Forum dyskusyjne
26 sierpnia 2009, 16:56 [cytuj]
Witam.
Wpadłem na pomysł aby zrobić jakieś gadżety naszego vortalu (mam namyśli np smycze Tottenhamu ze Spursmanii), prawdziwe unikaty tylko dla użytkowników. Podawajcie swoje sugestie co by można takiego zrobić.
Ja proponuje właśnie wspomniane smycze.
Witam.
Wpadłem na pomysł aby zrobić jakieś gadżety naszego vortalu (mam namyśli np smycze Tottenhamu ze Spursmanii), prawdziwe unikaty tylko dla użytkowników. Podawajcie swoje sugestie co by można takiego zrobić.
Ja proponuje właśnie wspomniane smycze
.upadamy na dno by odbić się od niego.
26 sierpnia 2009, 17:20 [cytuj]
z tego co pamiętam to był już taki temat tylko ktoś wspominał o koszulkach spursmaniackich.
z tego co pamiętam to był już taki temat tylko ktoś wspominał o koszulkach spursmaniackich
Tottenham 'Til I Die
26 sierpnia 2009, 17:53 [cytuj]
Podkladki pod browar - tanie i na pewno kazdy by kupil! Smycz to jednak takie ch** wie co - bede z tym na szyi chodzil jak 12-latek?!
Podkladki pod browar - tanie i na pewno kazdy by kupil! Smycz to jednak takie ch** wie co - bede z tym na szyi chodzil jak 12-latek?!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 sierpnia 2009, 18:04 [cytuj]
ja będę chodził jak 17 latek

)
widziałem smycze z mułów, arsenalu, liverpoolu... ale nigdy nie widziałem smyczy z Tottenhamu. nikt by Ci Ginola nie kazał, poprostu rzuciłem pomysł
a co do koszulek - myślę że to jednak większy wydatek... liczmy np 40 zł koszulka podczas gdy smycz może kosztować np 15 zł
ja będę chodził jak 17 latek :))
widziałem smycze z mułów, arsenalu, liverpoolu... ale nigdy nie widziałem smyczy z Tottenhamu. nikt by Ci Ginola nie kazał, poprostu rzuciłem pomysł
a co do koszulek - myślę że to jednak większy wydatek... liczmy np 40 zł koszulka podczas gdy smycz może kosztować np 15 zł :)
26 sierpnia 2009, 18:18 [cytuj]
Podkładka mi sie nie przyda bo za dużo nie pije (wręcz w ogółe)
Smycz...w sumie...czemu nie?
Koszulka uważam że najlepszy pomysł...
a może badziole? (tzw pinsy czy jak to tam sie mowi dzisiaj...)
Podkładka mi sie nie przyda bo za dużo nie pije (wręcz w ogółe)
Smycz...w sumie...czemu nie?
Koszulka uważam że najlepszy pomysł...
a może badziole? (tzw pinsy czy jak to tam sie mowi dzisiaj...)
26 sierpnia 2009, 18:29 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Bez obrazy Nylon ale pomyślałem to samo z tą smyczą, nie którzy są już za starzy na to, koszulkę mógłbym założyć do pracy, albo na mecz. Zapalniczka, nadruk na kubku lub szklance do piwa to bardziej by się przyjeło
Bez obrazy Nylon ale pomyślałem to samo z tą smyczą, nie którzy są już za starzy na to, koszulkę mógłbym założyć do pracy, albo na mecz. Zapalniczka, nadruk na kubku lub szklance do piwa to bardziej by się przyjeło
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 sierpnia 2009, 18:39 [cytuj]
ginola powiedział/a:
A o kant tyłka Ci taka podkładka Ginola? Kufel, t co innego, ale podkładka?
26 sierpnia 2009, 18:44 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
A bo mam takie zboczenie, ze jak zamawiam browar w pubie, to zawsze stawiam na podkladke. W domu tez, pod warunkiem, ze chce mi sie nalac do pokala/kufla, co w sumie zdarza sie zajebiscie rzadko

Zreszta spoko, pokal czy kufel tez moze byc. Czy zestaw piecdziesiatek
A bo mam takie zboczenie, ze jak zamawiam browar w pubie, to zawsze stawiam na podkladke. W domu tez, pod warunkiem, ze chce mi sie nalac do pokala/kufla, co w sumie zdarza sie zajebiscie rzadko:D Zreszta spoko, pokal czy kufel tez moze byc. Czy zestaw piecdziesiatek:D
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 sierpnia 2009, 18:45 [cytuj]
ej pomyślcie o nie pijących
ej pomyślcie o nie pijących :P
26 sierpnia 2009, 18:50 [cytuj]
ginola powiedział/a:
A bo mam takie zboczenie, ze jak zamawiam browar w pubie, to zawsze stawiam na podkladke. W domu tez, pod warunkiem, ze chce mi sie nalac do pokala/kufla, co w sumie zdarza sie zajebiscie rzadko

Zreszta spoko, pokal czy kufel tez moze byc. Czy zestaw piecdziesiatek

A ja właśnie nie rzoumiem tego stawiania i w ogóle instytucji podkładki-po co to komu. Jak ja byłem całe dwa razy w pubie to ani razu nie stawiałem,i nie stawiałbym nawet jakby dali podkładkę.
xBulix powiedział/a:
ej pomyślcie o nie pijących

Ja też nie pijący więc się coś wymyśli.
A ja właśnie nie rzoumiem tego stawiania i w ogóle instytucji podkładki-po co to komu. Jak ja byłem całe dwa razy w pubie to ani razu nie stawiałem,i nie stawiałbym nawet jakby dali podkładkę.
[quote=xBulix]ej pomyślcie o nie pijących :P
26 sierpnia 2009, 19:45 [cytuj]
http://spursmania.spreadshirt.net/pl/PL/Shop/Index/index
http://spursmania.spreadshirt.net/pl/PL/Shop/Index/index
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
26 sierpnia 2009, 21:04 [cytuj]
Nylon na allegro swego czasu były nasze smycze ale widać jakim sie cieszyły powodzeniem skoro wszystkie mozliwe kluby pozostały a my nie. Ja jestem za koszulkami nawet jedną ze starych dobrych czasów posiadam WARNING - SPURSMANIAC - pewnie starsi spursmaniacy pamietaja dostępna kolekcje ciuszków

.
Natomiast wolałbym żeby było to coś troche droższego ale lepszej jakości ponieważ koszulki ze wspomnianej kolekcji miałem 2 i ta częściej używana była po paru praniach do wyrzucenia więc ta która mi pozostała jest bardziej pamiatka niż ciuchem na wychodne. Chyba że bluzy ???
Nylon na allegro swego czasu były nasze smycze ale widać jakim sie cieszyły powodzeniem skoro wszystkie mozliwe kluby pozostały a my nie. Ja jestem za koszulkami nawet jedną ze starych dobrych czasów posiadam WARNING - SPURSMANIAC - pewnie starsi spursmaniacy pamietaja dostępna kolekcje ciuszków :).
Natomiast wolałbym żeby było to coś troche droższego ale lepszej jakości ponieważ koszulki ze wspomnianej kolekcji miałem 2 i ta częściej używana była po paru praniach do wyrzucenia więc ta która mi pozostała jest bardziej pamiatka niż ciuchem na wychodne. Chyba że bluzy ???
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
26 sierpnia 2009, 21:07 [cytuj]
O, jakaś bluza spursmaniaka by się przydała, akurat na jesień
O, jakaś bluza spursmaniaka by się przydała, akurat na jesień ;)
27 sierpnia 2009, 08:20 [cytuj]
solo powiedział/a:
ja jestem za smyczami, nigdy u nikogo nie widziałem, jakby były odrazu bym kupił, bez względu na cenę !!!! TOTTENHAM !!!!
w Zoologicznym widziałem fajne z metalową kosteczką, na pewno ci się spodoba
w Zoologicznym widziałem fajne z metalową kosteczką, na pewno ci się spodoba ;P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 sierpnia 2009, 12:12 [cytuj]
hahahah Varba dobre

P no to może koszulki? z nickiem ze Spursmanii

co wy na to?
hahahah Varba dobre :PP no to może koszulki? z nickiem ze Spursmanii :)co wy na to?
27 sierpnia 2009, 18:23 [cytuj]
Nie wiem czy to dobry pomysl
Nie wiem czy to dobry pomysl:)
You'll Never Walk Alone
27 sierpnia 2009, 20:54 [cytuj]
Wg. mnie dobry ! Przynajmniej mi pomysł koszulki najbardziej przypadł do gustu.
Wg. mnie dobry ! Przynajmniej mi pomysł koszulki najbardziej przypadł do gustu
Glory glory Tottenham Hotspur !