Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Reprezentacje » FIFA WORLD CUP 2014
13 czerwca 2014, 18:50 [cytuj]
"Podobno sędzia kłócił się o kasę z federacją Kamerunu jeszcze dłużej niż piłkarze!" - K. Stanowski ;)
"Podobno sędzia kłócił się o kasę z federacją Kamerunu jeszcze dłużej niż piłkarze!" - K. Stanowski ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 czerwca 2014, 18:50 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Nikogo nie trzeba na LO szukać :pies: co BAE gra to poezja. Nie tylko w defensywie :brawo:

Dobrze gra ale poczekajmy do meczu z Chorwacją i Brazylią, z takim przeciwnikiem będzie można lepsze wnioski wyciągnæć
Dobrze gra ale poczekajmy do meczu z Chorwacją i Brazylią, z takim przeciwnikiem będzie można lepsze wnioski wyciągnæć
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 czerwca 2014, 18:56 [cytuj]
Ale sędziowanie póki co ssie palke na tym turnieju.
Ale sędziowanie póki co ssie palke na tym turnieju
13 czerwca 2014, 18:56 [cytuj]
Dla mnie Meksyk jest równorzędnym przeciwnikiem dla Chorwacji a od dawna wiadomo że Meksyk ma sposób na Brazylie. Ja nie mam zamiaru niczego ujmować BAE :luzik: Meksyk nie jest jakimiś tam cieniasami
Dla mnie Meksyk jest równorzędnym przeciwnikiem dla Chorwacji a od dawna wiadomo że Meksyk ma sposób na Brazylie. Ja nie mam zamiaru niczego ujmować BAE :luzik: Meksyk nie jest jakimiś tam cieniasami
13 czerwca 2014, 18:57 [cytuj]
"Meksykańczyki" siedzą w studio. Komentarz tak dobry jak sędziowanie. :D
"Meksykańczyki" siedzą w studio. Komentarz tak dobry jak sędziowanie. :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 czerwca 2014, 19:34 [cytuj]
Co Wy z tym BAE? W słabym Kamerunie "błyszczy" przeciwko słabym Meksykanom. Nie nadaje się już do nas. Za stary i bez ambicji. Chyba chcemy budować zespół od przyszłościowych zawodników a nie przeszłościowych?
Co Wy z tym BAE? W słabym Kamerunie "błyszczy" przeciwko słabym Meksykanom. Nie nadaje się już do nas. Za stary i bez ambicji. Chyba chcemy budować zespół od przyszłościowych zawodników a nie przeszłościowych?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 czerwca 2014, 19:52 [cytuj]
Przynajmniej coś gra a Meksyk nie taki słaby. Dawson to na pewno mógłby podobnie grać... litości. Ale jego to chciałbyś zatrzymać. W sumie śmiechłem
Przynajmniej coś gra a Meksyk nie taki słaby. Dawson to na pewno mógłby podobnie grać... litości. Ale jego to chciałbyś zatrzymać. W sumie śmiechłem
13 czerwca 2014, 19:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Czy Meksyk jest słaby to się jeszcze okaże, bo czuję że z grupy wyjdą. A Ekotto się nie podniecam, ale uważam, że warto dać mu szansę, bo od Rose gorszy nie jest. Na pewno ma 100 razy lepiej ułożoną stopę niż Danny
Czy Meksyk jest słaby to się jeszcze okaże, bo czuję że z grupy wyjdą. A Ekotto się nie podniecam, ale uważam, że warto dać mu szansę, bo od Rose gorszy nie jest. Na pewno ma 100 razy lepiej ułożoną stopę niż Danny
13 czerwca 2014, 19:57 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Ty rozumnie czytasz? Czy ja coś napisałem o Dawsonie? Wracaj do piaskownicy.
Ty rozumnie czytasz? Czy ja coś napisałem o Dawsonie? Wracaj do piaskownicy
13 czerwca 2014, 19:59 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Dlaczego słabym?
Dlaczego słabym?
13 czerwca 2014, 19:59 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ty rozumnie czytasz? Czy ja coś napisałem o Dawsonie? Wracaj do piaskownicy
Niedawno jak się nad Dawsonem spuszczaliście sie i pisaliście że musi zostać a pisałem to samo co ty teraz to oczywiście zostałem zjebany. A już o coś grajacym BAE to oczywiście trzeba zastąpić młodymi.
Niedawno jak się nad Dawsonem spuszczaliście sie i pisaliście że musi zostać a pisałem to samo co ty teraz to oczywiście zostałem zjebany. A już o coś grajacym BAE to oczywiście trzeba zastąpić młodymi
13 czerwca 2014, 20:06 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Niedawno jak się nad Dawsonem spuszczaliście sie i pisaliście że musi zostać a pisałem to samo co ty teraz to oczywiście zostałem zjebany. A już o coś grajacym BAE to oczywiście trzeba zastąpić młodymi

Dyskutujesz ze mną czy ze wszystkimi innymi, którzy się "spuszczali"? Dziwna ta dyskusja z Tobą. Ja kończę w zarodku.
Dyskutujesz ze mną czy ze wszystkimi innymi, którzy się "spuszczali"? Dziwna ta dyskusja z Tobą. Ja kończę w zarodku
13 czerwca 2014, 20:51 [cytuj]
Strasznie dużo nienawiści tutaj ostatnio :D
13 czerwca 2014, 20:52 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:

Widoczny brak Tottenhamu :D
Widoczny brak Tottenhamu :D
13 czerwca 2014, 21:30 [cytuj]
Byłem w pracy także nie wiem co sędziowie wyczyniali, poproszę o jakieś info na ten temat.
Byłem w pracy także nie wiem co sędziowie wyczyniali, poproszę o jakieś info na ten temat
13 czerwca 2014, 21:45 [cytuj]
Sędzia nie uznał 2 prawidłowych bramek dla Meksyku
Sędzia nie uznał 2 prawidłowych bramek dla Meksyku
13 czerwca 2014, 21:49 [cytuj]
Blind jaka asysta... A jego nazwisko pojawiało się w kontekście przyjścia w przypadku zatrudnienia De Boera
Blind jaka asysta... A jego nazwisko pojawiało się w kontekście przyjścia w przypadku zatrudnienia De Boera
13 czerwca 2014, 21:54 [cytuj]
No, ładnie hasa ten Blind po lewej stronie. Trzeba by się koło niego zakręcić.
No, ładnie hasa ten Blind po lewej stronie. Trzeba by się koło niego zakręcić
13 czerwca 2014, 21:56 [cytuj]
asysta i bramka persila bardzo ładne

a co do karnego, mam nadzieje ze kiedyś za takie frajerstwo zaczną karać, mam nadzieje ze hiszpania to przegra do tego 1
asysta i bramka persila bardzo ładne a co do karnego, mam nadzieje ze kiedyś za takie frajerstwo zaczną karać, mam nadzieje ze hiszpania to przegra do tego 1
13 czerwca 2014, 22:04 [cytuj]
Drukowany karny moim zdaniem, obrońca już poleciał w swoją stronę a Costa wyciągnął nogę, nadepnął mu na kostkę i jeszcze się o niego wywrócił... sędziowanie jest tragiczne jak narazie, pomijając mecz Hiszpanów, to co się działo w meczu Meksyk-Kamerun było nie do pomyślenia... prawie mi kupon nie wszedł przez tego niedorobionego sędziego ;P
Drukowany karny moim zdaniem, obrońca już poleciał w swoją stronę a Costa wyciągnął nogę, nadepnął mu na kostkę i jeszcze się o niego wywrócił... sędziowanie jest tragiczne jak narazie, pomijając mecz Hiszpanów, to co się działo w meczu Meksyk-Kamerun było nie do pomyślenia... prawie mi kupon nie wszedł przez tego niedorobionego sędziego ;P
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się