Forum dyskusyjne
22 grudnia 2012, 15:07 [cytuj]
Wyjściowa "11::
Lloris - Walker, Dawson, Caulker, Vertonghen - Lennon, Sandro, Dembele, Bale - Adebayor, Defoe
Ławka:
Friedel, Naughton, Gallas, Livermore, Townsend, Parker, Sigurdsson
Wyjściowa "11::
Lloris - Walker, Dawson, Caulker, Vertonghen - Lennon, Sandro, Dembele, Bale - Adebayor, Defoe
Ławka:
Friedel, Naughton, Gallas, Livermore, Townsend, Parker, Sigurdsson
Can't Smile Without You!!!
22 grudnia 2012, 15:13 [cytuj]
Zarówno pierwszy skład jak i ławka wyglądają solidnie. Fajnie, że Adebayor zdrowy bo ostatnio coś mu dolegało. No i cieszy powrót Garetha oczywiście. Co się dzieje z Dempseyem?
Zarówno pierwszy skład jak i ławka wyglądają solidnie. Fajnie, że Adebayor zdrowy bo ostatnio coś mu dolegało. No i cieszy powrót Garetha oczywiście. Co się dzieje z Dempseyem?
22 grudnia 2012, 15:14 [cytuj]
Po meczu osądzę, czy wstawianie Dawsona na środek i Vertiego na lewo to był dobry pomysł. Ostatnio z Gallasem i Naughtonem wyglądało to nieźle, ale przeciwnik był inny. Dempseya nie ma?
Jest Ade i Bale i mam nadzieję, że oni rozruszają trochę naszą ofensywę. Skład mocny, ławka też. Teraz tylko czekać na mecz. Mam nadzieję, że Townsend wejdzie pod koniec.
Po meczu osądzę, czy wstawianie Dawsona na środek i Vertiego na lewo to był dobry pomysł. Ostatnio z Gallasem i Naughtonem wyglądało to nieźle, ale przeciwnik był inny. Dempseya nie ma?
Jest Ade i Bale i mam nadzieję, że oni rozruszają trochę naszą ofensywę. Skład mocny, ławka też. Teraz tylko czekać na mecz. Mam nadzieję, że Townsend wejdzie pod koniec
LMAO
22 grudnia 2012, 15:18 [cytuj]
Dempsey ma kontuzję pachwiny
Dempsey ma kontuzję pachwiny
22 grudnia 2012, 15:27 [cytuj]
Super ze jest Ade i Bale, pomoc i atak w komplecie

Ale kurcze mam watpliwosci co do tych ciaglych rotacji w obronie, przeciez wszyscy widzimy ze Janek jest krzywdzony na grajac na lewej a za to w srodku bije na glowe kazdego naszego obronce, ale coz , moge to zrozumiec w koncu taki wariant wypalil na drwali z west hamu to moze na tartak ze Stoke tez zadziala. Czekam z niecierpliwoscia na powrot Benka na lewa. Tymczasem, 2-1 dla nas, COYS !
Super ze jest Ade i Bale, pomoc i atak w komplecie :) Ale kurcze mam watpliwosci co do tych ciaglych rotacji w obronie, przeciez wszyscy widzimy ze Janek jest krzywdzony na grajac na lewej a za to w srodku bije na glowe kazdego naszego obronce, ale coz , moge to zrozumiec w koncu taki wariant wypalil na drwali z west hamu to moze na tartak ze Stoke tez zadziala. Czekam z niecierpliwoscia na powrot Benka na lewa. Tymczasem, 2-1 dla nas, COYS !
Come On You Spurs !
22 grudnia 2012, 15:32 [cytuj]
Anale wygrywają swój mecz trzeba będzie wygrać, bo nam miejsce zabiorą w top4
Anale wygrywają swój mecz trzeba będzie wygrać, bo nam miejsce zabiorą w top4
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 grudnia 2012, 15:34 [cytuj]
Stoke XI: Begovic; Wilkinson, Shawcross, Huth, Cameron; Shotton, Whelan, Nzonzi, Etherington; Walters & Jones
Dobrze że wraca Bale, tylko zeby ci rzeźnicy go nie połamali ! COYS!
Stoke XI: Begovic; Wilkinson, Shawcross, Huth, Cameron; Shotton, Whelan, Nzonzi, Etherington; Walters & Jones
Dobrze że wraca Bale, tylko zeby ci rzeźnicy go nie połamali ! COYS!
To dare is to do.
22 grudnia 2012, 15:36 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Super ze jest Ade i Bale, pomoc i atak w komplecie

Ale kurcze mam watpliwosci co do tych ciaglych rotacji w obronie, przeciez wszyscy widzimy ze Janek jest krzywdzony na grajac na lewej a za to w srodku bije na glowe kazdego naszego obronce, ale coz , moge to zrozumiec w koncu taki wariant wypalil na drwali z west hamu to moze na tartak ze Stoke tez zadziala. Czekam z niecierpliwoscia na powrot Benka na lewa. Tymczasem, 2-1 dla nas, COYS !
Przypomnij sobie zeszłosezonowy mecz ze Stoke i kiedy został zmieniony Benny. Wtedy właśnie "stołki" pokazały cały jego kunszt obronny. Dlatego też śmiem twierdzić, że dzisiejszy skład to najlepszy, który mogliśmy wystawić. Obym się oczywiście nie mylił
Przypomnij sobie zeszłosezonowy mecz ze Stoke i kiedy został zmieniony Benny. Wtedy właśnie "stołki" pokazały cały jego kunszt obronny. Dlatego też śmiem twierdzić, że dzisiejszy skład to najlepszy, który mogliśmy wystawić. Obym się oczywiście nie mylił :P
22 grudnia 2012, 15:40 [cytuj]
Siekierki w dlonie i do przodu!
Siekierki w dlonie i do przodu!
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 grudnia 2012, 15:50 [cytuj]
Anale znowu wygrywają mecz po karnym z kapelusza.
Anale znowu wygrywają mecz po karnym z kapelusza. :zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
22 grudnia 2012, 15:51 [cytuj]
http://ass----sportsnettv.blogspot.com/p/channel-1.html
http://ass----sportsnettv.blogspot.com/p/channel-1.html
:)
22 grudnia 2012, 15:53 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Anale znowu wygrywają mecz po karnym z kapelusza.
Dokładnie, mnie też to wnerwia. Punkty na karnych zdobywają.
Dokładnie, mnie też to wnerwia. Punkty na karnych zdobywają
22 grudnia 2012, 15:53 [cytuj]
No czyli Anale zaczynają przekupywać sędziów. Robi sie jak Manchester. Już kręcą. Normalne z Wigan mogli w sumie przegrać.
No czyli Anale zaczynają przekupywać sędziów. Robi sie jak Manchester. Już kręcą. Normalne z Wigan mogli w sumie przegrać
E.F.E.N.D.I.
22 grudnia 2012, 15:54 [cytuj]
Polecam tego streama.
http://www.nutjob.eu/
Polecam tego streama.
http://www.nutjob.eu/
22 grudnia 2012, 15:59 [cytuj]
dawidskuza powiedział/a:
No czyli Anale zaczynają przekupywać sędziów. Robi sie jak Manchester. Już kręcą. Normalne z Wigan mogli w sumie przegrać
za dziadów wiemy że Arsenal i diabły czyste nie są... Swoi przyciągają swoich (chodzi mi o nieszczęsnego)
za dziadów wiemy że Arsenal i diabły czyste nie są... Swoi przyciągają swoich (chodzi mi o nieszczęsnego)
Blue and white blood...
Panowie liczę na wygraną 2-1". I jak zawsze zawał serca pod koniec spotkania
Panowie liczę na wygraną 2-1". I jak zawsze zawał serca pod koniec spotkania :hejka:
E.F.E.N.D.I.
Panowie liczę na wygraną 2-1". I jak zawsze zawał serca pod koniec spotkania :hejka:
E.F.E.N.D.I.
E.F.E.N.D.I.
22 grudnia 2012, 16:01 [cytuj]
hahahahaha wth???
hahahahaha wth???
22 grudnia 2012, 16:01 [cytuj]
Pierwsza minuta a obrońcy już odpierdalają
Pierwsza minuta a obrońcy już odpierdalają