Forum dyskusyjne
12 czerwca 2014, 21:23 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
A TVP jak zwykle dała dupy. Ręce opadają
Podobno to strona brazylijska przerwała bo są gigantyczne zamieszki pod stadionem. Śledzić Twitter a nie pisać takie głupoty.
Podobno to strona brazylijska przerwała bo są gigantyczne zamieszki pod stadionem. Śledzić Twitter a nie pisać takie głupoty
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2014, 21:27 [cytuj]
Śledzę Twittera. Mieszkający w Anglii czy Hiszpanii Polacy oglądali ceremonię w całości. Polecam też główny news na sport.pl. Poza tym - co mają rzekome zamieszki POD stadionem wspólnego z tym, co się dzieje NA stadionie? Piłeczka odbita
Śledzę Twittera. Mieszkający w Anglii czy Hiszpanii Polacy oglądali ceremonię w całości. Polecam też główny news na sport.pl. Poza tym - co mają rzekome zamieszki POD stadionem wspólnego z tym, co się dzieje NA stadionie? Piłeczka odbita :ok:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 czerwca 2014, 21:27 [cytuj]
Gmoch co pierdoli w tym studio

Żewłakowów pomylił " tu siedzi napastnik w tym studio" lol
Gmoch co pierdoli w tym studio :rotfl: Żewłakowów pomylił " tu siedzi napastnik w tym studio" lol :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 czerwca 2014, 21:29 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Śledzę Twittera. Mieszkający w Anglii czy Hiszpanii Polacy oglądali ceremonię w całości. Polecam też główny news na sport.pl. Poza tym - co mają rzekome zamieszki POD stadionem wspólnego z tym, co się dzieje NA stadionie? Piłeczka odbita

To mnie dziennikarz w błąd wprowadził. Sorrki. Zjebie go, że się wygłupiłem na Spursmanii :-)
To mnie dziennikarz w błąd wprowadził. Sorrki. Zjebie go, że się wygłupiłem na Spursmanii :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2014, 21:44 [cytuj]
http://goo.gl/bwwiaT - Sandro niby z uśmiechem na twarzy, ale ciekawe, co sobie myśli

wkurwiony czy już dawno pogodzony?
http://goo.gl/bwwiaT - Sandro niby z uśmiechem na twarzy, ale ciekawe, co sobie myśli ;) wkurwiony czy już dawno pogodzony?
12 czerwca 2014, 21:58 [cytuj]
Cały czas byłem w przekonaniu, że Chorwacja to solidny zespół z tylko 3-4 kozakami. A teraz patrzę a tu Pletikosa, Srna, Corluka, Lovren, Modric, Olic, Perisic, Rakitic, Kovacic, Jelavic, praktycznie same znane nazwiska.
Cały czas byłem w przekonaniu, że Chorwacja to solidny zespół z tylko 3-4 kozakami. A teraz patrzę a tu Pletikosa, Srna, Corluka, Lovren, Modric, Olic, Perisic, Rakitic, Kovacic, Jelavic, praktycznie same znane nazwiska. :D
LMAO
12 czerwca 2014, 22:12 [cytuj]
Na szczęście angielskiej tv nie ma Gmochów, czy też przemądrzałych Engelów. A Chorwaci zaskakują !
Na szczęście angielskiej tv nie ma Gmochów, czy też przemądrzałych Engelów. A Chorwaci zaskakują !
12 czerwca 2014, 22:34 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Ja oglądam na TVP bo mam w HD i dużo lepiej się ogląda. Na ITV obraz rozmyty
Ja oglądam na TVP bo mam w HD i dużo lepiej się ogląda. Na ITV obraz rozmyty
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 czerwca 2014, 22:49 [cytuj]
Hulk na razie strasznie słabo.
Hulk na razie strasznie słabo
12 czerwca 2014, 22:52 [cytuj]
Paulinho też raczej niemrawo. Choć raz pokazał się z dobrej strony.
Paulinho też raczej niemrawo. Choć raz pokazał się z dobrej strony
12 czerwca 2014, 22:54 [cytuj]
http://www.transfermarkt.pl/sime-vrsaljko/profil/spieler/76061
Vrsajko gra zajebiste zawody

Mauro patrz!
http://www.transfermarkt.pl/sime-vrsaljko/profil/spieler/76061
Vrsajko gra zajebiste zawody ;) Mauro patrz!
Offence win games, defence wins titles
12 czerwca 2014, 22:57 [cytuj]
PatricziwwersjiBet powiedział/a:
No nie wiem, mam problemy z wymówieniem jego nazwiska
No nie wiem, mam problemy z wymówieniem jego nazwiska :F
12 czerwca 2014, 23:08 [cytuj]
A co powiesz na Alderweirelda?
A co powiesz na Alderweirelda? :D
12 czerwca 2014, 23:20 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Paulinho też raczej niemrawo. Choć raz pokazał się z dobrej strony
No ja to trochę inaczej widziałem. Tylko Oscar i Neymar zrobili więcej w ofensywie dla Brazylii. Jak Paulinho niemrawo to Modrić beznadziejnie w takim razie
No ja to trochę inaczej widziałem. Tylko Oscar i Neymar zrobili więcej w ofensywie dla Brazylii. Jak Paulinho niemrawo to Modrić beznadziejnie w takim razie
12 czerwca 2014, 23:30 [cytuj]
Hmm a gdzie ten słynny napastnik, którego talentem zachwycał się Daniel Levy ? Jak mu było ? Damiao ?
A karny z kapelusza ...
Hmm a gdzie ten słynny napastnik, którego talentem zachwycał się Daniel Levy ? Jak mu było ? Damiao ?
A karny z kapelusza
12 czerwca 2014, 23:32 [cytuj]
Poleciał sędzia w uja delikatnie rzecz biorąc.
Poleciał sędzia w uja delikatnie rzecz biorąc
12 czerwca 2014, 23:38 [cytuj]
I powtórki są nadal niepotrzebne ehhh....
I powtórki są nadal niepotrzebne ehhh
12 czerwca 2014, 23:43 [cytuj]
Chorwacja nie wygra tego meczu
Chorwacja nie wygra tego meczu :)
12 czerwca 2014, 23:44 [cytuj]
Ten sędzia najebany jakiś jest czy jak? Ale pojebus
Ten sędzia najebany jakiś jest czy jak? Ale pojebus
12 czerwca 2014, 23:49 [cytuj]
Teraz żeby jeszcze Chorwacja z Meksykiem przegrała i będzie git majonez
Teraz żeby jeszcze Chorwacja z Meksykiem przegrała i będzie git majonez ;)