Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Reprezentacje » FIFA WORLD CUP 2014
11 czerwca 2014, 11:27 [cytuj]
Jak zawsze będę za Makaronami. Wcale nie liczę na Belgów, pewnie uda im się wyjść z grupy (losowanie mieli piękne), ale w poważnym graniu odpadną. Jeszcze nie ich czas, zdecydowanie za młodzi są i za mało doświadczeni. Chorwacja , podobnie Argentyna, ma za mało zbilansowany skład. Po rozjechaniu kogoś 7:0 mogą równie dobrze przegrać 0:1, a na turniejach nie o to chodzi. Jakoś nie mogę sie oprzeć wrażeniu, że to optymalny czas dla Niemców. Wiele zależy też od tego jak się drabinka będize układać. W drugiej kolejności Hiszpania. Potem Brazylia, a o reszcie ciężko prognozować, bo oni mogą się dopiero "urodzić" w trakcie. Bardzo duże zdyscyplinowanie pewnie pomoże Portugalii, Urugwajowi czy Meksykowi.
Jak zawsze będę za Makaronami. Wcale nie liczę na Belgów, pewnie uda im się wyjść z grupy (losowanie mieli piękne), ale w poważnym graniu odpadną. Jeszcze nie ich czas, zdecydowanie za młodzi są i za mało doświadczeni. Chorwacja , podobnie Argentyna, ma za mało zbilansowany skład. Po rozjechaniu kogoś 7:0 mogą równie dobrze przegrać 0:1, a na turniejach nie o to chodzi. Jakoś nie mogę sie oprzeć wrażeniu, że to optymalny czas dla Niemców. Wiele zależy też od tego jak się drabinka będize układać. W drugiej kolejności Hiszpania. Potem Brazylia, a o reszcie ciężko prognozować, bo oni mogą się dopiero "urodzić" w trakcie. Bardzo duże zdyscyplinowanie pewnie pomoże Portugalii, Urugwajowi czy Meksykowi
Kogucie życie!
11 czerwca 2014, 11:39 [cytuj]
Ściskam kciuki za Brazylię, Włochy i Belgię (z wiadomych względów). A oprócz tego - kibicuję WSZYSTKIM (no dobra, z wyjątkiem Ruskich), którzy będą grać przeciwko Hiszpanii.
Ściskam kciuki za Brazylię, Włochy i Belgię (z wiadomych względów). A oprócz tego - kibicuję WSZYSTKIM (no dobra, z wyjątkiem Ruskich), którzy będą grać przeciwko Hiszpanii
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
11 czerwca 2014, 20:55 [cytuj]
Jestem za Belgia, nie ze graja tam nasi - ale zawsze byłem za nimi. Zakochalem sie w nich w 1986 - kiedy rozjechali Ruskich i zajeli IV miejsce na MŚ. A po nich do nas przyjechał ich najlepszy strzelec Nico Claesen - moj ulubiony piłkarz. Ponadto byli genialny bramkarz JM Pfaff - mimo ze grał w Bayernie, Ceulemans, Vercauteren, Scifo, Gerets, Van der Bergh itd.... Byłem w konflicie z ojcem bo on zawsze był za Holandia. A ze grają teraz Spursi w Belgii to jeszcze lepiej. Ponadto trzymam kciuki za Honduras - pamietam ich z 1982 roku i mam do nich słabość - a ponadto jest nasz Sierżant - Palacios. Co do reszty to mi lata - w sumie wole Brazylie od Argentyny, Włochów od Niemców, Anglia jest beznadziejna, azjaci mnie nie interesują, z Afryki jestem za Kamerunem , czuje tez sympatię do Australii i Urugwaju. To by było na tyle w temacie mundialu.
Jestem za Belgia, nie ze graja tam nasi - ale zawsze byłem za nimi. Zakochalem sie w nich w 1986 - kiedy rozjechali Ruskich i zajeli IV miejsce na MŚ. A po nich do nas przyjechał ich najlepszy strzelec Nico Claesen - moj ulubiony piłkarz. Ponadto byli genialny bramkarz JM Pfaff - mimo ze grał w Bayernie, Ceulemans, Vercauteren, Scifo, Gerets, Van der Bergh itd.... Byłem w konflicie z ojcem bo on zawsze był za Holandia. A ze grają teraz Spursi w Belgii to jeszcze lepiej. Ponadto trzymam kciuki za Honduras - pamietam ich z 1982 roku i mam do nich słabość - a ponadto jest nasz Sierżant - Palacios. Co do reszty to mi lata - w sumie wole Brazylie od Argentyny, Włochów od Niemców, Anglia jest beznadziejna, azjaci mnie nie interesują, z Afryki jestem za Kamerunem , czuje tez sympatię do Australii i Urugwaju. To by było na tyle w temacie mundialu
11 czerwca 2014, 22:04 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
Ja po cichu liczę, że Chile utrze nosa Holendrom i wyjdzie z grupy. Problemem Belgii może być to, że po grupie wpadną na Niemców albo Portugalczyków

Dokładnie też tak myślę . Przeglądałem kadrę Chile na mistr5zostwa i muszę przyznać że personalnie to mogą śmiało myśleć o wyjściu z grupy , jak nie o czymś więcej . Kadra Holandii nie powala na kolana , choć to drużyna wciąż silna . Jak duża część spursmaniaków trzymam kciuki za Belgię ,stać ich wg mnie spokojnie nawet na medal . W meczu otwarcia sercę będzie trochę rozdarte (Brazylia to Paulinho , z kolei Chorwacja to Charlie , Pletikosa i niepokorny szczurek dzięki któremu w dużej mierzę zagraliśmy w LM):tak:
Dokładnie też tak myślę . Przeglądałem kadrę Chile na mistr5zostwa i muszę przyznać że personalnie to mogą śmiało myśleć o wyjściu z grupy , jak nie o czymś więcej . Kadra Holandii nie powala na kolana , choć to drużyna wciąż silna . Jak duża część spursmaniaków trzymam kciuki za Belgię ,stać ich wg mnie spokojnie nawet na medal . W meczu otwarcia sercę będzie trochę rozdarte (Brazylia to Paulinho , z kolei Chorwacja to Charlie , Pletikosa i niepokorny szczurek dzięki któremu w dużej mierzę zagraliśmy w LM):tak:
12 czerwca 2014, 01:08 [cytuj]
Zawsze w mistrzostwach jestem za Szwajcarią. Szanse na ugranie czegoś większego są znikome, ale mogą wyjść z grupy. Faworytów będzie można szukać po fazie grupowej. Np. Brazylia w przypadku wygrania grupy A trafi na drugi zespół z grupy B, w której jest Hiszpania i Holandia. Tu już nam odpadnie jeden z dużych faworytów. Może to być nawet mecz Brazylia - Hiszpania. W każdej edycji przynajmniej jedna drużyna z Afryki też daleko zachodzi. Scenariuszy wiele, najważniejsze, że będzie dużo do oglądania przez miesiąc :cwaniak:
Zawsze w mistrzostwach jestem za Szwajcarią. Szanse na ugranie czegoś większego są znikome, ale mogą wyjść z grupy. Faworytów będzie można szukać po fazie grupowej. Np. Brazylia w przypadku wygrania grupy A trafi na drugi zespół z grupy B, w której jest Hiszpania i Holandia. Tu już nam odpadnie jeden z dużych faworytów. Może to być nawet mecz Brazylia - Hiszpania. W każdej edycji przynajmniej jedna drużyna z Afryki też daleko zachodzi. Scenariuszy wiele, najważniejsze, że będzie dużo do oglądania przez miesiąc :cwaniak:
12 czerwca 2014, 01:32 [cytuj]
Jeszcze w temacie transmisji. Polecam program na mundialu w c+ codziennie po meczu. Twarowski i Smokowski plus zaproszeni goście i eksperci zawsze lepsi od Gmocha czy Engiela.

PS

W nowej Fifie 2015 też zmiana pokoleniowa i zamiast Szpaka usłyszymy duet Twarowski(siadamy w fotelach i zapinamy pasy) oraz Nahorny(nieobliczalni jak nadejście trąby powietrznej Spurs)
Jeszcze w temacie transmisji. Polecam program na mundialu w c+ codziennie po meczu. Twarowski i Smokowski plus zaproszeni goście i eksperci zawsze lepsi od Gmocha czy Engiela. PS W nowej Fifie 2015 też zmiana pokoleniowa i zamiast Szpaka usłyszymy duet Twarowski(siadamy w fotelach i zapinamy pasy) oraz Nahorny(nieobliczalni jak nadejście trąby powietrznej Spurs)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 czerwca 2014, 10:05 [cytuj]
O kurde, to już dziś!
O kurde, to już dziś!
12 czerwca 2014, 15:31 [cytuj]
U mnie brakuje tylko jeszcze zimnego piwka w lodówce i wall chartu :D
http://www.sportsbarnerja.com/wp-content/uploads/2014/04/WorldCupBrazil2014.jpg
U mnie brakuje tylko jeszcze zimnego piwka w lodówce i wall chartu :D http://www.sportsbarnerja.com/wp-content/uploads/2014/04/WorldCupBrazil2014.jpg
12 czerwca 2014, 15:53 [cytuj]
Chciałbym, żeby Belgia, Kolumbia i Francja daleko zaszły. Oby tylko Włosi szybko odpadli, to się przynajmniej uspokoją. :D
Chciałbym, żeby Belgia, Kolumbia i Francja daleko zaszły. Oby tylko Włosi szybko odpadli, to się przynajmniej uspokoją. :D
LMAO
12 czerwca 2014, 16:37 [cytuj]
Ja jestem za tym , aby Włochy wygrały , dlaczego? Ostatni gwizdek dla Pirlo i Buffona bo pewnie na następnych mistrzostwach ich nie będzie , a takim jak oni mistrzostwo należy się w 100% .
Ja jestem za tym , aby Włochy wygrały , dlaczego? Ostatni gwizdek dla Pirlo i Buffona bo pewnie na następnych mistrzostwach ich nie będzie , a takim jak oni mistrzostwo należy się w 100%
12 czerwca 2014, 16:51 [cytuj]
Umowa:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=773185232712081&set=a.538087592888514.
1073741825.517068604990413&type=1&theater
Umowa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=773185232712081&set=a.538087592888514. 1073741825.517068604990413&type=1&theater
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2014, 17:07 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

PS

W nowej Fifie 2015 też zmiana pokoleniowa i zamiast Szpaka usłyszymy duet Twarowski(siadamy w fotelach i zapinamy pasy) oraz Nahorny(nieobliczalni jak nadejście trąby powietrznej Spurs)
Gdzie ty to przeczytałeś?
12 czerwca 2014, 18:28 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Umowa:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=773185232712081&set=a.538087592888514.
1073741825.517068604990413&type=1&theater

Phi, wystarczy mieć dziewczynę, która lubi piłkę i wtedy żadne umowy nie są wcale potrzebne :F
Phi, wystarczy mieć dziewczynę, która lubi piłkę i wtedy żadne umowy nie są wcale potrzebne :F
12 czerwca 2014, 18:33 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Chyba, że ktoś mieszka z mamą :rotfl:
Chyba, że ktoś mieszka z mamą :rotfl:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2014, 19:05 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

http://ekstraklasa.net/znamy-date-premiery-fifa-15-jakie-zmiany-szykuje-ea-zdjecia-wideo-zapowiedz,artykul.html?material_id=5396fb4a80557da43de6c8ce
http://ekstraklasa.net/znamy-date-premiery-fifa-15-jakie-zmiany-szykuje-ea-zdjecia-wideo-zapowiedz,artykul.html?material_id=5396fb4a80557da43de6c8ce
12 czerwca 2014, 19:40 [cytuj]
[quote=jin_tae http://ekstraklasa.net/znamy-date-premiery-fifa-15-jakie-zmiany-szykuje-ea-zdjecia-wideo-zapowiedz,artykul.html?material_id=5396fb4a80557da43de6c8ce

[/quote]

Miło, nie powiem. Myślałem że jakieś źródło wyssane z dupy:X nareszcie koniec tej masakracji. Chociaż całe zdanie zaczyna się "Nieoficjalnie mówi się także..." :X
Miło, nie powiem. Myślałem że jakieś źródło wyssane z dupy:X nareszcie koniec tej masakracji. Chociaż całe zdanie zaczyna się "Nieoficjalnie mówi się także..." :X
12 czerwca 2014, 20:38 [cytuj]
I się zaczęło, jak na razie dupy nie urywa.
I się zaczęło, jak na razie dupy nie urywa
12 czerwca 2014, 20:56 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
I się zaczęło, jak na razie dupy nie urywa

Ja wolałem zobaczyć na mundialu w c+ sport. Ładne studio, komentatorzy ogarnięci. Vrdoliak przez telefon mówił, że liczy na Eduardo. Twarowski liczy na Paulinho, a Przytuła mówił o Belgii jako o faworycie do medalu. Wszyscy zapomnieli o Dembele i ciągle tylko Witsel, Witsel. Serio Witsel bardziej wartościowy dla repry od Dembele?
Ja wolałem zobaczyć na mundialu w c+ sport. Ładne studio, komentatorzy ogarnięci. Vrdoliak przez telefon mówił, że liczy na Eduardo. Twarowski liczy na Paulinho, a Przytuła mówił o Belgii jako o faworycie do medalu. Wszyscy zapomnieli o Dembele i ciągle tylko Witsel, Witsel. Serio Witsel bardziej wartościowy dla repry od Dembele?
12 czerwca 2014, 21:12 [cytuj]
A TVP jak zwykle dała dupy. Ręce opadają.
A TVP jak zwykle dała dupy. Ręce opadają
12 czerwca 2014, 21:15 [cytuj]
Poza tym - czy te barany z TVP nie mogą zrozumieć, że ludzie NIE CHCĄ oglądać w studio ani dziadów Gmocha i Engela, ani Żewłakowa Marcina, jednego z bardziej irytujących ludzi, jakich miałem (nie)przyjemność kiedykolwiek słuchać?!
Poza tym - czy te barany z TVP nie mogą zrozumieć, że ludzie NIE CHCĄ oglądać w studio ani dziadów Gmocha i Engela, ani Żewłakowa Marcina, jednego z bardziej irytujących ludzi, jakich miałem (nie)przyjemność kiedykolwiek słuchać?!
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się