Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Crouch vs Pawluczenko
3 stycznia 2011, 14:31 [cytuj]
Ja myślę, że to Romka Redknapp powinien częściej wystawiać. Bo Crouch jest bardzo dobry jako dżoker.
Ja myślę, że to Romka Redknapp powinien częściej wystawiać. Bo Crouch jest bardzo dobry jako dżoker
3 stycznia 2011, 14:44 [cytuj]
Podpisuje sie pod wyliczanka Pawła, włączając w to wniosek, że Pavlyuchenko powinien ustapić miejsca nowemu napastnikowi, a Crouch powinien być prawdziwym 'jokerem' i wchodzić w celu wypełniania konkretnego zadania na boisku. Niestety stąd, przynajmniej dla mnie, płynie (wydawać by się mogło) zupełnie przeciwny wniosek. Dopóki ktoś taki nie przyjdzie, a Defoe nie może grać podstawowym napastnikiem powinien być jednak Rosjanin, a jedynym powodem jest to, że z nim w składzie gramy ładną kombinacyjną piłkę, a przy Crouchu wydaje się, że wszyscy idą na łatwiznę i po prostu stosują starą technikę 'laga na Croucha' i może coś wpadnie.
Podpisuje sie pod wyliczanka Pawła, włączając w to wniosek, że Pavlyuchenko powinien ustapić miejsca nowemu napastnikowi, a Crouch powinien być prawdziwym 'jokerem' i wchodzić w celu wypełniania konkretnego zadania na boisku. Niestety stąd, przynajmniej dla mnie, płynie (wydawać by się mogło) zupełnie przeciwny wniosek. Dopóki ktoś taki nie przyjdzie, a Defoe nie może grać podstawowym napastnikiem powinien być jednak Rosjanin, a jedynym powodem jest to, że z nim w składzie gramy ładną kombinacyjną piłkę, a przy Crouchu wydaje się, że wszyscy idą na łatwiznę i po prostu stosują starą technikę 'laga na Croucha' i może coś wpadnie
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
31 marca 2011, 11:54 [cytuj]
Roman jest naprawdę niezły ale Crouch jest po prostu Qul:mysli:i to on powinien mieć miejsce w wyjściowej 11:ok:
Roman jest naprawdę niezły ale Crouch jest po prostu Qul:mysli:i to on powinien mieć miejsce w wyjściowej 11:ok:
2 kwietnia 2011, 11:25 [cytuj]
BCH Tottenham powiedział/a:
Czyli kto powinien być w głównym składzie, a kto grzać ławe:-)
BCH Tottenham powiedział/a:
Czyli kto powinien być w głównym składzie, a kto grzać ławe:-)

Moim zdaniem powinien grzać ławe pavluczenko poniewaz Crouch jest wysoki i gra dobrze głowa i gra świete klepki z bale'm i z lenon'em
[quote=BCH Tottenham ]Czyli kto powinien być w głównym składzie, a kto grzać ławe:-)
<  1  2  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się