Forum dyskusyjne
15 maja 2010, 19:08 [cytuj]
Koszulki piękne. Ale ten sponsor (Zurych) kompletnie mi nie pasuje... W tym roku koszulki nie kupiłem - jeśli w przyszłym będą inne - kupie na pewno : )
Koszulki piękne. Ale ten sponsor (Zurych) kompletnie mi nie pasuje... W tym roku koszulki nie kupiłem - jeśli w przyszłym będą inne - kupie na pewno : )
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
16 maja 2010, 18:03 [cytuj]
Jeżeli to są nowe koszulki to są beznadziejne, mogli zostawić z niedawno zakończonego sezonu.
Jeżeli to są nowe koszulki to są beznadziejne, mogli zostawić z niedawno zakończonego sezonu
17 maja 2010, 11:21 [cytuj]
jak tylko będą w nich wygrywać to będą to najpiękniejsze koszulki na świecie dla mnie
jak tylko będą w nich wygrywać to będą to najpiękniejsze koszulki na świecie dla mnie :D
Tottenham 'Til I Die
17 maja 2010, 16:36 [cytuj]
Takie oklepane, wole zostać przy obecnych bo kolorystycznie są super dobrane
Takie oklepane, wole zostać przy obecnych bo kolorystycznie są super dobrane :)
18 maja 2010, 09:10 [cytuj]
To są nowe koszulki. Uwierzcie mi. Trochę oldschoolowe. Przypominają te koszulki reprezentacji Anglii z lat osiemdziesiątych. Jednym się podobają (fani na forach angielskich są w zdecydowanej większości zachwyceni) a innym nie. Kwestia gustu.
Sprawa ZURICH. Ludzi czytajcie uważnie posty. ZURICH został wstawiony jak PRZYKŁAD i aby pokazać jak EWENTUALNIE mogłaby wyglądać koszulka z napisem sponsora.
Nowego sponsora poznamy zdaje się w czerwcu.
To są nowe koszulki. Uwierzcie mi. Trochę oldschoolowe. Przypominają te koszulki reprezentacji Anglii z lat osiemdziesiątych. Jednym się podobają (fani na forach angielskich są w zdecydowanej większości zachwyceni) a innym nie. Kwestia gustu.
Sprawa ZURICH. Ludzi czytajcie uważnie posty. ZURICH został wstawiony jak PRZYKŁAD i aby pokazać jak EWENTUALNIE mogłaby wyglądać koszulka z napisem sponsora.
Nowego sponsora poznamy zdaje się w czerwcu
18 maja 2010, 12:18 [cytuj]
mi nowe koszulki sie podobaja, i to bardzo. smiem nawet twierdzic ze to najlepszy wzor jaki do tej pory zaoferowala nam puma. wzorem przypominaja mi koszulki adidasa z polowy lat 90
mi nowe koszulki sie podobaja, i to bardzo. smiem nawet twierdzic ze to najlepszy wzor jaki do tej pory zaoferowala nam puma. wzorem przypominaja mi koszulki adidasa z polowy lat 90
18 maja 2010, 12:49 [cytuj]
wg mnie koszulki sa okropne, wzor jest archaiczny takie niby retro ale w niefajnym stylu... a jako fanboy Adidasa to licze na zmiane marki
wg mnie koszulki sa okropne, wzor jest archaiczny takie niby retro ale w niefajnym stylu... a jako fanboy Adidasa to licze na zmiane marki
http://wilczki.tumblr.com/
18 maja 2010, 14:13 [cytuj]
Wybacz Marku, ale nie wierzę w przypadkowość "Zurichu". Nie mówię, że to będzie nowy sponsor, ale jednak coś musi być na rzeczy. Bo akurat czysto przypadkowo angielski klub wybrał szwajcarską firmę jako losowego kandydata?!
Wybacz Marku, ale nie wierzę w przypadkowość "Zurichu". Nie mówię, że to będzie nowy sponsor, ale jednak coś musi być na rzeczy. Bo akurat czysto przypadkowo angielski klub wybrał szwajcarską firmę jako losowego kandydata?!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 maja 2010, 15:24 [cytuj]
radeon powiedział/a:
a jako fanboy Adidasa to licze na zmiane marki
To chyba najwcześniej za rok.
To chyba najwcześniej za rok
18 maja 2010, 17:34 [cytuj]
właśnie do kiedy mamy kontrakt z pumą na koszulki? ogólnie nie przepadam za produktami tej firmy
właśnie do kiedy mamy kontrakt z pumą na koszulki? ogólnie nie przepadam za produktami tej firmy :)
Tottenham 'Til I Die
18 maja 2010, 19:34 [cytuj]
Jak koszulki będą słabe to kupię tylko jedną z kompletu, tak która spodoba mi się najbardziej, wynagrodzę to sobie jakąś fajną polóweczką Tottenhamu!
Jak koszulki będą słabe to kupię tylko jedną z kompletu, tak która spodoba mi się najbardziej, wynagrodzę to sobie jakąś fajną polóweczką Tottenhamu!:cwaniak:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 maja 2010, 19:47 [cytuj]
jak dla mnie nowe koszulki pierwsza klasa

najlepszy stroj zaprezentowany przez pume
jak dla mnie nowe koszulki pierwsza klasa :ok: najlepszy stroj zaprezentowany przez pume
18 maja 2010, 20:01 [cytuj]
Koszulka extra, sponsor też dobry (jeśli taki będzie) - poważny klub w lidze mistrzów powinien miec poważnego sponsora, a nie jakiś poker online
Bardzo mi się podoba i może po dobrych kilku latach skuszę się znów na koszulkę meczową...Problem z nimi jest taki, że są mało praktyczne - do pracy w takiej się nie pójdzie, dlatego przerzuciłem się jakiś czas temu na polówki, ale ta jest naprawde super...ciężki orzech do zgryzienia będzie
Koszulka extra, sponsor też dobry (jeśli taki będzie) - poważny klub w lidze mistrzów powinien miec poważnego sponsora, a nie jakiś poker online :)
Bardzo mi się podoba i może po dobrych kilku latach skuszę się znów na koszulkę meczową...Problem z nimi jest taki, że są mało praktyczne - do pracy w takiej się nie pójdzie, dlatego przerzuciłem się jakiś czas temu na polówki, ale ta jest naprawde super...ciężki orzech do zgryzienia będzie :)
20 czerwca 2010, 22:00 [cytuj]
Podobają mi się koszulki, które przygotowała Puma dla Ivory Coast, mam na myśli te zielone co grali przeciwko Brazylii. Fajnie jakby dla nas zrobili jeden taki zestaw, z naszymi barwami
Podobają mi się koszulki, które przygotowała Puma dla Ivory Coast, mam na myśli te zielone co grali przeciwko Brazylii. Fajnie jakby dla nas zrobili jeden taki zestaw, z naszymi barwami :]
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 lipca 2010, 10:23 [cytuj]
halabala twardy orzech

z ciężkim, to dość ciężko. Ale zgodzę się z Tobą, co do sponsora, porządny klub = porządny sponsor.
halabala twardy orzech :) z ciężkim, to dość ciężko. Ale zgodzę się z Tobą, co do sponsora, porządny klub = porządny sponsor
Audere est facere!
7 lipca 2010, 11:34 [cytuj]
W sklepiku internetowym pojawiły się stroje treningowe i są podobne graficznie do tych z obrazka. Wydaje mi się że te z tego roku są najlepsze od dobrych 10 lat, i wysoko stawiają poprzeczke i wolał bym przy nich pozostać.
W sklepiku internetowym pojawiły się stroje treningowe i są podobne graficznie do tych z obrazka. Wydaje mi się że te z tego roku są najlepsze od dobrych 10 lat, i wysoko stawiają poprzeczke i wolał bym przy nich pozostać
8 lipca 2010, 13:38 [cytuj]
Jak dla mnie rewelacja! Mają jakiś urok...
Jak dla mnie rewelacja! Mają jakiś urok... :)
8 lipca 2010, 18:27 [cytuj]
Mamy nowego sponsora! Podpisalismy 2-letni kontrakt z firma Autonomy, warta 20 mln funtow. To ma byc tylko sponsor ligowy, natomiast nadal trwaja poszukiwania sponsora pucharowego, co jest dosyc innowacyjnym ruchem z naszej strony. Informacja podana przez Eurosport.yahoo.com, wiec raczej wiarygodna
Mamy nowego sponsora! Podpisalismy 2-letni kontrakt z firma Autonomy, warta 20 mln funtow. To ma byc tylko sponsor ligowy, natomiast nadal trwaja poszukiwania sponsora pucharowego, co jest dosyc innowacyjnym ruchem z naszej strony. Informacja podana przez Eurosport.yahoo.com, wiec raczej wiarygodna :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.