Forum dyskusyjne
20 maja 2011, 13:03 [cytuj]
Hmmm , wydawało mi sie , że od sezonu 2011/2012 , no ale cóż , trudno , trzeba będzie dalej grać w Pumie .
Hmmm , wydawało mi sie , że od sezonu 2011/2012 , no ale cóż , trudno , trzeba będzie dalej grać w Pumie
20 maja 2011, 18:30 [cytuj]
ale z tego co zauwazylem dopiero teraz zaczynaja wchodzic stroje o podobnym kroju i stylu do naszych. nie widzialem zeby jakas druzyna ,ktorą "ubiera" Puma grala w tym modelu. moze bylismy "krolikiem doswiadczalnym" i teraz czas na kolejnym eksperyment?
ale z tego co zauwazylem dopiero teraz zaczynaja wchodzic stroje o podobnym kroju i stylu do naszych. nie widzialem zeby jakas druzyna ,ktorą "ubiera" Puma grala w tym modelu. moze bylismy "krolikiem doswiadczalnym" i teraz czas na kolejnym eksperyment?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
22 maja 2011, 23:06 [cytuj]
Na oficjalnej można już kupić treningowe koszulki:
http://shop.tottenhamhotspur.com/category/adult-puma-training-wear-2011/12?TRE00041
http://shop.tottenhamhotspur.com/images/category/cat00447.jpg
Na oficjalnej można już kupić treningowe koszulki:
http://shop.tottenhamhotspur.com/category/adult-puma-training-wear-2011/12?TRE00041
http://shop.tottenhamhotspur.com/images/category/cat00447.jpg
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 maja 2011, 01:47 [cytuj]
Home wygląda jak... łeb z zakolami : |
Home wygląda jak... łeb z zakolami : |
28 maja 2011, 23:08 [cytuj]
http://insiden17.blogspot.com/2011/05/new-spurs-shirts.html
Całkiem dobre projekty, bardzo prawdopodobne!
http://insiden17.blogspot.com/2011/05/new-spurs-shirts.html
Całkiem dobre projekty, bardzo prawdopodobne!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 maja 2011, 00:39 [cytuj]
jesli tak beda wygladaly to zbieram kase na wszystkie 3
jesli tak beda wygladaly to zbieram kase na wszystkie 3 :rotfl:
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
29 maja 2011, 11:19 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
jesli tak beda wygladaly to zbieram kase na wszystkie 3

Nie ty jeden. Genialne
Nie ty jeden. Genialne ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 maja 2011, 13:50 [cytuj]
Jeśli bym miał kupić to tylko 3. W tym sezonie były lepsze
Jeśli bym miał kupić to tylko 3. W tym sezonie były lepsze
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
29 maja 2011, 18:17 [cytuj]
moze herb nawiazuje do tego z przelomu lat 50 i 60? przynajmniej tak wnioskuje z tarczy
moze herb nawiazuje do tego z przelomu lat 50 i 60? przynajmniej tak wnioskuje z tarczy :]
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
29 maja 2011, 21:22 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ale przecież tu od razu widać, że to jest robota jakiegoś gostka z photoshopem. Po pierwsze herb pasuje nijak do całości koszulki, a poza tym spójrzcie na trzecią jak równo nałożone są te paski. W jednym miejscu nawet jest idealnie ucięte. Raczej nie będzie takich

Raku proszę cię, taki z Ciebie stylista jaki ze mnie! Herb nie pasuje, a skąd ty to wiesz!?

Powiem ci tak będę bardzo rozczarowany jak te projekty okażą się tylko photoshopem, bo ciężko będzie je przebić!
Raku proszę cię, taki z Ciebie stylista jaki ze mnie! Herb nie pasuje, a skąd ty to wiesz!?:D Powiem ci tak będę bardzo rozczarowany jak te projekty okażą się tylko photoshopem, bo ciężko będzie je przebić!;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 maja 2011, 21:38 [cytuj]
raku, ale czysty ginie w tle. Z tarczą jest fajnie i nawet jeśli to wishful thinking jakiegoś fana to nie są to złe projekty.
raku, ale czysty ginie w tle. Z tarczą jest fajnie i nawet jeśli to wishful thinking jakiegoś fana to nie są to złe projekty
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 maja 2011, 18:52 [cytuj]
Może w dziale Pumy ktoś zrobił ten projekt i wyciekło to do internetu, tak po cichu się łudzę
Może w dziale Pumy ktoś zrobił ten projekt i wyciekło to do internetu, tak po cichu się łudzę :bezradny:
31 maja 2011, 00:17 [cytuj]
Hehe, spójrzcie jak wygląda na nich logo Autonomy, to po pierwsze. Po drugie, jeśli dobrze poznaję, to te koszulki zrobione są wg starych schematów kit-ów do football managera. A po trzecie, są brzydkie.
Hehe, spójrzcie jak wygląda na nich logo Autonomy, to po pierwsze. Po drugie, jeśli dobrze poznaję, to te koszulki zrobione są wg starych schematów kit-ów do football managera. A po trzecie, są brzydkie
31 maja 2011, 03:16 [cytuj]
Spokojnie Raku sam w to nie wierze, ale fajnie by było jakby tak wyglądały. Zrobiłbym wyjątek i kupił wszystkie 3 bo zawsze kupuję tylko dwa najlepsze. Ogólnie to czytałem sporo pozytywnych opinii na angielskich forach. Wiadomo że nie będą się wszystkim podobać, ale mi tak. Dziwne że nasz klub zawsze czeka tak długo z pokazem. Chelsea zawsze gra ostatni mecz w nowych strojach, żeby sprzedawać je całe lato.
Spokojnie Raku sam w to nie wierze, ale fajnie by było jakby tak wyglądały. Zrobiłbym wyjątek i kupił wszystkie 3 bo zawsze kupuję tylko dwa najlepsze. Ogólnie to czytałem sporo pozytywnych opinii na angielskich forach. Wiadomo że nie będą się wszystkim podobać, ale mi tak. Dziwne że nasz klub zawsze czeka tak długo z pokazem. Chelsea zawsze gra ostatni mecz w nowych strojach, żeby sprzedawać je całe lato
3 czerwca 2011, 14:21 [cytuj]
fajna aplikacja no oficjalnej stronie Spurs,mozna stworzyc wlasna koszulke Spurs,bardzo fajna sprawa
fajna aplikacja no oficjalnej stronie Spurs,mozna stworzyc wlasna koszulke Spurs,bardzo fajna sprawa :ok:
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,