Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Nowe koszulki
8 lipca 2010, 20:24 [cytuj]
Czyli wyciągniemy jeszcze więcej niż te 10 mln funtów jakie chciał Levy:brawo:
Czyli wyciągniemy jeszcze więcej niż te 10 mln funtów jakie chciał Levy:brawo:
9 lipca 2010, 10:27 [cytuj]
Jakby ktoś miał ochotę narzekać, że różni sponsorzy na różne rozgrywki u nas i że zdzierstwo, bo trzeba sobie kupić kilka koszulek itd, to niech przeczyta to:
English Middlesbrough Football Club is offering sponsors an innovative package for shirt sponsorship reports Fans Online. The club has launched a ‘Tailored for You…’ campaign which will allow sponsors to have their name up on the front of the shirts for one month. :D
Jakby ktoś miał ochotę narzekać, że różni sponsorzy na różne rozgrywki u nas i że zdzierstwo, bo trzeba sobie kupić kilka koszulek itd, to niech przeczyta to: English Middlesbrough Football Club is offering sponsors an innovative package for shirt sponsorship reports Fans Online. The club has launched a ‘Tailored for You…’ campaign which will allow sponsors to have their name up on the front of the shirts for one month. :D
16 lipca 2010, 01:24 [cytuj]
http://www.dearmrlevy.com/dml/2010/7/15/brand-spanking-new-spurs-kits.html Nowe koszulki, od jutra w sprzedaży !
http://www.dearmrlevy.com/dml/2010/7/15/brand-spanking-new-spurs-kits.html Nowe koszulki, od jutra w sprzedaży !
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 lipca 2010, 09:28 [cytuj]
Widzieliście miny piłkarzy na zdjęciach w nowych strojach na głównej?:D Średnio szczęśliwe, zwłaszcza King i Lennon:)
Widzieliście miny piłkarzy na zdjęciach w nowych strojach na głównej?:D Średnio szczęśliwe, zwłaszcza King i Lennon:)
16 lipca 2010, 13:00 [cytuj]
A ja powiem, że ogólnie koszuleczki są fajne (trza się przyzwyczaić do innego sponsora), lecz ta biała sprawia wrażenie jakby niedokończonej. Albo to po prostu moje subiektywne odczucie? Najlepsza jest granatowa, choć pierwszy raz ładnie wygląda błękit (wcześniejsze ktoś nazwał 'piżamowymi'). :)
A ja powiem, że ogólnie koszuleczki są fajne (trza się przyzwyczaić do innego sponsora), lecz ta biała sprawia wrażenie jakby niedokończonej. Albo to po prostu moje subiektywne odczucie? Najlepsza jest granatowa, choć pierwszy raz ładnie wygląda błękit (wcześniejsze ktoś nazwał 'piżamowymi'). :)
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
16 lipca 2010, 13:13 [cytuj]
Niech umbro albo adidas szyja dla nas bo puma to jest chaos.Do czego niby ma pasowac ta jedna biala nogawka...
Niech umbro albo adidas szyja dla nas bo puma to jest chaos.Do czego niby ma pasowac ta jedna biala nogawka
You'll Never Walk Alone
16 lipca 2010, 14:16 [cytuj]
Nie moja wina ze prawdopodobnie nie masz gustu.Ledley wyglada jakby wyszedl z lumpeksu(wzglednie elitarnego).Lennon wyglada jakby dostal ubranie po starszym bracie a Dawson jakby stroj zaprojektowal mu 5-latek zafascynowany lotami w kosmos.Pewnie nie jest tak zle i sie przyzwyczaje ale serio,na ta chwile to mi sie nie podoba.Zmienmy styliste.
Nie moja wina ze prawdopodobnie nie masz gustu.Ledley wyglada jakby wyszedl z lumpeksu(wzglednie elitarnego).Lennon wyglada jakby dostal ubranie po starszym bracie a Dawson jakby stroj zaprojektowal mu 5-latek zafascynowany lotami w kosmos.Pewnie nie jest tak zle i sie przyzwyczaje ale serio,na ta chwile to mi sie nie podoba.Zmienmy styliste
You'll Never Walk Alone
21 lipca 2010, 09:51 [cytuj]
z ciekawostek związanych ze sponsorami... lyon podpisał umowę z Everest Poker na reklamę na koszulkach wyjazdowych. widać nie tylko Levy kombinuje..:)
z ciekawostek związanych ze sponsorami... lyon podpisał umowę z Everest Poker na reklamę na koszulkach wyjazdowych. widać nie tylko Levy kombinuje..:)
21 lipca 2010, 12:03 [cytuj]
Lyon miał już wcześniej różnych sponsorów na różne zestawy strojów. Pamiętam, że było Renault i coś tam jeszcze (hotele?). Do tego jeszcze z tyłu koszulki mas jakiś dopisków. We Francji zresztą dużo ubiera się w słupy reklamowe.

Tymczasem chcąc synowi spersonalizować bluzę bramkarską nie mogę wklepać ostatniej litery nazwiska. Nie będę przecież zmieniał (jak jeden Madziar, na MU) nazwiska dla nowej koszulki. Miał ktoś podobny problem?
Lyon miał już wcześniej różnych sponsorów na różne zestawy strojów. Pamiętam, że było Renault i coś tam jeszcze (hotele?). Do tego jeszcze z tyłu koszulki mas jakiś dopisków. We Francji zresztą dużo ubiera się w słupy reklamowe. Tymczasem chcąc synowi spersonalizować bluzę bramkarską nie mogę wklepać ostatniej litery nazwiska. Nie będę przecież zmieniał (jak jeden Madziar, na MU) nazwiska dla nowej koszulki. Miał ktoś podobny problem?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 lipca 2010, 00:18 [cytuj]
dziwne te stroje ;( napis sponsora jest trochę badziewny i głupio mi trochę bedzię się pokazać w takiej koszulce w szkole :bezradny: no ale to tylko koszulka najważniejsze są wyniki :ok:
dziwne te stroje ;( napis sponsora jest trochę badziewny i głupio mi trochę bedzię się pokazać w takiej koszulce w szkole :bezradny: no ale to tylko koszulka najważniejsze są wyniki :ok:
dos bos Santos!
2 sierpnia 2010, 18:38 [cytuj]
Koszulki mi się średnio podobają. Comando: ja do szkoły chodzę w takiej : http://shop.tottenhamhotspur.com/spurs08/detailfash.php?type=FASH&code=MT030910&proddesc=Spurs+Big+Cockerel+Crest+T-Shirt&supercategory=BRN00056&branch=&wcategory=CAT00231&catdesc=&super=0300BRN00056~0070CAT00231&treecode=TRE00003 i nie narzekam :P
14 marca 2011, 19:39 [cytuj]
http://www.footballfancast.com/2011/03/football-blogs/lucrative-deal-but-what-do-tottenham-fans-make-of-it?
http://www.footballfancast.com/2011/03/football-blogs/lucrative-deal-but-what-do-tottenham-fans-make-of-it?
17 marca 2011, 00:56 [cytuj]
tej firmy nie zdzierze... no kurw... jak nie Kappa to inny Armour... :blee: to pewne? ehh... z Puma bylo tak fajnie,myslalem,ze moze Umbro...:(
tej firmy nie zdzierze... no kurw... jak nie Kappa to inny Armour... :blee: to pewne? ehh... z Puma bylo tak fajnie,myslalem,ze moze Umbro...:(
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
17 marca 2011, 09:00 [cytuj]
Kappa była fajna, innowacyjna w każdym razie. A co jest złego w Under Armour?
Kappa była fajna, innowacyjna w każdym razie. A co jest złego w Under Armour?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 marca 2011, 12:23 [cytuj]
Ja tez bym chcial powrotu do Umbro. Under Armour to niestety firma amerykanska. Ale sa dwa plusy - 1. kasa :cwaniak: i 2. jak rozumiem bedziemy dla nich glownym klubem europejskim, wiec nasze potrzeby beda dla firmy glownym priorytetem.
Ja tez bym chcial powrotu do Umbro. Under Armour to niestety firma amerykanska. Ale sa dwa plusy - 1. kasa :cwaniak: i 2. jak rozumiem bedziemy dla nich glownym klubem europejskim, wiec nasze potrzeby beda dla firmy glownym priorytetem
17 marca 2011, 14:26 [cytuj]
najbardziej nie podoba mi sie to,ze ich sztandarowe produkty nie sa zwiazane z pilka nozna,to typowo amerykanska firma bardzo popularna w Stanach,ale w Europie juz nie... boje sie ich pomyslow na wzory koszulek i samego wykonczenia. Amerykanie (wyjatkiem jest Nike,ktore dla mnie jest najlepsza firma jesli chodzi o sprzet pilkarski) i pilka nozna to nie jest dobre polaczenie:|
najbardziej nie podoba mi sie to,ze ich sztandarowe produkty nie sa zwiazane z pilka nozna,to typowo amerykanska firma bardzo popularna w Stanach,ale w Europie juz nie... boje sie ich pomyslow na wzory koszulek i samego wykonczenia. Amerykanie (wyjatkiem jest Nike,ktore dla mnie jest najlepsza firma jesli chodzi o sprzet pilkarski) i pilka nozna to nie jest dobre polaczenie:|
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
17 marca 2011, 15:28 [cytuj]
No ale jak wspomniałeś Nike też jest amerykański. Poza tym mieliśmy już amerykańskiego producenta w latach 1995-99. Mam np. koszulkę Pony z 99 roku i do dziś mi się podoba. To wszystko oczywiście rzecz gustu, ale fajne jest to, że pozostajemy dość oryginalni. Ten gadżet mierzący tętno to zabieg marketingowy, ale może ludzie to kupią. Wstrzymałbym się z osądem do momentu prezentacji koszulek. Wszyscy w srajkach grać nie mogą i bardzo dobrze.
No ale jak wspomniałeś Nike też jest amerykański. Poza tym mieliśmy już amerykańskiego producenta w latach 1995-99. Mam np. koszulkę Pony z 99 roku i do dziś mi się podoba. To wszystko oczywiście rzecz gustu, ale fajne jest to, że pozostajemy dość oryginalni. Ten gadżet mierzący tętno to zabieg marketingowy, ale może ludzie to kupią. Wstrzymałbym się z osądem do momentu prezentacji koszulek. Wszyscy w srajkach grać nie mogą i bardzo dobrze
17 marca 2011, 18:57 [cytuj]
zobaczymy,moze zostaniemy pozytywnie zaskoczeni. nie znam tej firmy,nie mam jej produktow, wiec nic wiecej powiedziec nie moge. ale cholera gryzie mnie,ze nie weszismy pod skrzydla Umbro...
zobaczymy,moze zostaniemy pozytywnie zaskoczeni. nie znam tej firmy,nie mam jej produktow, wiec nic wiecej powiedziec nie moge. ale cholera gryzie mnie,ze nie weszismy pod skrzydla Umbro
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się