Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Tottenham we Wrocławiu
13 marca 2012, 17:27 [cytuj]
Właśnie przed chwilą się dowiedziałem, że w okresie wakacji we Wrocławiu ma zostać rozegrany turniej z udziałem Śląska Wrocław, Szachtara Donieck, Borrusi Dortmund i... Tottenhamu!!!:D Chciałoby się powiedzieć: " nie przyszła góra do Mahometa, to Mahomet przyszedł do góry". Już nie mogę się doczekać...:hejka:
Właśnie przed chwilą się dowiedziałem, że w okresie wakacji we Wrocławiu ma zostać rozegrany turniej z udziałem Śląska Wrocław, Szachtara Donieck, Borrusi Dortmund i... Tottenhamu!!!:D Chciałoby się powiedzieć: " nie przyszła góra do Mahometa, to Mahomet przyszedł do góry". Już nie mogę się doczekać...:hejka:
13 marca 2012, 19:22 [cytuj]
Dokładnie! :D A tu link do informacji:
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/bundesliga/2011-2012/borussia-tez-we-wroclawiu_sto3193271/story.shtml
Dokładnie! :D A tu link do informacji: http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/bundesliga/2011-2012/borussia-tez-we-wroclawiu_sto3193271/story.shtml
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
13 marca 2012, 21:40 [cytuj]
:cwaniak: no to musimy tam być panowie -- :cwaniak::cwaniak:
:cwaniak: no to musimy tam być panowie -- :cwaniak::cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 marca 2012, 00:45 [cytuj]
ZAJEBICHO! Fajnie jakbyśmy zzagrali pierwszym składem a nie jakimiś Rose'ami i innymi Kane'ami. Zależy w jakiej fazie przygotowań to będzie.
ZAJEBICHO! Fajnie jakbyśmy zzagrali pierwszym składem a nie jakimiś Rose'ami i innymi Kane'ami. Zależy w jakiej fazie przygotowań to będzie
14 marca 2012, 01:00 [cytuj]
A to nie są znowu jakieś młodziki jak w Poznaniu? Jak nie to idziemy! :D
A to nie są znowu jakieś młodziki jak w Poznaniu? Jak nie to idziemy! :D
14 marca 2012, 12:59 [cytuj]
cóż, no to zlot we wrocławiu, ja się piszę jakby co:)
cóż, no to zlot we wrocławiu, ja się piszę jakby co:)
14 marca 2012, 15:13 [cytuj]
chętnie przyjade do wrocka, daaawno nie byłem :D wazne jest czy bedziemy w LM bezpośrednio czy z eliminacjami.
chętnie przyjade do wrocka, daaawno nie byłem :D wazne jest czy bedziemy w LM bezpośrednio czy z eliminacjami
14 marca 2012, 15:27 [cytuj]
mozna powiedziec, ze władze Wrocławia zorganizowały nam zlot :) ja tez sie pisze - tym bardziej,ze Wrocław pięknym miastem jest :ok:
mozna powiedziec, ze władze Wrocławia zorganizowały nam zlot :) ja tez sie pisze - tym bardziej,ze Wrocław pięknym miastem jest :ok:
14 marca 2012, 19:39 [cytuj]
Z Krakowa do Wrocławia jest "rzut beretem" więc ja z towarzyszką również się piszę na 100% :D
Z Krakowa do Wrocławia jest "rzut beretem" więc ja z towarzyszką również się piszę na 100% :D
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
14 marca 2012, 19:59 [cytuj]
Narazie mnie nie ma w Polsce ale wracam do kraju na poczatku lipca wiec na turniej powinienem zdazyc:D
Narazie mnie nie ma w Polsce ale wracam do kraju na poczatku lipca wiec na turniej powinienem zdazyc:D
14 marca 2012, 23:36 [cytuj]
Zasięgnąłem języka i wstępnie mówi się o 28 i 29 lipca, jako terminie turnieju. Z uwagi na fakt, iż zawodowo bywam na wrocławskim stadionie, jak tylko się czegoś dowiem - wrzucę info na forum. (ps. Wrocław naprawdę prezentuje się wspaniale i warto go odwiedzić przy takiej okazji. Zapraszam :-) )
Zasięgnąłem języka i wstępnie mówi się o 28 i 29 lipca, jako terminie turnieju. Z uwagi na fakt, iż zawodowo bywam na wrocławskim stadionie, jak tylko się czegoś dowiem - wrzucę info na forum. (ps. Wrocław naprawdę prezentuje się wspaniale i warto go odwiedzić przy takiej okazji. Zapraszam :-) )
15 marca 2012, 07:28 [cytuj]
Niestety, 15 lipca czeka mnie operacja kolana. Mam cichą nadzieję, że jednak uda się przyjechać :). Szkoda byłoby przegapić taką okazję.
Niestety, 15 lipca czeka mnie operacja kolana. Mam cichą nadzieję, że jednak uda się przyjechać :). Szkoda byłoby przegapić taką okazję
15 marca 2012, 08:38 [cytuj]
tr33 - a czy w zwiazku ze sprawami zawodowymi, masz jakies dojscia w klubie? chodzi o bilety na impreze, trudno powiedziec jaka bedzie forma dystrybucji, dobrze byloby miec kogos na miejscu kto albo dalby rade te bilety "zalatwic" (oczywiscie po normalnej cenie), albo w najgorszym razie kupic wieksza ilosc w kasie
tr33 - a czy w zwiazku ze sprawami zawodowymi, masz jakies dojscia w klubie? chodzi o bilety na impreze, trudno powiedziec jaka bedzie forma dystrybucji, dobrze byloby miec kogos na miejscu kto albo dalby rade te bilety "zalatwic" (oczywiscie po normalnej cenie), albo w najgorszym razie kupic wieksza ilosc w kasie
15 marca 2012, 10:33 [cytuj]
dla memberów można pewnie przez Londek Zdrój załatwić bilety.
dla memberów można pewnie przez Londek Zdrój załatwić bilety
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
15 marca 2012, 12:15 [cytuj]
Hm, moze i tak, choc pytanie, czy nie beda tego laczyc ze zorganizowanym wyjazdem - zobaczymy
Hm, moze i tak, choc pytanie, czy nie beda tego laczyc ze zorganizowanym wyjazdem - zobaczymy
15 marca 2012, 12:48 [cytuj]
Ale co przewidujecie problemy z biletami w wakacje? Stadion na Maślicach/Miejski/ , bo chyba tam będą mecze, chyba że chcemy pokazać skansen na Oporowskiej:), jest na 44 tys. Ja to widzę tak: tr33 daje znać , że bilety są w dystrybucji, choć pewnie będą o tym trąbić- a ja mogę wam i sobie kupić bilety, normalnie w kasie stadionu-za wcześniejszym pobraniem kaski oczywiście :cwaniak:
Ale co przewidujecie problemy z biletami w wakacje? Stadion na Maślicach/Miejski/ , bo chyba tam będą mecze, chyba że chcemy pokazać skansen na Oporowskiej:), jest na 44 tys. Ja to widzę tak: tr33 daje znać , że bilety są w dystrybucji, choć pewnie będą o tym trąbić- a ja mogę wam i sobie kupić bilety, normalnie w kasie stadionu-za wcześniejszym pobraniem kaski oczywiście :cwaniak:
15 marca 2012, 13:34 [cytuj]
Hmm.... Ciekawe jak kibice Śląska odbiorą to, że ktoś będzie chodził w koszulce Borussii Dortmund czy Tottenhamu? Jak zWisła była w Londynie to bluzgała na THFC.
Hmm.... Ciekawe jak kibice Śląska odbiorą to, że ktoś będzie chodził w koszulce Borussii Dortmund czy Tottenhamu? Jak zWisła była w Londynie to bluzgała na THFC
15 marca 2012, 14:07 [cytuj]
W Krakowie bylismy mala ekipa na meczu, siedzielismy w sektorze gospodarzy (fakt, ze w "piknikowym") i bylo spoko mimo, ze nie ukrywalismy tego, komu kibicujemy. Inna sprawa, ze ksozulki mielismy pod bluzami/swetrami, bo przed i na stadionie z tym moglby byc problem. We Wroclawiu miejmy nadzieje bedzie normalnie. Swoja droga odnosze wrazenie, ze najwiekszym problemem dla miejscowych bylby fakt, ze jak to, Polacy nie kibicuja polskiej druzynie (jakby to mialo jakiekolwiek przelozenie) - niektorym ciezko zrozumiec, ze mozna miec w d..ie polskie druzyny, a kibicowac druzynie zagranicznej. No ale trzeba byc dobrej mysli
W Krakowie bylismy mala ekipa na meczu, siedzielismy w sektorze gospodarzy (fakt, ze w "piknikowym") i bylo spoko mimo, ze nie ukrywalismy tego, komu kibicujemy. Inna sprawa, ze ksozulki mielismy pod bluzami/swetrami, bo przed i na stadionie z tym moglby byc problem. We Wroclawiu miejmy nadzieje bedzie normalnie. Swoja droga odnosze wrazenie, ze najwiekszym problemem dla miejscowych bylby fakt, ze jak to, Polacy nie kibicuja polskiej druzynie (jakby to mialo jakiekolwiek przelozenie) - niektorym ciezko zrozumiec, ze mozna miec w d..ie polskie druzyny, a kibicowac druzynie zagranicznej. No ale trzeba byc dobrej mysli
15 marca 2012, 14:13 [cytuj]
Ja tam zawsze trampki wożę w aucie na wypadek potrzeby szybkiego spierda...nia :rotfl: haha źle nie powinno być. Jak zobaczą pokaźną grupę THFC to będą się 10 razy zastanawiać zanim ktokolwiek rzuci coś w naszą stronę.

Wy lepiej szukajcie dojścia aby jakiś wywiad pierdzielnąć na stronę. Z Harrym czy Modricem(mogę się pisać bo liznąłem ostatnio chorwackiego) A tak poważnie to Halabala najbardziej bije empatią i ufnością po oczach, więc to on ma największe szanse aby bez problemu załatwić i przegadać z kimś wywiad
Ja tam zawsze trampki wożę w aucie na wypadek potrzeby szybkiego spierda...nia :rotfl: haha źle nie powinno być. Jak zobaczą pokaźną grupę THFC to będą się 10 razy zastanawiać zanim ktokolwiek rzuci coś w naszą stronę. Wy lepiej szukajcie dojścia aby jakiś wywiad pierdzielnąć na stronę. Z Harrym czy Modricem(mogę się pisać bo liznąłem ostatnio chorwackiego) A tak poważnie to Halabala najbardziej bije empatią i ufnością po oczach, więc to on ma największe szanse aby bez problemu załatwić i przegadać z kimś wywiad
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 marca 2012, 21:26 [cytuj]
Spoko, jak coś to Hycel nas obroni przed huliganami ;)
Spoko, jak coś to Hycel nas obroni przed huliganami ;)
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: snajper Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się