Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
17 czerwca 2012, 01:09 [cytuj]
Mam trzy wnioski odnośnie Smłudy. Pierwszy i najważniejszy. Skoro interesuje nas tylko zwycięstwo to po kiego wała trzech defensywnych pomocników w wyjściowym składzie. Drugi równie ważny jak i pierwszy. Po psi ch...j w składzie Murawski, który nic nie gra(tak w lechu jak i w reprze). Pytam się dlaczego nie było miejsca dla człowieka imieniem Sebastian Mila. Błąd nad błędy. To już Sylwek Patejuk bardziej gryzłby trawę niż Murawski czy Obraniak(swoją drogą mina obraniaka mówi wszystko... mam wszystko w tyle za chwilę wrócę do Bordo pojadę na fajny obóz i gitara gra)

Trzecia i ostatnia sugestia. Nie bój Smłuda nie bój to nie Poranek kojota żeby wykręcać złote klamki(ławkę rezerwowych)

Szkoda mi tylko Tytonia. Chłopak zagrał dobre zawody i odjeżdża z niczym... Swoją drogą mógłby się nim nasz wąż BoaS czy inny Benitez zainteresować.
Mam trzy wnioski odnośnie Smłudy. Pierwszy i najważniejszy. Skoro interesuje nas tylko zwycięstwo to po kiego wała trzech defensywnych pomocników w wyjściowym składzie. Drugi równie ważny jak i pierwszy. Po psi ch...j w składzie Murawski, który nic nie gra(tak w lechu jak i w reprze). Pytam się dlaczego nie było miejsca dla człowieka imieniem Sebastian Mila. Błąd nad błędy. To już Sylwek Patejuk bardziej gryzłby trawę niż Murawski czy Obraniak(swoją drogą mina obraniaka mówi wszystko... mam wszystko w tyle za chwilę wrócę do Bordo pojadę na fajny obóz i gitara gra) Trzecia i ostatnia sugestia. Nie bój Smłuda nie bój to nie Poranek kojota żeby wykręcać złote klamki(ławkę rezerwowych) Szkoda mi tylko Tytonia. Chłopak zagrał dobre zawody i odjeżdża z niczym... Swoją drogą mógłby się nim nasz wąż BoaS czy inny Benitez zainteresować
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
17 czerwca 2012, 12:39 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Ja tam sobie wiele po naszej reprezentacji nie obiecywałem. Lepiej byłoby trafić do grupy z Francją, Anglią czy Włochami. To chociaż lepsze reprezentacje do nas przyjechałyby, więcej ludzie zarobiliby na tym EURO i nie byłoby wstydu odpadając z takimi rywalami, a fajnie byłoby zobaczyć jakby udało się Polakom urwać jakieś punkty takim drużynom

A ja się cieszę, że trafiliśmy do takiej grupy. Skończyło się jak się skończyło, ale przynajmniej nie było tak jak zawsze, że po 20 minutach drugiego meczu już wiadomo że nic z tego nie będzie. Polacy do końca mieli szansę na awans i chociaż błędy, brak jakiejkolwiek koncepcji i niekonsekwencja Smudy są ewidentne, to w trakcie euro o tym nie myślałem bo Polacy długimi momentami grali naprawdę fajną piłkę. Zabrakło niewiele, ale chociaż mogliśmy poczuć te emocje i przed ostatnią kolejką dalej byliśmy w grze. Wielka szkoda, bo chociaż mam dopiero 20 lat to jestem pewny, że niedożyje już turnieju, w którym Polacy mieli by tak wielkie szanse an awans z grupy. Trafili do najsłabszej grupy na euro i w dodatku grali u siebie mając w każdym meczu wsparcie niemal całego stadion. Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda. Mimo wszystko myślę że ta reprezentacja ma przed sobą przyszłość i myślę, że do Brazylii się zakwalifikuje. W kadrze Smudy większość piłkarzy jeszcze przez kilka lat pogra na reprezentacyjnym poziomie i nowy selekcjoner na wstępie dostanie w zasadzie wyselekcjonowaną, mocną kadrowo drużynę.
A ja się cieszę, że trafiliśmy do takiej grupy. Skończyło się jak się skończyło, ale przynajmniej nie było tak jak zawsze, że po 20 minutach drugiego meczu już wiadomo że nic z tego nie będzie. Polacy do końca mieli szansę na awans i chociaż błędy, brak jakiejkolwiek koncepcji i niekonsekwencja Smudy są ewidentne, to w trakcie euro o tym nie myślałem bo Polacy długimi momentami grali naprawdę fajną piłkę. Zabrakło niewiele, ale chociaż mogliśmy poczuć te emocje i przed ostatnią kolejką dalej byliśmy w grze. Wielka szkoda, bo chociaż mam dopiero 20 lat to jestem pewny, że niedożyje już turnieju, w którym Polacy mieli by tak wielkie szanse an awans z grupy. Trafili do najsłabszej grupy na euro i w dodatku grali u siebie mając w każdym meczu wsparcie niemal całego stadion. Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda. Mimo wszystko myślę że ta reprezentacja ma przed sobą przyszłość i myślę, że do Brazylii się zakwalifikuje. W kadrze Smudy większość piłkarzy jeszcze przez kilka lat pogra na reprezentacyjnym poziomie i nowy selekcjoner na wstępie dostanie w zasadzie wyselekcjonowaną, mocną kadrowo drużynę
17 czerwca 2012, 13:48 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Stado lwow prowadzone przez barana zajelo 4miejsce w grupie, i tyle w temacie

Może z tymi lwami to trochę przesadziłeś, ale też uważam, że obecnie mamy dużo lepszych piłkarzy niż wskazywałaby na to nasz gra i miejsce w rankingu FIFA. Śmiem nawet twierdzić, że na pewno nie są oni gorsi niż Grecy w 2004, a może i teraz?
Może z tymi lwami to trochę przesadziłeś, ale też uważam, że obecnie mamy dużo lepszych piłkarzy niż wskazywałaby na to nasz gra i miejsce w rankingu FIFA. Śmiem nawet twierdzić, że na pewno nie są oni gorsi niż Grecy w 2004, a może i teraz?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 czerwca 2012, 14:36 [cytuj]
Jak dla mnie to obaj przesadzacie. Smudinho to osobny temat, w zasadzie mogę powiedzieć, że ja już ten scenariusz kompletnego upartego osiołka przerabiałem na Bułgarskiej. Co do reprezentacji to się jendak nie zgodzę. Fakt mogło być lepiej, ale o ile lepiej?? O wyjście z grupy?? Tak mimo wszystko przeciętnej. Co by to zmieniło?? Że skołatane serduszka by się pocieszyły trochę dłużej ??
Jak dla mnie to obaj przesadzacie. Smudinho to osobny temat, w zasadzie mogę powiedzieć, że ja już ten scenariusz kompletnego upartego osiołka przerabiałem na Bułgarskiej. Co do reprezentacji to się jendak nie zgodzę. Fakt mogło być lepiej, ale o ile lepiej?? O wyjście z grupy?? Tak mimo wszystko przeciętnej. Co by to zmieniło?? Że skołatane serduszka by się pocieszyły trochę dłużej ??
Kogucie życie!
18 czerwca 2012, 14:40 [cytuj]
Myślę że dla naszego narodu to było ważne, dla samych mistrzostw też. Gdyby przez te dwa i pół roku prowadził nas trener z prawdziwego zdarzenia, można by nawet myśleć o półfinale, a tak mamy to co zawsze.

p.s na Łazienkowskiej też franka przerabialiśmy :)
Myślę że dla naszego narodu to było ważne, dla samych mistrzostw też. Gdyby przez te dwa i pół roku prowadził nas trener z prawdziwego zdarzenia, można by nawet myśleć o półfinale, a tak mamy to co zawsze. p.s na Łazienkowskiej też franka przerabialiśmy :)
18 czerwca 2012, 17:41 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Myślę że dla naszego narodu to było ważne, dla samych mistrzostw też. Gdyby przez te dwa i pół roku prowadził nas trener z prawdziwego zdarzenia, można by nawet myśleć o półfinale, a tak mamy to co zawsze.

p.s na Łazienkowskiej też franka przerabialiśmy :)

Półfinał?????? Jezuuuu, to by była dopiero niesprawiedliwość. Bez przegięć. Ja staram się bliżej Matki Ziemi funkcjonować ;) i w mojej opinii to liczyłem po prostu na jakiś bardziej rozwinięty futbol, niż takie ..... w zasadzie co to było???

Ps. Wiem ,ze przerabialiście, zdaje się że nawet go ukształtowaliście jako piłkarza, a to może wiele tłumaczyć co się z nim obecnie wyprawia :P:P To jendnak było jakiś czas temu, chyba był inny. Mi bardziej chodzi o to ,że w Kolejorzu przegrał majstra - lider po jesieni i ledwo 3 na koniec; oraz o to ,że jak Zieliński przyszedł po nim i tak naprawdę ten sam temat materiał traktował rozsądniej to potrafił odrabiać i wygrać. Co mu nie przeszkadzało się pod ten sukces podłączać! Zresztą jak obejmował kadrę, to mi się niektórzy pytali czy będziemy za nim tęsknić ;) to ja od razu mówiłem ,że kadrę obejmuje gość , który przez ostatnich ładnych parę lat zgarnął jeden PP!! Czas Smudy to był po Widzewie, tyle.
Półfinał?????? Jezuuuu, to by była dopiero niesprawiedliwość. Bez przegięć. Ja staram się bliżej Matki Ziemi funkcjonować ;) i w mojej opinii to liczyłem po prostu na jakiś bardziej rozwinięty futbol, niż takie ..... w zasadzie co to było??? Ps. Wiem ,ze przerabialiście, zdaje się że nawet go ukształtowaliście jako piłkarza, a to może wiele tłumaczyć co się z nim obecnie wyprawia :P:P To jendnak było jakiś czas temu, chyba był inny. Mi bardziej chodzi o to ,że w Kolejorzu przegrał majstra - lider po jesieni i ledwo 3 na koniec; oraz o to ,że jak Zieliński przyszedł po nim i tak naprawdę ten sam temat materiał traktował rozsądniej to potrafił odrabiać i wygrać. Co mu nie przeszkadzało się pod ten sukces podłączać! Zresztą jak obejmował kadrę, to mi się niektórzy pytali czy będziemy za nim tęsknić ;) to ja od razu mówiłem ,że kadrę obejmuje gość , który przez ostatnich ładnych parę lat zgarnął jeden PP!! Czas Smudy to był po Widzewie, tyle
Kogucie życie!
18 czerwca 2012, 18:09 [cytuj]
Właściwie to chyba wszyscy już Smut(d)ę przerabiali. Chyba tylko na pomorzu go nie było, ale co to za ośrodek piłkarski to pomorze? Chyba rzeczywiście tylko Widzew nie ma kaca.
Właściwie to chyba wszyscy już Smut(d)ę przerabiali. Chyba tylko na pomorzu go nie było, ale co to za ośrodek piłkarski to pomorze? Chyba rzeczywiście tylko Widzew nie ma kaca
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 czerwca 2012, 18:18 [cytuj]
aapa powiedział/a:
ale co to za ośrodek piłkarski to pomorze?

No ku**a bo zaraz podejdę:D
No ku**a bo zaraz podejdę:D
18 czerwca 2012, 21:51 [cytuj]
Dla mnie to bez sensu że Chorwacja odpadnie jak wszyscy będą mieli po 5 punktów a wynik przeciwko Irlandii nie będzie się liczył. To po co ta Irlandia tam gra. Chorwacja ma lepszy bilans bramek a i tak odpada, bez sensu! :bezradny:
Dla mnie to bez sensu że Chorwacja odpadnie jak wszyscy będą mieli po 5 punktów a wynik przeciwko Irlandii nie będzie się liczył. To po co ta Irlandia tam gra. Chorwacja ma lepszy bilans bramek a i tak odpada, bez sensu! :bezradny:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 czerwca 2012, 22:38 [cytuj]
To fakt, tyle ze Chorwaci przegrywaja. A jesli chodzi o franka to mialem na mydli jego przygode trenerska na Legii i jego lodzki zaciag pilkarzy. Pamietna porazka z Zaglebiem Lubin i bye bye.
To fakt, tyle ze Chorwaci przegrywaja. A jesli chodzi o franka to mialem na mydli jego przygode trenerska na Legii i jego lodzki zaciag pilkarzy. Pamietna porazka z Zaglebiem Lubin i bye bye
18 czerwca 2012, 22:40 [cytuj]
Chujowe te Euro. Polska odpada, Holandia i Chorwacja też. Pozostało mi kibicowanie Anglii, żeby chociaż oni nie dali dupy.
Chujowe te Euro. Polska odpada, Holandia i Chorwacja też. Pozostało mi kibicowanie Anglii, żeby chociaż oni nie dali dupy
18 czerwca 2012, 22:58 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Chujowe te Euro. Polska odpada, Holandia i Chorwacja też. Pozostało mi kibicowanie Anglii, żeby chociaż oni nie dali dupy

Też żałuję naszych, Holandii i Chorwacji, no ale najważniejsze (no, prawie) jest to, że Macaroni poszli dalej :D
Też żałuję naszych, Holandii i Chorwacji, no ale najważniejsze (no, prawie) jest to, że Macaroni poszli dalej :D
18 czerwca 2012, 23:42 [cytuj]
Panowie a jak widzicie kwestię spalonego?

Przepis mówi, że jeśli piłka jest zagrywana do innego piłkarza, a na spalonym jest inny grajek, który absorbuje bramkarza to spalony jest. Moim zdaniem Navas był na spalonym i zwracał też uwagę bramkarza.

Dla mnie jest to jawne promowanie Hiszpańskiego g...na(w myśl "bo bez Hiszpanii euro straci na widowisku")

Smuda takiemu Bilicowi może czapkę nosić. Czemu takie ruskie kacapy mogą go mieć na ławce a my nie? Śmiem twierdzić że jest lepszym trenerem od Villi Boa
Panowie a jak widzicie kwestię spalonego? Przepis mówi, że jeśli piłka jest zagrywana do innego piłkarza, a na spalonym jest inny grajek, który absorbuje bramkarza to spalony jest. Moim zdaniem Navas był na spalonym i zwracał też uwagę bramkarza. Dla mnie jest to jawne promowanie Hiszpańskiego g...na(w myśl "bo bez Hiszpanii euro straci na widowisku") Smuda takiemu Bilicowi może czapkę nosić. Czemu takie ruskie kacapy mogą go mieć na ławce a my nie? Śmiem twierdzić że jest lepszym trenerem od Villi Boa
18 czerwca 2012, 23:55 [cytuj]
Dzwonić do Bilica, Chorwaci odpadli więc jest już wolny, może sie skusi :D A co do spalonego to się zgadzam, ewidentny moim zdaniem.
Dzwonić do Bilica, Chorwaci odpadli więc jest już wolny, może sie skusi :D A co do spalonego to się zgadzam, ewidentny moim zdaniem
18 czerwca 2012, 23:58 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Dzwoń do Blica, Chorwaci odpadli więc jest już wolny, może sie skusi :D

Bilic ma już nowego pracodawcę, po euro będzie prowadził Lokomotiw Moskwa...

A szkoda.................
Bilic ma już nowego pracodawcę, po euro będzie prowadził Lokomotiw Moskwa... A szkoda
Can't Smile Without You!!!
18 czerwca 2012, 23:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Panowie a jak widzicie kwestię spalonego?

Przepis mówi, że jeśli piłka jest zagrywana do innego piłkarza, a na spalonym jest inny grajek, który absorbuje bramkarza to spalony jest. Moim zdaniem Navas był na spalonym i zwracał też uwagę bramkarza.

Przepis mówi, że po odegraniu piłki do tyłu nie ma spalonego, więc w tej sytuacji nie ma żadnej mowy o spalonym, można powiedzieć, że w każdej takiej sytuacji piłkarz absorbowałby uwagę bramkarza, czyli powyższy przepis nie ma racji bytu tak na prawdę. Chorwacja może sobie pluć w brodę, że nie wykorzystała paru dobrych sytuacji. Ale nie rozumiem dlaczego w kwestii awansu nie jest brany pod uwagę bilans bramkowy, kiedy dwie drużyny mają tyle samo punktów i ze sobą zremisowały. Co prawda Chorwacja ma 4 punkty, no ale miała wcześniej lepszy bilans bramkowy.
Przepis mówi, że po odegraniu piłki do tyłu nie ma spalonego, więc w tej sytuacji nie ma żadnej mowy o spalonym, można powiedzieć, że w każdej takiej sytuacji piłkarz absorbowałby uwagę bramkarza, czyli powyższy przepis nie ma racji bytu tak na prawdę. Chorwacja może sobie pluć w brodę, że nie wykorzystała paru dobrych sytuacji. Ale nie rozumiem dlaczego w kwestii awansu nie jest brany pod uwagę bilans bramkowy, kiedy dwie drużyny mają tyle samo punktów i ze sobą zremisowały. Co prawda Chorwacja ma 4 punkty, no ale miała wcześniej lepszy bilans bramkowy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
19 czerwca 2012, 00:00 [cytuj]
Bilić nie musiałby kupować stopera, bo potrafił on wycisnąć z Corluki wszystko co najlepsze na tej pozycji. Szkoda, że taki menedżer idzie do Ruskich.
Bilić nie musiałby kupować stopera, bo potrafił on wycisnąć z Corluki wszystko co najlepsze na tej pozycji. Szkoda, że taki menedżer idzie do Ruskich
19 czerwca 2012, 00:34 [cytuj]
Strasznie szkoda Chorwatów. Luka zagrał zajebisty mecz na najwyższym poziomie ale akurat dla nas to chyba nie za dobrze. Szkoda tej główki Rakiticia koło 70. minuty ;(
Strasznie szkoda Chorwatów. Luka zagrał zajebisty mecz na najwyższym poziomie ale akurat dla nas to chyba nie za dobrze. Szkoda tej główki Rakiticia koło 70. minuty ;(
19 czerwca 2012, 03:03 [cytuj]
Sawik ale mi chodzi o moment podania do nie pamiętam już kogo(tego co podał piłkę do navas). W momencie podania do tego gościa Navas był na spalonym i wtedy zawijał uwagę bramkarza. Brał udział w akcji i to nic że piła była adresowana do gracza wyżej.

Uczestniczysz w akcji, jesteś na spalonym i zawracasz gitarę bramkarzowi, a nie do Ciebie poszła piła to jest spalony. Tak przynajmniej pan Sławek zawsze w Lidze plus ekstra tłumaczył
Sawik ale mi chodzi o moment podania do nie pamiętam już kogo(tego co podał piłkę do navas). W momencie podania do tego gościa Navas był na spalonym i wtedy zawijał uwagę bramkarza. Brał udział w akcji i to nic że piła była adresowana do gracza wyżej. Uczestniczysz w akcji, jesteś na spalonym i zawracasz gitarę bramkarzowi, a nie do Ciebie poszła piła to jest spalony. Tak przynajmniej pan Sławek zawsze w Lidze plus ekstra tłumaczył
19 czerwca 2012, 03:05 [cytuj]
prościej ujmując :

Stoi Lewandowski na spalonym w polu karnym(gdzieś pod bramką) a Obraniak podaje w pole karne tylko do błaszczykowskiego to sędzia gwiżdże spalonego, bo Lewandowski odwracał uwagę bramkarza
prościej ujmując : Stoi Lewandowski na spalonym w polu karnym(gdzieś pod bramką) a Obraniak podaje w pole karne tylko do błaszczykowskiego to sędzia gwiżdże spalonego, bo Lewandowski odwracał uwagę bramkarza
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się