Forum dyskusyjne
29 maja 2016, 15:52 [cytuj]
Myślę, że niezłym pomysłem jest założenie osobnego wątku na EURO. Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji? Jak poradzą sobie Anglicy? Kto wygra, kto zaskoczy pozytywnie, a kto rozczaruje? Zapraszam do dyskusji
Myślę, że niezłym pomysłem jest założenie osobnego wątku na EURO. Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji? Jak poradzą sobie Anglicy? Kto wygra, kto zaskoczy pozytywnie, a kto rozczaruje? Zapraszam do dyskusji :)
29 maja 2016, 20:30 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jakiego występu spodziewacie się po naszej reprezentacji?
A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę...
A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę
COYS!
29 maja 2016, 21:32 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
A bo ja wiem? Niby skład mamy najlepszy od lat i niby to już inna drużyna niż ta grająca schematem na otwarcie, o wszystko i o honor, ale... hmm... ale tegoroczny Tottenham też miał być inny i jak zwykle skończył za Arsenalem tracąc dużą przewagę
Idąc tym tokiem myślenia, to ćwierćfinał naszej reprezentacji biorę w ciemno

.
Idąc tym tokiem myślenia, to ćwierćfinał naszej reprezentacji biorę w ciemno ;)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
30 maja 2016, 08:20 [cytuj]
Ćwierćfinał i także będę zadowolony a myślę że jak najbardziej realny cel

a oprócz Polski macie jakąś reprezentacje której będziecie kibicować?

Ja mam trzy za które będę trzymał kciuki,a są to Chorwacja, Belgia oraz Anglia.
Ćwierćfinał i także będę zadowolony a myślę że jak najbardziej realny cel :D a oprócz Polski macie jakąś reprezentacje której będziecie kibicować? :) Ja mam trzy za które będę trzymał kciuki,a są to Chorwacja, Belgia oraz Anglia
30 maja 2016, 09:04 [cytuj]
Anglia i Belgia, bo to teraz prawie jak kibicowanie Tottenhamowi
Anglia i Belgia, bo to teraz prawie jak kibicowanie Tottenhamowi :D
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
30 maja 2016, 10:43 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Anglia i Belgia, bo to teraz prawie jak kibicowanie Tottenhamowi
Ja jeszcze Austrię dorzucam bo fajna piłkę grali w eliminacjach
Ja jeszcze Austrię dorzucam bo fajna piłkę grali w eliminacjach
30 maja 2016, 12:05 [cytuj]
Anglii. Polska zajmie 3 miejsce ale nie wyjdzie z grupy.
Anglii. Polska zajmie 3 miejsce ale nie wyjdzie z grupy
10 czerwca 2016, 13:53 [cytuj]
W końcu otwarcie EURO 2016
Francja - Rumunia, jak typujecie? Ja stawiam że Francuzi wygrają gładko 3-0.
W końcu otwarcie EURO 2016 :D
Francja - Rumunia, jak typujecie? Ja stawiam że Francuzi wygrają gładko 3-0
10 czerwca 2016, 14:43 [cytuj]
2:0. Myślę też, że zostaną mistrzami - nie dość, ze mają bardzo mocny skłąd to jeszcze sa gospodarzami, a takie na przykłąd Niemcy wydają się być najsłabsze od lat. Hiszpanai czy Włochy też nei zachwycają. Wydaje mi się, ze Anglia i Chorwacja moga namieszać ale nei zdobędą tytułu.
A królem strzelców zostanie Harry Kane
2:0. Myślę też, że zostaną mistrzami - nie dość, ze mają bardzo mocny skłąd to jeszcze sa gospodarzami, a takie na przykłąd Niemcy wydają się być najsłabsze od lat. Hiszpanai czy Włochy też nei zachwycają. Wydaje mi się, ze Anglia i Chorwacja moga namieszać ale nei zdobędą tytułu.
A królem strzelców zostanie Harry Kane :muza:
10 czerwca 2016, 15:05 [cytuj]
Chorwacja w końcu musi coś zagrać na wielkim turnieju z takim składem jakim mają więc ja również uważam że namieszają. A co do Harry'ego to nie mam nic przeciwko
Chorwacja w końcu musi coś zagrać na wielkim turnieju z takim składem jakim mają więc ja również uważam że namieszają. A co do Harry'ego to nie mam nic przeciwko :D
11 czerwca 2016, 00:46 [cytuj]
Payet i Kante warci każdych pieniędzy. Szkoda, że ich wcześniej nie wyjęliśmy, teraz już raczej za późno.
Payet i Kante warci każdych pieniędzy. Szkoda, że ich wcześniej nie wyjęliśmy, teraz już raczej za późno
11 czerwca 2016, 09:08 [cytuj]
Gdzie będziecie oglądać euro?
11 czerwca 2016, 16:48 [cytuj]
Dobry ten Embolo, widać, że zawsze ma pomysł co zrobić z piłką. Schar też mi imponuje.
Dobry ten Embolo, widać, że zawsze ma pomysł co zrobić z piłką. Schar też mi imponuje
11 czerwca 2016, 20:02 [cytuj]
Czas na mecz Tottenhamu z Rosją. Co jak co ale jeszcze kilka miesięcy temu nie spodziewałem się tego rodzaju emocji w czerwcu ;]
Czas na mecz Tottenhamu z Rosją. Co jak co ale jeszcze kilka miesięcy temu nie spodziewałem się tego rodzaju emocji w czerwcu ;]
11 czerwca 2016, 22:35 [cytuj]
Nie wiedziałem, że Dier tak umie
Nie wiedziałem, że Dier tak umie :)
11 czerwca 2016, 23:46 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:
Niemiecki kanal ZDF, na nc+ nr 245
Niemiecki kanal ZDF, na nc+ nr 245
12 czerwca 2016, 12:00 [cytuj]
1:1. Szkoda. Szkoda, że Rose nie jest trochę wyższy
1:1. Szkoda. Szkoda, że Rose nie jest trochę wyższy ;)
12 czerwca 2016, 12:05 [cytuj]
Kane wczoraj trochę rozczarował, chyba lepiej by wyglądał jakby mu dorzucić Vardy'ego
Kane wczoraj trochę rozczarował, chyba lepiej by wyglądał jakby mu dorzucić Vardy'ego
12 czerwca 2016, 12:36 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Nie wiedziałem, że Dier tak umie
To samo wczoraj pomyślałem jak strzelił tą bramkę i nawet miałem napisać dokłądnie to samo na Spursmanii ale nie małem telefonu pod ręką
To samo wczoraj pomyślałem jak strzelił tą bramkę i nawet miałem napisać dokłądnie to samo na Spursmanii ale nie małem telefonu pod ręką :P
12 czerwca 2016, 20:45 [cytuj]
Jest gdzies na nc+ mecz Niemcy Ukraina?
Jest gdzies na nc+ mecz Niemcy Ukraina?