Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Nowe koszulki
20 czerwca 2011, 18:21 [cytuj]
Koszulki "domowe" i "wyjazdowe" ładne, aczkolwiek bardziej podobały mi się stroje z poprzedniego sezonu :) mam nadzieję, że nasi nie będą musieli grać w trzecim komplecie, bo jest po prostu przeokrutnie brzydki, ale to tylko moje skromne zdanie ;)
Koszulki "domowe" i "wyjazdowe" ładne, aczkolwiek bardziej podobały mi się stroje z poprzedniego sezonu :) mam nadzieję, że nasi nie będą musieli grać w trzecim komplecie, bo jest po prostu przeokrutnie brzydki, ale to tylko moje skromne zdanie ;)
20 czerwca 2011, 18:25 [cytuj]
Nic dziwnego ,że gdy Lukator Modratow zobaczył nowy komplet wyjazdowy zapragnął grać w zachodnim Londku.
Nic dziwnego ,że gdy Lukator Modratow zobaczył nowy komplet wyjazdowy zapragnął grać w zachodnim Londku
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 czerwca 2011, 18:36 [cytuj]
Jak zobaczą, że zyski ze sprzedaży trzeciego stroju są kilkadziesiąt razy większe niż z wyjazdowych, zamienią je miejscami ;)
Jak zobaczą, że zyski ze sprzedaży trzeciego stroju są kilkadziesiąt razy większe niż z wyjazdowych, zamienią je miejscami ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 czerwca 2011, 18:59 [cytuj]
Dla mnie koszulki wyjazdowe Chelsea są chyba najlepsze w całej lidze.
Dla mnie koszulki wyjazdowe Chelsea są chyba najlepsze w całej lidze
20 czerwca 2011, 19:50 [cytuj]
biala klasyka - bez szału - podoba mi sie 3 komplet i ten zakupie. Purpura to jakas porazka i nie przekonuja mnie te stroje naszych bramkarzy....
biala klasyka - bez szału - podoba mi sie 3 komplet i ten zakupie. Purpura to jakas porazka i nie przekonuja mnie te stroje naszych bramkarzy
20 czerwca 2011, 20:01 [cytuj]
Raku, mialem na mysli nasz wyjazdowy. W sumie widzialem to na ekranie telefonu,ale jakis taki czelsowaty. Stad tekst o Modratowie. A ten chelski wyjazdowy to tak zwany solar panel.
Raku, mialem na mysli nasz wyjazdowy. W sumie widzialem to na ekranie telefonu,ale jakis taki czelsowaty. Stad tekst o Modratowie. A ten chelski wyjazdowy to tak zwany solar panel
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 czerwca 2011, 20:17 [cytuj]
Na pewno są lepsze niż nasze wyjazdowe. Wyglądają jak pidżamy.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/tottenham-hotspur-and-puma-reveal-2011-12-kit-200611.html
Hahaha Rafa i Aaron próbują zachować twarz twardziela.
Na pewno są lepsze niż nasze wyjazdowe. Wyglądają jak pidżamy. http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/tottenham-hotspur-and-puma-reveal-2011-12-kit-200611.html Hahaha Rafa i Aaron próbują zachować twarz twardziela
20 czerwca 2011, 20:50 [cytuj]
Koszulki na nowy sezon kiepściutkie. Domowa wprawdzie daje radę (w sumie nie tak trudno zrobić biały trykot), ale trzecia i zwłaszcza wyjazdowa to według mnie wybitnie nietrafione pomysły. Puma żegna się w kiepskim stylu. No i nazwa tej nowej platformy Autonomy - Aurasma. Nie wiem, jakoś mi się nie najlepiej kojarzy, zwłaszcza ta końcówka, ....sm, dość jednoznaczne i nie fałszuje tego nawet literka "a" :)
Koszulki na nowy sezon kiepściutkie. Domowa wprawdzie daje radę (w sumie nie tak trudno zrobić biały trykot), ale trzecia i zwłaszcza wyjazdowa to według mnie wybitnie nietrafione pomysły. Puma żegna się w kiepskim stylu. No i nazwa tej nowej platformy Autonomy - Aurasma. Nie wiem, jakoś mi się nie najlepiej kojarzy, zwłaszcza ta końcówka, ....sm, dość jednoznaczne i nie fałszuje tego nawet literka "a" :)
20 czerwca 2011, 21:00 [cytuj]
A mogło być tak piękni http://insiden17.blogspot.com/2011/05/new-spurs-shirts.html

Muszę przyznać że bluza bramkarska ma dość ciekawy projekt. Oczywiście kolory są jaki są bo to bramkarz, ale zrobić coś takiego w naszych barwach zamiast stroju wyjazdowego i kolekcja mogłaby się obronić, jak na razie jestem bardzo zawiedziony:zalamka:
A mogło być tak pięknie http://insiden17.blogspot.com/2011/05/new-spurs-shirts.html Muszę przyznać że bluza bramkarska ma dość ciekawy projekt. Oczywiście kolory są jaki są bo to bramkarz, ale zrobić coś takiego w naszych barwach zamiast stroju wyjazdowego i kolekcja mogłaby się obronić, jak na razie jestem bardzo zawiedziony:zalamka:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 czerwca 2011, 21:03 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Mi się trykot numer 3 mi się dość znośnie podoba, wyjazdowa średnio, domowa... nie wiem co się może w niej podobać, a co nie podobać. Prosta jak drut

No właśnie Paweł za co zapłacić mam 46 funtów (plus koszt przesyłki), na pewno te projekty nie są warte tych pieniędzy
No właśnie Paweł za co zapłacić mam 46 funtów (plus koszt przesyłki), na pewno te projekty nie są warte tych pieniędzy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 czerwca 2011, 21:31 [cytuj]
Nie wiem jak ten projekt tych koszulek przeszedł... Domowe zero ambicji, ja takie mogę zaprojektować. Wyjazdowe jak ktoś wspomniał jak pidżama. Trzeci strój przy dwóch poprzednich chyba wygląda jeszcze jako tako. Podsumowując mam nadzieję, że to żart :D

Może to po prostu sposób na zaoszczędzenie pieniędzy? ^^
Nie wiem jak ten projekt tych koszulek przeszedł... Domowe zero ambicji, ja takie mogę zaprojektować. Wyjazdowe jak ktoś wspomniał jak pidżama. Trzeci strój przy dwóch poprzednich chyba wygląda jeszcze jako tako. Podsumowując mam nadzieję, że to żart :D Może to po prostu sposób na zaoszczędzenie pieniędzy? ^^
20 czerwca 2011, 23:26 [cytuj]
varba powiedział/a:

Być może powiem coś niepopularnego, ale dla mnie generalnie wydawanie 45 funtów za koszulki meczowe to delikatnie mówiąc nieporozumienie. Są mało praktyczne (do pracy w takiej przecież się nie pójdzie, przynajmniej do pracy biurowej), a za taką cenę można mieć dwie koszulki polo, dużo bardziej eleganckie i z reguły ładniejsze, w których można zarówno okazywać przywiązanie do barw, jak i wyjść "do ludzi" :) Najnowszą koszulką jaką mam to trykot Kappy, jeden z czerwonym Thomsonem, a drugi - najlepsza koszulka Spurs ever - navy blue z czarnymi rękawami.
Być może powiem coś niepopularnego, ale dla mnie generalnie wydawanie 45 funtów za koszulki meczowe to delikatnie mówiąc nieporozumienie. Są mało praktyczne (do pracy w takiej przecież się nie pójdzie, przynajmniej do pracy biurowej), a za taką cenę można mieć dwie koszulki polo, dużo bardziej eleganckie i z reguły ładniejsze, w których można zarówno okazywać przywiązanie do barw, jak i wyjść "do ludzi" :) Najnowszą koszulką jaką mam to trykot Kappy, jeden z czerwonym Thomsonem, a drugi - najlepsza koszulka Spurs ever - navy blue z czarnymi rękawami
20 czerwca 2011, 23:58 [cytuj]
Nie ma co ukrywać, że stroje na przyszły sezon są wyjątkowo proste. Ale może to i lepiej. Z pewnością łatwiej będzie się do nich przyzwyczaić, w porównaniu z ubiegłorocznym "przeskokiem".
Swoją drogą, jeśli kogoś interesują stroje z wcześniejszych sezonów, to polecam:
http://www.historicalkits.co.uk/Tottenham_Hotspur/Tottenham_Hotspur.htm
Nie ma co ukrywać, że stroje na przyszły sezon są wyjątkowo proste. Ale może to i lepiej. Z pewnością łatwiej będzie się do nich przyzwyczaić, w porównaniu z ubiegłorocznym "przeskokiem". Swoją drogą, jeśli kogoś interesują stroje z wcześniejszych sezonów, to polecam: http://www.historicalkits.co.uk/Tottenham_Hotspur/Tottenham_Hotspur.htm
21 czerwca 2011, 09:16 [cytuj]
halabala, to jesteś większy hardcorowiec niż myślałem. Ja od jakiegoś czasu kupuję synowi, ale to się raczej też skończy, bo wprowadzają im na treningach ujednolicony zestaw klubu w którym trenuje, bo ktoś się połapał, że wyglądają jak dziwadła (7 Messich, 3 Ibrahimoviczów, 15 Ronaldo). A propos Messich, to przynajmniej jednego ma absolutnie każda drużyna i na turniejach w kółko słychać: dajesz, dajesz, do końca Messi. Najczęściej z dwóch stron boiska.
halabala, to jesteś większy hardcorowiec niż myślałem. Ja od jakiegoś czasu kupuję synowi, ale to się raczej też skończy, bo wprowadzają im na treningach ujednolicony zestaw klubu w którym trenuje, bo ktoś się połapał, że wyglądają jak dziwadła (7 Messich, 3 Ibrahimoviczów, 15 Ronaldo). A propos Messich, to przynajmniej jednego ma absolutnie każda drużyna i na turniejach w kółko słychać: dajesz, dajesz, do końca Messi. Najczęściej z dwóch stron boiska
21 czerwca 2011, 09:31 [cytuj]
Od 1991 z kazdego sezonu mam przynajmniej jedne meczówke, polowek, shirtow nie zlicze - i pewnie teraz też kupie pewnie wyjazdówke 3-rd kit. Jak to piszą na spurs shop - kazdy funt wydany na klub buduje jego przyszłość:D Przez lata dodajac jeszcze członkostwo klubowe - 2-3 zakupy rocznie - uzbierała się kwota naprawdę bardzo godna...
Od 1991 z kazdego sezonu mam przynajmniej jedne meczówke, polowek, shirtow nie zlicze - i pewnie teraz też kupie pewnie wyjazdówke 3-rd kit. Jak to piszą na spurs shop - kazdy funt wydany na klub buduje jego przyszłość:D Przez lata dodajac jeszcze członkostwo klubowe - 2-3 zakupy rocznie - uzbierała się kwota naprawdę bardzo godna
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: snajper Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się