Forum dyskusyjne
14 czerwca 2014, 23:21 [cytuj]
Drugi gol dla Kostaryki był jednak ze spalonego, więc bezbłędny sędzia nie był.
Drugi gol dla Kostaryki był jednak ze spalonego, więc bezbłędny sędzia nie był
14 czerwca 2014, 23:27 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Drugi gol dla Kostaryki był jednak ze spalonego, więc bezbłędny sędzia nie był
A to się nie dopatrzyłem, poczekam na powtórki
A to się nie dopatrzyłem, poczekam na powtórki :)
14 czerwca 2014, 23:37 [cytuj]
w powtórce tam było widać ze minimalny, ale jednak był, błąd liniowego, ale główny na +
w powtórce tam było widać ze minimalny, ale jednak był, błąd liniowego, ale główny na +
15 czerwca 2014, 04:57 [cytuj]
I kolejny świetny mecz, nie ma jak na razie nudy na tym mundialu
I kolejny świetny mecz, nie ma jak na razie nudy na tym mundialu :brawo:
15 czerwca 2014, 12:07 [cytuj]
Itaaaaaaalia!!
Itaaaaaaalia!!
15 czerwca 2014, 19:05 [cytuj]
Rodriguez też fajne piły wali. Brać go.
Rodriguez też fajne piły wali. Brać go. :D
LMAO
15 czerwca 2014, 20:38 [cytuj]
Po co malować kreski, jak się potem ich nie egzekwuje. Jeśli chodzi o sędziów to chyba najgorsze mistrzostwa świata od nie pamiętam kiedy.
Po co malować kreski, jak się potem ich nie egzekwuje. Jeśli chodzi o sędziów to chyba najgorsze mistrzostwa świata od nie pamiętam kiedy
15 czerwca 2014, 21:09 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Po co malować kreski, jak się potem ich nie egzekwuje. Jeśli chodzi o sędziów to chyba najgorsze mistrzostwa świata od nie pamiętam kiedy
Korea/Japonia były również masakryczne....Koreę popchneli do półfinału. Tak stanie się pewnie i z Brazylią.
Korea/Japonia były również masakryczne....Koreę popchneli do półfinału. Tak stanie się pewnie i z Brazylią
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 czerwca 2014, 21:51 [cytuj]
ja nie mogę Palacios co tragedie zagrał ;o zero pomyślunku, nie dość ze ma żółtą to ewidentnie wbiega w Pogbe, który oczywiście wywrócił się jakby potrącił go tir, ale karny niewątpliwy.
ja nie mogę Palacios co tragedie zagrał ;o zero pomyślunku, nie dość ze ma żółtą to ewidentnie wbiega w Pogbe, który oczywiście wywrócił się jakby potrącił go tir, ale karny niewątpliwy
15 czerwca 2014, 23:27 [cytuj]
Ciekawe co pokaże zaraz Argentyna. Upatruję w nich jeden z niewielu zespołów, które moga pokrzyżować szyki Brazylii. I w Aguero króla strzelców.
Pomimo porażki, miło mnei zaskoczyli wczoraj Anglicy. Moga namieszać, bo trafiają na grupe C jeśli wyjdą z grupy, więc będzie spora szansa, żeby przejść do cwierćfinału, a później, to już wszystko będzie możliwe.
A co do Hiszpanii, nie byłbym taki pewien ich zwycięstwa nad Australią, która gra typową, brytyjską piłką. Może akurat wpadnie jakas bramka po dośrkodkowaniu i postawią autobus, a że Hiszpania ma ogromne problemy z grą przeciwko głęboko broniącym się zespołom wiadomo nie od dziś. W sumie to życze im jak najgorzej na tch mistrzostwach, są wypaleni i wyglądają jakby na tej imprezie grali za karę.
Ciekawe co pokaże zaraz Argentyna. Upatruję w nich jeden z niewielu zespołów, które moga pokrzyżować szyki Brazylii. I w Aguero króla strzelców.
Pomimo porażki, miło mnei zaskoczyli wczoraj Anglicy. Moga namieszać, bo trafiają na grupe C jeśli wyjdą z grupy, więc będzie spora szansa, żeby przejść do cwierćfinału, a później, to już wszystko będzie możliwe.
A co do Hiszpanii, nie byłbym taki pewien ich zwycięstwa nad Australią, która gra typową, brytyjską piłką. Może akurat wpadnie jakas bramka po dośrkodkowaniu i postawią autobus, a że Hiszpania ma ogromne problemy z grą przeciwko głęboko broniącym się zespołom wiadomo nie od dziś. W sumie to życze im jak najgorzej na tch mistrzostwach, są wypaleni i wyglądają jakby na tej imprezie grali za karę
16 czerwca 2014, 00:40 [cytuj]
"Zderzenie, w którym ucierpieli dwaj zawodnicy - i Bośni i Hercegowiny" Szpakowski :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
16 czerwca 2014, 00:55 [cytuj]
Masherano, Maczerano, Maserano czy Mascherano? Szpak jak zwykle w formie
Masherano, Maczerano, Maserano czy Mascherano? Szpak jak zwykle w formie :wysmiewacz:
16 czerwca 2014, 00:56 [cytuj]
A gdzie Ty Szaranowicza słyszałeś?
A gdzie Ty Szaranowicza słyszałeś?
16 czerwca 2014, 01:10 [cytuj]
Myślałem Szpaku, napisałem Szaranowicz -_-
Myślałem Szpaku, napisałem Szaranowicz -_-
16 czerwca 2014, 09:52 [cytuj]
16 czerwca 2014, 14:04 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Masherano, Maczerano, Maserano czy Mascherano? Szpak jak zwykle w formie

Mnie rozwalił komentarz podczas meczu Japonii. Najpierw stworzyli nowego zawodnika southamption Yaya Yoshida(z 8 razy tak go nazwali) dopiero jak im realizator pokazał imię i nazwisko poprawili się
A zaraz po Yaya Yoshida według komentatorów Yaya Toure miał zajebisty sezon w Manchesterze United pod wodzą Pellegriniego
Mnie rozwalił komentarz podczas meczu Japonii. Najpierw stworzyli nowego zawodnika southamption Yaya Yoshida(z 8 razy tak go nazwali) dopiero jak im realizator pokazał imię i nazwisko poprawili się :P
A zaraz po Yaya Yoshida według komentatorów Yaya Toure miał zajebisty sezon w Manchesterze United pod wodzą Pellegriniego
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 czerwca 2014, 17:50 [cytuj]
Zabaleta też w Manchesterze United gra przecież
Zabaleta też w Manchesterze United gra przecież :rotfl:
16 czerwca 2014, 18:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
I o dziwo dwóch bramek byłego koguta. powinniśmy się pukać w czoło, że sprzedaliśmy GDS, a wszyscy wiemy jaką padakę grał
z byłych kogutów na tych mistrzostwach to możnaby dobrać nielichą drużynę
z byłych kogutów na tych mistrzostwach to możnaby dobrać nielichą drużynę
under aromour!
16 czerwca 2014, 18:50 [cytuj]
No to Niemcy dają Portugalczykom lekcje futbolu ;o podejrzewałem, że będa lepsi, ale tutaj zapowiada się więcej niż 3:0, oczywiście duży udział w tym Pepe, ten to już w ogóle czasem zapomina, że na szyji ma coś takiego jak głowa i że słuzy to raczej do myślenia a nie uderzenia innych ;d (choć kontakt był minimalny, to myśle ze kartka słyszna, takie zachowania trzeba tępić w zarodku)
No to Niemcy dają Portugalczykom lekcje futbolu ;o podejrzewałem, że będa lepsi, ale tutaj zapowiada się więcej niż 3:0, oczywiście duży udział w tym Pepe, ten to już w ogóle czasem zapomina, że na szyji ma coś takiego jak głowa i że słuzy to raczej do myślenia a nie uderzenia innych ;d (choć kontakt był minimalny, to myśle ze kartka słyszna, takie zachowania trzeba tępić w zarodku)
16 czerwca 2014, 20:02 [cytuj]
nie przepadam za Portugalią - ale karniak za faul na Ederze się należał
nie przepadam za Portugalią - ale karniak za faul na Ederze się należał
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!