Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Reprezentacje » FIFA WORLD CUP 2014
17 czerwca 2014, 20:25 [cytuj]
Malothein powiedział/a:
Ale Lukaku trzeba powiedzieć też nie zachwycił, w polu karnym spóźniony, piłka mu czesto na parę metrów odskakiwała.

Już się oswoił z myslą, że w następnym sezonie będzie gral u nas, więc teraz zaczął dostosowywanie się poziomem do reszty drużyny :P

A co do Vertonghena, to jak tylko pokaże się jakaś sensowna oferta to niech wypieprza z White Hart Lane.
Już się oswoił z myslą, że w następnym sezonie będzie gral u nas, więc teraz zaczął dostosowywanie się poziomem do reszty drużyny :P A co do Vertonghena, to jak tylko pokaże się jakaś sensowna oferta to niech wypieprza z White Hart Lane
17 czerwca 2014, 20:34 [cytuj]
To jak tak ma to działać to niech może puszczą ploty że paru Niemców w tym Mullera chcemy kupić co by turnieju nie wygrali :D
To jak tak ma to działać to niech może puszczą ploty że paru Niemców w tym Mullera chcemy kupić co by turnieju nie wygrali :D
17 czerwca 2014, 20:52 [cytuj]
łka-siak pokaże klasę :rotfl:
łka-siak pokaże klasę :rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 czerwca 2014, 21:43 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Już się oswoił z myslą, że w następnym sezonie będzie gral u nas, więc teraz zaczął dostosowywanie się poziomem do reszty drużyny :P

A co do Vertonghena, to jak tylko pokaże się jakaś sensowna oferta to niech wypieprza z White Hart Lane

Przecież on nie lubi grać na lewej :D Jest za wolny. To był błąd (wielbłąd) ustawienia.
Przecież on nie lubi grać na lewej :D Jest za wolny. To był błąd (wielbłąd) ustawienia
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 czerwca 2014, 22:46 [cytuj]
To co wyrabia meksykański bramkarz to już mistrzostwo świata.
To co wyrabia meksykański bramkarz to już mistrzostwo świata
17 czerwca 2014, 22:50 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
To co wyrabia meksykański bramkarz to już mistrzostwo świata

Jest bez klubu - brać go! W ostatniej akcji miał co prawda farta bo to piłka w niego uderzyła. Ale graty dla Azteków i Inków!
Jest bez klubu - brać go! W ostatniej akcji miał co prawda farta bo to piłka w niego uderzyła. Ale graty dla Azteków i Inków!
17 czerwca 2014, 23:12 [cytuj]
Razem z Anglia - Włochy to były dwa najciekawsze moim zdaniem mecze jak na razie. Tylko bramek zabrakło
Razem z Anglia - Włochy to były dwa najciekawsze moim zdaniem mecze jak na razie. Tylko bramek zabrakło
17 czerwca 2014, 23:38 [cytuj]
Walu powiedział/a:

A płacz żelusia nie był piękny. Thomas i reszta zagrali koncetowo. :cwaniak: I jak to wielu tu pisało "wróć BAE" :wysmiewacz:
A płacz żelusia nie był piękny. Thomas i reszta zagrali koncetowo. :cwaniak: I jak to wielu tu pisało "wróć BAE" :wysmiewacz:
17 czerwca 2014, 23:56 [cytuj]
TAK sobie na dawny klasyk Gmocha trafiłem http://www.youtube.com/watch?v=RWU6Sw-4fAk&feature=kp
TAK sobie na dawny klasyk Gmocha trafiłem: http://www.youtube.com/watch?v=RWU6Sw-4fAk&feature=kp
18 czerwca 2014, 00:01 [cytuj]
Malothein powiedział/a:

TAK sobie na dawny klasyk Gmocha trafiłem:
http://www.youtube.com/watch?v=RWU6Sw-4fAk&feature=kp

:brawo:
:brawo:
18 czerwca 2014, 10:12 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Coś Ci się pogwizdało. Inkowie to nie ta Ameryka. Mniemam , że o Majów chodzi.
Coś Ci się pogwizdało. Inkowie to nie ta Ameryka. Mniemam , że o Majów chodzi
Kogucie życie!
18 czerwca 2014, 10:18 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Nie wiem co mu się stało, ale nie przypomina tego samego gościa co rok temu. Jego wartość spada

Amen. Ja rozumiem, że to może nie optymalna pozycja, ale błąd z gatunku debilnych. Unikania takich sytuacji i czytania gry to można by nawet wymagać od Lukaku, jakby jakimś cudem przez 2 minuty był LB. Ogólnie strasznie niepokoi mnie jego głowa, psychicznie jest na tą chwilę cienki w uszach jak cholera. Nie wiem czy się mu popierniczyło, czy jakiś , tak po ludzku, zagubiony jest, ale jak coś spierdoli to po całości.
Amen. Ja rozumiem, że to może nie optymalna pozycja, ale błąd z gatunku debilnych. Unikania takich sytuacji i czytania gry to można by nawet wymagać od Lukaku, jakby jakimś cudem przez 2 minuty był LB. Ogólnie strasznie niepokoi mnie jego głowa, psychicznie jest na tą chwilę cienki w uszach jak cholera. Nie wiem czy się mu popierniczyło, czy jakiś , tak po ludzku, zagubiony jest, ale jak coś spierdoli to po całości
Kogucie życie!
18 czerwca 2014, 12:13 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Coś Ci się pogwizdało. Inkowie to nie ta Ameryka. Mniemam , że o Majów chodzi

Fakt. Pomyłka. Thx
Fakt. Pomyłka. Thx
18 czerwca 2014, 13:30 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Był piękny, ale nie powiedział bym, ze ten mecz był ciekawy. To było spotkanie bez historii
Był piękny, ale nie powiedział bym, ze ten mecz był ciekawy. To było spotkanie bez historii
18 czerwca 2014, 16:02 [cytuj]
Malothein powiedział/a:
TAK sobie na dawny klasyk Gmocha trafiłem http://www.youtube.com/watch?v=RWU6Sw-4fAk&feature=kp

No bez Jacka "śląska cza cza cza" Gmocha to by było smutno oglądać jakiekolwiek mistrzostwa. Mi on tam zawsze poprawia humor. Ogólnie i tak nie jest źle. Przestali dawać mielonego z groszkiem za darmo, to się już Strejlau z Lubańskim nie pokazują. Do tego tak odmłodzili kadrę komentatorów, czasem nawet przyjemnie to sie ogląda/słucha. Zajebiście Mielcarski zagłusza Szpakowskiego, prowadzi komentarz, zdrowo to wygląda. Tylko Ulatowskiego nie mogę zdzierżyć, ale to jest taka flanca co się wszędzie przyjmie. Pierestrojka nawet na Woronicza dotarła :brawo:
No bez Jacka "śląska cza cza cza" Gmocha to by było smutno oglądać jakiekolwiek mistrzostwa. Mi on tam zawsze poprawia humor. Ogólnie i tak nie jest źle. Przestali dawać mielonego z groszkiem za darmo, to się już Strejlau z Lubańskim nie pokazują. Do tego tak odmłodzili kadrę komentatorów, czasem nawet przyjemnie to sie ogląda/słucha. Zajebiście Mielcarski zagłusza Szpakowskiego, prowadzi komentarz, zdrowo to wygląda. Tylko Ulatowskiego nie mogę zdzierżyć, ale to jest taka flanca co się wszędzie przyjmie. Pierestrojka nawet na Woronicza dotarła :brawo:
Kogucie życie!
18 czerwca 2014, 16:16 [cytuj]
Paulinho: "I must play like the Paulinho of Corinthians, not like the Paulinho of Tottenham. I still haven't retrieved my old form yet."

Haha.
Paulinho: "I must play like the Paulinho of Corinthians, not like the Paulinho of Tottenham. I still haven't retrieved my old form yet." Haha
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
18 czerwca 2014, 18:58 [cytuj]
Jest jeden powód dla którego Holandia nie wygra mundialu. Ten powód o dziwo nazywa się Robben. Na razie ma szczęście, i trafia do bramki, ale jak przestanie, to jego samolubność spowoduje konflikt w drużynie. A coś czuję że nastanie to prędzej niż później.
Jest jeden powód dla którego Holandia nie wygra mundialu. Ten powód o dziwo nazywa się Robben. Na razie ma szczęście, i trafia do bramki, ale jak przestanie, to jego samolubność spowoduje konflikt w drużynie. A coś czuję że nastanie to prędzej niż później
18 czerwca 2014, 20:03 [cytuj]
A ja myślę, że ten powód nazywa się słaba linia obrony. Vlaar, Martins Indi (który zresztą dzisiaj złapał kontuzję). Jak ktoś ich mocniej przyciśnie, to się pogubią.

Swoją drogą, jestem pełen uznania dla australijczyków :brawo:
A ja myślę, że ten powód nazywa się słaba linia obrony. Vlaar, Martins Indi (który zresztą dzisiaj złapał kontuzję). Jak ktoś ich mocniej przyciśnie, to się pogubią. Swoją drogą, jestem pełen uznania dla australijczyków :brawo:
18 czerwca 2014, 21:21 [cytuj]
Niestety, zapewne się podniosą, ale fajnie się zaczyna. :)
Niestety, zapewne się podniosą, ale fajnie się zaczyna. :)
LMAO
18 czerwca 2014, 21:44 [cytuj]
Szacun. Może jednak na tym się skończy. :F
Szacun. Może jednak na tym się skończy. :F
LMAO
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 52 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się