Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Aston - Tottenham
26 grudnia 2012, 19:04 [cytuj]
To się kurwa zemści, ile można marnować sytuacji
To się kurwa zemści, ile można marnować sytuacji
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2012, 19:05 [cytuj]
LOL jeszcze bysmy pusicli
LOL jeszcze bysmy pusicli
To dare is to do.
Serio musimy spierdolić 100 sytuacji, żeby strzelić bramkę?
Serio musimy spierdolić 100 sytuacji, żeby strzelić bramkę?
Jak my nie potrafimy wykorzystać takich sytuacji to japierdole..
Jak my nie potrafimy wykorzystać takich sytuacji to japierdole
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1:0 AV bramka w 83 minucie z kontrataku..
1:0 AV bramka w 83 minucie z kontrataku
26 grudnia 2012, 19:07 [cytuj]
dlaczego oni nie moga strzelic bramki.. Nie ogladam meczu bo nie mam jak, koszulka na sobie ale boje sie ze skonczy sie nieciekawie a na to pozwolic sobie nie mozemy..
dlaczego oni nie moga strzelic bramki.. Nie ogladam meczu bo nie mam jak, koszulka na sobie ale boje sie ze skonczy sie nieciekawie a na to pozwolic sobie nie mozemy
26 grudnia 2012, 19:08 [cytuj]
1000 okazji, od chuja rożnych a my i tak 0:0. No jak to możliwe? Wstyd, że jeszcze nie wygrywamy.
1000 okazji, od chuja rożnych a my i tak 0:0. No jak to możliwe? Wstyd, że jeszcze nie wygrywamy
26 grudnia 2012, 19:10 [cytuj]
Japierdole znow bramkarz!...
Japierdole znow bramkarz!
26 grudnia 2012, 19:11 [cytuj]
na początku I polowy fartem wpadnie i dociągniemy to 1:0 do końca.
na początku I polowy fartem wpadnie i dociągniemy to 1:0 do końca
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
26 grudnia 2012, 19:11 [cytuj]
Guzan broni dobrze, ale prawda jest taka że cały czas napierdalamy w środek, albo tam gdzie jest ustawiony :glupek:
Guzan broni dobrze, ale prawda jest taka że cały czas napierdalamy w środek, albo tam gdzie jest ustawiony :glupek:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2012, 19:12 [cytuj]
15 rzutów rożnych...
http://www.livesports.pl/mecz/W2wfZn6C/#statystyki-meczu;0
15 rzutów rożnych... http://www.livesports.pl/mecz/W2wfZn6C/#statystyki-meczu;0
Zachowanie AVB na ławce przypomina mi czasem Hitlera z "Upadku" :D
Zachowanie AVB na ławce przypomina mi czasem Hitlera z "Upadku" :D
Ja pierdole. Lepiej już niech tych rożnych nie wykonują, bo tylko kurwica bierze...:zly:
Ja pierdole. Lepiej już niech tych rożnych nie wykonują, bo tylko kurwica bierze...:zly:
26 grudnia 2012, 19:13 [cytuj]
Właśnie tego się obawiałem. Villa gra dzisiaj chujowo, ale nasza skuteczność jest masakryczna. Dodatkowo 15 rzutów rożnych - zero zagrożenia...
Właśnie tego się obawiałem. Villa gra dzisiaj chujowo, ale nasza skuteczność jest masakryczna. Dodatkowo 15 rzutów rożnych - zero zagrożenia
26 grudnia 2012, 19:17 [cytuj]
Gallas mnie zalamuje, przeciez mogl podac do bramkarza :/
26 grudnia 2012, 19:18 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:
Właśnie tego się obawiałem. Villa gra dzisiaj chujowo, ale nasza skuteczność jest masakryczna. Dodatkowo 15 rzutów rożnych - zero zagrożenia

no bez przesady, wrócił Bale i przy rożnych są strzały na bramkę, Ade skacze z Jankiem, może w końcu coś trafią.
no bez przesady, wrócił Bale i przy rożnych są strzały na bramkę, Ade skacze z Jankiem, może w końcu coś trafią
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
26 grudnia 2012, 19:19 [cytuj]
Tylko mi stanął nagle YES?
Tylko mi stanął nagle YES?
26 grudnia 2012, 19:20 [cytuj]
matthias95 powiedział/a:

Naughton kiedyś już podał do bramkarza ;P
Naughton kiedyś już podał do bramkarza ;P
No powiem, że raczej nie przesadza. Zawsze narzekam na stałe fragmenty gry i dziś licze uważnie 15 rożnych, dwa strzały w światło bramki i jedna akcja z zablokowanym strzałem. Do tego jeden strzał obok. 15 rożnych 4 sytuacje ? Dla mnie jest problem. Co do Gallasa to dla mnie wybrał dobre rozwiązanie.
No powiem, że raczej nie przesadza. Zawsze narzekam na stałe fragmenty gry i dziś licze uważnie 15 rożnych, dwa strzały w światło bramki i jedna akcja z zablokowanym strzałem. Do tego jeden strzał obok. 15 rożnych 4 sytuacje ? Dla mnie jest problem. Co do Gallasa to dla mnie wybrał dobre rozwiązanie
1 uderzenie w światło bramki na 15 rzutów rożnych to chyba słaba statystyka. Ale no cóż, jest jeszcze druga połowa, a w niej zwykle coś strzelamy. Tak więc poczekajmy :)
1 uderzenie w światło bramki na 15 rzutów rożnych to chyba słaba statystyka. Ale no cóż, jest jeszcze druga połowa, a w niej zwykle coś strzelamy. Tak więc poczekajmy :)
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się