Forum dyskusyjne
20 czerwca 2014, 23:38 [cytuj]
Pewnie tak będzie, ale ja tylko napisałem, że te mistrzostwa cieszą oko
Zresztą, wielkie kluby na tyle długo śledzą rozwój zawodnikow, że są w stanie ocenić, czy dany piłkarz jest wart żądanych za neigo pieniędzy, czy nie.
Pewnie tak będzie, ale ja tylko napisałem, że te mistrzostwa cieszą oko :)
Zresztą, wielkie kluby na tyle długo śledzą rozwój zawodnikow, że są w stanie ocenić, czy dany piłkarz jest wart żądanych za neigo pieniędzy, czy nie
21 czerwca 2014, 11:44 [cytuj]
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/06/500383d03f2a36318ff73191a5f46692_original.gif
tak było, czy tylko ktoś przerobił?
Lloris wczoraj miał mur jak w tottenhamie Benzema (Ade) i ten drugi (Paulinho)
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/06/500383d03f2a36318ff73191a5f46692_original.gif
tak było, czy tylko ktoś przerobił?:D
Lloris wczoraj miał mur jak w tottenhamie Benzema (Ade) i ten drugi (Paulinho)
21 czerwca 2014, 19:32 [cytuj]
Patrząc na dzisiejsze (abstrahując od końcowego wyniku bo mecz jeszcze trwa) męczarnie Argentyny i ich niemoc od razu na myśl przychodzi mi ich zespół z 2006, który zapakował Serbii (wówczas w eliminacjach stracili chyba najmniej goli w Europie, bądź byli jedną z najlepszych defensyw) 6 goli w tym jedną taką:
http://www.youtube.com/watch?v=q5W6vBI3mGE
Co kolektyw to kolektyw i patrząc na ostatnie mundiale oparcie teamu na jednej supergwieździe jest gwarantem, ale braku sukcesu.
Btw. liczba odmian nazwiska Dejagah stworzonych przez Szpaka jest już niezwykle liczna
Patrząc na dzisiejsze (abstrahując od końcowego wyniku bo mecz jeszcze trwa) męczarnie Argentyny i ich niemoc od razu na myśl przychodzi mi ich zespół z 2006, który zapakował Serbii (wówczas w eliminacjach stracili chyba najmniej goli w Europie, bądź byli jedną z najlepszych defensyw) 6 goli w tym jedną taką:
http://www.youtube.com/watch?v=q5W6vBI3mGE
Co kolektyw to kolektyw i patrząc na ostatnie mundiale oparcie teamu na jednej supergwieździe jest gwarantem, ale braku sukcesu.
Btw. liczba odmian nazwiska Dejagah stworzonych przez Szpaka jest już niezwykle liczna :)
21 czerwca 2014, 23:00 [cytuj]
To są najlepsze mistrzostwa od wielu wielu lat. Jestem zachwycony, ilość bramek jaka dotąd padła jest niesamowita !! Ale to co najważniejsze to te emocje !
Faworyci odpadają już w fazie grupowej, mecze są często bardzo wyrównane i grane w ofensywnym stylu. I na koniec nie da się przewidzieć wyniku, gol za gol, sytuacja za sytuacje, drużyna przegrywająca potrafi wygrać mecz, coś fantastycznego !!!!!!!!!
To są najlepsze mistrzostwa od wielu wielu lat. Jestem zachwycony, ilość bramek jaka dotąd padła jest niesamowita !! Ale to co najważniejsze to te emocje !
Faworyci odpadają już w fazie grupowej, mecze są często bardzo wyrównane i grane w ofensywnym stylu. I na koniec nie da się przewidzieć wyniku, gol za gol, sytuacja za sytuacje, drużyna przegrywająca potrafi wygrać mecz, coś fantastycznego !!!!!!!!!
22 czerwca 2014, 14:01 [cytuj]
Co za komentarz Darek odpierdala to sie w pale nie mieści

kiedy on w końcu poleci? Deżagja i spółka
Co za komentarz Darek odpierdala to sie w pale nie mieści :krzyk: kiedy on w końcu poleci? Deżagja i spółka :plask:
22 czerwca 2014, 15:42 [cytuj]
kiedy poleci? wtedy jak zechce, to odejdzie
bardziej to bym przyczepił sie tych "ekspertów", bo Mielcarski liczy ze Sanchez i Vidal beda grać w nowym sezonie w dobrym klubie, a Kosowski na Bruno Alvesa mówi Dani Alves (ten z Brazylii) i wiele innych głupot od ekspertów
kiedy poleci? wtedy jak zechce, to odejdzie ;)
bardziej to bym przyczepił sie tych "ekspertów", bo Mielcarski liczy ze Sanchez i Vidal beda grać w nowym sezonie w dobrym klubie, a Kosowski na Bruno Alvesa mówi Dani Alves (ten z Brazylii) i wiele innych głupot od ekspertów ;)
22 czerwca 2014, 16:23 [cytuj]
Hah, cała trójka naszych piłkarzy dziś niestety na ławie, skład Belgów : Courtois, Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vermaelen; Witsel, Fellaini; De Bruyne, Mertens, Hazard; Lukaku.
Hah, cała trójka naszych piłkarzy dziś niestety na ławie, skład Belgów : Courtois, Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vermaelen; Witsel, Fellaini; De Bruyne, Mertens, Hazard; Lukaku
22 czerwca 2014, 16:56 [cytuj]
Trener Belgów wyciąga wnioski. Co ostatnio było? Nasi zeszli to Belgia zaczęła grać. W przeciwieństwie do tego del Boskiego który kisi tych samych wypaleńców i ma efekty co ich zerżneli jak starą prostytutke

najgorsza statystycznie ekipa obecnych MŚ

taki MŚ co już po 2 meczach się pożegnał z obroną. Kompromitacja wieksza niż Włochy 4 lata temu
Trener Belgów wyciąga wnioski. Co ostatnio było? Nasi zeszli to Belgia zaczęła grać. W przeciwieństwie do tego del Boskiego który kisi tych samych wypaleńców i ma efekty co ich zerżneli jak starą prostytutke :rotfl: najgorsza statystycznie ekipa obecnych MŚ :X taki MŚ co już po 2 meczach się pożegnał z obroną. Kompromitacja wieksza niż Włochy 4 lata temu
22 czerwca 2014, 17:29 [cytuj]
nasze belgijskie patałachy na ławie
jak ich szybko trener zweryfikował
nasze belgijskie patałachy na ławie :brawo:
jak ich szybko trener zweryfikował :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 czerwca 2014, 18:48 [cytuj]
Nasi na ławie, a Belgia nie porywa(nawet powinna przegrywać 0:2).
Nasi na ławie, a Belgia nie porywa(nawet powinna przegrywać 0:2). ;P
LMAO
22 czerwca 2014, 19:48 [cytuj]
Origi pokazał dlaczego nie warto podniecać się Lukaku...
Origi pokazał dlaczego nie warto podniecać się Lukaku... :brawo:
Can't Smile Without You!!!
22 czerwca 2014, 19:53 [cytuj]
Co jak co Romelu jest chyba jednym z niewielu piłkarzy których wartość spada na tym turnieju a nie rośnie
Co jak co Romelu jest chyba jednym z niewielu piłkarzy których wartość spada na tym turnieju a nie rośnie :)
22 czerwca 2014, 20:03 [cytuj]
Malothein powiedział/a:
Co jak co Romelu jest chyba jednym z niewielu piłkarzy których wartość spada na tym turnieju a nie rośnie

dla nas lepiej ze spada
to tylko dwa mecze przy wszystkich które rozegrał w Anglii
dla nas lepiej ze spada;)
to tylko dwa mecze przy wszystkich które rozegrał w Anglii
22 czerwca 2014, 20:10 [cytuj]
A widziałeś wszystkie mecze, które w Anglii rozegrał? Ja nie, więc jego bramkami się nie jaram. Bent ma chyba lepszy procent... I co z tego?
A widziałeś wszystkie mecze, które w Anglii rozegrał? Ja nie, więc jego bramkami się nie jaram. Bent ma chyba lepszy procent... I co z tego? :F
Can't Smile Without You!!!
22 czerwca 2014, 20:17 [cytuj]
Olać Lukaku. W reprze Belgii jest bardzo dobry zawodnik o dwóch nazwiskach. Według Szpaka grał niejaki Mirales, który zamieniał się czasami w Merialasa. Dobrze, że nie oglądał Kilerów dwóch bo grałby jeszcze "Morelas" cytując Rybę
Olać Lukaku. W reprze Belgii jest bardzo dobry zawodnik o dwóch nazwiskach. Według Szpaka grał niejaki Mirales, który zamieniał się czasami w Merialasa. Dobrze, że nie oglądał Kilerów dwóch bo grałby jeszcze "Morelas" cytując Rybę :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 czerwca 2014, 20:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Olać Lukaku. W reprze Belgii jest bardzo dobry zawodnik o dwóch nazwiskach. Według Szpaka grał niejaki Mirales, który zamieniał się czasami w Merialasa. Dobrze, że nie oglądał Kilerów dwóch bo grałby jeszcze "Morelas" cytując Rybę

Mirales to zapewne forma używana przez Flamandów, o których Dario wspominał na początku transmisji
A już na serio - gościa bardzo lubię, tylko trochę szklany jest + nie rozwiązuje problemu 9. Ale na skrzydle mimo to chciałbym go u nas widzieć już od dawna
Mirales to zapewne forma używana przez Flamandów, o których Dario wspominał na początku transmisji :)
A już na serio - gościa bardzo lubię, tylko trochę szklany jest + nie rozwiązuje problemu 9. Ale na skrzydle mimo to chciałbym go u nas widzieć już od dawna
22 czerwca 2014, 21:30 [cytuj]
A Algieria śmiga.
A Algieria śmiga. :tak:
LMAO
22 czerwca 2014, 22:05 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
A widziałeś wszystkie mecze, które w Anglii rozegrał? Ja nie, więc jego bramkami się nie jaram. Bent ma chyba lepszy procent... I co z tego?

nie wszystkie, ale każdy co oglądałem to Lukaku wyróżniał sie, na tyle ze ja bym z niego robił 1 napadziora u nas
chyba
tylko ze na chwile obecną miedzy Lukaku a Bentem jest przepaść, na korzyść Belga
nie wszystkie, ale każdy co oglądałem to Lukaku wyróżniał sie, na tyle ze ja bym z niego robił 1 napadziora u nas;)
chyba;P
tylko ze na chwile obecną miedzy Lukaku a Bentem jest przepaść, na korzyść Belga
23 czerwca 2014, 00:37 [cytuj]
kolejny mecz USA i ja znowu tęsknie za Dempseyem. Nie dosyć że zrobiliśmy błąd sprzedając VdV to jeszcze też Clint poleciał.. nie wiem w czym np Sigurdsson albo Townsend są od niego lepsi. Głupotą była sprzedaż tak doświadczonego gracza z takimi umiejętnościami.
https://www.youtube.com/watch?v=TuSADEt65Tc Ostatni gol mój ulubiony.
Mam nadzieję że USA utrze nosa tej Portugalii bo serio grają straszną kupę. Trochę jak my za Boasa

i w sumie bym się nie zdziwił, na tej imprezie po tym co zrobiła Kostaryka nic mnie chyba już nie zdziwi
kolejny mecz USA i ja znowu tęsknie za Dempseyem. Nie dosyć że zrobiliśmy błąd sprzedając VdV to jeszcze też Clint poleciał.. nie wiem w czym np Sigurdsson albo Townsend są od niego lepsi. Głupotą była sprzedaż tak doświadczonego gracza z takimi umiejętnościami.
https://www.youtube.com/watch?v=TuSADEt65Tc Ostatni gol mój ulubiony.
Mam nadzieję że USA utrze nosa tej Portugalii bo serio grają straszną kupę. Trochę jak my za Boasa :D i w sumie bym się nie zdziwił, na tej imprezie po tym co zrobiła Kostaryka nic mnie chyba już nie zdziwi
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 czerwca 2014, 00:45 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A Algieria śmiga.

A Korea poza Son'em dała d...py.
Algeria śmiga, bo gra w niej najlepszy pomocnik kogutów hahahaha Bentaleb. TS zna się na ludziach
A Korea poza Son'em dała d...py.
Algeria śmiga, bo gra w niej najlepszy pomocnik kogutów hahahaha Bentaleb. TS zna się na ludziach :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong