Forum dyskusyjne
13 czerwca 2014, 22:08 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Sędzia nie uznał 2 prawidłowych bramek dla Meksyku
I o dziwo dwóch bramek byłego koguta. Takie wnioski są często mylące

Po tym meczu powinniśmy się pukać w czoło, że sprzedaliśmy GDS, a wszyscy wiemy jaką padakę grał
I o dziwo dwóch bramek byłego koguta. Takie wnioski są często mylące :P Po tym meczu powinniśmy się pukać w czoło, że sprzedaliśmy GDS, a wszyscy wiemy jaką padakę grał
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 czerwca 2014, 22:12 [cytuj]
Blind znowu pięknie podał, zaskakują mnie bardzo pozytywnie Ci Holendrzy
Blind znowu pięknie podał, zaskakują mnie bardzo pozytywnie Ci Holendrzy :)
13 czerwca 2014, 22:16 [cytuj]
Blind to czasami nie lewy obrońca?
13 czerwca 2014, 22:19 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
nom
nom :)
13 czerwca 2014, 22:26 [cytuj]
1-3 też druk. Nie było żadnego wolnego i do tego Casillas faulowany. Przypomina mi to Korea-Japonia.
1-3 też druk. Nie było żadnego wolnego i do tego Casillas faulowany. Przypomina mi to Korea-Japonia
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 czerwca 2014, 22:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
1-3 też druk. Nie było żadnego wolnego i do tego Casillas faulowany. Przypomina mi to Korea-Japonia
Na naszym podwórku by to puścił taki Clattenburg
Na naszym podwórku by to puścił taki Clattenburg
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 czerwca 2014, 22:59 [cytuj]
Z tym Casillasem trudno powiedzieć. Bardziej kontrowersyjny był według mnie karny dla Hiszpanów.
EDIT: Nie winię sędiego w żadnym wypadku, gdyż wyglądało to na faul, ale w powtórce widać, że Costa zostawił nogę i postawił na nodze obrońcy.
Z tym Casillasem trudno powiedzieć. Bardziej kontrowersyjny był według mnie karny dla Hiszpanów.
EDIT: Nie winię sędiego w żadnym wypadku, gdyż wyglądało to na faul, ale w powtórce widać, że Costa zostawił nogę i postawił na nodze obrońcy
13 czerwca 2014, 23:00 [cytuj]
Po takim pogromie na dobrą sprawę zakładając że każdy z tej grupy pyknie Australię, to ewentualna porażka Holendrów z Chile w zasadzie mogłaby oznaczać pożegnanie się Hiszpanii (o ile nie rozgromią Chile) z turniejem już w fazie grupowej
Po takim pogromie na dobrą sprawę zakładając że każdy z tej grupy pyknie Australię, to ewentualna porażka Holendrów z Chile w zasadzie mogłaby oznaczać pożegnanie się Hiszpanii (o ile nie rozgromią Chile) z turniejem już w fazie grupowej
13 czerwca 2014, 23:19 [cytuj]
To raczej Hiszpanie będą mieli problem z Chile.
To raczej Hiszpanie będą mieli problem z Chile
13 czerwca 2014, 23:21 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
To raczej Hiszpanie będą mieli problem z Chile
Chodziło mi o to że jeśli teraz Hiszpanie nie ograją jakoś wysoko Chile to w ostatniej kolejce Holendrzy mogą się podłożyć i przegrać z latynosami - bilans bramkowy da im i tak pierwsze miejsce, a Hiszpanie jadą do domu ;p.
Chodziło mi o to że jeśli teraz Hiszpanie nie ograją jakoś wysoko Chile to w ostatniej kolejce Holendrzy mogą się podłożyć i przegrać z latynosami - bilans bramkowy da im i tak pierwsze miejsce, a Hiszpanie jadą do domu ;p
13 czerwca 2014, 23:32 [cytuj]
Jak Robben ruszył na bramkę ESP to zapierdalał 37km/h a Ramos którego dogonił 30,6. Nie wiem czy Holender jest na sterydach czy Hiszpanom nie chcę się już grać. Przypomina mi się Robben/King
Jak Robben ruszył na bramkę ESP to zapierdalał 37km/h a Ramos którego dogonił 30,6. Nie wiem czy Holender jest na sterydach czy Hiszpanom nie chcę się już grać. Przypomina mi się Robben/King :zalamka:
13 czerwca 2014, 23:48 [cytuj]
Pytanie ile km/h biegł King jak gonił Robbena?
Pytanie ile km/h biegł King jak gonił Robbena? :D :krzyk:
13 czerwca 2014, 23:51 [cytuj]
Dla tych którzy nie znają

ku pokrzepieniu serc

https://www.youtube.com/watch?v=SjxmyjLp9tg
Dla tych którzy nie znają :D ku pokrzepieniu serc :D https://www.youtube.com/watch?v=SjxmyjLp9tg
13 czerwca 2014, 23:56 [cytuj]
a więc teraz do boju Chile !!!
14 czerwca 2014, 01:38 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Chyba jednak ESP ich pyknie. Strasznie słabi są.
Chyba jednak ESP ich pyknie. Strasznie słabi są
14 czerwca 2014, 02:07 [cytuj]
Szkoda mi Australii, mocno im kibicowałem i zasłużyli choćby na ten punkt. Od bramki kontaktowej walczyli z Chile jak równy z równym, chociaż braki w technice było widać gołym okiem. Plus jest taki, że wynik przybliża Chile do wyeliminowania Hiszpanii z grupy, chociaż z taką grą jak dzisiaj(zwłaszcza w 2 połowie) sukcesu z Hiszpanami im nie wróżę.
Szkoda mi Australii, mocno im kibicowałem i zasłużyli choćby na ten punkt. Od bramki kontaktowej walczyli z Chile jak równy z równym, chociaż braki w technice było widać gołym okiem. Plus jest taki, że wynik przybliża Chile do wyeliminowania Hiszpanii z grupy, chociaż z taką grą jak dzisiaj(zwłaszcza w 2 połowie) sukcesu z Hiszpanami im nie wróżę
14 czerwca 2014, 08:51 [cytuj]
A jedyny sędzia, który ustrzegł się błędów to Iworyjczyk Doue póki co.
Co do faulu na Casillasie: wiem, że to nie zmienia nic w interpretacji sytuacji i że sędzia i tak powinien zagwizdać, bo RvP faulował, ale powiedzmy sobie szczerze, na powtórkach widać, że Casillas tak wspaniale obliczył tor lotu piłki że i tak na 99% by do niej nie doszedł. Swoją drogą tam w ogóle wolnego być nie powinno, Pique nic złego nie zrobił.
A jedyny sędzia, który ustrzegł się błędów to Iworyjczyk Doue póki co.
Co do faulu na Casillasie: wiem, że to nie zmienia nic w interpretacji sytuacji i że sędzia i tak powinien zagwizdać, bo RvP faulował, ale powiedzmy sobie szczerze, na powtórkach widać, że Casillas tak wspaniale obliczył tor lotu piłki że i tak na 99% by do niej nie doszedł. Swoją drogą tam w ogóle wolnego być nie powinno, Pique nic złego nie zrobił
COYS!
14 czerwca 2014, 09:51 [cytuj]
za tego karnego liczylem na skromne 2-1, a tu takie miłe zaskoczenie i 5-1
Wduwek, tam była reka, tylko ze na powtórkach tego nie pokazywali
za tego karnego liczylem na skromne 2-1, a tu takie miłe zaskoczenie i 5-1;)
Wduwek, tam była reka, tylko ze na powtórkach tego nie pokazywali;)
14 czerwca 2014, 23:00 [cytuj]
Ten Campbell z Kostaryki, skubaniec dobry jest

Gdyby nie to, że jest piłkarzem Arsenalu, to bym go widział u nas. Kupon mi nie wszedł przez nich, ale Kostaryka pokazała Urugwajczykom jak się gra w piłkę.
Ten Campbell z Kostaryki, skubaniec dobry jest :D Gdyby nie to, że jest piłkarzem Arsenalu, to bym go widział u nas. Kupon mi nie wszedł przez nich, ale Kostaryka pokazała Urugwajczykom jak się gra w piłkę
14 czerwca 2014, 23:19 [cytuj]
Wreszcie sędzia który nie popełnił błędów, i nie bał się podejmować ryzykownych decyzji, zresztą wszystkie prawidłowe. Tzn karny i czerwień.
Wreszcie sędzia który nie popełnił błędów, i nie bał się podejmować ryzykownych decyzji, zresztą wszystkie prawidłowe. Tzn karny i czerwień