Forum dyskusyjne
21 czerwca 2011, 10:28 [cytuj]
spurs3, ty to chyba chcesz samodzielnie sfinansować budowę stadionu. Dział marketingu pewnie dzwoni codziennie z pytaniem jak się masz. A propos, to w tym roku fajnie na "przypominaczu" o przedłużeniu członkostwa zrobili nazwisko membera na klubowej koszulce. Mała rzecz a cieszy.
spurs3, ty to chyba chcesz samodzielnie sfinansować budowę stadionu. Dział marketingu pewnie dzwoni codziennie z pytaniem jak się masz. A propos, to w tym roku fajnie na "przypominaczu" o przedłużeniu członkostwa zrobili nazwisko membera na klubowej koszulce. Mała rzecz a cieszy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 czerwca 2011, 16:23 [cytuj]
Ja miałem 10 obok VdV i Palacios - Ty tez miałes 10 ?
Ja miałem 10 obok VdV i Palacios - Ty tez miałes 10 ?
21 czerwca 2011, 17:43 [cytuj]
Te podstawowe bardzo mnie się podobają. Właśnie na coś takiego liczyłem. Bałem się kolejnych wynalazków, pomysłów zrodzonych w męczarniach i tylko po to, żeby nowe koszulki różniły się od starych. Jak to mówił Dżiokonda w 9 Kompani-"piękno jest wtedy kiedy nie ma nic zbędnego." Ale tak jak pierwszy komplet mi się podoba tak drugi...

Co to w ogóle jest za kolor? Się komuś czasem coś nie porombało ze strojami dla Tottenham Ladies? A trzeci komplet w sam raz-ani nie ma się cxzym zachwycać, ani na co narzekać. Coś czuję, że tak jak te stroje tak cały sezon może wyglądać-od zachwytów, przez kaszanę aż po przeciętność. Niekoniecznie w tej kolejności.
Te podstawowe bardzo mnie się podobają. Właśnie na coś takiego liczyłem. Bałem się kolejnych wynalazków, pomysłów zrodzonych w męczarniach i tylko po to, żeby nowe koszulki różniły się od starych. Jak to mówił Dżiokonda w 9 Kompani-"piękno jest wtedy kiedy nie ma nic zbędnego." Ale tak jak pierwszy komplet mi się podoba tak drugi...:blee: Co to w ogóle jest za kolor? Się komuś czasem coś nie porombało ze strojami dla Tottenham Ladies? A trzeci komplet w sam raz-ani nie ma się cxzym zachwycać, ani na co narzekać. Coś czuję, że tak jak te stroje tak cały sezon może wyglądać-od zachwytów, przez kaszanę aż po przeciętność. Niekoniecznie w tej kolejności
21 czerwca 2011, 18:05 [cytuj]
spurs3, tak 10
marcin, początkowo myślałem, że to niebieski zestaw i rzeczywiście w ogóle mi nie pasował. Na dużym zdjęciu i w opisie jest purple i nie jest to pierwszy raz gdy będziemy grac w takich kolorach. Było już tak w sezonach: 2003-04 (Kappa), 1998-99 (Pony), 1995-97 (dwa sezony Pony), 1994-95 (Umbro)- w takim Klinsmann strzelił swojego pierwszego gola w Spurs (słynna cieszynka z nurkowaniem).
spurs3, tak 10
marcin, początkowo myślałem, że to niebieski zestaw i rzeczywiście w ogóle mi nie pasował. Na dużym zdjęciu i w opisie jest purple i nie jest to pierwszy raz gdy będziemy grac w takich kolorach. Było już tak w sezonach: 2003-04 (Kappa), 1998-99 (Pony), 1995-97 (dwa sezony Pony), 1994-95 (Umbro)- w takim Klinsmann strzelił swojego pierwszego gola w Spurs (słynna cieszynka z nurkowaniem)
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 czerwca 2011, 20:45 [cytuj]
Dla tych którzy nie mają/ nie chca wydac tyle kasy zawsze sa wyprzedaże na koniec sezonu. ja akurat dzisiaj dostałem paczke i w cenie aktualnej meczówki mam "starą" i wiele wiele fajnych gadżetów i gadżecików.
A co do strony wizualnej nowych koszulek to ja z wyrokiem sie wstrzymam dopóki sie z nimi nie oswoję.
Tak czy inaczej jak Paweł chce mieć wszystkie koszulki, które mi sie podobaja i mozliwe, że z tej kolekcji bedzie to tylko jedna w przeciwieństwie do Kappy której mam...6 rodzajów
Dla tych którzy nie mają/ nie chca wydac tyle kasy zawsze sa wyprzedaże na koniec sezonu. ja akurat dzisiaj dostałem paczke i w cenie aktualnej meczówki mam "starą" i wiele wiele fajnych gadżetów i gadżecików.
A co do strony wizualnej nowych koszulek to ja z wyrokiem sie wstrzymam dopóki sie z nimi nie oswoję.
Tak czy inaczej jak Paweł chce mieć wszystkie koszulki, które mi sie podobaja i mozliwe, że z tej kolekcji bedzie to tylko jedna w przeciwieństwie do Kappy której mam...6 rodzajów:brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 czerwca 2011, 21:13 [cytuj]
Tak, pomysł z nazwiskiem na koszulce wiszącej obok vdV i Palaciosa kapitalny
Tak, pomysł z nazwiskiem na koszulce wiszącej obok vdV i Palaciosa kapitalny :)
23 czerwca 2011, 23:31 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=4xigaCcd_rU&feature=feedlik
nie są złe
http://www.youtube.com/watch?v=4xigaCcd_rU&feature=feedlik
nie są złe
24 czerwca 2011, 11:45 [cytuj]
http://www.footballshirtculture.com/11/12-kits/tottenham-hotspur-11-12-puma-home-away-third-kits.html
ale co to jest za czcionka wgl :/ ?
http://www.footballshirtculture.com/11/12-kits/tottenham-hotspur-11-12-puma-home-away-third-kits.html
ale co to jest za czcionka wgl :/ ?
5 lipca 2011, 21:39 [cytuj]
golkeepera znakomite , niepodoba mi sie tylko domowe
golkeepera znakomite , niepodoba mi sie tylko domowe
3 sierpnia 2011, 15:18 [cytuj]
Tak jest bramkarz będzie wyglądał wyśmienicie! domowe skromne ale to może dobrze nawiązujące do klasycznych angielskich strojów. Trzeci zestaw jak wszyscy UBÓSTWIAM! No ale na te bramkarskie komplety nie mogę się napatrzeć! Wyjazd domowy chyba najmniej atrakcyjny aczkolwiek bardzo skromny co może się podobać.
Tak jest bramkarz będzie wyglądał wyśmienicie! domowe skromne ale to może dobrze nawiązujące do klasycznych angielskich strojów. Trzeci zestaw jak wszyscy UBÓSTWIAM! No ale na te bramkarskie komplety nie mogę się napatrzeć! Wyjazd domowy chyba najmniej atrakcyjny aczkolwiek bardzo skromny co może się podobać
16 maja 2012, 01:09 [cytuj]
Zaczynają się pojawiać ploty dotyczące nowych strojów i to, mimo fatalnej jakości, cieszy się dużym zainteresowaniem na forach:
http://www.football-shirts.co.uk/fans/leaked-tottenham-hotspur-under-armour-away-third-goalkeeper-shirt-designs-201213_15658?
I takie coś, cudne moim zdaniem:
http://i.imgur.com/p00Ez.jpg
Zaczynają się pojawiać ploty dotyczące nowych strojów i to, mimo fatalnej jakości, cieszy się dużym zainteresowaniem na forach:
http://www.football-shirts.co.uk/fans/leaked-tottenham-hotspur-under-armour-away-third-goalkeeper-shirt-designs-201213_15658?
I takie coś, cudne moim zdaniem:
http://i.imgur.com/p00Ez.jpg
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 maja 2012, 02:01 [cytuj]
drugie zajebiste w całym tego słowa znaczeniu
drugie zajebiste w całym tego słowa znaczeniu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 maja 2012, 07:52 [cytuj]
Fajnie by było jakby zrobili w old schoolowym stylu nowe koszulki, coś a la te Liverpoolowe. Nawiązanie do przeszłości et ecetera.
Fajnie by było jakby zrobili w old schoolowym stylu nowe koszulki, coś a la te Liverpoolowe. Nawiązanie do przeszłości et ecetera
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
16 maja 2012, 09:07 [cytuj]
Nowe koszulki można zobaczyć tutaj:
http://i50.tinypic.com/10e1v6t.jpg
Nowe koszulki można zobaczyć tutaj:
http://i50.tinypic.com/10e1v6t.jpg
16 maja 2012, 10:08 [cytuj]
Zaczyna sie

Powiem jedno - wszystkie "przecieki" majace na sobie reklame sponsora mozecie wyrzucic do smieci jako podrobki. Rozpatrywac jest sens jedynie te bez sponsora - to co pokazal Zaop wyglada dosc profesjonalnie (ale jesli jest podrobka - zapewne ktos zrobil to w ten sposob, zeby wygladalo jak prawdziwe. Tak czy siak nie ma co sie podniecac, chyba nigdy zaden "przeciek" nie okazal sie byc prawdziwy, wiec dlaczego teraz mialoby byc inaczej
Zaczyna sie :) Powiem jedno - wszystkie "przecieki" majace na sobie reklame sponsora mozecie wyrzucic do smieci jako podrobki. Rozpatrywac jest sens jedynie te bez sponsora - to co pokazal Zaop wyglada dosc profesjonalnie (ale jesli jest podrobka - zapewne ktos zrobil to w ten sposob, zeby wygladalo jak prawdziwe. Tak czy siak nie ma co sie podniecac, chyba nigdy zaden "przeciek" nie okazal sie byc prawdziwy, wiec dlaczego teraz mialoby byc inaczej
16 maja 2012, 11:01 [cytuj]
za to dla przedłużających członkostwo w przyszłym sezonie Spurs Tv za free.
za to dla przedłużających członkostwo w przyszłym sezonie Spurs Tv za free
16 maja 2012, 11:45 [cytuj]
Czyli tu nic sie nie zmienia. Choc musze przyznac, ze entuzjazmu do Spurs TV starcza mi na kilka poczatkowych tygodni, potem szkoda czasu na te bla bla bla wywiady, ktore i tak niczego nie wnosza. No ale lepiej ze jest, niz jakby mialo nie byc
Czyli tu nic sie nie zmienia. Choc musze przyznac, ze entuzjazmu do Spurs TV starcza mi na kilka poczatkowych tygodni, potem szkoda czasu na te bla bla bla wywiady, ktore i tak niczego nie wnosza. No ale lepiej ze jest, niz jakby mialo nie byc :)
16 maja 2012, 12:40 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Zaczyna sie

Powiem jedno - wszystkie "przecieki" majace na sobie reklame sponsora mozecie wyrzucic do smieci jako podrobki. Rozpatrywac jest sens jedynie te bez sponsora - to co pokazal Zaop wyglada dosc profesjonalnie (ale jesli jest podrobka - zapewne ktos zrobil to w ten sposob, zeby wygladalo jak prawdziwe. Tak czy siak nie ma co sie podniecac, chyba nigdy zaden "przeciek" nie okazal sie byc prawdziwy, wiec dlaczego teraz mialoby byc inaczej
Te wrzucone wcześniej obrazki to screeny z promo firmy Under Armour, gdzie w pewnym momencie przez sekundę było widać migawkę z koszulkami - więc na 99,9% są to nasze koszulki na następny sezon. Dodam tylko, że film ten został już usunięty.
Te wrzucone wcześniej obrazki to screeny z promo firmy Under Armour, gdzie w pewnym momencie przez sekundę było widać migawkę z koszulkami - więc na 99,9% są to nasze koszulki na następny sezon. Dodam tylko, że film ten został już usunięty
16 maja 2012, 13:18 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Te wrzucone wcześniej obrazki to screeny z promo firmy Under Armour, gdzie w pewnym momencie przez sekundę było widać migawkę z koszulkami - więc na 99,9% są to nasze koszulki na następny sezon. Dodam tylko, że film ten został już usunięty
No jeśli tak, to niezly fuck up UA, na dobry początek. A co do strojów, zakładając że to prawda, to domowe nawet ladne - fajnie ze z kolnierzykiem, wyjazdowe trudno powiedziec - na tym zdjeciu wygladaja jak reprezentacji Szkocji

A trzecie są obrzydliwe.
No nic, zobaczymy
No jeśli tak, to niezly fuck up UA, na dobry początek. A co do strojów, zakładając że to prawda, to domowe nawet ladne - fajnie ze z kolnierzykiem, wyjazdowe trudno powiedziec - na tym zdjeciu wygladaja jak reprezentacji Szkocji ;) A trzecie są obrzydliwe.
No nic, zobaczymy
16 maja 2012, 13:44 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Czyli tu nic sie nie zmienia. Choc musze przyznac, ze entuzjazmu do Spurs TV starcza mi na kilka poczatkowych tygodni, potem szkoda czasu na te bla bla bla wywiady, ktore i tak niczego nie wnosza. No ale lepiej ze jest, niz jakby mialo nie byc

warto dla archiwum, skrótów i niektórych meczów. W sumie dobrze, ze poszli po rozum do głowy, bo w dzisiejszych czasach i tak sporo śmiga po youtubach itp.
warto dla archiwum, skrótów i niektórych meczów. W sumie dobrze, ze poszli po rozum do głowy, bo w dzisiejszych czasach i tak sporo śmiga po youtubach itp