Forum dyskusyjne
14 maja 2010, 11:56 [cytuj]
3 tygodni temu fotka ta "chodziła" po angielskich forach. Teraz wyciekła do prasy. Jeśli przypuszczenia się sprawdzą to będziemy mieli fajne stroje w przyszłym sezonie.
http://www.metro.co.uk/sport/football/826063-new-spurs-kit-pictures-leaked-on-internet-photos-show-simple-retro-design
3 tygodni temu fotka ta "chodziła" po angielskich forach. Teraz wyciekła do prasy. Jeśli przypuszczenia się sprawdzą to będziemy mieli fajne stroje w przyszłym sezonie.
http://www.metro.co.uk/sport/football/826063-new-spurs-kit-pictures-leaked-on-internet-photos-show-simple-retro-design
14 maja 2010, 12:25 [cytuj]
Mi się podobają, ale ten Zurich nie pasuje kompletnie

Co to za brand?
Mi się podobają, ale ten Zurich nie pasuje kompletnie :blee: Co to za brand?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
14 maja 2010, 12:41 [cytuj]
Zurich to renomowane towarzystwo ubezpieczeniowe.
To na razie tylko plotka . Nie przywiązywałbym to tego zbyt wielkiej wagi
Zurich to renomowane towarzystwo ubezpieczeniowe.
To na razie tylko plotka . Nie przywiązywałbym to tego zbyt wielkiej wagi
14 maja 2010, 13:16 [cytuj]
Koszulki mi się bardzo podobają. Na dole jest Jimmy Bullard, warto kliknąć. On serio jest ciutkę trafiony

Raz coś było na youtube jak się napinał teraz to, widać że ma dystans
http://www.metro.co.uk/sport/oddballs/817536-jimmy-bullard-is-new-face-of-wash-and-go
Koszulki mi się bardzo podobają. Na dole jest Jimmy Bullard, warto kliknąć. On serio jest ciutkę trafiony :) Raz coś było na youtube jak się napinał teraz to, widać że ma dystans
http://www.metro.co.uk/sport/oddballs/817536-jimmy-bullard-is-new-face-of-wash-and-go
Kogucie życie!
14 maja 2010, 16:22 [cytuj]
Brakuje koloru zoltego.Chociaz ciutke.
Brakuje koloru zoltego.Chociaz ciutke
You'll Never Walk Alone
14 maja 2010, 16:59 [cytuj]
Dla mnie sponsorem może być nawet Durex jak zapłacą nam mnóstwo kasy. Ale koszulki z roku na rok coraz mniej interesujące, znowu trzeba będzie kupić z miłości do klubu a nie że zajebista i trzeba mieć
Dla mnie sponsorem może być nawet Durex jak zapłacą nam mnóstwo kasy. Ale koszulki z roku na rok coraz mniej interesujące, znowu trzeba będzie kupić z miłości do klubu a nie że zajebista i trzeba mieć ;|
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 maja 2010, 17:19 [cytuj]
Jak dla mnie prezentują się znakomicie, bardzo ładne, ale powszechnie wiadomo, iż każdy ma swój gust

Szkoda, że zegnamy się z obecnymi - przyzwyczaiłem się do żółtego koloru
Jak dla mnie prezentują się znakomicie, bardzo ładne, ale powszechnie wiadomo, iż każdy ma swój gust :) Szkoda, że zegnamy się z obecnymi - przyzwyczaiłem się do żółtego koloru :)
14 maja 2010, 17:50 [cytuj]
Jak dla mnie bez rewelki tyle tylko, że przed obecnym sezonem też nie byłem pod wrażeniem a teraz jak już troche gramy w tych strojach to uważam je za całkiem udane wiec mam nadzieję, że to tylko pierwsze niezbyt korzystne wrażenie. Choć najmilej koszulki Kappy wspominam...no i Pony z metalowymi guzikami
Jak dla mnie bez rewelki tyle tylko, że przed obecnym sezonem też nie byłem pod wrażeniem a teraz jak już troche gramy w tych strojach to uważam je za całkiem udane wiec mam nadzieję, że to tylko pierwsze niezbyt korzystne wrażenie. Choć najmilej koszulki Kappy wspominam...no i Pony z metalowymi guzikami:ok:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
14 maja 2010, 18:04 [cytuj]
Miałem kiedyś piżamę podobną. A ten Zurich to tak przypadkiem tam się znalazł, czy coś jest na rzeczy?
Miałem kiedyś piżamę podobną. A ten Zurich to tak przypadkiem tam się znalazł, czy coś jest na rzeczy?
14 maja 2010, 18:08 [cytuj]
nie miał bym nic przeciwko gdyby w przyszłym sezonie spurs występowali w w obecnych strojach z sezonu 09/10
nie miał bym nic przeciwko gdyby w przyszłym sezonie spurs występowali w w obecnych strojach z sezonu 09/10
14 maja 2010, 18:23 [cytuj]
A ja tak! Głupie zagranie, rezygnowanie ze sporej kwoty wpływu do budżetu, na rzecz czego!? Musisz się zastanowić co jest dla ciebie ważniejsze mieć aktualną koszulkę czy duży zastrzyk gotówki, z której część z pewnością zostanie przeznaczona na transfery!
A ja tak! Głupie zagranie, rezygnowanie ze sporej kwoty wpływu do budżetu, na rzecz czego!? Musisz się zastanowić co jest dla ciebie ważniejsze mieć aktualną koszulkę czy duży zastrzyk gotówki, z której część z pewnością zostanie przeznaczona na transfery! ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 maja 2010, 20:09 [cytuj]
szału nie ma

zobaczymy jak wygladaja live, zreszta moze sie okazac ze bedzie adidas.
szału nie ma :D zobaczymy jak wygladaja live, zreszta moze sie okazac ze bedzie adidas
14 maja 2010, 20:26 [cytuj]
Moim zdaniem,nie najgorsze.Mi to wlasnie te Kappy najbardziej nie lezaly.A ze co roku nowy model to juz pewien standart(wiadomo kasa)
Moim zdaniem,nie najgorsze.Mi to wlasnie te Kappy najbardziej nie lezaly.A ze co roku nowy model to juz pewien standart(wiadomo kasa)
14 maja 2010, 20:37 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
szału nie ma

zobaczymy jak wygladaja live, zreszta moze sie okazac ze bedzie adidas
Wiesz że nawet bym się ucieszył jakby to był adidas lub nike, puma już mi się trochę przejadła
Wiesz że nawet bym się ucieszył jakby to był adidas lub nike, puma już mi się trochę przejadła
14 maja 2010, 20:42 [cytuj]
Przejadła nie przejadła, ale Puma w ostatnim czasie podoba mi się najbardziej. Więc mam nadzieję, że przy niej zostaniemy.
Przejadła nie przejadła, ale Puma w ostatnim czasie podoba mi się najbardziej. Więc mam nadzieję, że przy niej zostaniemy
14 maja 2010, 21:14 [cytuj]
Kappa mi też od jakiś 3 lat nie leży. W szczególności na brzuchu

. Ale i tak z Kappy mam najwiecej koszulek 1,2,3,4,5,6,....7
Kappa mi też od jakiś 3 lat nie leży. W szczególności na brzuchu :rotfl: . Ale i tak z Kappy mam najwiecej koszulek 1,2,3,4,5,6,....7 :brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
14 maja 2010, 21:16 [cytuj]
ale z tego co wyłapałem, to pumie w przeciwieństwie do Mansiona został jeszcze rok.
ale z tego co wyłapałem, to pumie w przeciwieństwie do Mansiona został jeszcze rok
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
14 maja 2010, 23:25 [cytuj]
Jak dla mnie, wyglądają niesamowicie. Mam nadzieję, że:
a) to faktycznie przeciek, a nie jakiś fan-art,
b) nie jest to oficjalny wzór Pumy na 2010/11, tak jak ten śliniak w tym sezonie, tylko kolekcja nam dedykowana.
Tak w sumie to już chcę mieć tę koszulkę
Jak dla mnie, wyglądają niesamowicie. Mam nadzieję, że:
a) to faktycznie przeciek, a nie jakiś fan-art,
b) nie jest to oficjalny wzór Pumy na 2010/11, tak jak ten śliniak w tym sezonie, tylko kolekcja nam dedykowana.
Tak w sumie to już chcę mieć tę koszulkę :]
15 maja 2010, 10:46 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Kappa mi też od jakiś 3 lat nie leży. W szczególności na brzuchu

. Ale i tak z Kappy mam najwiecej koszulek 1,2,3,4,5,6,....7

Podejrzany jesteś. Coś się "ciepło" zrobiło

Lubisz jak cie opina?? Zastanawiające
Podejrzany jesteś. Coś się "ciepło" zrobiło :P ;P Lubisz jak cie opina?? Zastanawiające :mysli:
Kogucie życie!
15 maja 2010, 19:08 [cytuj]
Koszulki piękne. Ale ten sponsor (Zurych) kompletnie mi nie pasuje... W tym roku koszulki nie kupiłem - jeśli w przyszłym będą inne - kupie na pewno : )
Koszulki piękne. Ale ten sponsor (Zurych) kompletnie mi nie pasuje... W tym roku koszulki nie kupiłem - jeśli w przyszłym będą inne - kupie na pewno : )
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."