21 czerwca 2012, 11:17 [cytuj]
Witam!
Jako że sezon się skończył, a i EURO powoli dobiega końca, szukam ciekawych propozycji książkowych na wakacje

czy ktoś może mi polecić jakieś ciekawe książki na temat Tottenhamu? Szukam czegoś albo o historii klubu, albo luźne wspomnienia kibiców - może "nasz" odpowiednik arsenalowskiego "Fever Pitch"? Jeśli ktoś może coś polecić będę wdzięczny
pozdrawiam
Witam!
Jako że sezon się skończył, a i EURO powoli dobiega końca, szukam ciekawych propozycji książkowych na wakacje :) czy ktoś może mi polecić jakieś ciekawe książki na temat Tottenhamu? Szukam czegoś albo o historii klubu, albo luźne wspomnienia kibiców - może "nasz" odpowiednik arsenalowskiego "Fever Pitch"? Jeśli ktoś może coś polecić będę wdzięczny :)
pozdrawiam
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
21 czerwca 2012, 11:57 [cytuj]
Marcin w ostatnim katalogu z Spursshopu jest tam pare papierowych pozycji. Na Allegro ostatnio widziałem Tottenham Massive (była o tym mowa w wątku o książkach, chyba najciekawsza proopozycja dla kibica). Oczywiście wszystkie pozycje w języku angielskim, dlatego jesli przeczytasz możesz opowiedzieć
Marcin w ostatnim katalogu z Spursshopu jest tam pare papierowych pozycji. Na Allegro ostatnio widziałem Tottenham Massive (była o tym mowa w wątku o książkach, chyba najciekawsza proopozycja dla kibica). Oczywiście wszystkie pozycje w języku angielskim, dlatego jesli przeczytasz możesz opowiedzieć ;)
21 czerwca 2012, 12:53 [cytuj]
jest temat o ksiazkach,bardzo duzo odpowiedzi, poszukaj na forum
jest temat o ksiazkach,bardzo duzo odpowiedzi, poszukaj na forum