Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
17 maja 2012, 00:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
a tak chytrze podpytam jak rozpuściłeś wieści, że masz bilety. Mniemam, że nie na żywo w radiowej trójce :rotfl:

On i jeszcze taki nasz jeden kumpel po pijaku zagadują dosłownie do wszystkich ludzi, których się mija, także nie było o to specjalnie trudno;)
On i jeszcze taki nasz jeden kumpel po pijaku zagadują dosłownie do wszystkich ludzi, których się mija, także nie było o to specjalnie trudno;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
17 maja 2012, 00:26 [cytuj]
ginola powiedział/a:

otóż to.

Panowie mam kupca już na ćwierćfinały, ale jeszcze poczekam na inne oferty, więc na Waszym miejscu bym się decydował i to bardzo szybko, bo rozchodzą się jak świeże bułeczki. W piątek wypuszczę to co mi zostanie na ebayu i będzie sprawa właściwie pozamiatana.

Za 400 ojro 2 bilety na ćwierćfinał w Kijowie po raz pierwszy, po raz drugi...
otóż to. Panowie mam kupca już na ćwierćfinały, ale jeszcze poczekam na inne oferty, więc na Waszym miejscu bym się decydował i to bardzo szybko, bo rozchodzą się jak świeże bułeczki. W piątek wypuszczę to co mi zostanie na ebayu i będzie sprawa właściwie pozamiatana. Za 400 ojro 2 bilety na ćwierćfinał w Kijowie po raz pierwszy, po raz drugi
21 maja 2012, 02:08 [cytuj]
Baro jak masz kogoś kto łyknie półfinał to daj znać jakoś tam Ci się odwdzięczę.

korci mnie laska żeby pojechać na meczyk ale jak wejdą jakieś ogórki pokroju ukrainy czy grecji to będzie lipa haha
Baro jak masz kogoś kto łyknie półfinał to daj znać jakoś tam Ci się odwdzięczę. korci mnie laska żeby pojechać na meczyk ale jak wejdą jakieś ogórki pokroju ukrainy czy grecji to będzie lipa haha
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 maja 2012, 16:56 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Baro jak masz kogoś kto łyknie półfinał to daj znać jakoś tam Ci się odwdzięczę.

korci mnie laska żeby pojechać na meczyk ale jak wejdą jakieś ogórki pokroju ukrainy czy grecji to będzie lipa haha

Masz rację, lepiej oglądać piłkarskie szachy w wykonaniu Holandii...
Masz rację, lepiej oglądać piłkarskie szachy w wykonaniu Holandii
21 maja 2012, 17:11 [cytuj]
Lepiej. Grecja czy Ukraina nie gwarantują takich emocji jak rzuty karne chociażby. Holandia to VDV, Robben, Sneijder czy huntelaar. Lepiej się na nich patrzy niż na takiego voronina.
Lepiej. Grecja czy Ukraina nie gwarantują takich emocji jak rzuty karne chociażby. Holandia to VDV, Robben, Sneijder czy huntelaar. Lepiej się na nich patrzy niż na takiego voronina
21 maja 2012, 23:52 [cytuj]
Idąc Twoim tokiem myślenia to nalepiej by było gdyby w każdym meczu wygrywali faworyci i jeszcze przed euro możnaby ze 100% pewnością przewidzieć kto zagra w finale i kto wygra. Takie turnieje są piękne bo zawsze znajdzie sie jakiś czarny koń typu Urugwaj 2 lata temu czy Turcja 4 lata temu. Gdyby tak nie było - byłoby po prostu nudno. Ja czekam na jakiś zespół który nas zaskoczy, mam nadzieję że Irlandia zajdzie daleko.
Idąc Twoim tokiem myślenia to nalepiej by było gdyby w każdym meczu wygrywali faworyci i jeszcze przed euro możnaby ze 100% pewnością przewidzieć kto zagra w finale i kto wygra. Takie turnieje są piękne bo zawsze znajdzie sie jakiś czarny koń typu Urugwaj 2 lata temu czy Turcja 4 lata temu. Gdyby tak nie było - byłoby po prostu nudno. Ja czekam na jakiś zespół który nas zaskoczy, mam nadzieję że Irlandia zajdzie daleko
22 maja 2012, 00:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

spoko - dam znać w razie czego, ale ten gościu potrzebuje dokładnie dwóch, więc opycham
spoko - dam znać w razie czego, ale ten gościu potrzebuje dokładnie dwóch, więc opycham
22 maja 2012, 01:17 [cytuj]
Walu ja na mecze reprezentacyjne jeżdżę tylko po to aby jakieś autografy, koszulki zdobyć. Dlatego wolę oglądać drużynę z gwiazdami piłki niż Ukrainę. Jakbym nie pojechał na Ajax Man UTD to nie miałbym dziś koszulki z autografem Rio Ferdinanda. Też chcę czarnego konia i liczę na naszych ale wolę osobiście oglądać znane postaci futbolu(mam chrapkę na koszulkę/rękawice pewnego pana z reprezentacji włoch)
Walu ja na mecze reprezentacyjne jeżdżę tylko po to aby jakieś autografy, koszulki zdobyć. Dlatego wolę oglądać drużynę z gwiazdami piłki niż Ukrainę. Jakbym nie pojechał na Ajax Man UTD to nie miałbym dziś koszulki z autografem Rio Ferdinanda. Też chcę czarnego konia i liczę na naszych ale wolę osobiście oglądać znane postaci futbolu(mam chrapkę na koszulkę/rękawice pewnego pana z reprezentacji włoch)
22 maja 2012, 14:14 [cytuj]
Widocznie mamy inne podejście. Ja bym z chęcią obejrzał w fazie pucharowej mecz w którym na przykład Hiszpania dostaje po dupie od Ukrainy. Poza tym raczej nie masz co się bać że obie drużyny w półfinale będą "z tych słabszych". Na pewno będzie ktoś z czołówki. Co do Włoch to będę miał okazję być na treningu otwartym Włochów na stadionie Cracovii więc może sobie ogarnę jakieś pamiątki :)
Widocznie mamy inne podejście. Ja bym z chęcią obejrzał w fazie pucharowej mecz w którym na przykład Hiszpania dostaje po dupie od Ukrainy. Poza tym raczej nie masz co się bać że obie drużyny w półfinale będą "z tych słabszych". Na pewno będzie ktoś z czołówki. Co do Włoch to będę miał okazję być na treningu otwartym Włochów na stadionie Cracovii więc może sobie ogarnę jakieś pamiątki :)
22 maja 2012, 20:57 [cytuj]
za rekawice Pana B oddalbym krocie
za rekawice Pana B oddalbym krocie
22 maja 2012, 21:30 [cytuj]
[quote=jin_tae]za rekawice Panarw B oddalbym krocie[quote]
Rekawice sa juz wziete. Moj syn broni w tej druzynie co bedzie gospodarzem tego treningu i jak ktos mu wejdzie w, nomen omen, parade to moze skaleczyc albo inny JG naslac.
[quote=jin_tae]za rekawice Panarw B oddalbym krocie[quote] Rekawice sa juz wziete. Moj syn broni w tej druzynie co bedzie gospodarzem tego treningu i jak ktos mu wejdzie w, nomen omen, parade to moze skaleczyc albo inny JG naslac
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
26 maja 2012, 18:10 [cytuj]
Aapa ;p Zawsze mogę przyjść z kumplem Mamedem :F:rotfl:
Aapa ;p Zawsze mogę przyjść z kumplem Mamedem :F:rotfl:
29 maja 2012, 19:56 [cytuj]
Italia - pierwszy mecz pokaże czy są wstanie wygrać
Italia - pierwszy mecz pokaże czy są wstanie wygrać
www.instagram.com/spursmaniak
8 czerwca 2012, 19:58 [cytuj]
ale ten Szczęsny jest żałosny :D
ale ten Szczęsny jest żałosny :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
8 czerwca 2012, 20:01 [cytuj]
No i macie te łajze haha, tylko szkoda że tak oslabił Polską drużyne...
No i macie te łajze haha, tylko szkoda że tak oslabił Polską drużyne
8 czerwca 2012, 20:02 [cytuj]
W czasie Erło, pierwszy raz włączył mi się taki para-patryiotyzm. Oczywiście nie do naszej reprezentacji (w moim wypadku jest to nie możliwe), ale dla wszystkich Kogucich grajków. Pierwszy sukces już za mną - Szczęsny out, Tytoń w wielkim stylu ratuje polaków! To jest klasa :brawo:
W czasie Erło, pierwszy raz włączył mi się taki para-patryiotyzm. Oczywiście nie do naszej reprezentacji (w moim wypadku jest to nie możliwe), ale dla wszystkich Kogucich grajków. Pierwszy sukces już za mną - Szczęsny out, Tytoń w wielkim stylu ratuje polaków! To jest klasa :brawo:
8 czerwca 2012, 20:22 [cytuj]
Szczęsny out. Ile meczy jeden czy dwa? Pytam bo nie wiem od którego meczu mam się bać o polską bramkę
Szczęsny out. Ile meczy jeden czy dwa? Pytam bo nie wiem od którego meczu mam się bać o polską bramkę
8 czerwca 2012, 20:23 [cytuj]
Jedyny pozytywny akcent tego jednak frajersko zremisowanego meczu-mamy z głowy przemądrzałego buca Szczęsnego (1sz gol tez jego).
Jedyny pozytywny akcent tego jednak frajersko zremisowanego meczu-mamy z głowy przemądrzałego buca Szczęsnego (1sz gol tez jego)
8 czerwca 2012, 20:27 [cytuj]
Smuci mnie remis, ale pojawił mi się uśmiech na twarzy po czerwonej kartce dla Szczęsnego, chyba nawet ostatni mówił, że interwencje Boruca g**** dały, Szczęsny nawet ich nie miał.
Smuci mnie remis, ale pojawił mi się uśmiech na twarzy po czerwonej kartce dla Szczęsnego, chyba nawet ostatni mówił, że interwencje Boruca g**** dały, Szczęsny nawet ich nie miał
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się