentów mamy więc nie jest aż tak tragicznie.
Wolff ale w tym sezonie już 6 bramek ze stałych fragmentów mamy więc nie jest aż tak tragicznie
Offence win games, defence wins titles
26 grudnia 2012, 19:23 [cytuj]
Jezus Maria. Ręce opadają. "Podanie" Gallasa w 29 minucie podsumowuje nasze dokonania w pierwszej połowie
Jezus Maria. Ręce opadają. "Podanie" Gallasa w 29 minucie podsumowuje nasze dokonania w pierwszej połowie :bezradny:
26 grudnia 2012, 19:24 [cytuj]
Nasz mecz z Sunderlandem będzie w C+
Nasz mecz z Sunderlandem będzie w C+
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2012, 19:25 [cytuj]
Taką grą to my 8 miejsca nie zajmiemy . Gdyby akcje były szybsze to Villa by już miała worek bramek w plecy , ale , że u nas grają na 1:0 to nie dziwne , w tym sezonie mało kiedy strzelamy bramki w pierwszych połowach , nikogo nie można wyróżnić prócz Bale'a który coś tam robi wiatru . Jeśli tak będziemy grać dalej to spotkanie to przegramy , a to będzie oznaczać konieć marzeń o choćby 4 miejscu w Premier League .
Taką grą to my 8 miejsca nie zajmiemy . Gdyby akcje były szybsze to Villa by już miała worek bramek w plecy , ale , że u nas grają na 1:0 to nie dziwne , w tym sezonie mało kiedy strzelamy bramki w pierwszych połowach , nikogo nie można wyróżnić prócz Bale'a który coś tam robi wiatru . Jeśli tak będziemy grać dalej to spotkanie to przegramy , a to będzie oznaczać konieć marzeń o choćby 4 miejscu w Premier League
26 grudnia 2012, 19:26 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jezus Maria. Ręce opadają. "Podanie" Gallasa w 29 minucie podsumowuje nasze dokonania w pierwszej połowie

Nie ma to jak bez powodu wyjebać się na Gallasa, ja myślałem że to Defoe zjebał najlepszą sytuację
Nie ma to jak bez powodu wyjebać się na Gallasa, ja myślałem że to Defoe zjebał najlepszą sytuację :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2012, 19:26 [cytuj]
Ten mecz pokazuje, że nie mamy ABSOLUTNIE napastników. To co robią Ade z Defoe woła o pomstę do nieba. Ten wynik to jest kompromitacja już w tej chwili...
Ten mecz pokazuje, że nie mamy ABSOLUTNIE napastników. To co robią Ade z Defoe woła o pomstę do nieba. Ten wynik to jest kompromitacja już w tej chwili
Can't Smile Without You!!!
26 grudnia 2012, 19:28 [cytuj]
varba powiedział/a:
Nie ma to jak bez powodu wyjebać się na Gallasa, ja myślałem że to Defoe zjebał najlepszą sytuację

Defoe też, ale akurat po tym podaniu na aut się śmiałem przez minutę więc mi zapadło w pamięci
Defoe też, ale akurat po tym podaniu na aut się śmiałem przez minutę więc mi zapadło w pamięci :D
26 grudnia 2012, 19:28 [cytuj]
No to nawieźliśmy piachu w I połowie. Mam nadzieje, że AVB dokładnie tak skwituje poczynania drużyny w szatni. Ade out - Sigur jak najszybciej na boisko, no i zmiany na skrzydłach Bale/Azza ... i wjazd z gałą w pole karne! - dajemy się faulować albo walimy na bramę na hama!
No to nawieźliśmy piachu w I połowie. Mam nadzieje, że AVB dokładnie tak skwituje poczynania drużyny w szatni. Ade out - Sigur jak najszybciej na boisko, no i zmiany na skrzydłach Bale/Azza ... i wjazd z gałą w pole karne! - dajemy się faulować albo walimy na bramę na hama!:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 grudnia 2012, 19:30 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Ade out - Sigur jak najszybciej na boisko
A co więcej wnosi Defoe ??????????????
A co więcej wnosi Defoe ??????????????
26 grudnia 2012, 19:31 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta może masz rację ale korci mnie by zobaczyć statystykę z tego sezonu - liczba stałych fragmentów / liczby sytuacji po nich zakończonych strzałem w światło bramki. Co do Gallasa to odpierdzielił z tym podaniem w trybuny wcześniej ale też wszyscy stali i machali żeby do nich nie podawał (Verts, Sandro i Walker)
PatricziwwersjiBeta może masz rację ale korci mnie by zobaczyć statystykę z tego sezonu - liczba stałych fragmentów / liczby sytuacji po nich zakończonych strzałem w światło bramki. Co do Gallasa to odpierdzielił z tym podaniem w trybuny wcześniej ale też wszyscy stali i machali żeby do nich nie podawał (Verts, Sandro i Walker)
26 grudnia 2012, 19:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Defoe też, ale akurat po tym podaniu na aut się śmiałem przez minutę więc mi zapadło w pamięci

A po co miał się sam mierzyć z Benteke, skoro mamy ogromna przewagę w każdym aspekcie. Nie sądzę że obrona zawodzi w tym meczu aby Gallas był podsumowanie pierwszej połowy
A po co miał się sam mierzyć z Benteke, skoro mamy ogromna przewagę w każdym aspekcie. Nie sądzę że obrona zawodzi w tym meczu aby Gallas był podsumowanie pierwszej połowy
26 grudnia 2012, 19:34 [cytuj]
Vertonghen dał się objechać na boku a Gallas czyści dwukrotnie
Vertonghen dał się objechać na boku a Gallas czyści dwukrotnie
26 grudnia 2012, 19:36 [cytuj]
Na mój gust to brakuje im trochę takiej boiskowej inteligencji/cwaniactwa, dziwi mnie to że jeszcze nikt się nie pokusił o próbę przełożenia piłki na drugą nogę gdy pewne jest że zawodnicy AV wykonają wślizg. No i zgadzam się z tuczim brak nam napastników..
Na mój gust to brakuje im trochę takiej boiskowej inteligencji/cwaniactwa, dziwi mnie to że jeszcze nikt się nie pokusił o próbę przełożenia piłki na drugą nogę gdy pewne jest że zawodnicy AV wykonają wślizg. No i zgadzam się z tuczim brak nam napastników
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
26 grudnia 2012, 19:37 [cytuj]
Varba on chyba mówi o tym beznadziejnym przerzucie, kiedy nikt Gallasa nie atakował
Varba on chyba mówi o tym beznadziejnym przerzucie, kiedy nikt Gallasa nie atakował ;)
26 grudnia 2012, 19:38 [cytuj]
Nie no kurwa Defoeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie no kurwa Defoeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
26 grudnia 2012, 19:41 [cytuj]
16 rzut rożny!
16 rzut rożny!
26 grudnia 2012, 19:41 [cytuj]
16 rzut rożny!
16 rzut rożny!
26 grudnia 2012, 19:42 [cytuj]
Varba, ten element statystyki możemy opuścić...
Varba, ten element statystyki możemy opuścić