Forum dyskusyjne
16 czerwca 2014, 22:22 [cytuj]
Już jutro Belgia zaczyna mistrzostwa
Co do dzisiejszego meczu, już po rzucie oka na składy było widać, że Niemcy to drużyna o klasę lepsza i nie będą mieć najmniejszych problemów z wygraniem tego meczu. Zwłaszcza z Loewem na ławce trenerskiej, który już nie raz przygotowywał tą reprezentację do wielkich turniejów.
Portugalia oprócz Ronaldo (który dzisiaj był okropnie słaby) i Moutinho (też), to drużyna złożona z średnich piłkarzy.
Już jutro Belgia zaczyna mistrzostwa :cwaniak:
Co do dzisiejszego meczu, już po rzucie oka na składy było widać, że Niemcy to drużyna o klasę lepsza i nie będą mieć najmniejszych problemów z wygraniem tego meczu. Zwłaszcza z Loewem na ławce trenerskiej, który już nie raz przygotowywał tą reprezentację do wielkich turniejów.
Portugalia oprócz Ronaldo (który dzisiaj był okropnie słaby) i Moutinho (też), to drużyna złożona z średnich piłkarzy
17 czerwca 2014, 00:00 [cytuj]
Świat stanął na głowie: Klinsmann śpiewa hymn USA a Dempsey milczy
Świat stanął na głowie: Klinsmann śpiewa hymn USA a Dempsey milczy :szok:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 czerwca 2014, 00:15 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Świat stanął na głowie: Klinsmann śpiewa hymn USA a Dempsey milczy
Oszczędzał siły na okrzyk radości
Oszczędzał siły na okrzyk radości :P
17 czerwca 2014, 09:13 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Portugalia oprócz Ronaldo (który dzisiaj był okropnie słaby) i Moutinho (też), to drużyna złożona z średnich piłkarzy
Ronaldo dostał plaster, pepe to kretyn, uderzenie w twarz przeszło, to ten musiał go głową dotykać, 2 kontuzje i mecz całkiem sie zesrał, a liczyłem na wyrównany mecz
Ronaldo dostał plaster, pepe to kretyn, uderzenie w twarz przeszło, to ten musiał go głową dotykać, 2 kontuzje i mecz całkiem sie zesrał, a liczyłem na wyrównany mecz
17 czerwca 2014, 14:52 [cytuj]
Co do Ronaldo, czy ja wiem czy Boateng aż tak mógł go zneutralizować? Wg mnie Ronaldo nadal nie jest zdrowy, i tej chwili jest cieniem tego koksa z LM. Szaman z Ghany nie rzucił słów na wiatr
Co do Ronaldo, czy ja wiem czy Boateng aż tak mógł go zneutralizować? Wg mnie Ronaldo nadal nie jest zdrowy, i tej chwili jest cieniem tego koksa z LM. Szaman z Ghany nie rzucił słów na wiatr :P
Offence win games, defence wins titles
17 czerwca 2014, 15:15 [cytuj]
Patrzcie kogo zawiało do tego szacownego grona:
https://pbs.twimg.com/media/BqVYsBGCUAAmQFN.jpg
Patrzcie kogo zawiało do tego szacownego grona:
https://pbs.twimg.com/media/BqVYsBGCUAAmQFN.jpg
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 czerwca 2014, 16:39 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Co do Ronaldo, czy ja wiem czy Boateng aż tak mógł go zneutralizować? Wg mnie Ronaldo nadal nie jest zdrowy, i tej chwili jest cieniem tego koksa z LM. Szaman z Ghany nie rzucił słów na wiatr

jest po kontuzji, a Boateng cały czas wchodził w niego, dlatego pewnie bał sie odnowienia kontuzji
Gmoch mówił to samo, ze postawili Boatenga aby kasował Ronaldo
jest po kontuzji, a Boateng cały czas wchodził w niego, dlatego pewnie bał sie odnowienia kontuzji
Gmoch mówił to samo, ze postawili Boatenga aby kasował Ronaldo :P
17 czerwca 2014, 17:11 [cytuj]
Verts, Dembele, Chadli, Bentaleb - wszyscy zaczynają w pierwszej 11!
Verts, Dembele, Chadli, Bentaleb - wszyscy zaczynają w pierwszej 11!
17 czerwca 2014, 17:19 [cytuj]
Robert powiedział/a:
jest po kontuzji, a Boateng cały czas wchodził w niego
Wole nie pytac, co mial kontuzjowane
Wole nie pytac, co mial kontuzjowane :rotfl:
17 czerwca 2014, 17:56 [cytuj]
Zaczynają moi faworyci, wreszcie
Zobaczymy co pokaże dzisiaj także pupil Sherwooda.
Zaczynają moi faworyci, wreszcie :)
Zobaczymy co pokaże dzisiaj także pupil Sherwooda
17 czerwca 2014, 18:03 [cytuj]
Wg komentatorów Chadli jest z ManU

MŚ tylko w C+
Wg komentatorów Chadli jest z ManU :D MŚ tylko w C+
17 czerwca 2014, 18:47 [cytuj]
janek w formie z zeszłego sezonu
janek w formie z zeszłego sezonu :D
17 czerwca 2014, 18:49 [cytuj]
Na szczęście na ITV się tak nie mylą
Janek gra tak samo bez ambicji jak w Tottenhamie. Nie wiem co mu się stało, ale nie przypomina tego samego gościa co rok temu. Jego wartość spada...
Na szczęście na ITV się tak nie mylą :D
Janek gra tak samo bez ambicji jak w Tottenhamie. Nie wiem co mu się stało, ale nie przypomina tego samego gościa co rok temu. Jego wartość spada
17 czerwca 2014, 18:51 [cytuj]
Bentaleb z Dembele widać nie stosują taryfy ulgowej względem siebie. O ile Dembele jeszcze przypadkowo trzepnął Algierczyka w twarz, to Nabil ewidentnie chciał mu oddać
Bentaleb z Dembele widać nie stosują taryfy ulgowej względem siebie. O ile Dembele jeszcze przypadkowo trzepnął Algierczyka w twarz, to Nabil ewidentnie chciał mu oddać
17 czerwca 2014, 19:36 [cytuj]
Nie ma Spursiaków i od razu Balgia wygrywa :-)
Nie ma Spursiaków i od razu Balgia wygrywa :-)
17 czerwca 2014, 19:52 [cytuj]
tak dwa najsłabsze ogniwa (Dembele i Chadli) wyjęte i Belgowie zaczeli grać
tak dwa najsłabsze ogniwa (Dembele i Chadli) wyjęte i Belgowie zaczeli grać
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 czerwca 2014, 19:52 [cytuj]
No, po tym meczu zabijać się o naszych raczej nie będą.
No, po tym meczu zabijać się o naszych raczej nie będą
17 czerwca 2014, 19:54 [cytuj]
Taaak w sumie ich gra w pierwszej połowie strasznie przypominała mi nasze męczarnie w ataku pozycyjnym, plus numery Janka...

Ale Lukaku trzeba powiedzieć też nie zachwycił, w polu karnym spóźniony, piłka mu czesto na parę metrów odskakiwała. Ciekawe jak trener sklei skład na następny mecz. Ja bym chciał zobaczyć jeszcze Mirallasa, tylko pewnie to by się wiązało z jakimś przesunięciem Hazarda na środek, bo Mertens dał dobrą zmianę, a i ten murzynek na szpicy nieźle wyglądał
Taaak w sumie ich gra w pierwszej połowie strasznie przypominała mi nasze męczarnie w ataku pozycyjnym, plus numery Janka... :D Ale Lukaku trzeba powiedzieć też nie zachwycił, w polu karnym spóźniony, piłka mu czesto na parę metrów odskakiwała. Ciekawe jak trener sklei skład na następny mecz. Ja bym chciał zobaczyć jeszcze Mirallasa, tylko pewnie to by się wiązało z jakimś przesunięciem Hazarda na środek, bo Mertens dał dobrą zmianę, a i ten murzynek na szpicy nieźle wyglądał
17 czerwca 2014, 19:56 [cytuj]
A w Brazylii Ramires za Hulka, Paulinho w pierwszym. Myślałem, że go Scolari posadzi na ławę.
A w Brazylii Ramires za Hulka, Paulinho w pierwszym. Myślałem, że go Scolari posadzi na ławę
17 czerwca 2014, 20:00 [cytuj]
Może sobie tego Origiego lepiej kupić niż Lukaku?
Może sobie tego Origiego lepiej kupić niż Lukaku? :D
LMAO