Forum dyskusyjne
22 grudnia 2012, 17:53 [cytuj]
Piłkarskie dno... Dobranoc
Piłkarskie dno... Dobranoc
Can't Smile Without You!!!
ja pierdole, fatalny dzień dla nas, wszyscy wygrywają my nie możemy strzelić gola stoke :/
ja pierdole, fatalny dzień dla nas, wszyscy wygrywają my nie możemy strzelić gola stoke :/
jpd ale sie wkurwiłem
jpd ale sie wkurwiłem
Blue and white blood...
22 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
jak dla mnie Moutinho i ktoś typu... hmmm Yakubu potrzebni w styczniu. kreatywny rozgrywający i kawał chłopa w napadzie do pary dla Ade a nie miniaturowy Defoe.
jak dla mnie Moutinho i ktoś typu... hmmm Yakubu potrzebni w styczniu. kreatywny rozgrywający i kawał chłopa w napadzie do pary dla Ade a nie miniaturowy Defoe
.upadamy na dno by odbić się od niego.
22 grudnia 2012, 17:54 [cytuj]
Kurde jak to możliwe że Anale przed nami?! Teraz trzeba zdobyć 9 pkt w maratonie !
Kurde jak to możliwe że Anale przed nami?! Teraz trzeba zdobyć 9 pkt w maratonie !
Offence win games, defence wins titles
22 grudnia 2012, 17:55 [cytuj]
City wygrywa, WBA wygrywa, Everton podobnie ..
City wygrywa, WBA wygrywa, Everton podobnie
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 grudnia 2012, 17:56 [cytuj]
jakim cudem arsenal ma 18 meczy a reszta po 17 ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 grudnia 2012, 17:57 [cytuj]
Yyy większość ma 18 meczy za sobą...
Yyy większość ma 18 meczy za sobą
Offence win games, defence wins titles
22 grudnia 2012, 17:58 [cytuj]
Spokojnie... Stoke to bardzo dobra drużyna, o czym świadczy chociażby ich seria meczów bez porażki. To był zdecydowanie najmocniejszy rywal z tego maratonu. Remis z tymi drwalami bez żadnych kontuzji - ja jestem umiarkowanie zadowolony, chociaż niedosyt oczywiście pozostał. Szkoda tej główki Gylfiego w końcówce...
Spokojnie... Stoke to bardzo dobra drużyna, o czym świadczy chociażby ich seria meczów bez porażki. To był zdecydowanie najmocniejszy rywal z tego maratonu. Remis z tymi drwalami bez żadnych kontuzji - ja jestem umiarkowanie zadowolony, chociaż niedosyt oczywiście pozostał. Szkoda tej główki Gylfiego w końcówce
22 grudnia 2012, 17:58 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
odśwież stronę
odśwież stronę :)
Blue and white blood...
22 grudnia 2012, 17:59 [cytuj]
Nie rozumiem po co przez ostatnie 15 minut spotkania graliśmy górne piłki w pole karne Stoke, jak oni mają jedną najwyższych drużyn w Premier League?
Nie rozumiem po co przez ostatnie 15 minut spotkania graliśmy górne piłki w pole karne Stoke, jak oni mają jedną najwyższych drużyn w Premier League?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
22 grudnia 2012, 18:00 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
ponieważ specjalnie zszedł Lennon by Gylfi mógł wejść do pola karnego - powiedziałbym że na wpół się to sprawdziło
ponieważ specjalnie zszedł Lennon by Gylfi mógł wejść do pola karnego - powiedziałbym że na wpół się to sprawdziło
Blue and white blood...
22 grudnia 2012, 18:01 [cytuj]
Nie rozumiem tych pretensji do Stoke. Grali to co założyli, siłowy, defensywny futbol z nastawieniem na remis. Mają drwali więc tak grają. To nam zabrakło dziś argumentów w ataku. Cisneliśmy cały mecz, staraliśmy się ale nie wyszło. Nie jestem wściekły na wynik lecz na to jak wykonujemy rożne i rzuty wolne.
Nie rozumiem tych pretensji do Stoke. Grali to co założyli, siłowy, defensywny futbol z nastawieniem na remis. Mają drwali więc tak grają. To nam zabrakło dziś argumentów w ataku. Cisneliśmy cały mecz, staraliśmy się ale nie wyszło. Nie jestem wściekły na wynik lecz na to jak wykonujemy rożne i rzuty wolne
22 grudnia 2012, 18:09 [cytuj]
jaki ścisk w ogóle kurwa 4 drużyny po 30 punktów i chelsea 29 bez dwóch meczy
jaki ścisk w ogóle kurwa 4 drużyny po 30 punktów i chelsea 29 bez dwóch meczy
22 grudnia 2012, 18:11 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?
One Team i London
22 grudnia 2012, 18:20 [cytuj]
Taa, rzuty rożne w szczególności. Równie dobrze nasi mogli oddawać piłkę do bramkarza, bo żadnego zagrożenia nie było.
Taa, rzuty rożne w szczególności. Równie dobrze nasi mogli oddawać piłkę do bramkarza, bo żadnego zagrożenia nie było
LMAO
22 grudnia 2012, 18:26 [cytuj]
Nie rozumiem dlaczego graliśmy tyle górnych piłek skoro wiem że oni jedyne co robią dobrze to grają głową. Robiliśmy to co chcieli, specjalnie oddali nam miejsce na bokach i w środku pola żebyśmy w bezradności grali lagi na Defoe
Nie rozumiem dlaczego graliśmy tyle górnych piłek skoro wiem że oni jedyne co robią dobrze to grają głową. Robiliśmy to co chcieli, specjalnie oddali nam miejsce na bokach i w środku pola żebyśmy w bezradności grali lagi na Defoe ;P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 grudnia 2012, 20:20 [cytuj]
varba powiedział/a:
Nie rozumiem dlaczego graliśmy tyle górnych piłek skoro wiem że oni jedyne co robią dobrze to grają głową. Robiliśmy to co chcieli, specjalnie oddali nam miejsce na bokach i w środku pola żebyśmy w bezradności grali lagi na Defoe

No właśnie wcześniej oto samo spytałem. Dla mnie trochę nie rozsądne. Trzeba było spróbować ich rozklepać.
No właśnie wcześniej oto samo spytałem. Dla mnie trochę nie rozsądne. Trzeba było spróbować ich rozklepać
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
22 grudnia 2012, 20:52 [cytuj]
W meczach wyjazdowych paradoksalnie może być lepiej, gospodarze nie będą murować bramki - a my do kontr z Lennonem i Balem jesteśmy stworzeni - defołek i ade coś ukłują - liczę na 4 pkt z 2 wyjazdów i potem 3 punkty z reading na Lane - jeżeli tak się skończy swiąteczny maraton to na pewno będziemy na 3-4 miejscu.
W meczach wyjazdowych paradoksalnie może być lepiej, gospodarze nie będą murować bramki - a my do kontr z Lennonem i Balem jesteśmy stworzeni - defołek i ade coś ukłują - liczę na 4 pkt z 2 wyjazdów i potem 3 punkty z reading na Lane - jeżeli tak się skończy swiąteczny maraton to na pewno będziemy na 3-4 miejscu
22 grudnia 2012, 23:03 [cytuj]
Ciagle gramy bez rozgrywajacego, z calym szacunkiem do Dembele, ale on szczura nie zastepowal, nie zastepuje i niestety nie zastapi. Brak nam w grze otwierajacych podan, cos co wlasnie potrafia tego typu gracze, kuzwa nawet Janek Gol to potrafi

bez rrr nie ma co marzyc o top 4 niestety.
Ciagle gramy bez rozgrywajacego, z calym szacunkiem do Dembele, ale on szczura nie zastepowal, nie zastepuje i niestety nie zastapi. Brak nam w grze otwierajacych podan, cos co wlasnie potrafia tego typu gracze, kuzwa nawet Janek Gol to potrafi :( bez rrr nie ma co marzyc o top 4 niestety