Forum dyskusyjne
8 czerwca 2012, 21:40 [cytuj]
Odbyciak znów się popisał. Natury nie oszukasz...
Odbyciak znów się popisał. Natury nie oszukasz
Can't Smile Without You!!!
8 czerwca 2012, 22:16 [cytuj]
oby coś ukuł ten Rusek, kibicuje mu w sumie bo Rosja i tak wyjdzie z pierwszego
oby coś ukuł ten Rusek, kibicuje mu w sumie bo Rosja i tak wyjdzie z pierwszego
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
8 czerwca 2012, 22:16 [cytuj]
ten nasz Romuś
ten nasz Romuś :D
8 czerwca 2012, 22:26 [cytuj]
ale Romek ładnie gra
ale Romek ładnie gra ;)
8 czerwca 2012, 22:39 [cytuj]
Paw pokazał że nie przypadkowo znalazł się w Spurs!
Brawo dla niego!
Paw pokazał że nie przypadkowo znalazł się w Spurs!
Brawo dla niego!
8 czerwca 2012, 22:43 [cytuj]
A komentator zmienił były klub Pava z Tottenhamu na anali.
A komentator zmienił były klub Pava z Tottenhamu na anali
8 czerwca 2012, 22:43 [cytuj]
Buli WTF? Jaki Pav i jakie Spurs! Komentator wyraźnie powiedział, że Pav przegrał rywalizację z Robinem Van Persie
Buli WTF? Jaki Pav i jakie Spurs! Komentator wyraźnie powiedział, że Pav przegrał rywalizację z Robinem Van Persie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 czerwca 2012, 22:57 [cytuj]
Komentator mistrzostwo, a Roman asysta i gol : )
Komentator mistrzostwo, a Roman asysta i gol : )
9 czerwca 2012, 10:34 [cytuj]
Nasi komentatorzy mają takie pojęcie o tym co mówią, jak ja o kopulacji orangutanów...
Nasi komentatorzy mają takie pojęcie o tym co mówią, jak ja o kopulacji orangutanów
9 czerwca 2012, 11:18 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nasi komentatorzy mają takie pojęcie o tym co mówią, jak ja o kopulacji orangutanów
Jak śmiesz???

Przypuszczam, że "Tsećak" wie wiecej na ten temat, w końcu mu bliżej do nich. Chociaz z drugiej strony to nie zdziwiłbym się jakby w ich hierarchii znajdował się gdzieś w dolnych rejonach. Nawet można zaryzykować tezę, że orangutany wiedzą więcej o rozmnażaniu tsećaków. Żal mi tylko Laskowskiego ,że musiał z nim w studio siedzieć, bo to porządny facet. Tą wtopę, że Pav przegrał rywalizację z Persilem to mam jeszcze w dupie, bo chociaz w Londyn ucelował, ale jak określił Kierżakowa(chyba??) , szałaputem to mi sięsłabo zrobiło. Po tym co wczoraj zagrali Ruski i Pepiki, nie wiem na jakiej podstawie wykminił, że Polacy mają z górki i "wjadą w nich" prawą stroną, bo tam jest leniwy Arszawin i niedostosowany Żirkow to ...... Widocznie widział inny mecz Polaków z Grekami. On ogólnie jest taki mądry ,że srać się chce. Wielki Pan dyrektor, gwiazda segunda divion itp. Jakby ktoś nie wiedział to Polideportivo Ejido, w kótrym grał to to jest klub półprofesjonalny, przynajmniej taki był jak on tam był.
A co do naszych Ogrów, to ja mam pytanie do Smudinho: jak to jest, że ich nie zabiegalismy??? Podobno miało byc bez błedów z przeszłości, podobno Grecy są tacy starzy?? Podobno w 10 jest się gorzej bronić?? Jak słyszę, że nic się nie stało, że jestesmy w grze etc, to mi żal tych, którzy w to wierzą. Kurwa dostał skarb w postaci 3 zgranych ludzi z czołowego klubu europejskiego (który poprzedni selekcjoner miał ten komfort?????????) i nawet tego przekuć nie potrafi na coś strawialnego. Ile można jechać na opiniach i szczęściu?? Dla mnie największym błędem tej ekipy jest to ,ze nie ma ludzi z jajami, bo Smuda by sobie rady z nimi nie dał. Szczęsny Borucowi może co najwyżej gałę zrobić i to przy założeniu, że się zgodzi. Ja sieprzez cały sezon dziwiłem dlaczego się nad odbytem tyle osób rozpływa, że on taki mega utalentowany, że tyle już umie, że gra a ... Anale dołowali długo, Fabiański to taka grzeczna pizdencja, w reprezentacji konkurencja średnia.... No to się popisał przy bramce jak mało kto. Za karnego go nie winię, bo to już była jakaś tam konsekwencja błędów - szacunek ,że się nie puszył tylko z godnością zszedł.
Jak śmiesz??? ;) Przypuszczam, że "Tsećak" wie wiecej na ten temat, w końcu mu bliżej do nich. Chociaz z drugiej strony to nie zdziwiłbym się jakby w ich hierarchii znajdował się gdzieś w dolnych rejonach. Nawet można zaryzykować tezę, że orangutany wiedzą więcej o rozmnażaniu tsećaków. Żal mi tylko Laskowskiego ,że musiał z nim w studio siedzieć, bo to porządny facet. Tą wtopę, że Pav przegrał rywalizację z Persilem to mam jeszcze w dupie, bo chociaz w Londyn ucelował, ale jak określił Kierżakowa(chyba??) , szałaputem to mi sięsłabo zrobiło. Po tym co wczoraj zagrali Ruski i Pepiki, nie wiem na jakiej podstawie wykminił, że Polacy mają z górki i "wjadą w nich" prawą stroną, bo tam jest leniwy Arszawin i niedostosowany Żirkow to ...... Widocznie widział inny mecz Polaków z Grekami. On ogólnie jest taki mądry ,że srać się chce. Wielki Pan dyrektor, gwiazda segunda divion itp. Jakby ktoś nie wiedział to Polideportivo Ejido, w kótrym grał to to jest klub półprofesjonalny, przynajmniej taki był jak on tam był.
A co do naszych Ogrów, to ja mam pytanie do Smudinho: jak to jest, że ich nie zabiegalismy??? Podobno miało byc bez błedów z przeszłości, podobno Grecy są tacy starzy?? Podobno w 10 jest się gorzej bronić?? Jak słyszę, że nic się nie stało, że jestesmy w grze etc, to mi żal tych, którzy w to wierzą. Kurwa dostał skarb w postaci 3 zgranych ludzi z czołowego klubu europejskiego (który poprzedni selekcjoner miał ten komfort?????????) i nawet tego przekuć nie potrafi na coś strawialnego. Ile można jechać na opiniach i szczęściu?? Dla mnie największym błędem tej ekipy jest to ,ze nie ma ludzi z jajami, bo Smuda by sobie rady z nimi nie dał. Szczęsny Borucowi może co najwyżej gałę zrobić i to przy założeniu, że się zgodzi. Ja sieprzez cały sezon dziwiłem dlaczego się nad odbytem tyle osób rozpływa, że on taki mega utalentowany, że tyle już umie, że gra a ... Anale dołowali długo, Fabiański to taka grzeczna pizdencja, w reprezentacji konkurencja średnia.... No to się popisał przy bramce jak mało kto. Za karnego go nie winię, bo to już była jakaś tam konsekwencja błędów - szacunek ,że się nie puszył tylko z godnością zszedł
Kogucie życie!
9 czerwca 2012, 11:49 [cytuj]
Zapomniałem..... Wielkie Brawa dla Żewłakowa, że jako jedyny, po ludzku, bez wyrzutów, powiedział, że ma jednak pretensje do Smudinha. Słusznie, ma prawo mieć każdy kibic. Nie reagował na to ,że jedne mały Grek kręcił Boenischem jak chciał, nie zrobił zmiany, nie zrobił nic. Jeszcze pytanie, dlaczego naszym kapitanem jest Błaszczykowski?? Ja nawet nie marzę o takim Karogunisie, który zagryzłby za swoj kraj, ale kogoś, kto potrafi chociaz upomnieć się o swoje, w cięzszym momencie wrzasnąć, skrobnąć tu i tam, cokolwiek, byle by pokazał ,że czuje się za tą drużynę odpowiedzialny. Dla mnie to niebywałe, Wasyl czy Muraś byliby o niebo charakterniejsi, a i tak nie wiem czy wystarczający.
Zapomniałem..... Wielkie Brawa dla Żewłakowa, że jako jedyny, po ludzku, bez wyrzutów, powiedział, że ma jednak pretensje do Smudinha. Słusznie, ma prawo mieć każdy kibic. Nie reagował na to ,że jedne mały Grek kręcił Boenischem jak chciał, nie zrobił zmiany, nie zrobił nic. Jeszcze pytanie, dlaczego naszym kapitanem jest Błaszczykowski?? Ja nawet nie marzę o takim Karogunisie, który zagryzłby za swoj kraj, ale kogoś, kto potrafi chociaz upomnieć się o swoje, w cięzszym momencie wrzasnąć, skrobnąć tu i tam, cokolwiek, byle by pokazał ,że czuje się za tą drużynę odpowiedzialny. Dla mnie to niebywałe, Wasyl czy Muraś byliby o niebo charakterniejsi, a i tak nie wiem czy wystarczający
Kogucie życie!
9 czerwca 2012, 12:00 [cytuj]
Błaszczu jest kapitanem bo jest pupilkiem Smudy. No co zrobić. Nie ma graczy z charyzmą, z jajami. Tacy byli Boruc i Żewłakow ale Smuda szybko się ich pozbył
Błaszczu jest kapitanem bo jest pupilkiem Smudy. No co zrobić. Nie ma graczy z charyzmą, z jajami. Tacy byli Boruc i Żewłakow ale Smuda szybko się ich pozbył ;)
9 czerwca 2012, 12:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sorry, znowu mi się po*ebało
Sorry, znowu mi się po*ebało :D
9 czerwca 2012, 16:07 [cytuj]
Smuda chyba wciąż jest przekonany, że ma trzy zmiany na fazę grupową.
Smuda chyba wciąż jest przekonany, że ma trzy zmiany na fazę grupową
9 czerwca 2012, 16:52 [cytuj]
Ja mam w sumie tak, ze repra srednio mnie kreci. Oczywiscie im kibicuje, ale najfajniejsze ME to hyly bez Polakow. Nie mialem jakis wielkich oczekiwan wiec czy Smuda zrobil zmiany czy nie to wsio rawno. Bardziej mnie Trzeciak wkurzal. Zgadzam sie z Marcusem, ze szkoda Laskowskiego, ale to chyba sprawka Szpaka. Czy dobrze kojarze fakt, ze Lewandowski obciaza sumienie Trzeciaka?
Ja mam w sumie tak, ze repra srednio mnie kreci. Oczywiscie im kibicuje, ale najfajniejsze ME to hyly bez Polakow. Nie mialem jakis wielkich oczekiwan wiec czy Smuda zrobil zmiany czy nie to wsio rawno. Bardziej mnie Trzeciak wkurzal. Zgadzam sie z Marcusem, ze szkoda Laskowskiego, ale to chyba sprawka Szpaka. Czy dobrze kojarze fakt, ze Lewandowski obciaza sumienie Trzeciaka?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 czerwca 2012, 17:46 [cytuj]
Piszesz o jego "pobycie" w Legii? Tak, chyba masz rację. To były jego "czasy".
Piszesz o jego "pobycie" w Legii? Tak, chyba masz rację. To były jego "czasy"
9 czerwca 2012, 18:55 [cytuj]
Ja oglądam mecze na BBC i ITV tam są ludzie którzy trochę się znają na footballu, np. Seedorf. A dziś w loży ekspertów jest nasz Harry Redknapp
Ja oglądam mecze na BBC i ITV tam są ludzie którzy trochę się znają na footballu, np. Seedorf. A dziś w loży ekspertów jest nasz Harry Redknapp :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 czerwca 2012, 19:05 [cytuj]
No właśnie... Trzymajmy kciuki, aby czasem na zapleczu się nie dogadali

(Seedorf jest już wolnym zawodnikiem...)
No właśnie... Trzymajmy kciuki, aby czasem na zapleczu się nie dogadali ;) (Seedorf jest już wolnym zawodnikiem...)
9 czerwca 2012, 19:10 [cytuj]
Ja bym zatrudnił Seedorfa w sztabie szkoleniowym i jako scouta
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 czerwca 2012, 19:13 [cytuj]
varba powiedział/a:
Droga wolna
Droga wolna :)