Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
29 maja 2016, 15:52 [cytuj]
Myślę, że niezłym pomysłem jest założenie osobnego wątku na EURO. Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji? Jak poradzą sobie Anglicy? Kto wygra, kto zaskoczy pozytywnie, a kto rozczaruje? Zapraszam do dyskusji :)
Myślę, że niezłym pomysłem jest założenie osobnego wątku na EURO. Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji? Jak poradzą sobie Anglicy? Kto wygra, kto zaskoczy pozytywnie, a kto rozczaruje? Zapraszam do dyskusji :)
29 maja 2016, 20:30 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji?

A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę...
A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę
COYS!
29 maja 2016, 21:32 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę

Idąc tym tokiem myślenia, to ćwierćfinał naszej reprezentacji biorę w ciemno ;).
Idąc tym tokiem myślenia, to ćwierćfinał naszej reprezentacji biorę w ciemno ;)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
30 maja 2016, 08:20 [cytuj]
Ćwierćfinał i także będę zadowolony a myślę że jak najbardziej realny cel :D a oprócz Polski macie jakąś reprezentacje której będziecie kibicować? :) Ja mam trzy za które będę trzymał kciuki,a są to Chorwacja, Belgia oraz Anglia.
Ćwierćfinał i także będę zadowolony a myślę że jak najbardziej realny cel :D a oprócz Polski macie jakąś reprezentacje której będziecie kibicować? :) Ja mam trzy za które będę trzymał kciuki,a są to Chorwacja, Belgia oraz Anglia
30 maja 2016, 09:04 [cytuj]
Anglia i Belgia, bo to teraz prawie jak kibicowanie Tottenhamowi :D
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
30 maja 2016, 10:43 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Ja jeszcze Austrię dorzucam bo fajna piłkę grali w eliminacjach
Ja jeszcze Austrię dorzucam bo fajna piłkę grali w eliminacjach
30 maja 2016, 12:05 [cytuj]
Anglii. Polska zajmie 3 miejsce ale nie wyjdzie z grupy.
Anglii. Polska zajmie 3 miejsce ale nie wyjdzie z grupy
10 czerwca 2016, 13:53 [cytuj]
W końcu otwarcie EURO 2016 :D
Francja - Rumunia, jak typujecie? Ja stawiam że Francuzi wygrają gładko 3-0.
W końcu otwarcie EURO 2016 :D Francja - Rumunia, jak typujecie? Ja stawiam że Francuzi wygrają gładko 3-0
10 czerwca 2016, 14:43 [cytuj]
2:0. Myślę też, że zostaną mistrzami - nie dość, ze mają bardzo mocny skłąd to jeszcze sa gospodarzami, a takie na przykłąd Niemcy wydają się być najsłabsze od lat. Hiszpanai czy Włochy też nei zachwycają. Wydaje mi się, ze Anglia i Chorwacja moga namieszać ale nei zdobędą tytułu.

A królem strzelców zostanie Harry Kane :muza:
2:0. Myślę też, że zostaną mistrzami - nie dość, ze mają bardzo mocny skłąd to jeszcze sa gospodarzami, a takie na przykłąd Niemcy wydają się być najsłabsze od lat. Hiszpanai czy Włochy też nei zachwycają. Wydaje mi się, ze Anglia i Chorwacja moga namieszać ale nei zdobędą tytułu. A królem strzelców zostanie Harry Kane :muza:
10 czerwca 2016, 15:05 [cytuj]
Chorwacja w końcu musi coś zagrać na wielkim turnieju z takim składem jakim mają więc ja również uważam że namieszają. A co do Harry'ego to nie mam nic przeciwko :D
Chorwacja w końcu musi coś zagrać na wielkim turnieju z takim składem jakim mają więc ja również uważam że namieszają. A co do Harry'ego to nie mam nic przeciwko :D
11 czerwca 2016, 00:46 [cytuj]
Payet i Kante warci każdych pieniędzy. Szkoda, że ich wcześniej nie wyjęliśmy, teraz już raczej za późno.
Payet i Kante warci każdych pieniędzy. Szkoda, że ich wcześniej nie wyjęliśmy, teraz już raczej za późno
11 czerwca 2016, 09:08 [cytuj]
Gdzie będziecie oglądać euro?
11 czerwca 2016, 16:48 [cytuj]
Dobry ten Embolo, widać, że zawsze ma pomysł co zrobić z piłką. Schar też mi imponuje.
Dobry ten Embolo, widać, że zawsze ma pomysł co zrobić z piłką. Schar też mi imponuje
11 czerwca 2016, 20:02 [cytuj]
Czas na mecz Tottenhamu z Rosją. Co jak co ale jeszcze kilka miesięcy temu nie spodziewałem się tego rodzaju emocji w czerwcu ;]
Czas na mecz Tottenhamu z Rosją. Co jak co ale jeszcze kilka miesięcy temu nie spodziewałem się tego rodzaju emocji w czerwcu ;]
11 czerwca 2016, 22:35 [cytuj]
Nie wiedziałem, że Dier tak umie :)
11 czerwca 2016, 23:46 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:

Niemiecki kanal ZDF, na nc+ nr 245
Niemiecki kanal ZDF, na nc+ nr 245
12 czerwca 2016, 12:00 [cytuj]
1:1. Szkoda. Szkoda, że Rose nie jest trochę wyższy ;)
1:1. Szkoda. Szkoda, że Rose nie jest trochę wyższy ;)
12 czerwca 2016, 12:05 [cytuj]
Kane wczoraj trochę rozczarował, chyba lepiej by wyglądał jakby mu dorzucić Vardy'ego
Kane wczoraj trochę rozczarował, chyba lepiej by wyglądał jakby mu dorzucić Vardy'ego
12 czerwca 2016, 12:36 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

To samo wczoraj pomyślałem jak strzelił tą bramkę i nawet miałem napisać dokłądnie to samo na Spursmanii ale nie małem telefonu pod ręką :P
To samo wczoraj pomyślałem jak strzelił tą bramkę i nawet miałem napisać dokłądnie to samo na Spursmanii ale nie małem telefonu pod ręką :P
12 czerwca 2016, 20:45 [cytuj]
Jest gdzies na nc+ mecz Niemcy Ukraina?
Jest gdzies na nc+ mecz Niemcy Ukraina?
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się