Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Aston - Tottenham
26 grudnia 2012, 17:47 [cytuj]

Our starting team today is: Lloris, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Adebayor and Defoe

COYS!
Our starting team today is: Lloris, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Adebayor and Defoe COYS!
To dare is to do.
26 grudnia 2012, 17:49 [cytuj]
jest wszystko to czego potrzebujemy, jest Ade, Bale wiec pokazmy ze potrafimy i strzelmy chociaz 2 bramki po ladnycn akcjach.. Come on you Spurs!
jest wszystko to czego potrzebujemy, jest Ade, Bale wiec pokazmy ze potrafimy i strzelmy chociaz 2 bramki po ladnycn akcjach.. Come on you Spurs!
26 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
BAE nawet na ławie nie ma ;|
BAE nawet na ławie nie ma ;|
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
26 grudnia 2012, 17:56 [cytuj]
Chyba Villas wziął do siebie, wypowiedź Vertonghena o chęci grania wyłącznie na środku obrony.

Obawiam się tego meczu.
Chyba Villas wziął do siebie, wypowiedź Vertonghena o chęci grania wyłącznie na środku obrony. Obawiam się tego meczu
26 grudnia 2012, 18:01 [cytuj]
Fuuuuu ja się tu czaje na mecz, a on nie o 18.00 tylko o 18.30 :D
Fuuuuu ja się tu czaje na mecz, a on nie o 18.00 tylko o 18.30 :D
26 grudnia 2012, 18:01 [cytuj]
ja się nie obawiam, w poprzednim meczu nic nie zrobili, 3-0 dla nas
ja się nie obawiam, w poprzednim meczu nic nie zrobili, 3-0 dla nas
26 grudnia 2012, 18:04 [cytuj]
Niestety , tego meczu nie wygramy , chciałbym się mylić , ale nic na to nie wskazuje , szczególnie ostatnie spotkania na Villa Park. Obstawiam 1;1 i gol Adebayora .
Niestety , tego meczu nie wygramy , chciałbym się mylić , ale nic na to nie wskazuje , szczególnie ostatnie spotkania na Villa Park. Obstawiam 1;1 i gol Adebayora
26 grudnia 2012, 18:08 [cytuj]
Ja się również obawiam ale nie ma co pisać, że będą dla nas trudnym rywalem, bo jeśli AV będzie dla nas trudnym rywalem to jaki rywal będzie łatwy? Nieciecza KS? Jesteśmy kandydatami do Champions League czy bronimy się przed spadkiem? Tacy rywale nie mogą być przez nas uznawani za trudnych, bo co wtedy powiedzieć o Ruskich albo Mułach? Jeśli nie wygramy to przez własne słabości a nie przez potęgę AV.
Ja się również obawiam ale nie ma co pisać, że będą dla nas trudnym rywalem, bo jeśli AV będzie dla nas trudnym rywalem to jaki rywal będzie łatwy? Nieciecza KS? Jesteśmy kandydatami do Champions League czy bronimy się przed spadkiem? Tacy rywale nie mogą być przez nas uznawani za trudnych, bo co wtedy powiedzieć o Ruskich albo Mułach? Jeśli nie wygramy to przez własne słabości a nie przez potęgę AV
COYS!
26 grudnia 2012, 18:15 [cytuj]
No co jak co, ale wygrać musimy, bo zrobiły już to dzisiaj Everton i West Bromwich. Oczywiście Foy dał o sobie znać, jak on mógł uznać zwycięską bramkę dla WBA, to ja nie wiem. Nie mam pytań.
No co jak co, ale wygrać musimy, bo zrobiły już to dzisiaj Everton i West Bromwich. Oczywiście Foy dał o sobie znać, jak on mógł uznać zwycięską bramkę dla WBA, to ja nie wiem. Nie mam pytań
26 grudnia 2012, 18:16 [cytuj]
Myślałem że zagra Sigurdsson. Mam nadzieję że Defoe weźmie się w garść bo w dwóch ostatnich meczach straszna lipa. Problem Defoe polega na tym że jak nie strzela bramek to jest zupełnie bezużyteczny dla drużyny
Myślałem że zagra Sigurdsson. Mam nadzieję że Defoe weźmie się w garść bo w dwóch ostatnich meczach straszna lipa. Problem Defoe polega na tym że jak nie strzela bramek to jest zupełnie bezużyteczny dla drużyny
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2012, 18:19 [cytuj]
Jakieś transmisje są, czy znowu pokaz slajdów :D ?
Jakieś transmisje są, czy znowu pokaz slajdów :D ?
26 grudnia 2012, 18:21 [cytuj]
http://www.activepl.tv/stream1.html
http://www.activepl.tv/stream1.html
Offence win games, defence wins titles
26 grudnia 2012, 18:23 [cytuj]
Może Bloodzeed pójdzie :). Najlepsze transmisje ever
Może Bloodzeed pójdzie :). Najlepsze transmisje ever
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
26 grudnia 2012, 18:23 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html
Też bym wolał Siggiego zamiast bezproduktywnego Defoe
http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html Też bym wolał Siggiego zamiast bezproduktywnego Defoe
To dare is to do.
26 grudnia 2012, 18:26 [cytuj]
Bloodzeed - Channel - 132927 sopek
Bloodzeed - Channel - 132927 sopek
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
26 grudnia 2012, 18:26 [cytuj]
Bale i Defoe mają po 4 żółte kartki jeżeli dziś dostaną to będą musieli pauzować kolejny mecz
Bale i Defoe mają po 4 żółte kartki jeżeli dziś dostaną to będą musieli pauzować kolejny mecz
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2012, 18:29 [cytuj]
Julian Kowalski kto to kurwa jest, Nahorny i Twarowski zajebiście komentowali mecz Man Und- Newcastle, a koleś mnie już irytuje swoim głosem ;|
Julian Kowalski kto to kurwa jest, Nahorny i Twarowski zajebiście komentowali mecz Man Und- Newcastle, a koleś mnie już irytuje swoim głosem ;|
26 grudnia 2012, 18:34 [cytuj]
Nie wierze oO
Nie wierze oO
26 grudnia 2012, 18:37 [cytuj]
Dobry początek - trzeba ich przycisnąć.
Dobry początek - trzeba ich przycisnąć
COYS!
26 grudnia 2012, 18:40 [cytuj]
Czy tylko ja widząc, że wykonujemy rzut rożny, wiem że nic z tego nie będzie? :P
Czy tylko ja widząc, że wykonujemy rzut rożny, wiem że nic z tego nie będzie? :P
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się