Forum dyskusyjne
18 czerwca 2014, 21:52 [cytuj]
pal licho Australie, grali fajnie ale nie mieli szans. Ale to co robi Chile z Hiszpanami, miodzio
Oby tak dalej, bo co jak co, ale Hiszpanom życzę jak najgorzej, czyli może być bilans 0-3
pal licho Australie, grali fajnie ale nie mieli szans. Ale to co robi Chile z Hiszpanami, miodzio :D
Oby tak dalej, bo co jak co, ale Hiszpanom życzę jak najgorzej, czyli może być bilans 0-3 :)
18 czerwca 2014, 21:58 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
pal licho Australie, grali fajnie ale nie mieli szans. Ale to co robi Chile z Hiszpanami, miodzio
Oby tak dalej, bo co jak co, ale Hiszpanom życzę jak najgorzej, czyli może być bilans 0-3

dokładnie, Australia mogła by na pożegnanie z turniejem zdobyć 3 punkty, nawet po 1-0
dzisiaj do 0, to skonczą z tym smiesznym karnym ;d
dokładnie, Australia mogła by na pożegnanie z turniejem zdobyć 3 punkty, nawet po 1-0
dzisiaj do 0, to skonczą z tym smiesznym karnym ;d
18 czerwca 2014, 22:57 [cytuj]
Sweet.
Sweet. :tak:
LMAO
18 czerwca 2014, 22:59 [cytuj]
La Furia Żenuła.
La Furia Żenuła
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 czerwca 2014, 23:01 [cytuj]
coś świetnego, to jeszcze czas na Australie
Mielcarski liczy ze zobaczymy Vidala i Sancheza w jakimś dobrym klubie
powinien zacząć oglądać coś wiecej jak polską ekstraklase
coś świetnego, to jeszcze czas na Australie :cwaniak:
Mielcarski liczy ze zobaczymy Vidala i Sancheza w jakimś dobrym klubie :wysmiewacz:
powinien zacząć oglądać coś wiecej jak polską ekstraklase:rotfl:
18 czerwca 2014, 23:16 [cytuj]
http://www.transfermarkt.de/eugenio-mena/profil/spieler/113999
Podobał mi się bardzo.
http://www.transfermarkt.de/eugenio-mena/profil/spieler/113999
Podobał mi się bardzo
19 czerwca 2014, 00:12 [cytuj]
Piła od Modricia do Srny przy bramce dla Chorwatów - palce lizać
Piła od Modricia do Srny przy bramce dla Chorwatów - palce lizać :brawo:
19 czerwca 2014, 00:31 [cytuj]
Przecież Vidal gra w Juventusie, a Sanchez w Barcelonie. Ja też chciałbym ich zobaczyć w jakimś dobrym klubie.
Przecież Vidal gra w Juventusie, a Sanchez w Barcelonie. Ja też chciałbym ich zobaczyć w jakimś dobrym klubie. :wysmiewacz:
LMAO
19 czerwca 2014, 13:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Przecież Vidal gra w Juventusie, a Sanchez w Barcelonie. Ja też chciałbym ich zobaczyć w jakimś dobrym klubie.

dlatego eksperci tvp są mega dobrzy
bodajże kosowski w portugalii widział daniego alvesa
dlatego eksperci tvp są mega dobrzy:D
bodajże kosowski w portugalii widział daniego alvesa :wysmiewacz:
19 czerwca 2014, 23:11 [cytuj]
Podobno Assou-Ekotto i Moukandjo wczoraj pobili się. Wie ktoś o co poszło bo nie dotrwałem do końca meczu
Podobno Assou-Ekotto i Moukandjo wczoraj pobili się. Wie ktoś o co poszło bo nie dotrwałem do końca meczu
19 czerwca 2014, 23:18 [cytuj]
http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/15680496/chuliganskie-zachowanie-kamerunczykow-to-nie-jest-druzyna
tu masz nagranie, ale dlaczego to chyba tylko oni wiedzą
http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/15683504/delegat-nie-podal-reki-sedziemu-tak-zareagowal-zainteresowany
wczoraj nie wiedziałem co oni sie tam tak cieszą, ale sedzia dobry
http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/15680496/chuliganskie-zachowanie-kamerunczykow-to-nie-jest-druzyna
tu masz nagranie, ale dlaczego to chyba tylko oni wiedzą ;)
http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/15683504/delegat-nie-podal-reki-sedziemu-tak-zareagowal-zainteresowany
wczoraj nie wiedziałem co oni sie tam tak cieszą, ale sedzia dobry
19 czerwca 2014, 23:35 [cytuj]
I jak na zawodowca przystało szybko podjął decyzję - nie podaje ręki to "przeczeszę" fryzurę i poprawię włosy
I jak na zawodowca przystało szybko podjął decyzję - nie podaje ręki to "przeczeszę" fryzurę i poprawię włosy :)
20 czerwca 2014, 00:11 [cytuj]
Po dzisiejszym meczu Urugwaj Anglia, Jose Jimmenez co za bestia, 19 lat a taka gra. Chyba nawet Godina przerośnie. O matuchno, tylko czekać na kolejny sezon La liga, i patrzeć jak gra.
Po dzisiejszym meczu Urugwaj Anglia, Jose Jimmenez co za bestia, 19 lat a taka gra. Chyba nawet Godina przerośnie. O matuchno, tylko czekać na kolejny sezon La liga, i patrzeć jak gra
Offence win games, defence wins titles
20 czerwca 2014, 01:13 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Po dzisiejszym meczu Urugwaj Anglia, Jose Jimmenez co za bestia, 19 lat a taka gra. Chyba nawet Godina przerośnie. O matuchno, tylko czekać na kolejny sezon La liga, i patrzeć jak gra
świetnie grał, ogólnie cały mecz przyjemny, szybki, wygrał lepszy

. Oglądam teraz Japonie z Grecją, szczerze liczyłem na lepsze widowisko, Japonia jakoś bez pomysłu pomimo, że Grecy grają bez 1 zawodnika, na boisku w ogóle nie widać różnicy
świetnie grał, ogólnie cały mecz przyjemny, szybki, wygrał lepszy :). Oglądam teraz Japonie z Grecją, szczerze liczyłem na lepsze widowisko, Japonia jakoś bez pomysłu pomimo, że Grecy grają bez 1 zawodnika, na boisku w ogóle nie widać różnicy
20 czerwca 2014, 01:22 [cytuj]
Sądziłem, że będzie lepszy mecz bo obie drużyny są pod ścianą i będa chciały za wszelką cenę wygrać - tak jak w meczu Anglia - Urugwaj. Przeliczyłem się. Idę spać :p
Sądziłem, że będzie lepszy mecz bo obie drużyny są pod ścianą i będa chciały za wszelką cenę wygrać - tak jak w meczu Anglia - Urugwaj. Przeliczyłem się. Idę spać :p
20 czerwca 2014, 02:04 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Bo Zaccheroni nakazał im grać w stylu drużyny, która odpadła szybciutko(to Ci co tam u nich nowy król jest).
Mało efektywne. 550 podań nie robi na mnie ważenia. Marna kopia marnego stylu. Zero strzałów zza pola karnego(te kilka = zero) Ciągłe męczenie buły środkiem pola.
I tak Streilał uratował mecz tworząc zawodnika o nazwie "zatrzymywanie piłki własnym ciałem"
Bo Zaccheroni nakazał im grać w stylu drużyny, która odpadła szybciutko(to Ci co tam u nich nowy król jest).
Mało efektywne. 550 podań nie robi na mnie ważenia. Marna kopia marnego stylu. Zero strzałów zza pola karnego(te kilka = zero) Ciągłe męczenie buły środkiem pola.
I tak Streilał uratował mecz tworząc zawodnika o nazwie "zatrzymywanie piłki własnym ciałem"
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 czerwca 2014, 20:05 [cytuj]
No i Anglia wraca do domu, kolejny zawód dla nich.
No i Anglia wraca do domu, kolejny zawód dla nich
20 czerwca 2014, 20:17 [cytuj]
Kolejny znakomity mecz na mistrzostwach. To jest zdecydowanie najlepszy spośród czterech mundiali jakie oglądałem do tej pory. W zasadzie każda drużyna, która przyjechała jest nastawiona na atak i wygrywanie meczów, a nie ostrożną grę z tyłu, a Ci, którzy próbują grać defensywnie (Iran, Grecja) szybko odpadną, dzięki czemu już do tej pory było kilka świetnych widowisk, podczas, gdy mecze grupowe na minionych mundialach raczej kojarza mi się z zachowawczą grą i nudnymi meczami.
Spotkania takie jak Australia - Holandia, Ghana - USA, Brazylia - Meksyk, czy w zasadzie każdy mecz w grupie D oglądałem z zapartym tchem, a przed nami jeszcze mecze o wszystko Meksyk - Chorwacja, czy Urugwaj - Włochy i pewnie jeszcze kilka innych świetnych meczów jeszcze w fazie grupowej.
Dobry ten Bolanos:
http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/13318375/christian-bolanos
Kolejny znakomity mecz na mistrzostwach. To jest zdecydowanie najlepszy spośród czterech mundiali jakie oglądałem do tej pory. W zasadzie każda drużyna, która przyjechała jest nastawiona na atak i wygrywanie meczów, a nie ostrożną grę z tyłu, a Ci, którzy próbują grać defensywnie (Iran, Grecja) szybko odpadną, dzięki czemu już do tej pory było kilka świetnych widowisk, podczas, gdy mecze grupowe na minionych mundialach raczej kojarza mi się z zachowawczą grą i nudnymi meczami.
Spotkania takie jak Australia - Holandia, Ghana - USA, Brazylia - Meksyk, czy w zasadzie każdy mecz w grupie D oglądałem z zapartym tchem, a przed nami jeszcze mecze o wszystko Meksyk - Chorwacja, czy Urugwaj - Włochy i pewnie jeszcze kilka innych świetnych meczów jeszcze w fazie grupowej.
Dobry ten Bolanos:
http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/13318375/christian-bolanos
20 czerwca 2014, 21:22 [cytuj]
Walu - problem z tymi dobrymi na MS jest taki, jak w tej przypowieści:
Tajlandczyk sprzedaje korale na rynku. W pewnym momencie wpadł na genialny pomysł i sprzedaje korale z podpisem "Używał ich sam Budda" już nie za 5 dolarów xD a za pińcet
Z piłkarzami będzie tak samo. Każdy w dossier będzie miał podpis "grałem zajebiście na mundialu" i kosztował 10 razy więcej niż pierwotnie
Tajlandczyk sprzedaje korale na rynku. W pewnym momencie wpadł na genialny pomysł i sprzedaje korale z podpisem "Używał ich sam Budda" już nie za 5 dolarów xD a za pińcet ;)
Z piłkarzami będzie tak samo. Każdy w dossier będzie miał podpis "grałem zajebiście na mundialu" i kosztował 10 razy więcej niż pierwotnie ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 czerwca 2014, 21:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tajlandczyk sprzedaje korale na rynku. W pewnym momencie wpadł na genialny pomysł i sprzedaje korale z podpisem "Używał ich sam Budda" już nie za 5 dolarów xD a za pińcet
Z piłkarzami będzie tak samo. Każdy w dossier będzie miał podpis "grałem zajebiście na mundialu" i kosztował 10 razy więcej niż pierwotnie

Ktoś tu pamięta nie jedne miszczostwa
Ktoś tu pamięta nie jedne miszczostwa :brawo: :D